FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Henry David Thoreau
#18176 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koliko je frajer pukao.
- spinel_
#18177 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Djaba vam hajka, djaba krecite na forumu.
PADA SDA 2022!!!
PADA SDA 2022!!!
-
Kemal3
#18178 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja ne znam je li Dozeru uopste jasno da Sebija nije rekla da nije studirala u ZG, nego je rekla da nije specijalizirala. Konacno shvati jednu jednostavnu stvar: Jedno je poslijediplomski studij koji vodi dotitule magistra nauka sto je Sebija zapocela u ZG a zavrsila u SA. Sasvim je druga stvra specijalizacija sto je Sebija radila u SA. Medjutim Senad krseci elementarne principe novinarstva montira prilog koji cilja na neobrazovane gledatelje koji ne razlikuju poslijediplomski studij od specijalizacije. Covjek se glupo osjeca kada vidi nekada profesionalnog novinara kako je nisko pao u profesionalnom smislu (nazalost). Sto se tice respiratora, slazem se da je golim okom vidljivo da je nabavk u najmanju ruku problematicna. Sto se tice opcenito vladanja SDA isto tako mislim da je izuzetno lose. Ali isto tako je golim okom vidljivo da se iz obavjestajnih centara i sa istoka i sa zapada vodi tzv. hibridni rat koji treba da kod Bošnjaka ogadi sve njihove institucije, kako vjerske, politicke, zdravstvene, obrazovne itd. Sjetite se samo npr. u avazu naslovne stranice UBICE na KCUSU, da bi nakon 20-tak dana ti isti doktori bili predstavljeni kao heroji. Sjetite se novinara koji su pljuvali po Avazu a zatim su ti idti novinari raduli u to istom listu. Sjetite se politicara iz SDA 2.0=NIPa sta su pricali samo prije godinu dvije. Pitam sesta su radili u SDA proteklih 20 ili 30 godina. Sta je rjesenje: Vratiti se normalnoj zasluzenoj kritici SDA a ne manipulitivnim nacinom praviti afere i tamo gdje ih nema, je stvarnih afera je sasvim dovoljno da se kritikuje SDA. Medjutim, profesionalan pristup bi tada vodio do kritike i SBBa koji je u vlasti a glumi opoziciju, kritiku doktora koji rade u javnom zdravstvu a narucuju pacijente u privatne ordinacije, itd itd.Dozer wrote: ↑31/05/2021 10:27 Meni ovi likovi, bili oni botovi ili samo iskreni zaludjenici, nikad nece biti jasni...
Pa pobogu ljudi... Imate li oci, usi, bar malo mozga...? Senad nije trebao reci nijednu jedinu rijec, svakome iole pametnom sasvim je dovoljno da je poslusao druge relevantne ljude koji su o tome pricali, i da sve bude jasno
A cak nije trebalo ni to. Dovoljno je samo poslusati i procitati ono sto sami Sebi-ja i Bake od Trezora pisu i govore o sebi...
Kakva je to "politicika montaza" ako Sebi-ja, sama, licno i personalno, u svojoj vlastitoj biografiji napise da je dio studija zavrsila u Zagrebu, na toj i toj klinici, a onda javno, i vrlo snishodljivo ako cemo biti iskreni, na N1 prije neki dan jasno i glasno kaze - Ne, ja nikad nisam nista zavrsavala u Zagrenu? Montirala je sve sama sebi, a neko je to samo poslozio i objavio, tj. ukazao na sve to.
Na to onda ide njena, svojerucno potpisana, molba za priznavanje 10 ispita polozenih u HR...
Na sve to onda i Bakir, javno, jasno i glasno kaze - da je njegova zena studirala i u HR, sto je lako provljerljivo i dokazivo.
Onda, kako bi se to provjerilo i dokazalo, ljudi posalju upite nadleznih ustanovama u HR o svemu tome, i dobiju odgovore koje sasvim lijepo javno pokazu i koji ZAISTA JESU provjerljivi i dokazivi, a u kojima nedvomisleno pise da Sebija nikad nije bila upisana na bilo koji fakultet u HR, niti je tamo ikad ista polagala.
Onda, na sve to, pogleda se njena vlastita biografija i godine koje je LICNO navela kao periode odredjenog dijela studiranja/skolovanja, na osnovu cega je svakoj budali jasno, a znajuci da on u nekim periodima nije ni boravila u Sarajevu te da u skladu s tim nije ni mogla prisustvovati specijalizaciji (kako to sasvim lijepo objasni Kemo Dizdarevic), da tu nesto ne stima.
Vec ranije spominjani nedostatak i javni prikaz bilo kakvih originalnih dokumenata (diplome itd.), a onda i pojavljivanje ocitih kopija tek nakon 7 dana od pocetka hampe, kao i izostanak bilo kakvih reakcija nadleznih ustanova (UNSA, Rektorat), sasvim su jasni pokazatelji da Sebi-ja vjerovatno nema nista vise od zavrsenog medicinskog fakulteta, a koji je studirala, po vlastitom svjedocenju - 11 godina!
I samo Kurjakovo trtljanje o tome "da je on mislio da ga se pita" nesto deseto, i to 7 dana nakon vlastitih javnih svjedocenja o tome da joj nije bio mentor ni na cemu (poklapa se s pojavom raznih famoznih kopija svega i svacega), vrlo direktno ukazuje na to da se u pozadini desavao neki pritisak. Ili mozda placanje, a kako bi on "promijenio iskaz".
I sve ovo zajedno ne vide i ne kontaju samo najklasicniji moguci glupaci. I oni koji ne zele da vide (botovi i zaludjenici).
- Droog
- uglavnomja
#18180 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
za taze registrovanog kemala i ostale botove
nije ona u zg nista zavrsila, bila nekoliko mjeseci, kaze lijecila se ...

Last edited by uglavnomja on 31/05/2021 23:54, edited 1 time in total.
-
mali_balon
#18181 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I sad mi treba da razapnemo Senada (nije ni njegovo maslo za ramazana) a sda zoharima halalimo sve, asima, osmicu, raspiratrore.....eto jer su bosnjaci....i stvari pod cilimbogoljub wrote: ↑31/05/2021 23:34 Pošto se radi o raspravi o slobodnim medijima i slobodnim novinarima pročitah danas jedan zanimljiv komentar i zapažanje, zapravo usporedbu;
Zamislite da Marić u svoj studio dovede i ugosti Nasera Orić, Atifa Dudakovića, Dragana Vikić, Iliju Jurišić, Sefera Halilović, Šemsu Muminović ili nekog drugog heroja ARBiH i da se prema njima odnosi sa poštovanjem, da ih tretira kao gospodu, da ne trepće dok vrijeđaju Srbe i Srbiju, genocidnu tvorevinu, Dodika, Vučića, njihovu familiju!
Zamislite i bilo koji srpski studio i srpskog velikog novinara da javno u svojim emisijama Bosnu i Hercegovinu, Bošnjake, ARBiH stavi ispred njihovog svetog srBstva!
Možete li da zamislite tako nekoga, a da i dalje radi i on i studio ? Da dobija maksimalnu podršku srpskog naroda!
Ja ne mogu !!!
Stvarno ne mogu ni ja.
Takvo razmisljanje i rezonovanje je potpuno isto kao rezonovanje i razmisljanje seljacko/zatuacno/krezubog sda glasaca koje glasi ako me vec krade nek me moj krade.....
Sreca pa se ti i slicni tebi nista ne pitaju
- BarbaDue
#18182 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Iskreno ovo meni sve skupa degutantno. Bez obzira što Senad ispred svega stavlja javni interes koji je ipak sićušan jer lični interes i borba su ogromni i vide se iz aviona.
Najveća šega mi je bilo kad kaže, parafraziram, kunem se sobom
Najveća šega mi je bilo kad kaže, parafraziram, kunem se sobom
-
MMM1977
#18183 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad meni nije problem jer ga se lako riješim, prostim pritiskom tipke na daljinskom. Ali kako se riješiti SDA bagre koja je ušla u sve pore društva i ima armiju uhljebljenih glasača, koja sa svojim dugogodišnjim partnerima HDZ i SNSD posjeduje vlastitu policiju, sudstvo, zdravstvo, tendere itd.
- mirsek
#18184 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kemal3 wrote: ↑31/05/2021 23:48Ja ne znam je li Dozeru uopste jasno da Sebija nije rekla da nije studirala u ZG, nego je rekla da nije specijalizirala. Konacno shvati jednu jednostavnu stvar: Jedno je poslijediplomski studij koji vodi dotitule magistra nauka sto je Sebija zapocela u ZG a zavrsila u SA. Sasvim je druga stvra specijalizacija sto je Sebija radila u SA. Medjutim Senad krseci elementarne principe novinarstva montira prilog koji cilja na neobrazovane gledatelje koji ne razlikuju poslijediplomski studij od specijalizacije. Covjek se glupo osjeca kada vidi nekada profesionalnog novinara kako je nisko pao u profesionalnom smislu (nazalost). Sto se tice respiratora, slazem se da je golim okom vidljivo da je nabavk u najmanju ruku problematicna. Sto se tice opcenito vladanja SDA isto tako mislim da je izuzetno lose. Ali isto tako je golim okom vidljivo da se iz obavjestajnih centara i sa istoka i sa zapada vodi tzv. hibridni rat koji treba da kod Bošnjaka ogadi sve njihove institucije, kako vjerske, politicke, zdravstvene, obrazovne itd. Sjetite se samo npr. u avazu naslovne stranice UBICE na KCUSU, da bi nakon 20-tak dana ti isti doktori bili predstavljeni kao heroji. Sjetite se novinara koji su pljuvali po Avazu a zatim su ti idti novinari raduli u to istom listu. Sjetite se politicara iz SDA 2.0=NIPa sta su pricali samo prije godinu dvije. Pitam sesta su radili u SDA proteklih 20 ili 30 godina. Sta je rjesenje: Vratiti se normalnoj zasluzenoj kritici SDA a ne manipulitivnim nacinom praviti afere i tamo gdje ih nema, je stvarnih afera je sasvim dovoljno da se kritikuje SDA. Medjutim, profesionalan pristup bi tada vodio do kritike i SBBa koji je u vlasti a glumi opoziciju, kritiku doktora koji rade u javnom zdravstvu a narucuju pacijente u privatne ordinacije, itd itd.Dozer wrote: ↑31/05/2021 10:27 Meni ovi likovi, bili oni botovi ili samo iskreni zaludjenici, nikad nece biti jasni...
Pa pobogu ljudi... Imate li oci, usi, bar malo mozga...? Senad nije trebao reci nijednu jedinu rijec, svakome iole pametnom sasvim je dovoljno da je poslusao druge relevantne ljude koji su o tome pricali, i da sve bude jasno
A cak nije trebalo ni to. Dovoljno je samo poslusati i procitati ono sto sami Sebi-ja i Bake od Trezora pisu i govore o sebi...
Kakva je to "politicika montaza" ako Sebi-ja, sama, licno i personalno, u svojoj vlastitoj biografiji napise da je dio studija zavrsila u Zagrebu, na toj i toj klinici, a onda javno, i vrlo snishodljivo ako cemo biti iskreni, na N1 prije neki dan jasno i glasno kaze - Ne, ja nikad nisam nista zavrsavala u Zagrenu? Montirala je sve sama sebi, a neko je to samo poslozio i objavio, tj. ukazao na sve to.
Na to onda ide njena, svojerucno potpisana, molba za priznavanje 10 ispita polozenih u HR...
Na sve to onda i Bakir, javno, jasno i glasno kaze - da je njegova zena studirala i u HR, sto je lako provljerljivo i dokazivo.
Onda, kako bi se to provjerilo i dokazalo, ljudi posalju upite nadleznih ustanovama u HR o svemu tome, i dobiju odgovore koje sasvim lijepo javno pokazu i koji ZAISTA JESU provjerljivi i dokazivi, a u kojima nedvomisleno pise da Sebija nikad nije bila upisana na bilo koji fakultet u HR, niti je tamo ikad ista polagala.
Onda, na sve to, pogleda se njena vlastita biografija i godine koje je LICNO navela kao periode odredjenog dijela studiranja/skolovanja, na osnovu cega je svakoj budali jasno, a znajuci da on u nekim periodima nije ni boravila u Sarajevu te da u skladu s tim nije ni mogla prisustvovati specijalizaciji (kako to sasvim lijepo objasni Kemo Dizdarevic), da tu nesto ne stima.
Vec ranije spominjani nedostatak i javni prikaz bilo kakvih originalnih dokumenata (diplome itd.), a onda i pojavljivanje ocitih kopija tek nakon 7 dana od pocetka hampe, kao i izostanak bilo kakvih reakcija nadleznih ustanova (UNSA, Rektorat), sasvim su jasni pokazatelji da Sebi-ja vjerovatno nema nista vise od zavrsenog medicinskog fakulteta, a koji je studirala, po vlastitom svjedocenju - 11 godina!
I samo Kurjakovo trtljanje o tome "da je on mislio da ga se pita" nesto deseto, i to 7 dana nakon vlastitih javnih svjedocenja o tome da joj nije bio mentor ni na cemu (poklapa se s pojavom raznih famoznih kopija svega i svacega), vrlo direktno ukazuje na to da se u pozadini desavao neki pritisak. Ili mozda placanje, a kako bi on "promijenio iskaz".
I sve ovo zajedno ne vide i ne kontaju samo najklasicniji moguci glupaci. I oni koji ne zele da vide (botovi i zaludjenici).
Potpis.
- studiorum_tuzlaensis
#18185 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad ustvari samo pomaže trenutno vladajuće, svojim izuzetno neprofesionalnim i izrazito neartikulisanim optužbama. Još ako ga povežu sa opozicijom, to će tek bit dernek. Ne znam sta vidite u njemu, pa emisija Bakirovih 60 minuta (Hadziomerovic) je za čitav Face TV, bila BBC.
Novinarstvo je profesija (nekad je bila) gdje iznosiš činjenice argumentovano i smisleno do zaključka, a ne stihijski i navrat-nanos. Na čitaocu/gledaocu je da zaključi ko je dobar, a ko loš, a ne da uperiš prst. Tako na promjenu privoliš samo bezmudog oportunistu, a ne i pametnog čovjeka ili apstinenta.
Pogledah njegov zadnji cd (na nagovor kolege
) na yt nakon pola godine, i opet se pokajah, sve je gori. Pojelo ga sve ovo, a u svemu najviše on sam sebe. Mora mu se priznati da opstaje, on jedva čeka izbore i plaćene intervjue.
Priča o rezultatima izbora danas je suvišna. Do 2022. Ce bit svasta.
Novinarstvo je profesija (nekad je bila) gdje iznosiš činjenice argumentovano i smisleno do zaključka, a ne stihijski i navrat-nanos. Na čitaocu/gledaocu je da zaključi ko je dobar, a ko loš, a ne da uperiš prst. Tako na promjenu privoliš samo bezmudog oportunistu, a ne i pametnog čovjeka ili apstinenta.
Pogledah njegov zadnji cd (na nagovor kolege
Priča o rezultatima izbora danas je suvišna. Do 2022. Ce bit svasta.
- mirsek
#18186 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Izbori pokazuju sta narod vidi, pobjedi opozicija, i to ujedinjena, svake decenije, jednom.
Koji su oni a koji ste vi ?
Samo da znas da te i sa istoka i sa zapada vide kao jedno bice, koje treba rasturiti i podciniti.
-
mali_balon
#18187 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tako sto prvo narod treba opismeniti, da narod zna sta znaci dati svoj glas nekom, kad taj isti narod prestane biti lijen i na svakoj krivini pokusati nekog zajebat i poceti korisiti svoje oci i usiMMM1977 wrote: ↑01/06/2021 00:04 Senad meni nije problem jer ga se lako riješim, prostim pritiskom tipke na daljinskom. Ali kako se riješiti SDA bagre koja je ušla u sve pore društva i ima armiju uhljebljenih glasača, koja sa svojim dugogodišnjim partnerima HDZ i SNSD posjeduje vlastitu policiju, sudstvo, zdravstvo, tendere itd.
Ali za pocetak da sminkeri i pozeri izadju na glasanje i glasaju za nekog......da ne nasjedaju na price raznih botova tipa svi su isti, nemas za koga glasat itd itd....
Last edited by mali_balon on 01/06/2021 00:12, edited 1 time in total.
-
Kemal3
#18188 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prvo zelim reci da nisam nikakav bot, sto cu dokazati odmah u recenicama koje dolaze poslije. Medjutim, prije toga zelim reci do koje mjere je medijska hajka iskrivila optiku vidi se pontome sto te odmah klasificiraju kao bota cim izneses stav koji je nesto drugaciji. Dakle, sad se vracam na temu. Iz dva dokumenta koja su ponudjena se moze zakljuciti da je Sebija biografiju uljepsala netacnom tvrdnjom da je zavrsila poslijediplomski u ZG, dok u molbi tvrdi da je polozila 10 ispita. Ocito biografija sadrzi neistinu sto govoro dovoljno o karakteristikama osobe koja dostavlja takvu biografiju, naravno ponduvjetom da je dokument vjerodostoja. E sad gdje je problem kako ga ja vidim: laz u biografiji kod Sebije se stavlja s pravom u pojedine medije, ali isti ti mediji ne zele da vide po meni puno gore stvari kao sto je na primjer da budes direktor javne bolnice i istovremeno obavljas privatnu praksu. Za moj ukus, ovo zadnje je barem pet puta problematicnije od sujete nekoga koji uljepsa biografiju.uglavnomja wrote: ↑31/05/2021 23:52 za taze registrovanog kemala i ostale botove
![]()
- Paper_girl
#18189 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima li negdje hronoloski po godinama, koliko je koji studij/specijalizacija/nivo obrazovanja trajao. Do sad je jedino poznato da je doktorski studij, onaj od 5 godina s kojim budeš doktor opšte prakse, trajao 11 godina u Sarajevu s prosjekom ispod 8.
- Riddle
#18190 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odlicna ideja.mali_balon wrote: ↑01/06/2021 00:11Tako sto prvo narod treba opismeniti, da narod zna sta znaci dati svoj glas nekom, kad taj isti narod prestane biti lijen i na svakoj krivini pokusati nekog zajebat i poceti korisiti svoje oci i usi
Ali za pocetak da sminkeri i pozeri izadju na glasanje i glasaju za nekog......da ne nasjedaju na price raznih botova tipa svi su isti, nemas za koga glasat itd itd....
Hajde sad reci za koga glasati? Ko ima tako briljantan i progresivan program? Za koga bi se vrijedilo boriti? Koja je to stranka?
-
snake81
#18191 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najjače je kada snishodljivi Senad ko fol brani novinarske slobode i onako usput Avdu Avdića naziva psom,a Ozrena Kebu "Ozrenkom". 
- BarbaDue
#18192 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E ovo je najgore. Nema alternative!Riddle wrote: ↑01/06/2021 00:15Odlicna ideja.mali_balon wrote: ↑01/06/2021 00:11Tako sto prvo narod treba opismeniti, da narod zna sta znaci dati svoj glas nekom, kad taj isti narod prestane biti lijen i na svakoj krivini pokusati nekog zajebat i poceti korisiti svoje oci i usi
Hajde sad reci za koga glasati? Ko ima tako briljantan i progresivan program? Za koga bi se vrijedilo boriti? Koja je to stranka?
Nemojte govoriti da ima, nema!
- mirsek
#18193 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Treba kritikovati i ciljati pojedinacni kukolj, upravo Asima, respiratore, traziti javna sudjenja.mali_balon wrote: ↑31/05/2021 23:54I sad mi treba da razapnemo Senada (nije ni njegovo maslo za ramazana) a sda zoharima halalimo sve, asima, osmicu, raspiratrore.....eto jer su bosnjaci....i stvari pod cilimbogoljub wrote: ↑31/05/2021 23:34 Pošto se radi o raspravi o slobodnim medijima i slobodnim novinarima pročitah danas jedan zanimljiv komentar i zapažanje, zapravo usporedbu;
Zamislite da Marić u svoj studio dovede i ugosti Nasera Orić, Atifa Dudakovića, Dragana Vikić, Iliju Jurišić, Sefera Halilović, Šemsu Muminović ili nekog drugog heroja ARBiH i da se prema njima odnosi sa poštovanjem, da ih tretira kao gospodu, da ne trepće dok vrijeđaju Srbe i Srbiju, genocidnu tvorevinu, Dodika, Vučića, njihovu familiju!
Zamislite i bilo koji srpski studio i srpskog velikog novinara da javno u svojim emisijama Bosnu i Hercegovinu, Bošnjake, ARBiH stavi ispred njihovog svetog srBstva!
Možete li da zamislite tako nekoga, a da i dalje radi i on i studio ? Da dobija maksimalnu podršku srpskog naroda!
Ja ne mogu !!!
Stvarno ne mogu ni ja.
Takvo razmisljanje i rezonovanje je potpuno isto kao rezonovanje i razmisljanje seljacko/zatuacno/krezubog sda glasaca koje glasi ako me vec krade nek me moj krade.....
Sreca pa se ti i slicni tebi nista ne pitaju
Ne treba praviti sjecu glava bez dokaza, pogotovo surovati i fakat biti snishodljiv sa neprijateljima drzave radi nekih licnih animoziteta i obijesti.
- Dozer
#18194 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pogledaj ti interview na N1, izvorni.mirsek wrote: ↑31/05/2021 23:18Gledao sam Senadovu montazu iz N1 intervjua, poslusaj sta je rekla na 05:01min tog Senadovog videa a sta oni montiraju na kraju tog videa kao i naslovu tog videa.Dozer wrote: ↑31/05/2021 22:57 Bezimena djevpjcice, sta je nejasno?
@mirsek Drug, imas na N1 Sebijin interview u kojem jasno i glasno kaze da ona nikad nije nista studirala u HR. Imas isto i na Facu od petka ili subote, upravo te snimke, zajedno s Bakirovom izjavom da ona jeste studiralq u ZG.
Takodjer postoji i njena zvanicna biografija u kojoj je sama napisala da jeste tamo studirala, ili koji vec dio svega toga je tamo odradila.
Imas i njenu molbu da joj se ovdje prizna 10 polozenih ispita u ZG.
Dakle, imas cijelu gomilu njihovih licnih izjava i dokumenata u kojima - lazu.
Zakljucak - Sebija nikad nije ni specijalizirala, ni magistrirala, a ni doktorirala. To su sve falsifikati.
Sve ovo mozes naci i na temi o njoj.
Ona je samo rekla da nije specijalizirala u Zagrebu tj. nijedan dio specijalizacije nije radila u Zagrebu a da je magistrirala tj. zavrsila magistarski u Sarajevu, nije uopste rekle gdje je zapocela magistarski studij.
Senad i njegovi novinari su MONTIRALI da Bakir govori da JESTE STUDIRALA u Zagrebu a da ona govori da NIJE nijedan dio STUDIRALA u Zagrebu.
Namjerna montaza i laz Senada i njegovih novinara.
Ono sto je Senad prikazao samo su isjecci iz njega, ne montaza.
Montaza bi znacila da je izmijenio ono sto je ona rekla, a nije.
Mislim...niko ovdje nije budala, zar ne... A mozfa poneko i jeate...
Last edited by Dozer on 01/06/2021 00:26, edited 1 time in total.
- deogest
#18195 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa normalno da nema alternative, bi li ti recimo prodajes hrenovke u kiosku, namaknes 2-3 milje glasova nekako i dobijes 4 godine u parlamentu, jel bi se matere ti ti borio za narod i neke anonimce koje i ne poznajes? Ili bi iskoristio te 4 godine da uhljebis svoje jarane i namaknes sto vise love?
U tom i jeste problem, pobjedjuje sirotinja i nepismeni ljudi koji ne bi trebalo da rade ni na parkingu, kamoli da se bave politikom. U normalnim drzavama moras jaku skolu zavrsit da bi se uopste bavio politikom.
U tom i jeste problem, pobjedjuje sirotinja i nepismeni ljudi koji ne bi trebalo da rade ni na parkingu, kamoli da se bave politikom. U normalnim drzavama moras jaku skolu zavrsit da bi se uopste bavio politikom.
-
mali_balon
#18196 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto da ti ja govorim za koga da glasas, glasaj za koga mislis da mozepomoci tebi i zajednici,Riddle wrote: ↑01/06/2021 00:15Odlicna ideja.mali_balon wrote: ↑01/06/2021 00:11Tako sto prvo narod treba opismeniti, da narod zna sta znaci dati svoj glas nekom, [b]kad taj isti narod prestane biti lijen[/b] i na svakoj krivini pokusati nekog zajebat i poceti korisiti svoje oci i usi
zadnjih 30g polupismenom zatucanom probisvijetu govore za koga da glasaju......zato imamo sto imamo
- mirsek
#18197 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A sto ne pogledas citav njegov prilog i reci mi kako se zove onaj kraj videa, jel to montaza, rezirana izjava ili nesto drugo, da li je naslov videa na youtube lazan ?Dozer wrote: ↑01/06/2021 00:20Pogledaj ti interview na N1, izvorni.mirsek wrote: ↑31/05/2021 23:18Gledao sam Senadovu montazu iz N1 intervjua, poslusaj sta je rekla na 05:01min tog Senadovog videa a sta oni montiraju na kraju tog videa kao i naslovu tog videa.Dozer wrote: ↑31/05/2021 22:57 Bezimena djevpjcice, sta je nejasno?
@mirsek Drug, imas na N1 Sebijin interview u kojem jasno i glasno kaze da ona nikad nije nista studirala u HR. Imas isto i na Facu od petka ili subote, upravo te snimke, zajedno s Bakirovom izjavom da ona jeste studiralq u ZG.
Takodjer postoji i njena zvanicna biografija u kojoj je sama napisala da jeste tamo studirala, ili koji vec dio svega toga je tamo odradila.
Imas i njenu molbu da joj se ovdje prizna 10 polozenih ispita u ZG.
Dakle, imas cijelu gomilu njihovih licnih izjava i dokumenata u kojima - lazu.
Zakljucak - Sebija nikad nije ni specijalizirala, ni magistrirala, a ni doktorirala. To su sve falsifikati.
Sve ovo mozes naci i na temi o njoj.
Ona je samo rekla da nije specijalizirala u Zagrebu tj. nijedan dio specijalizacije nije radila u Zagrebu a da je magistrirala tj. zavrsila magistarski u Sarajevu, nije uopste rekle gdje je zapocela magistarski studij.
Senad i njegovi novinari su MONTIRALI da Bakir govori da JESTE STUDIRALA u Zagrebu a da ona govori da NIJE nijedan dio STUDIRALA u Zagrebu.
Namjerna montaza i laz Senada i njegovih novinara.
Ono sto je Senad prikazao samo su isjecci iz njega, ne montaza.
Montaza bi znacila da je izmijenio ono sto je ona rekla, a nije.
Mislim...niko ovdje nije budala, zar ne...
Last edited by mirsek on 01/06/2021 00:28, edited 1 time in total.
- Dozer
#18198 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odgledao. Postavi ga, pa cemo dalje.
Uporedni prikaz Sebijinih i Bakirovih izjava NIJE montaza. Jeste u tehnickom smislu, ali ne u smislu podmetanja, na sta ti aludiras, jer oni to JESU izjavili.
Koji dio ovoga ti nije jasan...?
Sebija je jasno i glasno rekla da NIKAD NISTA nije studirala u Zagrebu. Ni diplomski, ni specijalizaciju, ni postdiplomski, ni doktorat. Nista.
Bakir istovremeno tvrdi da jeste.
Ona u Sarajevu trazi priznavanje 10 ispita polozenih u HR i u svojoj biografiji ONA pise da jeste tamo nesto studirala, a nijedan fakultet tamo nema nju zavedenu kao studenta bilo koje vrste, ikada. I to je Senad uredno prikqzao, te odgovore iz HR.
Uporedni prikaz Sebijinih i Bakirovih izjava NIJE montaza. Jeste u tehnickom smislu, ali ne u smislu podmetanja, na sta ti aludiras, jer oni to JESU izjavili.
Sebija je jasno i glasno rekla da NIKAD NISTA nije studirala u Zagrebu. Ni diplomski, ni specijalizaciju, ni postdiplomski, ni doktorat. Nista.
Bakir istovremeno tvrdi da jeste.
Ona u Sarajevu trazi priznavanje 10 ispita polozenih u HR i u svojoj biografiji ONA pise da jeste tamo nesto studirala, a nijedan fakultet tamo nema nju zavedenu kao studenta bilo koje vrste, ikada. I to je Senad uredno prikqzao, te odgovore iz HR.
Last edited by Dozer on 01/06/2021 00:34, edited 1 time in total.
- Riddle
#18199 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo sam ti postavio jednostavno pitanje. Imas sad izgovor da promovises stranku za koju ti vjerujes da moze pomoci tebi i tvojoj zajednici. Ja bih volio da znam ko su ti ljudi da ih malo istrazim, provjerim, da vidim slazem li se sa njihovim idejama, jesu li neko ko zasluzuje podrsku i povjerenje. Gladan sam takvih informacija. Jer je meni trenutno, inace "sminkeru i pozeru", ovo sve isto.mali_balon wrote: ↑01/06/2021 00:23Sto da ti ja govorim za koga da glasas, glasaj za koga mislis da mozepomoci tebi i zajednici,
zadnjih 30g polupismenom zatucanom probisvijetu govore za koga da glasaju......zato imamo sto imamo
- mirsek
#18200 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma gdje je rekla da nije studirala u Zagrebu, daj mi vrijeme, to ne postoji u Senadovom videu.Dozer wrote: ↑01/06/2021 00:28 Odgledao. Postavi ga, pa cemo dalje.
https://www.youtube.com/watch?v=W8E1LXJ5wWI&t=301s
Evo, ne kontam sta nije jasno, pogledaj njenu izjavu na 05:01 o specijalizaciji, i sta oni od te izjave sastave na kraju, sastave to gdje bakir kaze studirala u Zagrebu a novinari na to ubace odgovor kad kaze nijedan dio nije bio u Zagrebu misleci na specijalizaciju, sto su novinari isjekli da ispadne da govori na studiranje, sto nije tacno.
Uostalom pogledaj naslov ovog videa, i on je lazan, takva njena izjava iz naslova videa ne postoji.
Last edited by mirsek on 01/06/2021 00:41, edited 2 times in total.