Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#18176 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
imali treceg ?? 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#18177 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:imali treceg ??
akobogdainsallah
- tandmand
#18178 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hizo, svaka ti je ka u njegoša.
(ali samo kada pišeš kirilicom)
(ali samo kada pišeš kirilicom)
- pici
#18179 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović: Ne postoji dokaz da sam izrobljavao zarobljenike kao direktor firme Soko
![]()
ma dje bi ti
tuzi muslimanske zemljeKomentarišući presudu u Hagu o karakteru rata, Čović je kazao da ima elemenata međunarodnog rata na svim stranama, spomenuvši ulogu mudžehedina i njihovu ulogu u Armiji BiH.
- tandmand
#18180 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
DRAGAN ČOVIĆ U 'NEDJELJOM U DVA'
O glasinama da je izrabljivao zarobljenike u Mostaru kazao je da na dokumentu u kojem piše da od vojske traži radnike njegov potpis sigurno nije autentičan.
- Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i to sam bio sve do trenutka dok nisam dobio zadatak da se posvetim gospodarstvu. Sve što sam radio u vremenu 1992.-1995. radio sam više nego časno - kazao je o navodima da je izrabljivao ratne zarobljenike za potrebe tvrtke Soko Mostar.
Upitan jesu li ti zarobljenici bili plaćeni, Čović je odgovorio da tada nitko nije bio plaćan, nego da se radilo o mobilizaciji.
- spreca
#18181 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zarobljenici nisu mobilizirani...oni su samo zarobljenici...jel to neko ocekivao da prizna 
- spreca
#18182 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dali postoji tacan ili priblizan broj arapa koji su se borili na strani ABiH?...slusam ovog shupka i nemogu da vjerujem kad kaze da su tisuce i tisuce mudzahidina ucestvovale u ratu u BiH ...kaze da su hrvati dest puta vise osudjeni u Hagu nego Bosnjaci ....ali srbe uopste ne spominje
negdje na 36:15 pita ga Satankovic za Vucica i sta misli o njemu posle izjava 92 da ce hrvatska biti manja nego sto jeste i kako sad snjim razgovarati
- General War
- Maraschino
#18184 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
tandmand wrote:DRAGAN ČOVIĆ U 'NEDJELJOM U DVA'
O glasinama da je izrabljivao zarobljenike u Mostaru kazao je da na dokumentu u kojem piše da od vojske traži radnike njegov potpis sigurno nije autentičan.
- Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i to sam bio sve do trenutka dok nisam dobio zadatak da se posvetim gospodarstvu. Sve što sam radio u vremenu 1992.-1995. radio sam više nego časno - kazao je o navodima da je izrabljivao ratne zarobljenike za potrebe tvrtke Soko Mostar.
Upitan jesu li ti zarobljenici bili plaćeni, Čović je odgovorio da tada nitko nije bio plaćan, nego da se radilo o mobilizaciji.
Ovo je spisak kako je spasavao ljude od golgote.Čović na upit novinara Stankovića nije direktno odgovorio da li je on potpisao navedeni dokument, ali je poručio da niko ne može naći nijedan dokument da je tokom rata iskorištavao zarobljenike.
"Niko ko je tokom rata boravio u Sokolu ne može reći da je zlostavljan", oprezno je odgovorio Čović. Na novinarsko pitanje da zatvorenici koji su dovedeni 1993. u Soko za obavljanje određenih poslova nisu plaćeni, Čović je odgovorio da niko tokom rata nije radio za novac.
-
Škobo Habu
#18185 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne bih me čudilo da HERA mladež sa Poskoka od ovaga dokumenta načini svojevrsnu Šindlerovu listu, pa i nju doda na list "dokaza" kako se herceg-bosanska strana dobro ophodila sa zarobljenim Bošnjacima.Maraschino wrote:
Ovo je spisak kako je spasavao ljude od golgote.
-
ultrajvosa 1987
#18186 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ta mladez ga moze samo obalit...Škobo Habu wrote:Ne bih me čudilo da HERA mladež sa Poskoka od ovaga dokumenta načini svojevrsnu Šindlerovu listu, pa i nju doda na list "dokaza" kako se herceg-bosanska strana dobro ophodila sa zarobljenim Bošnjacima.Maraschino wrote:
Ovo je spisak kako je spasavao ljude od golgote.
Sto bi rekli hercegovci jel...
- mO k3
- horkesh
#18188 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidio sam jedan fin slogančić:
"Biće treći, al' ne od kamena veći".
I opet Čović, nakon svega, poteže pitanje trećeg kojeg je davno dogovorio sa svojim pajdom Dodikom. Ako se sjećate, tada su iscrtali nove granice s tri entiteta (naravno, RS ostaje ista) i još pride Sarajevo postaje državni distrikt.
Ko se još sjeća kako je Čović iz Mostara poručio: “Dobro veče iz Mostara, budućeg glavnog grada hrvatske federalne jedinice u BiH”.
Ta drskost, bezobrazluk i arogancija u odnosu na Bošnjake je njega i Hrvate koji glasaju za njega danas dovela do ovoga. Niko neće odstupiti ni milimetra, i neka neće.
I opet Čović, nakon svega, poteže pitanje trećeg kojeg je davno dogovorio sa svojim pajdom Dodikom. Ako se sjećate, tada su iscrtali nove granice s tri entiteta (naravno, RS ostaje ista) i još pride Sarajevo postaje državni distrikt.
Ko se još sjeća kako je Čović iz Mostara poručio: “Dobro veče iz Mostara, budućeg glavnog grada hrvatske federalne jedinice u BiH”.
Ta drskost, bezobrazluk i arogancija u odnosu na Bošnjake je njega i Hrvate koji glasaju za njega danas dovela do ovoga. Niko neće odstupiti ni milimetra, i neka neće.
- mO k3
#18189 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rekao je stolnog grada ...horkesh wrote:Vidio sam jedan fin slogančić:
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#18190 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gdje su oni što stalno pitaju gdje je treći?
Evo ga danas južni brat ponovo najavio!
Ide treći...

Ide treći...

IZDALI ME PRIJATELJI,ALI NIJE BRAT!Čovic: Samo me Dodik nije izdao
- Maraschino
- mO k3
#18192 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Maraschino wrote:
hvala jadranka
- edo_79
#18193 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja uopće ne razumijem što vi imate protiv Dragana Čovića ...
Lik ima, citiram '' Plaća mi je, da lupim otprilike 5 tisuća maraka mjesečno u predsjedništvu, plus neki nebitan iznos na faksu, to ukupno izađe oko 80-90 tisuća maraka godišnje. U imovinskoj kartici se vidi da ja uopće nemam osobno vozilo (šta će ti koji qrac kad te drugi vozi u Audiju od 200 milja maraka, ha ya)''
I čovjek smatra da živi pristojno
..... jebo majku on pristojan a mi nepristojni

Lik ima, citiram '' Plaća mi je, da lupim otprilike 5 tisuća maraka mjesečno u predsjedništvu, plus neki nebitan iznos na faksu, to ukupno izađe oko 80-90 tisuća maraka godišnje. U imovinskoj kartici se vidi da ja uopće nemam osobno vozilo (šta će ti koji qrac kad te drugi vozi u Audiju od 200 milja maraka, ha ya)''
I čovjek smatra da živi pristojno
-
Mirza007
#18194 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jeste, jeste. I jos Bernardica stedi na pijaci. Pa se tako od rata na ovamo od tih para lijepe nekretnine steknu, i u BiH i u lijepoj njegovoj.edo_79 wrote:Ja uopće ne razumijem što vi imate protiv Dragana Čovića ...
I čovjek smatra da živi pristojno..... jebo majku on pristojan a mi nepristojni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- horkesh
#18195 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako nastaju mitomanije.
Više od polovice građana Srbije ne zna za zločin na Ovčari ili da je Sarajevo bilo pod opsadom
Više od polovice građana Srbije nema potrebu informirati se o ratnim zločinima, 64 posto ih ne zna što se dogodilo na poljoprivrednom dobru Ovčari kod Vukovara 1991., a čak 71 posto ne zna da je Sarajevo bilo pod opsadom skoro četiri godine, pokazalo je istraživanje objavljeno u Beogradu.
Građani Srbije malo znaju o ratnim sukobima u bivšoj Jugoslaviji 1990-ih godina i o ratnim zločinima, te o suđenjima optuženima za ratne zločine, većina od 52 posto anketiranih ne zna navesti ni jedan zločin počinjen nad srpskim stanovništvom tijekom sukoba na području bivše Jugoslavije 1990-ih.
O ratnim sukobima i suđenjima 72 posto ispitanika se informira posredstvom televizije, 14 posto čitajući tisak, 13 posto koristeći internet i jedan posto slušajući radio.
O Haškom tribunalu imaju pretežito negativan stav koji se ogleda u tvrdnjama o neobjektivnosti i pristranosti, imaju brojne zamjerke vezane uz njegov rad, uz naglašen mali doprinos ICTY-ja saznavanju činjenica o ratovima tijekom raspada SFRJ.
Četvrtina ispitanika smatra kako su Hrvati počinili najviše zločina, a gotovo polovica ih misli da su Srbi imali najviše žrtava u ratovima vođenim na teritoriju Hrvatske i BiH.
Čak 85 % ispitanika ne zna navesti niti jedan događaj za koji se sudilo (ili se još uvijek sudi) pred sudovima u Srbiji, a čak 79 % ispitanika ne zna navesti ni jedan državni organ uključen u procesuiranje ratnih zločina u Srbiji.
Više od polovice anketiranih - 54 posto, protivi se mišljenju da je Srbija dužna platiti naknadu štete koju su pripadnici vojske i policije nanijeli civilima tijekom ratnih sukoba, 15 posto je za, a jedna desetina - oko 11 posto ima neutralan stav o tome.
Istodobno, 59 posto ispitanih podržava prijedlog da država podigne spomen-obilježje srpskim žrtvama stradalim 1990-ih, njih 11 posto drži da je prijedlog loš, a isto toliko ih je neodlučno.
Na pitanje treba li Srbija podići spomenik civilnim žrtvama koje su stradale od srpske vojske i policije, 49 posto je protiv, a samo 18 % za.
Više od polovice - 56 posto, ne bi prihvatilo prijedlog da država Srbija podigne spomenik u Batajnici kod Beograda, na mjestu gdje je otkrivena masovna grobnica kosovskih Albanaca stradalih na Kosovu, dok taj prijedlog podržava samo 10 posto ispitanika, a 12 % ih je neodlučno.
- pici
#18196 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"HEROJI" I "PRALJAK"
Na ambasadi BiH u Bernu ispisani grafiti podrške haškoj šestorki, slomljen jarbol sa zastavom BiH
-
sahara1428
#18197 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
TIŠINA, VOJVODA GOVORI
- mO k3
#18198 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo ga "stolni grad" treceg entiteta odakle ce covic da vlada

- horkesh
#18199 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Au.
Zatraženo brisanje imena Herceg Bosne iz naziva preduzeća
Zastupnici Socijaldemokratske partije u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine predložili su danas dopunu dnevnog reda sa tačkom ''Zaključak o brisanju svih etničkih prefiksa iz naziva javnih preduzeća i preduzeća sa većinskim državnim kapitalom u kojima pravo upravljanja vrši Vlada Federacije BiH''.
http://ba.n1info.com/a233330/Vijesti/Vi ... uzeca.html
- mO k3
#18200 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Majorizacija !!!
_Imali treceg
_Imali treceg