meni dobra, imas glumca sto je bio Litlefinnger u Game of Thrones i Enza iz The Vampire Diaries tu.clio_dci120 wrote:Cujem danas kolege spominju neku Blue Book Project, valja li ista?
imaju dobru hemiju njih dva
Moderator: _BataZiv_0809
meni dobra, imas glumca sto je bio Litlefinnger u Game of Thrones i Enza iz The Vampire Diaries tu.clio_dci120 wrote:Cujem danas kolege spominju neku Blue Book Project, valja li ista?
pocela. nije losa. vuce malo na "Horace and Pete" atmosferom, iako su epizode puno krace. nije za gledat' u cugu, al' u pauzama 20 i kusur minuta brutalno direktnog ophodjenja sa svijetom, osvjezavajuce!ferratilis wrote:
ne moras spoilat raji.nelle_tz wrote:meni dobra, imas glumca sto je bio Litlefinnger u Game of Thrones i Enza iz The Vampire Diaries tu.clio_dci120 wrote:Cujem danas kolege spominju neku Blue Book Project, valja li ista?
pa sta sam spoilao? to su 2 glumca koja su u trailerima serije, odmah u prvoj epizodi ih upoznajes, u prvih nekoliko minutakaranana wrote:ne moras spoilat raji.nelle_tz wrote:meni dobra, imas glumca sto je bio Litlefinnger u Game of Thrones i Enza iz The Vampire Diaries tu.clio_dci120 wrote:Cujem danas kolege spominju neku Blue Book Project, valja li ista?
nelle_tz wrote: pa sta sam spoilao? to su 2 glumca koja su u trailerima serije, odmah u prvoj epizodi ih upoznajes, u prvih nekoliko minuta
vise zajebancija vizevi diskusije na vrhu stranice o spojlanju case papela.imas glumca sto je bio Litlefinnger u Game of Thrones
karanana wrote:ne moras spoilat raji.nelle_tz wrote:meni dobra, imas glumca sto je bio Litlefinnger u Game of Thrones i Enza iz The Vampire Diaries tu.clio_dci120 wrote:Cujem danas kolege spominju neku Blue Book Project, valja li ista?
Ma ovo sve nadrkano, svima svašta smeta. Imam osjećaj da odavno nisu hajrovali pa ovdje prosipaju nervozu.un1ted wrote:Spoiler za seriju koja je emitovana prije 2-3 godine?![]()
![]()
Na temi "Serije"?
![]()
![]()
Odgledao već...odlična.clio_dci120 wrote:Ne znam da li ste upratili, maloprije vidim da je izasla druga sezona The OA.
..propali DJ pokusava ozivjeti karijeru uz pomoc prijatelja i njegove supruge koji su uspjeli..Pocela sam gledazi zbog Idriza Elbe, i malo je dosadna nekad, malo smjesna..Ma Banshee razara.Jimmy McNulty wrote:Banshee![]()
Kako strašna serija, a malo je ljudi ovdje haman preporučivalo
Jeste, emitovane su vec dvije epizode.Partijaner wrote:Je li pocela Gomorra 4. Sezona ?
Dobar Banshee i ako kako se blizi serijal kraju dobro su utanjili.Kyuss wrote:Ma Banshee razara.Jimmy McNulty wrote:Banshee![]()
Kako strašna serija, a malo je ljudi ovdje haman preporučivalo