FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- studeni76
#18176 Re: FC Barcelona
Ozbiljnu ekipu nemože voditi online-trener i tačka! Da može svi bi tako radili,ovaj eksperiment nije dobar nikako.
-
LSD
#18177 Re: FC Barcelona
Ja mislim da bi i to bila bolja varijanta....neka daju Rokiju ovlasti i veca prava dok nema Tita, možda covjek nešto i napravi.skenderija04 wrote:Pa to je, ako vec nema Tita neka vodi Roira po svom ceifuLSD wrote:Roura: "Sve odluke su donesene u suradnji s Titom. Ne trebam više prava, jer sam pomoćnik."
Bilo bi daleko bolje da nije ovako, mislim u ovakvoj situaciji koja traje dva mjeseca....vec da ima slobodu donošenja odluka, pa kakve god da su.
Iniesta: "Ja sam igrač sredine terena, ali ako me trener odluči koristiti na krilu, dat ću sve od sebe na toj poziciji."
Covjek sam govori neke stvarii to forsiranje Inieste na krilu je zapravo ponižavanje Tella i Ville koji prirodno igraju te pozicije.
On je vojnik kluba i ne želi ništa loše sigurno.
Ovako je Rouri najteže....možda sad o sebi cita sve podsmijehe medija i analize grešaka igre Barce i pita se Šta me ovo snađe ni krivog ni dužnog
-
5 0 5
#18178 Re: FC Barcelona
probat cu izanalizirati ovu sezonu.
barcelona je sa vilanovom napravila najbolje rezultate u istoriji la lige, sa (trenutno) 22 pobjede, 2 nerijesene utakmice i 1 poraz.
messi je na 38 golova, 47 u svim takmicenjima.
najvise asistencija ima iniesta (12)
barcelona je postigla 82 gola u ligaskim utakmicama. najvise od svih klubova 8 najjacih liga evrope (psv 78, manu 64, bayern 63...)
sve ovo je postigao isti tim koji je juce izgubio utakmicu. i to ne prije 3 godine, nego do prije par sedmica.
u novijim postavkama igre koju je tito uveo, barcelona prima vise golova nego ranijih sezona, ali isto tako i pogadja vise.
sad roura. svima je jasno kakva je situacija tu, ali ruku na srce, tim koji je postavljen "drzao je vodu" nekako do utakmice sa milanom. u utakmici protiv madrida u madridu, barcelona je bila bolja.
roura nije izgubio ni jedan ligaski bod, ali jeste dvije vazne utakmice (i mogucnost osvajanja CdR trofeja).
znaci, zbog dvije izgubljene utakmice, barcelona bi trebala remontirati cijeli tim, sistem, trenera, ne znam ti sta... sta bi onda madrid trebao napraviti koji gubi utakmice od timova sa dna tabele, od pocetka ove sezone? ovaj period je tezak, jasno je. kriza je u timu, ali barcelona je izgubila samo dvije utakmice. od pocetka sezone (4)? je li to razlog za paniku. ja mislim da nije. ni blizu.
barcelona nije pragmatican klub. vise "emotivan". da nije tako, abidal nikad ne bi dobio produzetak ugovora. nasli bi nekog drugog. vilanova ne bi bio dio ovog tima. najbitnije je podrzati svoj tim kad se dese losi periodi. sinoc kod rezultata 0:2; 0:3 cijeli camp nou pjeva himnu.
opet, neke stvari se trebaju poboljsati, ispraviti, ali apsolutno nema razloga za paniku. ako je titovo zdravlje cijena ls, onda neka ide ls svojim putem. uvijek ima iduca sezona. treba stati na rezerni polozaj jer je situacija izvanredna.
barcelona je sa vilanovom napravila najbolje rezultate u istoriji la lige, sa (trenutno) 22 pobjede, 2 nerijesene utakmice i 1 poraz.
barcelona je postigla 82 gola u ligaskim utakmicama. najvise od svih klubova 8 najjacih liga evrope (psv 78, manu 64, bayern 63...)
sve ovo je postigao isti tim koji je juce izgubio utakmicu. i to ne prije 3 godine, nego do prije par sedmica.
u novijim postavkama igre koju je tito uveo, barcelona prima vise golova nego ranijih sezona, ali isto tako i pogadja vise.
sad roura. svima je jasno kakva je situacija tu, ali ruku na srce, tim koji je postavljen "drzao je vodu" nekako do utakmice sa milanom. u utakmici protiv madrida u madridu, barcelona je bila bolja.
roura nije izgubio ni jedan ligaski bod, ali jeste dvije vazne utakmice (i mogucnost osvajanja CdR trofeja).
znaci, zbog dvije izgubljene utakmice, barcelona bi trebala remontirati cijeli tim, sistem, trenera, ne znam ti sta... sta bi onda madrid trebao napraviti koji gubi utakmice od timova sa dna tabele, od pocetka ove sezone? ovaj period je tezak, jasno je. kriza je u timu, ali barcelona je izgubila samo dvije utakmice. od pocetka sezone (4)? je li to razlog za paniku. ja mislim da nije. ni blizu.
barcelona nije pragmatican klub. vise "emotivan". da nije tako, abidal nikad ne bi dobio produzetak ugovora. nasli bi nekog drugog. vilanova ne bi bio dio ovog tima. najbitnije je podrzati svoj tim kad se dese losi periodi. sinoc kod rezultata 0:2; 0:3 cijeli camp nou pjeva himnu.
opet, neke stvari se trebaju poboljsati, ispraviti, ali apsolutno nema razloga za paniku. ako je titovo zdravlje cijena ls, onda neka ide ls svojim putem. uvijek ima iduca sezona. treba stati na rezerni polozaj jer je situacija izvanredna.
- kisni indijanac
#18179 Re: FC Barcelona
505sCrtom wrote:probat cu izanalizirati ovu sezonu.
-
LSD
#18180 Re: FC Barcelona
Išlo se na varijantu da igraci sami iznesu krizu i odsustvo glavnog trenera, da su dovoljno zreli, jaki, kompaktni, dakle neka familijarna varijanta, "više od kluba", možemo mi to sami i bez trenera i slicne spike...malo su se precijenili (ne malo vec dobro) a Milan i Real kao ozbiljne ekipe su taj momentum iskoristili (pošto Granada i slicne ekipe ne mogu ipak) i dobro naplatili to precjenjivanje sopstvenih mogucnosti.studeni76 wrote:Ozbiljnu ekipu nemože voditi online-trener i tačka! Da može svi bi tako radili,ovaj eksperiment nije dobar nikako.
Ne postoji ONLINE trener u svijet modernog profi fudbala, vec svaki klub ima svog trenera koji je svaki dan uz svoje igrace što mu je posao...jedino Barca sebi dopušta sebi takve luxuze, ali i bude kasnije kažnjena za to.
-
5 0 5
#18181 Re: FC Barcelona
ok. pogledaj hronologiju dogadjanja oko vilanove. prvo smo saznali pocetkom decembra da mora na operaciju. kraj mjeseca (na bozicnoj pauzi) je otisao u bolnicu. to je trebalo biti to. onda mu se karcinom vratio. odletio je u new york jednom. vratio se. onda opet. prvo su rekli do sredine februara. pa onda do kraja februara, pa onda do kraja marta.LSD wrote: Išlo se na varijantu da igraci sami iznesu krizu i odsustvo glavnog trenera, da su dovoljno zreli, jaki, kompaktni, dakle neka familijarna varijanta, "više od kluba", možemo mi to sami i bez trenera i slicne spike...malo su se precijenili (ne malo vec dobro) a Milan i Real kao ozbiljne ekipe su taj momentum iskoristili (pošto Granada i slicne ekipe ne mogu ipak) i dobro naplatili to precjenjivanje sopstvenih mogucnosti.
Ne postoji ONLINE trener u svijet modernog profi fudbala, vec svaki klub ima svog trenera koji je svaki dan uz svoje igrace što mu je posao...jedino Barca sebi dopušta sebi takve luxuze, ali i bude kasnije kažnjena za to.
kada je tacno barcelona trebala napraviti odluku da on nije vise trener barcelone? u kom trenutku su trebali reci sad je dosta. prva izgubljena utakmica je bila protiv milana. pa nece traziti novog trenera dan prije toliko vaznih utakmica. pogledaj sta se desava sa chelsheajem. ja bih volio da su promovirali nekoga iz kluba. mozda onog sacristana, iz barce b. ili su mogli pozvati rijkarda (jer on zna i tim i klub). na par mjeseci dok se vilanova ne oporavi. ali sad je kasno za to. mozda ako ipak prodju milan, razmisle o nekoj opciji. inace, ostaje kako jeste.
- skenderija04
#18182 Re: FC Barcelona
Nema velike price oko ovoga. Jedino Tito moze reci dosta je, neka proba neko drugi. Klub ga nece smjeniti sigurno. U decembru smo svi bili za to da je vaznija Titova borba nego trazenje novog trenera. Sada trebamo prihvatiti i posljedice te odluke. Ja ne vidim sta se moze promijeniti u slucaju da dodje neko novi. Nema vremena za bilo kakve velike promjene. Stvar je u igracima, ali ne vjerjem da ljudi koji nisu u formi mogu napraviti velike stvari u kratkom periodu. Fizicki,ekipa je grohnula. Glavni igraci po liniji su van forme. Ostaje da se apeluje na ponos sampiona i da odigraju protiv Milana lkako mogu. Ligu valjda nece izgubiti jer je razlika 5 kola a ostalo je jos 13. Jedino cega se bojim je da Vilanovina bolest bude opravdanje za sve.
- HB_BHF
#18183 Re: FC Barcelona
Treba se sabrati i vratiti im u Madridu da se dobije na psihološkoj bazi pred susret sa Milanom. Ja i dalje vjerujem da ovaj tim može proći u 1/4 finale. Rosell još najavljuje da će dovesti Tita pred tu utakmicu. Mislim da bi to bio ključ uspjeha. Ne zbog nekih taktičkih razloga već tim bi se preporodio. Treba i Abidalu pustiti da odigra zadnjih 10ak minuta u Madridu i protiv Deportiva.
"Ovo je bilo još jedno razočarenje, nakon poraza od Milana, ali moramo nastaviti dalje. Da, ispustili smo jedan trofej, ali to je onaj najmanje bitan. Još uvijek smo u utrci za dva najbitnija trofeja u sezoni. Moramo se vratiti na pobjednički kolosijek protiv Madrida ovog vikenda i držati naše glave uspravno", izjavio je Xavi.
(Y)
"Ovo je bilo još jedno razočarenje, nakon poraza od Milana, ali moramo nastaviti dalje. Da, ispustili smo jedan trofej, ali to je onaj najmanje bitan. Još uvijek smo u utrci za dva najbitnija trofeja u sezoni. Moramo se vratiti na pobjednički kolosijek protiv Madrida ovog vikenda i držati naše glave uspravno", izjavio je Xavi.
(Y)
- skenderija04
#18184 Re: FC Barcelona
Ne znam gje nalazite te informacije da ce Rosell vratiti Vilanovu? Situacija sa Vilanovom nije naivna, i pitanje je da li ce uopste moi nastaviti kao trener. Dok Bartomeu putuje znaci nesto se valja.HB_BHF wrote:Treba se sabrati i vratiti im u Madridu da se dobije na psihološkoj bazi pred susret sa Milanom. Ja i dalje vjerujem da ovaj tim može proći u 1/4 finale. Rosell još najavljuje da će dovesti Tita pred tu utakmicu. Mislim da bi to bio ključ uspjeha. Ne zbog nekih taktičkih razloga već tim bi se preporodio. Treba i Abidalu pustiti da odigra zadnjih 10ak minuta u Madridu i protiv Deportiva.
(Y)
-
5 0 5
#18185 Re: FC Barcelona
pa nije opravdanje ali je posljedica. pa cak i forma nekih igraca. mislis li da tito ne bi bolje reagovao od roure u trenucima kada tim gubi?skenderija04 wrote:Nema velike price oko ovoga. Jedino Tito moze reci dosta je, neka proba neko drugi. Klub ga nece smjeniti sigurno. U decembru smo svi bili za to da je vaznija Titova borba nego trazenje novog trenera. Sada trebamo prihvatiti i posljedice te odluke. Ja ne vidim sta se moze promijeniti u slucaju da dodje neko novi. Nema vremena za bilo kakve velike promjene. Stvar je u igracima, ali ne vjerjem da ljudi koji nisu u formi mogu napraviti velike stvari u kratkom periodu. Fizicki,ekipa je grohnula. Glavni igraci po liniji su van forme. Ostaje da se apeluje na ponos sampiona i da odigraju protiv Milana lkako mogu. Ligu valjda nece izgubiti jer je razlika 5 kola a ostalo je jos 13. Jedino cega se bojim je da Vilanovina bolest bude opravdanje za sve.
evo recimo pique. na pocetku sezone, kada se vratio poslije povrede, cesto je igrao dublje, pa nekad bi vodio loptu do sesnesterca. to je tito ohrabrivao, jer bi uvijek neko pokrio njegovo mjesto u odbrani. funkcioniralo je odlicno. juce je napravio nekoliko greski, koje vjerovatno ne bi da je vilanova tu. kada se sinoc sudario sa alvesom, sve ti je bilo jasno. lose je reagovao kod prvog gola, zakasnio je na drugi, i tako. kada alves i alba istrcavaju, ostavljaju za ronalda, presporog puyola samog. pique istrci do sesnesterca ali onda nema snage da se brzo vrati i pokrije odbranu. pogotovo protiv madrida koji je najbolji tim u brzim kontrama, na svijetu. da ne kazem da su obojica rano dobili kartone, pa su i na to morali misliti. takve stvari trener koriguje za vrijeme utakmice, a slozili smo se da to tito ne moze napraviti sa daljinskim upravljacem iz bonickog kreveta na drugom kontinentu.
vjerujem da ce se sada tim i klub malo trznuti. ove utakmice bole, ne zato sto su ih izgubili od milana i madrida, nego ponajvise sto su ih izgubili od ovakvog milana i od ovakvog madrida. a kao sto je zaboljelo nas, tako je jutros i messija. znaci, mozda nesto pozitivno iz svega ovoga izadje.
- skenderija04
#18186 Re: FC Barcelona
@505
Sve to stoji. Ja vjerujem da protiv Milana nece ponoviti utisak od sinoc. Kada kazem opravdanje mislim da ne bi bilo fer da Vilanovina bolest pokrije ve nedostatke. Vec vidim analizu na kraju sezone: " Odlicno, osvojili smo ligu a da je Vilanova bio tu, uzeli bi sve"
Sve to stoji. Ja vjerujem da protiv Milana nece ponoviti utisak od sinoc. Kada kazem opravdanje mislim da ne bi bilo fer da Vilanovina bolest pokrije ve nedostatke. Vec vidim analizu na kraju sezone: " Odlicno, osvojili smo ligu a da je Vilanova bio tu, uzeli bi sve"
- kisni indijanac
#18187 Re: FC Barcelona
realno, a to je već i neko napisao, ne boli gubitak kupa tj. ispadanje nego poraz u el clasicu posebno boli, više od tog trofeja...ovom vašem se nema puno šta dodati, iako mene više boli poraz od milana, način na koji se izgubila utakmica, bez ispaljenog metka, eventualni prolaz u revanšu, bio bi više od prolaza, na motivacionom, psihološkom i svakom drugom planu...u konačnici, što se mene tiče, nek' ispadnu, al' nek' odigraju kako znaju...volio bih vidjeti neku rotaciju, neko osvježenje u timu...prije sviju davida villu, već protiv reala, a zašto i ne protiv milana....
- skenderija04
#18188 Re: FC Barcelona
E to je to, bez ispaljenog metkakisni indijanac wrote:realno, a to je već i neko napisao, ne boli gubitak kupa tj. ispadanje nego poraz u el clasicu posebno boli, više od tog trofeja...ovom vašem se nema puno šta dodati, iako mene više boli poraz od milana, način na koji se izgubila utakmica, bez ispaljenog metka, eventualni prolaz u revanšu, bio bi više od prolaza, na motivacionom, psihološkom i svakom drugom planu...u konačnici, što se mene tiče, nek' ispadnu, al' nek' odigraju kako znaju...volio bih vidjeti neku rotaciju, neko osvježenje u timu...prije sviju davida villu, već protiv reala, a zašto i ne protiv milana....
- HB_BHF
#18189 Re: FC Barcelona
Čuj gdje nalazim... Na istom mjestu gdje i ti. Internet... Nemam ljude u klubu koji će mi dojavljivati tačne stvari, a vjerujem da ih nemaš ni tiskenderija04 wrote:Ne znam gje nalazite te informacije da ce Rosell vratiti Vilanovu? Situacija sa Vilanovom nije naivna, i pitanje je da li ce uopste moi nastaviti kao trener. Dok Bartomeu putuje znaci nesto se valja.HB_BHF wrote:Treba se sabrati i vratiti im u Madridu da se dobije na psihološkoj bazi pred susret sa Milanom. Ja i dalje vjerujem da ovaj tim može proći u 1/4 finale. Rosell još najavljuje da će dovesti Tita pred tu utakmicu. Mislim da bi to bio ključ uspjeha. Ne zbog nekih taktičkih razloga već tim bi se preporodio. Treba i Abidalu pustiti da odigra zadnjih 10ak minuta u Madridu i protiv Deportiva.
(Y)
Naravno da je situacija sa Titom komplikovana, ali ne moraš odmah ići na najgori scenario. Možda je čovjek pri samom kraju liječenja (nadam se) i ima snage da posjeti Barcinu klupu za vrijeme te utakmice.
-
LSD
#18190 Re: FC Barcelona
Znaš kako ja na to gledam.505sCrtom wrote:ok. pogledaj hronologiju dogadjanja oko vilanove. prvo smo saznali pocetkom decembra da mora na operaciju. kraj mjeseca (na bozicnoj pauzi) je otisao u bolnicu. to je trebalo biti to. onda mu se karcinom vratio. odletio je u new york jednom. vratio se. onda opet. prvo su rekli do sredine februara. pa onda do kraja februara, pa onda do kraja marta.LSD wrote: Išlo se na varijantu da igraci sami iznesu krizu i odsustvo glavnog trenera, da su dovoljno zreli, jaki, kompaktni, dakle neka familijarna varijanta, "više od kluba", možemo mi to sami i bez trenera i slicne spike...malo su se precijenili (ne malo vec dobro) a Milan i Real kao ozbiljne ekipe su taj momentum iskoristili (pošto Granada i slicne ekipe ne mogu ipak) i dobro naplatili to precjenjivanje sopstvenih mogucnosti.
kada je tacno barcelona trebala napraviti odluku da on nije vise trener barcelone? u kom trenutku su trebali reci sad je dosta. prva izgubljena utakmica je bila protiv milana. pa nece traziti novog trenera dan prije toliko vaznih utakmica. pogledaj sta se desava sa chelsheajem. ja bih volio da su promovirali nekoga iz kluba. mozda onog sacristana, iz barce b. ili su mogli pozvati rijkarda (jer on zna i tim i klub). na par mjeseci dok se vilanova ne oporavi. ali sad je kasno za to. mozda ako ipak prodju milan, razmisle o nekoj opciji. inace, ostaje kako jeste.
Barca kao ozbiljan klub je trebala dobro razmotriti stvar oko imenovanja Vilanove još dok je Pep bio u klubu i kad je prvi put primjecen karcinom.
Razumijem sve to, da su ga igraci gotivili, da je u srucnom štabu 5-6 godina, da poznaje sistem i sve to.
No, ovo su jako opasne stvari koje se moraju (pardon, koje su se morale) malo dublje sagledati...ne možeš teško bolesnog covjeka tek tako imenovati za šefa struke jednog giganta kakav je Barca
Sad je naravno kasno i od naknadne pameti nema koristi...ali stoji da su mogli malo prokontati i ne oslanjati se na doktorske prognoze i zdravlje bolesnog covjeka.
Titu svaka cast za sve, jer se valjalo boriti na dva fronta (i za ekipu i za sopstveno zdravlje) i još je imao nenormalan niz pobjeda
Pa jbt kralj , ovo je slucaj bez presedana u svijetu fudbala
Mislim da ce se na kraju sezone potražiti novi trener, jer ovakve stvari se ozbiljnom klubu ne smiju dva puta ponoviti.
-
5 0 5
#18191 Re: FC Barcelona
bio je zdrav kada je dobio posao. nije bilo nikakvih indikacija da ce mu se karcinom vratiti (13 mjeseci). citao sam nesto o tome, moze se rijesiti rutinskom operacijom i da se nikad ne vrati (u 80-90% slucajeva). (sto je i bilo). rezultat vracanja karcinoma moze biti prevelike doze radijacije kemo terapijom, ili nedovoljne. michel douglas je bolovao od istog karcinoma.
- skenderija04
#18192 Re: FC Barcelona
Naravno da nemam, ali baci link stvarno bi volio to da procitam cisto da se zna da je u stanju da se dodje. Zadnja vijest koju sam vidio je da je produzio tretman.HB_BHF wrote:Čuj gdje nalazim... Na istom mjestu gdje i ti. Internet... Nemam ljude u klubu koji će mi dojavljivati tačne stvari, a vjerujem da ih nemaš ni tiskenderija04 wrote:Ne znam gje nalazite te informacije da ce Rosell vratiti Vilanovu? Situacija sa Vilanovom nije naivna, i pitanje je da li ce uopste moi nastaviti kao trener. Dok Bartomeu putuje znaci nesto se valja.HB_BHF wrote:Treba se sabrati i vratiti im u Madridu da se dobije na psihološkoj bazi pred susret sa Milanom. Ja i dalje vjerujem da ovaj tim može proći u 1/4 finale. Rosell još najavljuje da će dovesti Tita pred tu utakmicu. Mislim da bi to bio ključ uspjeha. Ne zbog nekih taktičkih razloga već tim bi se preporodio. Treba i Abidalu pustiti da odigra zadnjih 10ak minuta u Madridu i protiv Deportiva.
(Y).
Naravno da je situacija sa Titom komplikovana, ali ne moraš odmah ići na najgori scenario. Možda je čovjek pri samom kraju liječenja (nadam se) i ima snage da posjeti Barcinu klupu za vrijeme te utakmice.
-
LSD
#18193 Re: FC Barcelona
Iniesta: "Barceloni nedostaje Tito Vilanova"
Barçin playmaker priznao je kako se pad momčadi može pripisati prvenstveno činjenici da trenutno nemaju trenera te je branio suigrača Lionela Messija nakon poraza od Reala iz Madrida.
Andres Iniesta priznaje da Barça pati zbog odsustva Tita Vilanove. Trener Blaugrane trenutno je u New Yorku, gdje prolazi oporavak od tumora, a njegov tim iskusio je strmoglav pad nakon poraza od AC Milana u Ligi prvaka i Real Madrida u Kupu kralja.
"Lagao bih vam kad bih rekao da nas izostanak Tita ne pogađa", rekao je 28-godišnjak novinarima. "Nije uobičajeno ni logično biti bez glavnog trenera i to nije lako. Titovo zdravlje na prvom je mjestu, a nadam se da ćemo još uvijek biti u Ligi prvaka i zadržati poziciju u Primeri kad se on vrati."
Osvajač Svjetskog prvenstva također je stao na stranu Lionela Messija koji je u zadnje vrijeme izložen kritikama. "To je stvar tima, a ne Lea. On je na istaknutoj poziciji, no uvijek nam je nedostajao zadnji potez kojim bismo završili napad", dodao je.
Barça će se s Realom suočiti još jednom, u La Ligi u subotu.
Evo i Iniesta sam priznaje...trebalo se desiti ova dva poraza, pa da javno kažu ono što je svima ocito.
Barçin playmaker priznao je kako se pad momčadi može pripisati prvenstveno činjenici da trenutno nemaju trenera te je branio suigrača Lionela Messija nakon poraza od Reala iz Madrida.
Andres Iniesta priznaje da Barça pati zbog odsustva Tita Vilanove. Trener Blaugrane trenutno je u New Yorku, gdje prolazi oporavak od tumora, a njegov tim iskusio je strmoglav pad nakon poraza od AC Milana u Ligi prvaka i Real Madrida u Kupu kralja.
"Lagao bih vam kad bih rekao da nas izostanak Tita ne pogađa", rekao je 28-godišnjak novinarima. "Nije uobičajeno ni logično biti bez glavnog trenera i to nije lako. Titovo zdravlje na prvom je mjestu, a nadam se da ćemo još uvijek biti u Ligi prvaka i zadržati poziciju u Primeri kad se on vrati."
Osvajač Svjetskog prvenstva također je stao na stranu Lionela Messija koji je u zadnje vrijeme izložen kritikama. "To je stvar tima, a ne Lea. On je na istaknutoj poziciji, no uvijek nam je nedostajao zadnji potez kojim bismo završili napad", dodao je.
Barça će se s Realom suočiti još jednom, u La Ligi u subotu.
Evo i Iniesta sam priznaje...trebalo se desiti ova dva poraza, pa da javno kažu ono što je svima ocito.
- ascari
#18194 Re: FC Barcelona
Mislim da si nesto pobrkao...HB_BHF wrote:Barto je kralj. Dobro si to rekao. On se zove samo u kriznim situacijama. Tako je bilo i 2007. kad je trebalo dovesti Pepaskenderija04 wrote:Rosell i Bartomeu otputovali u New York. Kada Barto ide znaci da je neka odluka u pitanju. Vidjecemo u toku dana ali bi moglo biti vijesti.ultima_palabra wrote:Na kraju ipak ispade da Pep nešto znaNisam nešto bio očaran ni ovim Titom niti igrom Barcelone u prvom dijelu sezone... iako se mora priznati da je preuzeo tim u nezgodnom momentu.
.
Keep calm and trust Barto...
- skenderija04
#18195 Re: FC Barcelona
A vidi ovo
Jordi Bartomeu:
- "Neymar je prioritet strucnog staba. Prvi korak treba da da Neymar tako sto ce reci da zeli da napusti Santos. Kada se to desi mi cemo biti tu. Iako ga trazi pola svijeta, mi smo spremni."
- Zelimo da produzimo ugovor sa Villom. Strucni stab zeli da ostane ali necemo insistirati ako se igrac ne osjeca komotno. Razgovaracemo sa Davidom da nadjemo rijesenje"
- Valdes nam je rekao da zeli da ide u junu 2014. Mi cemo mu i dalje drzati otvorena vrata u slucaju da promijeni misljenje. Klub jos nije kontaktirao niti jednog golmana"
- Vjerujemo da ce Adriano produziti . Iako postoji ponuda od PSG.a nadamo se da ce ostati sa nama. On je igrac srednje klase koji nam je potreban. Rekao nam je da se osjeca komotno kako u klubu tako i u gradu. Razgovaracemo sa njegovim menadzerima"
Jordi Bartomeu:
- "Neymar je prioritet strucnog staba. Prvi korak treba da da Neymar tako sto ce reci da zeli da napusti Santos. Kada se to desi mi cemo biti tu. Iako ga trazi pola svijeta, mi smo spremni."
- Zelimo da produzimo ugovor sa Villom. Strucni stab zeli da ostane ali necemo insistirati ako se igrac ne osjeca komotno. Razgovaracemo sa Davidom da nadjemo rijesenje"
- Valdes nam je rekao da zeli da ide u junu 2014. Mi cemo mu i dalje drzati otvorena vrata u slucaju da promijeni misljenje. Klub jos nije kontaktirao niti jednog golmana"
- Vjerujemo da ce Adriano produziti . Iako postoji ponuda od PSG.a nadamo se da ce ostati sa nama. On je igrac srednje klase koji nam je potreban. Rekao nam je da se osjeca komotno kako u klubu tako i u gradu. Razgovaracemo sa njegovim menadzerima"
- HB_BHF
#18196 Re: FC Barcelona
Prioritet bi trebao biti štoperskenderija04 wrote:A vidi ovo
Jordi Bartomeu:
Neymar nije loš. Govorio sam to i prije na ovoj temi. Treba osvježenje u napadu. Samo problem je što je preskup, a nesiguran što se tiče kvaliteta... pogotovo mi je sumnjiv nakon meča sa Engleskom. Cahill ga strpao u džep...
A evo link za Rosell - Vilanova situaciju, pa pročitaj - http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /130224087
Last edited by HB_BHF on 27/02/2013 18:45, edited 1 time in total.
- p206
#18198 Re: FC Barcelona
Od napadača Neymara nisam mirisao prije godinu dana, a sad kad vidim legao bi ko budali šamar... mada bi ja prije Rooneya, igračina. Uklopio bi se bolje i od Henry-a. Ali vjerovatno nije realno da ode iz Manchestera.
-
semirizsvemira
#18199 Re: FC Barcelona
Ne zna se ko je gori Neymar ili Roonie
- skafiskafsnjak
#18200 Re: FC Barcelona
ta ti znassemirizsvemira wrote:Ne zna se ko je gori Neymar ili Roonie
Sent from my MT11i using Tapatalk 2