Tomahawk11 wrote:Pa upravo tako, da si joj se svidio, dopustila bi poljubac.
Ili bi se kasnije trudila da održi kontakt ako se pokajala.
Jednostavno nije bilo to - to, i bolje da si odmah načisto.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tomahawk11 wrote:Pa upravo tako, da si joj se svidio, dopustila bi poljubac.
Miss Moonlight wrote:Na osnovu svog posljednjeg iskustva.....bez hrane molim.alibaba_i_30_godina wrote:Nego, žene sta vise preferirate za prvi sastanak i upoznavanje? Neko piće negdje lagano (kafa ili nesto) ili I neki ručak ili večerica?
Jer kad padne pritisak, sve se pogrešno tumači
alibaba_i_30_godina wrote:To je možda bio drugi izlazak, ali ne i drugo vidjanje. Imao priliku u klubu gdje ste se upoznali. Hajde dobro, tu neka možda i nisi pokušao nesto i ok je. Pa onda odvedes je u kino i ništa ne uradiš, kasnije vodiš na kolače.... Ma bježi dosadno brate. Kasnije je jos vodiš na Zmajevac sigurno, ono nigdje kreativnosti ništa. Ne znam sta čekaš, ako ti se svidjala taj poljubac si nekako trebao inicirati ranije.strucnjakdemagog wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Ma predugo lik čekao prije nego je nesto potegnuo. To neki izlasci, kina, vidjela djevojka ništa I kontala da si i ti nju smjestio u zonu nesretnika.
pa jbt citas li sta sam napisao? predugo cekao, a napao je 2. izlazak.
pa jeste se prepala, to je bilo ocigledno. ali nije bas tako mlada i neiskusna... to je ono sto se ne uklapa u pricu.Miss Moonlight wrote:Prepao si je, pomislila sta ti sve hoces, osim poljupca... posebno ako je bila mladja.strucnjakdemagog wrote:nisam je pitao, svratio sam onako usput.nije bio neki mrak, ali jeste pomracina.
![]()
pa majka mu stara, nismo djeca. a nije mi bas izgledala tako naivno da ne zna cemu to vodi. ocigledno joj se nisam svidio, jer da jesam, ne bi se ona bojala mraka sa mnom.
Po meni je za prvi poljubac najbolje vrijeme kad je otpratis kuci
demagogisao jesam sigurno, ne znam drugacije.alibaba_i_30_godina wrote:Eh neiskustvo je nekad znalo glave sačuvati.
Moj stručnjace, možda si previše pričao I demagogisao kao ovdje.
Onda još gore ako nije Zmajevac, gore makar sad ima dosta raje. Ti je vodio negdje gdje nema nikog.
Tomahawk11 wrote:Znam samo da između tipa koji mudruje i onog koji je konkretan, uvijek ovaj drugi profitira.
Milion puta potvrđeno.strucnjakdemagog wrote:Tomahawk11 wrote:Znam samo da između tipa koji mudruje i onog koji je konkretan, uvijek ovaj drugi profitira.
time sam se i vodio. nemam ja ni vremena puno da mudrujem, nije mi vise 25.
Vidio si je gore na deponiju ili tu negdje?strucnjakdemagog wrote:demagogisao jesam sigurno, ne znam drugacije.alibaba_i_30_godina wrote:Eh neiskustvo je nekad znalo glave sačuvati.
Moj stručnjace, možda si previše pričao I demagogisao kao ovdje.
Onda još gore ako nije Zmajevac, gore makar sad ima dosta raje. Ti je vodio negdje gdje nema nikog.a lokacija je buca potok, odozgo puca prelijep pogled na alipasino.
Tako jealibaba_i_30_godina wrote:Ma ja, ti odmah htio I da, cura skontala, očito nije takva i ne odgovara joj tako I dala ti korpu za sva vremena.
Sve jasno. Case closed!
alibaba_i_30_godina wrote:Ma ja, ti odmah htio I da, cura skontala, očito nije takva i ne odgovara joj tako I dala ti korpu za sva vremena.
Sve jasno. Case closed!
Tomahawk11 wrote:Kakva crna deponija, pa je li bilo kakvo normalno mjesto![]()
Kod tebe scenario iz petka 13-og
Svejedno, promijeni lokaciju, nekako morbidno zvučistrucnjakdemagog wrote:Tomahawk11 wrote:Kakva crna deponija, pa je li bilo kakvo normalno mjesto![]()
ama fino mjesto bolan, prodje se pored deponije. i nema tu sexanja, previse je osvjetljeno. pusti alibabu, samo me diskredituje kod zenske populacije.
Dobro da je nije odveo gdje u kukuruze ili na kakav chardakTomahawk11 wrote:Kakva crna deponija, pa je li bilo kakvo normalno mjesto![]()
tako sam i uradio, to je bilo po povratku iz grada, taj prvi konkretan korak.Tomahawk11 wrote:Svejedno, promijeni lokaciju, nekako morbidno zvučistrucnjakdemagog wrote:Tomahawk11 wrote:Kakva crna deponija, pa je li bilo kakvo normalno mjesto![]()
ama fino mjesto bolan, prodje se pored deponije. i nema tu sexanja, previse je osvjetljeno. pusti alibabu, samo me diskredituje kod zenske populacije.![]()
Kad si već s autom, spustiš se do grada fino, pa po povratku preduzmeš prvi konkretan korak.
Pa nisam nikada ni sam bio na deponiji ili tu okolo, a kamoli nekog vozio gore da uživa u pogledu.strucnjakdemagog wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Ma ja, ti odmah htio I da, cura skontala, očito nije takva i ne odgovara joj tako I dala ti korpu za sva vremena.
Sve jasno. Case closed!
e jbg sad, ispadoh ja negativac.![]()
a ti kad si vozio gore, bilo je OK.
moSa SunnylandMiss Moonlight wrote:Sada novotarija u gradu: Mala, mogli smo večeras do deponije u Buća potoku, da uzivamo u pogledu na Alipašino![]()
Zuta i Bijela tabija na aparatima