Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
mrgreen

#18151 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mrgreen »

Sjeca li se iko Brona, bas nisu znali ni sta ce s njim
astala_vistala

#18152 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by astala_vistala »

MarlboroGold wrote:
astala_vistala wrote:Odlicna epizoda...zaista ne shvatam likove koji nalaze manu u svemu ovome,posljednja sezona,predposljednja epizoda kraj rasplet sta ocekivati.. :-)
Za prosječnu holivudsku publiku jeste odlična.
E neka bosnje nisu holivudska publika :-) kazem samo da vecina ljudi pretjeruje sa negativnom kritikom..Serija opcenito jeste perfektna i zanimljiva ali mora imati i svoj kraj i ja bi rado jos par sezona,spletki,paznje na zanimljive detalje ali kraj pajdo.

Jednostavno receno ljudi imaju prevelika ocekivanja za jedan tv show.
90minut

#18153 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

astala_vistala wrote:
MarlboroGold wrote:
astala_vistala wrote:Odlicna epizoda...zaista ne shvatam likove koji nalaze manu u svemu ovome,posljednja sezona,predposljednja epizoda kraj rasplet sta ocekivati.. :-)
E neka bosnje nisu holivudska publika :-) kazem samo da vecina ljudi pretjeruje sa negativnom kritikom..Serija opcenito jeste perfektna i zanimljiva ali mora imati i svoj kraj i ja bi rado jos par sezona,spletki,paznje na zanimljive detalje ali kraj pajdo.

Nema boga da zadovoljiš sve strane da pobjede NW pola bi plakalo evo pobjedila ona pola plače što se tice raznoraznih pogrešaka i nelogičnosti to je moralo tako jer je 6 epizoda užasno malo.
cassius

#18154 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by cassius »

astala_vistala wrote:
MarlboroGold wrote:

Kritika je ovaj put opravdana. Sam sam ih branio do cetvrte epizode, ali onda se sve potvrdilo, da je ovo šturo napisano da se privede eto kraju.
MarlboroGold

#18155 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by MarlboroGold »

Baš tako. Očigledno vlada i zasićenje kod samih glumaca, pa su požurili da završe. Pretpostavljam da nije samo razlog što ona dvojica prelaze na Star Wars.
Zadnju ću sa guštom odgledati sa ženom uz vino i meze bez ikakvih očekivanja, jer je u paketu sa svim sezonama pored Breaking Bad-a najbolja serija koja je ikad snimljena.
drogon2

#18156 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

MarlboroGold wrote:Baš tako. Očigledno vlada i zasićenje kod samih glumaca, pa su požurili da završe. Pretpostavljam da nije samo razlog što ona dvojica prelaze na Star Wars.
Zadnju ću sa guštom odgledati sa ženom uz vino i meze bez ikakvih očekivanja, jer je u paketu sa svim sezonama pored Breaking Bad-a najbolja serija koja je ikad snimljena.
pa da. Bit ce knjige koga interesuju detalji neka procita i to je to.
90minut

#18158 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

MarlboroGold wrote:Baš tako. Očigledno vlada i zasićenje kod samih glumaca, pa su požurili da završe. Pretpostavljam da nije samo razlog što ona dvojica prelaze na Star Wars.
Kakav si ti brat :D

DA mogu snimati i uzimati pare snimali bi je još 10 godina :lol:
MarlboroGold

#18159 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by MarlboroGold »

90minut wrote:

Nije sve u parama.
90minut

#18160 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

MarlboroGold wrote:
90minut wrote:

Nije sve u parama.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alibaba_i_30_godina

#18161 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by alibaba_i_30_godina »

A u međuvremenu sada Sansa pijucka vino na sjeveru dok na jugu sve gori. :oops: :lol:

Toliko otvorenih stvari i sudbina, baš me interesuje kako će sve prikazati u posljednjoj epizodi.
MarlboroGold

#18162 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by MarlboroGold »

90minut wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Očigledno ne razumiješ taj biznis. Ako se igdje javi zasićenje onda je kad godine provedeš snimajući jednu seriju bez obzira na novac, a postoji stotine drugih uloga koje ti se nude. Većina ljudi u tom biznisu su skloni traženju drugih izazova nakon određenog vremena.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#18163 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

ovo je bilo i to mi je jedino ok u ovoj epizodi... Dany sad ne mogu spasiti ni 100 zmajeva da ih ima a kamoli Drogon... bunt citavog westerosa je neminovan... jedino yara da joj pomogne... Tiryon ce najebat i to mu je rekla da mu je zadnji put... stvarno sta su od takvog lika napravili u zadnjim sezonama, niti jedan savjet mu nije bio dobar... Jon isto, progutan ko sendvic, samo mumlja i mrljavi po sceni... mislio sam sa one dvije prve da ce se nalec na rudu i hajd ubistvo NK u trecoj i onda 4 pa peta nikakvog smisla... i da ubiju Dany sta sa neokaljanim, Dothrakijima i Drogonom... kolko vidim ima id podosta jos...
drogon2

#18164 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

Nije to bas tako. Ima Deneris ove svoje armije, Dorne je vjv jos na njenoj strani obzirom da je Jonov otac Rhaegar ostavio Dornjanku zbog Lijane.Al i nije to toliko bitno vise, nece bit nikakvog rata. Jon je vjv jos uz nju, sig ce pokusat da je urazumi. Cisto sumnjam da ce odmah krenut da je ubije.
90minut

#18165 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

cassius wrote::lol: :lol: :lol:

Vidio sam ih dosta nego kako nisam vidio od Kita ranije kad kaze dissapointing i onda gleda u njenu tužnu facu i mora je utješiti s epic :lol: :lol: :lol:
bezVolana

#18166 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by bezVolana »

cassius wrote::lol: :lol: :lol:

dinkledj je kralj koja faca na samom kraju :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#18167 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Image

fino rece
MarlboroGold

#18168 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by MarlboroGold »

U zadnjoj me samo interesuje kakva ce reakcija Drogona biti kad ubiju Dany. Skorpiona vise nema tako da ne vjerujem da ce ga moci ubiti i da zele. Ako je Jon ubije Drogon ce mozda i shvatiti zbog cega je morala umrijeti pa ce sam otici iz KL... zato vjerujem da je samo Jon moze ubiti, jer ako bi neko drugi cini mi se da bi Drogon poludio i poceo sve paliti od tuge.
todd_smith

#18169 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by todd_smith »

MarlboroGold wrote:U zadnjoj me samo interesuje kakva ce reakcija Drogona biti kad ubiju Dany. Skorpiona vise nema tako da ne vjerujem da ce ga moci ubiti i da zele. Ako je Jon ubije Drogon ce mozda i shvatiti zbog cega je morala umrijeti pa ce sam otici iz KL... zato vjerujem da je samo Jon moze ubiti, jer ako bi neko drugi cini mi se da bi Drogon poludio i poceo sve paliti od tuge.
kao sto je poceo paliti kada su mu bracu ubili? :mrgreen:
tuzlak1212

#18170 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by tuzlak1212 »

Odlična epizoda, osim što mi je Arya nekako glupo ubacena u dešavanja a onda još gluplje preživljava sve ono...
Da nije nje meni bi epizoda bila cista 10tka. Nezz što kukate karakteristika serije i jeste "wtf i "sto sad ovo", "nema logike"... Bla bla :-)
Epozoda vrh, sezona nije najbolja ali zadovoljan sam, Targaryen je izgradio KL i ujedinio Westeros, Targaryen će sve to i razjebat i uništit i vratit Westeros na podjeljena kraljevstva i kuce. Karma is bitch, hu ha, svidja mi se sve :thumbup: :thumbup:

Edit, danerys ludi jos od prosle sezone, samo nije se obracala paznja na detalje.
Kodi96

#18171 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Kodi96 »

A u svenu tome mi je bilo jako kako dok je palila KL vidino i onaj zeleni dim od wildfire koju je jos njen otac postavio tu
MarlboroGold

#18172 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by MarlboroGold »

todd_smith wrote:
MarlboroGold wrote:U zadnjoj me samo interesuje kakva ce reakcija Drogona biti kad ubiju Dany. Skorpiona vise nema tako da ne vjerujem da ce ga moci ubiti i da zele. Ako je Jon ubije Drogon ce mozda i shvatiti zbog cega je morala umrijeti pa ce sam otici iz KL... zato vjerujem da je samo Jon moze ubiti, jer ako bi neko drugi cini mi se da bi Drogon poludio i poceo sve paliti od tuge.
kao sto je poceo paliti kada su mu bracu ubili? :mrgreen:
Tad je ipak Dany imala glavnu rijec :D
banjaluka078

#18173 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by banjaluka078 »

Ispade teže ubiti Planinu nego Night Kinga. :roll:
asker

#18174 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

Valjda sad po nekoj uvrnutoj logici, Jon uopste nije potreban Dany, samo joj je kamen oko vrata. Nju nisu prihvatali ni prije ovog genocida, naglaseno vise puta, Jon nece da se sexa, Varys provukao vijesti po Westerosu, na njenoj strani su Dothrakiji i Unsullied (koji sto vise ginu sve ih vise ima :-) ).

Dakle ono Jonovo "razocaravajuce" se moze odnositi na njega, rahmetlija u ove mubarek dane :) .

Arja rokne Crva, uzme mu facu i istranzira Dany. Tyrion nemoze da vjeruje kakvu srecu ima, sklapa koaliciju sa desetkovanim kucama i vlada kantonom vaznijim od drugih :D
Radar71

#18175 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Radar71 »

D&D su statirali u 4 epizodi :lol:

Image
Post Reply