HS kablovska
Moderator: anex
- mixone1995
#18151 Re: HS kablovska
Moje ulice nema jos uvijek, kako je krenulo pustit ce mi signal tek oko Nove godine ..
-
r_faruk
#18152 Re: HS kablovska
Vrisno vam net telemach, download 0,3 upload 2 Mb, hajte zivota vam sredite vise taj net il ja odoh na mrski mi telecom....imamosjecaj da ovo namjerno radite
- Bullet Tooth Tony
#18153 Re: HS kablovska
hahah uredno placam svakog prvog racun ( imam HBO paket ) ... U 20:00 game of thrones ... kokice se spremile , pice sve u fulu ... Okrenem , kad scrambled ... kaze operater istekla kartica .... poslao na ukljucenje , ne zna kad ce biti .... je*** li vam majku lopovsku i hostaplersku.
Zar vam sistem nema, logicno jedan if ....
If "covjek platio" and "kartica istekla"
"ukljuci isteklu karticu"
else
"ostavi iskljucenu"
Pitam operatera : Imate li kontakt sluzbe za ukljucenje
kaze : naravno
reko : mozete li mi provjeriti kad ce biti ukljuceno
kaze : ne
reko : znaci za 10 minuta ce biti
kaze : nece sigurno za 10
pa reko kako znas , jesi provjerio
???????
kakvi idioti
else
"ostavi iskljucenu"
???????
kakvi idioti
- Daryl Dixon
- crnivrag
#18155 Re: HS kablovska
U ovaj paket spadaju svi digitalni paketi osim HD paketa, međutim svi Sport Klubovi u HD rezoluciji (SK1 HD, SK2 HD i SK3 HD) su dostupni u Proširenom paketu koji ti je uključen u taj paket (osim SK HD), a dostupni su ti i SK1, SK1 HR, SK2, SK3, SK4, SK5 i SK6 u standardnoj rezoluciji.Daryl Dixon wrote:Ekipa, imam KID 14 paket pa sam mislio preci na ovaj Trio Grande Extra paket... Koja su vam iskustva, jeste li zadovoljni? Sa ovim novim paketom bi mi bili drugi programi, da li ce mi se izgubiti recimo ovi SportKlubovi i to ili moram dodatno platiti 4KM mjesecno za iste? Kako to ide, malo me uputite. Hvala unaprijed..
Neki HS korisnici su imali problema zbog dotrajalosti instalacija, međutim ako do sad nisi imao problema, a dobio si novu Telemach ponudu, onda nebi trebalo biti problema.
- Sarajbeg
#18156 Re: HS kablovska
crni vrag@ jesu li ovi iz HS ,Telemaha iskomunicirali s tobom ,direktna linija iz Dzehenema bez pretplate ,besplani razgovori u okviru mreze (sala
)
,oplako sam na onaj odgovor koji su ti napisali
,e i sad placem od smjeha

- crnivrag
#18157 Re: HS kablovska
hahaha taman sam bio zaboravio na toSarajbeg wrote:crni vrag@ jesu li ovi iz HS ,Telemaha iskomunicirali s tobom ,direktna linija iz Dzehenema bez pretplate ,besplani razgovori u okviru mreze (sala)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobio sam izvinjenje s njihove strane, mada sam i ja sve to shvatio kao šalu, koja me je dobro oraspoložila tog dana.
- Sarajbeg
#18158 Re: HS kablovska
ma cuj izvinjenjecrnivrag wrote:hahaha taman sam bio zaboravio na toSarajbeg wrote:crni vrag@ jesu li ovi iz HS ,Telemaha iskomunicirali s tobom ,direktna linija iz Dzehenema bez pretplate ,besplani razgovori u okviru mreze (sala)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobio sam izvinjenje s njihove strane, mada sam i ja sve to shvatio kao šalu, koja me je dobro oraspoložila tog dana.
- Daryl Dixon
- Benq
#18160 Re: HS kablovska
"kolege su iskomunicirale sa crnimvragom..."
nezaboravno i uopste se ne moze shvatit kao nesto uvredljivo jer je bilo bas simpaticno napisano 
- crnivrag
#18161 Re: HS kablovska
Da ti iskreno kažem ne znam kako je to kod HS, HKB i M&H korisnika, pošto sam ja korisnik Telemach-a od prije, mada koliko mogu vidjeti na osnovu komentara korisnika @TheRealist, koji je bio HS korisnik i prešao na Telemach pakete, on nema nikakvih problema sa padom internet konekcije.Daryl Dixon wrote:
super prijatelju, hvala na odgovoru.. a internet? vidim U/D 80/4 Mb/s.. je li bilo kakvih problema sa padom konekcije i slicno?![]()
Ja ti mogu reći kao korisnik Telemach paketa Duo Net Grande Extra, da nisam nikada ima problema sa konekcijom (osim u 2-3 slučaja u zadnjih 5.5 godina, otkako koristim Telemach usluge, ali tad su bili u pitanju globalni problemi), a brzina mi je uvijek bila onolika, kolika je deklarisana paketom koji koristim.
-
The Realist
#18162 Re: HS kablovska
Ja nemam nikakvih problema sa netom (Duo Net Grande Extra paket je u pitanju), ali od mog splittera do pojačala na banderi je možda 20-25m kabla i to onaj crni (deblji) dolazi do splittera i tek iz splittera idu oni standardni kablovi, pa nisam mjerodavan baš. Imao sam problema sa HD kanalima za koje nisu mogli skontati zašto je tako, pa su nešto radili i kao malo se popravilo, da bi odjednom nakon prekida radi radova od strane elektra, sve proradilo i stvarno sve odlično radi.Daryl Dixon wrote: super prijatelju, hvala na odgovoru.. a internet? vidim U/D 80/4 Mb/s.. je li bilo kakvih problema sa padom konekcije i slicno?![]()
Prezadovoljan sam uslugom, hvala Bogu, ali opet kažem, ne znam jesam li ja mjerodavan baš.
- MH i HS kablovska
#18163 Re: HS kablovska
Jutro r_faruk,r_faruk wrote:Vrisno vam net telemach, download 0,3 upload 2 Mb, hajte zivota vam sredite vise taj net il ja odoh na mrski mi telecom....imamosjecaj da ovo namjerno radite
molimo Vas da provjerite sad, da li je sve uredu s internet usligom?
- MH i HS kablovska
#18164 Re: HS kablovska
Zdravo Bullet Tooth Tony,Bullet Tooth Tony wrote:hahah uredno placam svakog prvog racun ( imam HBO paket ) ... U 20:00 game of thrones ... kokice se spremile , pice sve u fulu ... Okrenem , kad scrambled ... kaze operater istekla kartica .... poslao na ukljucenje , ne zna kad ce biti .... je*** li vam majku lopovsku i hostaplersku.
else
"ostavi iskljucenu"
???????
kakvi idioti
molimo Vas da nam potvrdite da li je kartica produžena i ima li potrebe za intervencijom?
-
SerijeSync
#18165 Re: HS kablovska
@Bullet Tooth Tony ako imaš HBO GO vazda možeš GOT pogledat, ja sam isto to otpratio bez daha, prva epizoda obećava!!
-
r_faruk
#18166 Re: HS kablovska
radi, hvala...MH i HS kablovska wrote:Jutro r_faruk,r_faruk wrote:Vrisno vam net telemach, download 0,3 upload 2 Mb, hajte zivota vam sredite vise taj net il ja odoh na mrski mi telecom....imamosjecaj da ovo namjerno radite
- MH i HS kablovska
#18167 Re: HS kablovska
r_faruk wrote:radi, hvala...MH i HS kablovska wrote:Jutro r_faruk,r_faruk wrote:Vrisno vam net telemach, download 0,3 upload 2 Mb, hajte zivota vam sredite vise taj net il ja odoh na mrski mi telecom....imamosjecaj da ovo namjerno radite
-
sarajlija1971
#18168 Re: HS kablovska
Porodice Ribar internet katastrofa, 0.3 mbit. Jesmo li to presli na novu semu?
Ajde popravite ovo!!!
Ajde popravite ovo!!!
- MH i HS kablovska
#18169 Re: HS kablovska
Zdravo sarajlija1971,sarajlija1971 wrote:Porodice Ribar internet katastrofa, 0.3 mbit. Jesmo li to presli na novu semu?
Ajde popravite ovo!!!
molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj u inbox, kako bismo sve provjerili u najkraćem roku.
- Daryl Dixon
- Bullet Tooth Tony
#18171 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:Zdravo Bullet Tooth Tony,Bullet Tooth Tony wrote:hahah uredno placam svakog prvog racun ( imam HBO paket ) ... U 20:00 game of thrones ... kokice se spremile , pice sve u fulu ... Okrenem , kad scrambled ... kaze operater istekla kartica .... poslao na ukljucenje , ne zna kad ce biti .... je*** li vam majku lopovsku i hostaplersku.
else
"ostavi iskljucenu"
???????
kakvi idioti
molimo Vas da nam potvrdite da li je kartica produžena i ima li potrebe za intervencijom?
hahahah ... sto Vas to sada interesuje ?.... ono sto sam platio , nisam dobio ... Zbog propusta u vasem sistemu ja sam izvisio za svoje pare .. Jedva cekam da Vas odjavim....
- hare116
#18172 Re: HS kablovska
koji je user name i password za ovaj modem?The Realist wrote:Ubee evw3270.hrasno38 wrote:
Koji si rekao da ti je modem??
-
DON_eARL
#18173 Re: HS kablovska
Kada ga vratiš na fabričke postavke, ponudi ti sam opciju da odabereš username i password.hare116 wrote:koji je user name i password za ovaj modem?The Realist wrote:Ubee evw3270.hrasno38 wrote:
Koji si rekao da ti je modem??
- hare116
#18174 Re: HS kablovska
Jel to mala rupica iznad koje pise RESET ili?
-
The Realist
#18175 Re: HS kablovska
Nema passworda, samo prazno ostaviš i uđeš, ali moraš preko lana biti spojen.hare116 wrote:Jel to mala rupica iznad koje pise RESET ili?