Nije ni van Gaal dobio otkaz nakon prve sezone, mada nije uporedivo jer je izborio Ligu prvaka, ali loše su igrali.MyTao wrote:Kriv je Mourinho... menager kojeg je pregazilo vrijeme. Bio je special one... mediji ludili za njim, znao je kontrolisati I njih, I sudije, I igrace... sada su to drugi menageri on je neki starac koji je uvijek ljut... nije navikao da dobije otkaz pa da posle sa najskupljim timom u historiji visi na 6. mjestu...
Ako ispande iz kupova I ostane van top 4, dali ce dobiti otkaz? Van Gal je dobio nakon sto je uzeo FA kup... Ne izboriti LP sa ovim timom I lovom koja je potrosena je jedan veliki neuspjeh... Ali nista nije gotovo jos.
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#18151 Re: Manchester United FC
-
groove
#18152 Re: Manchester United FC
najjace je ovo da ga je pregazilo vrijeme a covjek prije dvije godine osvojio ligu 
- stakasa
#18153 Re: Manchester United FC
Treba Murinja pustit da radi i dogodine ce osvojit prvenstvo.Igraju puno bolje nego lani. Rezultati ce doci
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18154 Re: Manchester United FC
Ne gledam ih cesto, ali ovu sa Bournemouthom jesam.
Ono je katastrofa.
Lose, pravo lose.
Pogba panj. Ubacuje Felllainija kad ganja rezultat
Ono je katastrofa.
Lose, pravo lose.
Pogba panj. Ubacuje Felllainija kad ganja rezultat
- MyTao
#18155 Re: Manchester United FC
jedne je izborio LP druge uzeo FA kup... ocito da im je TOP 4 vazniji od nekog kupa jer tu je lova. Vjerovatno nece dobiti otkaz jer nemaju bas velik izbor, ali ako ne izbori LP kroz Ligu ili kroz EL onda ce ova sezona biti jos jedan veliki neuspjeh Mourinha. Kako ce se on nositi sa tim? Jer nikada do sada nebi imao tako lose dvije sezone iza reda.Muhamed Đakmić wrote:Nije ni van Gaal dobio otkaz nakon prve sezone, mada nije uporedivo jer je izborio Ligu prvaka, ali loše su igrali.MyTao wrote:Kriv je Mourinho... menager kojeg je pregazilo vrijeme. Bio je special one... mediji ludili za njim, znao je kontrolisati I njih, I sudije, I igrace... sada su to drugi menageri on je neki starac koji je uvijek ljut... nije navikao da dobije otkaz pa da posle sa najskupljim timom u historiji visi na 6. mjestu...
Ako ispande iz kupova I ostane van top 4, dali ce dobiti otkaz? Van Gal je dobio nakon sto je uzeo FA kup... Ne izboriti LP sa ovim timom I lovom koja je potrosena je jedan veliki neuspjeh... Ali nista nije gotovo jos.
Ja mislim da on nema muda da bude menager Uniteda... postavio se da ne izgubi a ne da pobjedi... Zbog toga su neporazeni ali veliki broj tekmi zavrsi nerjeseno. Imaju jos da igraju u gostima sa Cityem, Totenhemom, Arsenalom I Chelseam kod kuce... bit ce sretni ako izvuku 3 boda iz mogucih 12.
- MyTao
#18156 Re: Manchester United FC
Pokazivao je on znakove za to jos u RM... Uzeo je on ligu I dobio otkaz 6 mjeseci kasnije.groove wrote:najjace je ovo da ga je pregazilo vrijeme a covjek prije dvije godine osvojio ligu
- Muhamed Đakmić
#18157 Re: Manchester United FC
Odradio je sezonu do kraja, nije otpušten šest mjeseci kasnije.MyTao wrote:Pokazivao je on znakove za to jos u RM... Uzeo je on ligu I dobio otkaz 6 mjeseci kasnije.groove wrote:najjace je ovo da ga je pregazilo vrijeme a covjek prije dvije godine osvojio ligu
Ali slažem se da ovo nije dobro što radi u Unitedu.
- MyTao
#18158 Re: Manchester United FC
Nije odradio sezonu do kraja, dobio je otkaz u Decembru dok je Chelsea bio negdje na dnu tabele. Hiddik je zavrsio sezonu prije nego sto je Conte dosao.Muhamed Đakmić wrote:Odradio je sezonu do kraja, nije otpušten šest mjeseci kasnije.MyTao wrote:Pokazivao je on znakove za to jos u RM... Uzeo je on ligu I dobio otkaz 6 mjeseci kasnije.groove wrote:najjace je ovo da ga je pregazilo vrijeme a covjek prije dvije godine osvojio ligu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18159 Re: Manchester United FC
Mourinha pregazilo vrijeme, k'o da je zadnju titulu s Chelseajem osvojio prije 102 godine.
Očigledno niste gledali United pod Moyesom i van Gaalom, ako mislite da nema astronomskog napretka.
Ibra je neko s kim ne treba produžiti ugovor, Rooneyju treba dati nogu, dovesti Griezmanna i nekoga umjesto Carricka i bit će ova ekipa puno jača. A i ove godine će biti TOP4 svakako.
O Real Madridu je smiješno pričati, to je klub koji koji od 2007. godine ima samo jednu La Ligu osvojenu, posljednju naravno s Mourinhom.
Očigledno niste gledali United pod Moyesom i van Gaalom, ako mislite da nema astronomskog napretka.
Ibra je neko s kim ne treba produžiti ugovor, Rooneyju treba dati nogu, dovesti Griezmanna i nekoga umjesto Carricka i bit će ova ekipa puno jača. A i ove godine će biti TOP4 svakako.
O Real Madridu je smiješno pričati, to je klub koji koji od 2007. godine ima samo jednu La Ligu osvojenu, posljednju naravno s Mourinhom.
-
ITNet
#18160 Re: Manchester United FC
In #mufc's worst home draws vs Stoke, Burnley, Hull and Bournemouth they had 98 attempts at goal and scored twice.
Ovdje sve strucnjaci u PM
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18161 Re: Manchester United FC
Jednostavno ljudi ne gledaju tekme, nego zaključuju odokativno. Nešto kao NBA box score stručnjaciITNet wrote:In #mufc's worst home draws vs Stoke, Burnley, Hull and Bournemouth they had 98 attempts at goal and scored twice.
- ultima_palabra
#18162 Re: Manchester United FC
Ako u jednoj utakmici prosječan golman izgleda kao svjetska klasa, to je loša sreća. Ako se isto ponovi u 10 utakmica, onda vjerovatno ekipa radi nešto pogrešno.
- Muhamed Đakmić
#18163 Re: Manchester United FC
Ma mislio sam da govoriš o Real Madridu s ovim da je otpušten šest mjeseci nakon osvajanja titule. Znam to za Chelsea, nije prije stoljeće biloMyTao wrote:Nije odradio sezonu do kraja, dobio je otkaz u Decembru dok je Chelsea bio negdje na dnu tabele. Hiddik je zavrsio sezonu prije nego sto je Conte dosao.Muhamed Đakmić wrote:Odradio je sezonu do kraja, nije otpušten šest mjeseci kasnije.MyTao wrote:
Pokazivao je on znakove za to jos u RM... Uzeo je on ligu I dobio otkaz 6 mjeseci kasnije.
A Velkoski, uzeo je i Bernd Schuster Primeru sa Real Madridom 2008. godine
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18164 Re: Manchester United FC
Do mene, fulio sam broj, mislio sam na tu sezonu 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18165 Re: Manchester United FC
Pa šta raditi? Kako vježbati efikasnost?ultima_palabra wrote:Ako u jednoj utakmici prosječan golman izgleda kao svjetska klasa, to je loša sreća. Ako se isto ponovi u 10 utakmica, onda vjerovatno ekipa radi nešto pogrešno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- MyTao
#18167 Re: Manchester United FC
Koga briga koliko sansi propustaju... na kraju dana se rezultat gleda. Igrali su ko picke u finalu Liga kupa gdje su bili nadigrani od strane Southamptona a na kraju su pobjedili... Niko nikada nece znati da je Southampton bio bolji, sampioni se pamte.
- MyTao
#18168 Re: Manchester United FC
Kriv golman znaciITNet wrote:In #mufc's worst home draws vs Stoke, Burnley, Hull and Bournemouth they had 98 attempts at goal and scored twice.
-
ITNet
#18169 Re: Manchester United FC
Da to stoji "finishing" u kurcu, ali kad pogledas te utakmice i vidis sta se sve desilo sa golmanima i sta su branili i kakve su ocijene ti golmani dobijali poslije utakmice malo slika postane jasnija da je samo neke malo glupe srece falilo ovdje bi se skroz trece price pricale. Pa samo stativu su pogodili preko 20+ puta ove sezone. Najlakse pricati vade se na golmane a nije se pogledala ni jedna utakmica.ultima_palabra wrote:Ako u jednoj utakmici prosječan golman izgleda kao svjetska klasa, to je loša sreća. Ako se isto ponovi u 10 utakmica, onda vjerovatno ekipa radi nešto pogrešno.
Mourinjo ce posloziti sve stvari, igra se totalno razlikuje u odnosu na ona dva smokljana sto su bila prije njega, puca se po golovima, ima sansi, prilika ali jebiga ne udze sta ces, ali je igra daleko ispred onoga sto je bila u proslim sezonama ne moze se porediti uopste, stanje na tabeli nije bitno ima jos da se igra i nece Mourinjo sigurno dobiti otkaz bez obzira kako se zavrsi sezona
-
ITNet
#18170 Re: Manchester United FC
Ja to nisam rekao, stipu se zakljucaka sta tko misliMyTao wrote:Kriv golman znaciITNet wrote:In #mufc's worst home draws vs Stoke, Burnley, Hull and Bournemouth they had 98 attempts at goal and scored twice.
- Tito_i_Partija
#18171 Re: Manchester United FC
Znaci svi prosjecni golmani EPL-a postaju svjetska klasa kad igraju protiv Uniteda. Sjo inspiracije. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18172 Re: Manchester United FC
Treba samo uzeti u obzir i da su Moyes i LVG napravili ogromnu štetu, koja se ne ispravlja preko noći. SAF je imao nekoliko grešaka u trenerskoj karijeri, ali najveća je dovođenje Moyesa na klupu nakon njega. 
- MyTao
#18173 Re: Manchester United FC
Znam da nisi, i nebi rekao da je do golmana... vec do te statistike... sut sa 30 metara iz kojeg se lopta jedva dovalja do golmana se broji sut na gol ili ti attempt at goal.ITNet wrote:Ja to nisam rekao, stipu se zakljucaka sta tko misliMyTao wrote:Kriv golman znaciITNet wrote:In #mufc's worst home draws vs Stoke, Burnley, Hull and Bournemouth they had 98 attempts at goal and scored twice.
-
ITNet
#18174 Re: Manchester United FC
Da ali ta ista statistika za proslu sezonu je drasticno drugacija sto govori da se igra totalno promijenila. Kao sto sam gore napisao po meni je falilo samo malo glupe srece da od svih prilika/stativa udje koji gol i sve bi bilo drugacije. Previse se uzdalo na Ibru i krilne linije Rashford-Martial-Mata-Lingard nisu toliko efikasne to je isto jedan od problema, najbolji strijelac prosle godine ne igra redovno itd...
- MyTao
#18175 Re: Manchester United FC
Dobro... naravno da dosta tu faktora igra ulogu... da se Gerrard nije okliznuo Rodgers bi bio ispisan zlatnim slovima u Liverpoolovoj historiji sto nije mala stvar, a posto jeste sada trenira Celtic. Jbg to je tako... na kraju dana se gleda uspjeh... a ja mislim da je veliki neuspjeh AKO United ne izbori LP.
Toliko se para potrosilo, bili su veliki favoriti za titulu prije pocetka sezone... ovo sto pokazuju je daleko ispod ocekivanog. Naravno ima jos da se igra i imaju realne sanse da izbore LP, ili krog EPL ili kroz EL... ja samo pitam sta ako se desi da ne izbore... hoce li Mourinho dobiti nogu ili ce mu pruziti jos jednu sansu? Ja mislim da hoce... ali isto tako mislim da nebi trebali jer mi Mourinho ne izgleda kao onaj stari iako je uzeo ligu i u RM i u Chelsea ostat ce da je bio neuspjesan u oba kluba... znaci zadnja da je neuspjesan u zadnja dva kluba koja je vodio prije Uniteda.
Toliko se para potrosilo, bili su veliki favoriti za titulu prije pocetka sezone... ovo sto pokazuju je daleko ispod ocekivanog. Naravno ima jos da se igra i imaju realne sanse da izbore LP, ili krog EPL ili kroz EL... ja samo pitam sta ako se desi da ne izbore... hoce li Mourinho dobiti nogu ili ce mu pruziti jos jednu sansu? Ja mislim da hoce... ali isto tako mislim da nebi trebali jer mi Mourinho ne izgleda kao onaj stari iako je uzeo ligu i u RM i u Chelsea ostat ce da je bio neuspjesan u oba kluba... znaci zadnja da je neuspjesan u zadnja dva kluba koja je vodio prije Uniteda.