Popularne stvari koje ne kontam
- Cherry-Cherry
#18151 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Drveće ih podsjeća na vukojebine iz kojih su se dovukli.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18152 Re: Popularne stvari koje ne kontam
malo smo frustrirani 
- medvjed23
#18153 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobroševića*Cherry-Cherry wrote:Nemoj seljaku drvo staviti ispred zgrade, samo daj beton, jebo im beton mater
Što se arhitekture tiče, nema većeg rugla na planeti od Buča Potoka , Sokolja, Ahatovića, Dobričevića... Taj ruralni dio Novog Grada je zajebao i Zimbabve i Indiju....
Takođe, nigdje nema onakvog mentalnog sklopa na kugli zemaljskoj.
- Cherry-Cherry
#18154 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jest, u pravu si, Dobroševići.medvjed23 wrote:Dobroševića*Cherry-Cherry wrote:Nemoj seljaku drvo staviti ispred zgrade, samo daj beton, jebo im beton mater
Što se arhitekture tiče, nema većeg rugla na planeti od Buča Potoka , Sokolja, Ahatovića, Dobričevića... Taj ruralni dio Novog Grada je zajebao i Zimbabve i Indiju....
Zamisli koja im je frustracija, kad vide drvo.Velkoski wrote:malo smo frustrirani
- vješalica
#18155 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tako je!Cherry-Cherry wrote:Nemoj seljaku drvo staviti ispred zgrade, samo daj beton, jebo im beton mater
I jos mnoga druga besmislena naselja
Seljacina mrzi sve sto uljepsava grad
Livadicu to obavezno seljandure preoru kopitima od nogu zive ograde,sve to seljacki bager na nogama povali i posuta
Posadis malo cvijeca i to ode u hendek
Pogotovo doseljenicka bijeda sto smece baca kroz prozore
I u ovim novim naseljima gdje im nisu obezbijedili hajfise pa ih oni smatraju ostvarenjem sarajevskog sna
A gore negdje u prirodi im hadzo pisa i sere u vodu ili mozda neki crnoguzi itd koju oni radosno piju (kad je ima) jer su ostvarili san da zive u sarajevu
- vješalica
#18156 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ko ih jebe kad nisu htjeli sebi ugodjaj na selu napravitiCherry-Cherry wrote:Drveće ih podsjeća na vukojebine iz kojih su se dovukli.
Lako je krasti drva i ganjat po livadi ovce
A da je sta drugo jos za komfor trebalo potegliti to slabo
Kriv je tu i sistem
Najvise bacaju pare u gradske besmislice
Pa je naravno sareno seljacini zanimljivo
Samo nek sljOsti ko seljoni na golfu dvici iz 1944 godine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18157 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ovo više spada pod - moje jutarnje frustracije
Ako tako rondaš i uživo
Što se tiče seljačina, cijela nam je država takva, od glave do repa. Nema tu izuzetaka, tako da je to više postalo nebitno da li je neko iz Bihaća, Doboja, Sarajeva, Zenice, Mostara. Kič i šund država.
Ako tako rondaš i uživo
Što se tiče seljačina, cijela nam je država takva, od glave do repa. Nema tu izuzetaka, tako da je to više postalo nebitno da li je neko iz Bihaća, Doboja, Sarajeva, Zenice, Mostara. Kič i šund država.
- MarlboroGold
#18158 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma nisu samo seljaci takvi. Ima i građana, ali su svi po navici naučili upirati prste u seljake koji su se doselili u gradove.
-
ovo_mi_je_nick
#18159 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izašao ja sa jednom doktoricom inače je rodom iz Kaknja (neko selo u Kakanju) i onako priča ovo ono gdje stanuje, pokazuje u ferhadiji stan. Pita mene gdje živiš itd, reko kuća, bez dvorišta borića, cvijeća i trave ne bih mogao. Kaže ona ma samo beton, dosta je meni trave i zemlje.
I tako me blokira po svim mrežama zbog dvorišta

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18160 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Seljaci kao kategorija stanovništva i seljačine kao odrednica ponašanja pojedine individue su dva različita pojma.MarlboroGold wrote:Ma nisu samo seljaci takvi. Ima i građana, ali su svi po navici naučili upirati prste u seljake koji su se doselili u gradove.
Seljačina se može roditi i na Baščaršiji, Manhattan-u, Ringstrasse, podno Eiffeil-ovog tornja.
-
ovo_mi_je_nick
#18161 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Izašao ja sa jednom doktoricom inače je rodom iz Kaknja (neko selo u Kakanju) i onako priča ovo ono gdje stanuje, pokazuje u ferhadiji stan. Pita mene gdje živiš itd, reko kuća, bez dvorišta borića, cvijeća i trave ne bih mogao. Kaže ona ma samo beton, dosta je meni trave i zemlje.

- MarlboroGold
#18162 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jasno mi je to, ali ove prije tebe su davale komentare:Tomahawk11 wrote:Seljaci kao kategorija stanovništva i seljačine kao odrednica ponašanja pojedine individue su dva različita pojma.MarlboroGold wrote:Ma nisu samo seljaci takvi. Ima i građana, ali su svi po navici naučili upirati prste u seljake koji su se doselili u gradove.
Seljačina se može roditi i na Baščaršiji, Manhattan-u, Ringstrasse, podno Eiffeil-ovog tornja.
"Drveće ih podsjeća na vukojebine iz kojih su se dovukli."
"Ko ih jebe kad nisu htjeli sebi ugodjaj na selu napraviti"
Nije to baš u redu.
I kao što kažeš, baš su nadrndane
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18163 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Genaraliziranje i kompleksi.MarlboroGold wrote: Jasno mi je to, ali ove prije tebe su davale komentare:
Nije to baš u redu.
Normalnom i kulturnom čovjeku ne smeta drvo ni na livadi ni u gradskom drvoredu.
- vješalica
#18164 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stvarno se izvinjavam sto vrijedjam metalni provincijalizam kretena u graduMarlboroGold wrote:Jasno mi je to, ali ove prije tebe su davale komentare:Tomahawk11 wrote:Seljaci kao kategorija stanovništva i seljačine kao odrednica ponašanja pojedine individue su dva različita pojma.MarlboroGold wrote:Ma nisu samo seljaci takvi. Ima i građana, ali su svi po navici naučili upirati prste u seljake koji su se doselili u gradove.
Nije to baš u redu.
Obecavam da vise necu nijednu progovorit
Casne mi kravlje balege
- vješalica
#18165 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Wtf is Kakanj?ovo_mi_je_nick wrote:Izašao ja sa jednom doktoricom inače je rodom iz Kaknja (neko selo u Kakanju) i onako priča ovo ono gdje stanuje, pokazuje u ferhadiji stan. Pita mene gdje živiš itd, reko kuća, bez dvorišta borića, cvijeća i trave ne bih mogao. Kaže ona ma samo beton, dosta je meni trave i zemlje.![]()
![]()
![]()
- vješalica
-
zipoo
#18167 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Seljaci prosuli kajmak
-
Nadzorna_ploca
#18168 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Peru ves na ruke.
-
zipoo
#18169 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ove zene kada zagore ko tava. Kivne na citav svijet. Jbt pokiseli malo i struzi spahtlom.
- vješalica
#18170 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bitno je da ti redovno kiselis i struzes
Ne briga za druge
Ne briga za druge
-
zipoo
#18171 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta se palis. To se nasla prozvanom?
-
moonca
#18172 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bas mislis da je to razlog? A sta je sa muskarcima koji zagore ko 'chvarak'?zipoo wrote:Ne kontam ove zene kada zagore ko tava. Kivne na citav svijet. Jbt pokiseli malo i struzi spahtlom.
Hajte molim vas
-
moonca
#18173 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ono - 'da me nema trebalo bi me izmisliti'. 
- Dr Kova
#18174 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ovo_mi_je_nick wrote:Izašao ja sa jednom doktoricom inače je rodom iz Kaknja (neko selo u Kakanju) i onako priča ovo ono gdje stanuje, pokazuje u ferhadiji stan. Pita mene gdje živiš itd, reko kuća, bez dvorišta borića, cvijeća i trave ne bih mogao. Kaže ona ma samo beton, dosta je meni trave i zemlje.![]()
![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#18175 Re: Popularne stvari koje ne kontam
afroamerikanci,ne kontam baš pa ako može ko da pojasni,to su amerikanci koji su porijeklom sa kontinetn afrika pa je ok da ih se tako naziva,afroamerikancima?