FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- JThomas
#18101 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
smjesko071
- JThomas
#18103 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
i to je gotovo sigurno tačno, ovaj put bez ironije...
- apsidejzi
#18104 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moguce da sam se malo pogresno izrazio. Nije poenta da nikako ne prica o Bakiru. Poenta je da ne bude samo Bakir.Dozer wrote: ↑31/05/2021 12:12Mislim da ovdje grijesis drug.... Ne branim Senada, da odmah bude jasno. Mislim da mu ja ni ne trebam kao nekakva zastita/odbrana, zna on to i sam sasvim dobro odraditi.apsidejzi wrote: ↑31/05/2021 11:22 Daj Senade, ako citas ovaj forum, ti ili neko od tvojih uposlenika, svoj sukob sa Bakirom i Sebijom ostavi po strani. Malo profesionalizma. Zbog svih nas. Da obrazlozim zasto je to dobro i za tebe i za nas: Ja pregledam tvoj dnevnik preko YT jer nemam vremena sjediti petkom i subotom navecer i gledati live. Zbog toga sam zahvalan i zbog toga je adblocker iskljucen na tvom kanalu. Svaki put odgledam reklamu jer to je moj nacin da "platim". Znam da nije mnogo ali dolar po dolar valjda se nabere od svih nas. No da bih ja gledao tu reklamu moram imati zanimljiv sadrzaj a zadnje dvije sedmice ga nemam. Ne volim ni ja Bakira ni Sebiju ali oni nisu sav svijet. Jebo njih. Nemoj svoj medij pretvarati u privatni sukob sa dvoje ljudi. Radoncic je usrao Avaz na taj nacin.
Nastavi normalno kao da se nista nije desilo. Imas potencijal da privuces dobre goste, raznolike goste i zaista nudis raznolik sadrzaj koji ja cijenim. Nekada gosti budu zanimljivi, nekada dosadni, nekada odgledam kompletan intervju a nekada ne, no kako god, vecinu videa otvorim i odgledam makar malo kada stignem. Zadnje dvije sedmice nisam otvorio ni jedan. Zato sto je degutantno. Razumijem ja da su ovi poslali budalu da udje u televiziju, razumijem da to ne valja ali ne smijes svoj medij pretvoriti u borbu protiv dvoje ljudi. Jebo njih. Ima mnogo zanimljivih tema. Plus sto njima tako dizes rejting. Njihovi glasaci osjecaju da glasaju za "jake" ljude jer su nedodirljivi. Oni su na TV-u non stop...
Znam da je tesko, ali radi svog zdravlja i radi nas gledalaca i na kraju krajeva radi svoje ekonomije... popusti ih. Ne mora svaki objavljeni klip ni svaki intervju biti na njihovu temu. Daj uganjaj novog visokog predstavnika, nekog bliskog njemu, ganjaj vakcine, respiratore, ganjaj korupciju. Na taj nacin ganjas i Bakira. Ne moras biti direktan prema Bakiru da bi ga napadao. Ti si to do sada izvrsno radio. Moze i direktno, ali ne ovoliko. Ovo vec prelazi granicu. Postaje dosadno. Ja osjecam da je malo i prerjerano. Bakir jest govno i smrdi, ali ne bas na svim stranama na kojima pokusavas da ga prikazes. Znas... tanka je granica kad ce ovo tvoje postati kao u prici gdje djecak poziva selo i vice: vuk, vuk a nigdje vuka. Nakon sto ih je zajebao par puta niko mu nije vjerovao kada je vuk oprave dosao. Zato i ti... ne mozes sve na Bakira svaljivati jer to ce na kraju ispasti samo: vuk, vuk...
Da, ocito je da postoji sukob, medjutim - sta je uzrok sukoba? Koliko ja vidim, uzrok tog sukoba je objavljivanje istine o Sebiji, tacnije o njenom obrazovanju i nacinu na koji je dosla do diploma, a s tim diplomama i do puno drugih stvari.
Tu se nikako ne mogu sloziti da se to ne tice svih nas. Tacnije, i te kako nas se tice, jer upravo ta Sebija je na poziciji na kojoj jeste, kao i Bakir, a za neupucene - to su pozicije koje svi mi placamo i s kojih se kroje sudbine svih nas. I tako vec dugih 25 godina.
Kazes da tematski ganja vakcine, respiratore, korupciju... Pa upravo to i radi. I kako god da okrene, gdje god da krene, opet zavrsi na Bakiru i Sebiji, tj. SDA, tj. na "bratskoj i prirodnoj'" koaliciji SDA-HDZ-SNSD & Co., tj. Bakir-Covic-Dodik & Co., jer svi putevi vode iskljucivo prema njima, kao jedinim kreatorima svog st(r)anja u BiH.
I koliko god da ovo sad postaje ovakvo ili onakvo, nazalost vuk je tu, stalno, i godinama. Samo sto je sada, izgleda, selo odlucilo da se konacno rijesi vuka, a vuk je toga postao svjestan. I prepao se. A svi znamo da je ranjena zivotinja najopasnija...
- mirsek
#18105 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma nije ni to problem, neka dovodi goste i pricaju o Bakiru i Sebiji svaki dnevnik, nikakav problem, neka zove svjedoke, pribavlja dokumente i pokazuje javnosti i slicno, imas dokaze, super, pokazi u emisiji, predaj tuzilastvu.apsidejzi wrote: ↑31/05/2021 13:12Moguce da sam se malo pogresno izrazio. Nije poenta da nikako ne prica o Bakiru. Poenta je da ne bude samo Bakir.Dozer wrote: ↑31/05/2021 12:12Mislim da ovdje grijesis drug.... Ne branim Senada, da odmah bude jasno. Mislim da mu ja ni ne trebam kao nekakva zastita/odbrana, zna on to i sam sasvim dobro odraditi.apsidejzi wrote: ↑31/05/2021 11:22 Daj Senade, ako citas ovaj forum, ti ili neko od tvojih uposlenika, svoj sukob sa Bakirom i Sebijom ostavi po strani. Malo profesionalizma. Zbog svih nas. Da obrazlozim zasto je to dobro i za tebe i za nas: Ja pregledam tvoj dnevnik preko YT jer nemam vremena sjediti petkom i subotom navecer i gledati live. Zbog toga sam zahvalan i zbog toga je adblocker iskljucen na tvom kanalu. Svaki put odgledam reklamu jer to je moj nacin da "platim". Znam da nije mnogo ali dolar po dolar valjda se nabere od svih nas. No da bih ja gledao tu reklamu moram imati zanimljiv sadrzaj a zadnje dvije sedmice ga nemam. Ne volim ni ja Bakira ni Sebiju ali oni nisu sav svijet. Jebo njih. Nemoj svoj medij pretvarati u privatni sukob sa dvoje ljudi. Radoncic je usrao Avaz na taj nacin.
Nastavi normalno kao da se nista nije desilo. Imas potencijal da privuces dobre goste, raznolike goste i zaista nudis raznolik sadrzaj koji ja cijenim. Nekada gosti budu zanimljivi, nekada dosadni, nekada odgledam kompletan intervju a nekada ne, no kako god, vecinu videa otvorim i odgledam makar malo kada stignem. Zadnje dvije sedmice nisam otvorio ni jedan. Zato sto je degutantno. Razumijem ja da su ovi poslali budalu da udje u televiziju, razumijem da to ne valja ali ne smijes svoj medij pretvoriti u borbu protiv dvoje ljudi. Jebo njih. Ima mnogo zanimljivih tema. Plus sto njima tako dizes rejting. Njihovi glasaci osjecaju da glasaju za "jake" ljude jer su nedodirljivi. Oni su na TV-u non stop...
Znam da je tesko, ali radi svog zdravlja i radi nas gledalaca i na kraju krajeva radi svoje ekonomije... popusti ih. Ne mora svaki objavljeni klip ni svaki intervju biti na njihovu temu. Daj uganjaj novog visokog predstavnika, nekog bliskog njemu, ganjaj vakcine, respiratore, ganjaj korupciju. Na taj nacin ganjas i Bakira. Ne moras biti direktan prema Bakiru da bi ga napadao. Ti si to do sada izvrsno radio. Moze i direktno, ali ne ovoliko. Ovo vec prelazi granicu. Postaje dosadno. Ja osjecam da je malo i prerjerano. Bakir jest govno i smrdi, ali ne bas na svim stranama na kojima pokusavas da ga prikazes. Znas... tanka je granica kad ce ovo tvoje postati kao u prici gdje djecak poziva selo i vice: vuk, vuk a nigdje vuka. Nakon sto ih je zajebao par puta niko mu nije vjerovao kada je vuk oprave dosao. Zato i ti... ne mozes sve na Bakira svaljivati jer to ce na kraju ispasti samo: vuk, vuk...
Da, ocito je da postoji sukob, medjutim - sta je uzrok sukoba? Koliko ja vidim, uzrok tog sukoba je objavljivanje istine o Sebiji, tacnije o njenom obrazovanju i nacinu na koji je dosla do diploma, a s tim diplomama i do puno drugih stvari.
Tu se nikako ne mogu sloziti da se to ne tice svih nas. Tacnije, i te kako nas se tice, jer upravo ta Sebija je na poziciji na kojoj jeste, kao i Bakir, a za neupucene - to su pozicije koje svi mi placamo i s kojih se kroje sudbine svih nas. I tako vec dugih 25 godina.
Kazes da tematski ganja vakcine, respiratore, korupciju... Pa upravo to i radi. I kako god da okrene, gdje god da krene, opet zavrsi na Bakiru i Sebiji, tj. SDA, tj. na "bratskoj i prirodnoj'" koaliciji SDA-HDZ-SNSD & Co., tj. Bakir-Covic-Dodik & Co., jer svi putevi vode iskljucivo prema njima, kao jedinim kreatorima svog st(r)anja u BiH.
I koliko god da ovo sad postaje ovakvo ili onakvo, nazalost vuk je tu, stalno, i godinama. Samo sto je sada, izgleda, selo odlucilo da se konacno rijesi vuka, a vuk je toga postao svjestan. I prepao se. A svi znamo da je ranjena zivotinja najopasnija...
Ali neka ne forsira zakljucke i ne presudjuje na silu, neka ih ne ubacuje gdje nisu tema, neka ne pljuje i ne vrijedja na najgori moguci nacin jer je to nivo ulice ( a ni oni se njemu tako ne obracaju), a sumnjam da ce on na nivou ulice bolje proci nego na TV-u, sam sebe ukopava i dovodi da nastupa iz losije pozicije.
A to je zato sto ima bolesni ego i sujetu, ne moze njega niko ignorisati, hej znas li ko je on, hoce da on nekom bitnom kaze "mrs na posao", mozda mu se dize na to kurcenje.
Ponavljam, kad se spustis na nivo ulice sa vokabularom, artikulacijom i gestikulacijom, a ponasas se nadmeno/kurcevito dok vrijedjas licnost i porodicu, kako se on ponasa, uglavnom se tada to i rjesava na ulicni nacin, na sake, pa nek radi sta hoce, mene apsolutno ne cudi da ga neko hoce prebiti, ne zbog Bakira nego generalno, kao takvu osobu.
Po meni niko nece trpiti neku umisljenu hinju ili budalu da ga javno blati pljuje, namjesta, montira izjave, vrijedja, licno i porodicu, huska ljude na njega a da taj, koji realno ima veci uticaj i moc samo suti.
Mozda neki i hoce, mozda je taj ignore najveca kazna za Senadov ego zato i pjeni toliko da ga i iz udruzenja novinara moraju opominjati na ponasanje.
Moguce i da je pukla tikva kad je skontao da vise ni marke nece izvuci od SDA, jer je sve ove stvari mogao istrazivati i u prethodnim godinama. Avdo je pisao o Sebiji prije 4 godine, sta je Senad cekao 4 godine ?
- drugtito2011
#18106 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo par pitanja o spustanju na nivo ulice i lazima (koje placamo finansijski i ljudskim zivotima nazalost) bez imalo stida:mirsek wrote: ↑31/05/2021 13:56Ma nije ni to problem, neka dovodi goste i pricaju o Bakiru i Sebiji svaki dnevnik, nikakav problem neka zove svjedoke, pribavlja dokumente i pokazuje javnosti i slicno, imas dokaze, super, pokazi u emisiji, predaj tuzilastvu.apsidejzi wrote: ↑31/05/2021 13:12Moguce da sam se malo pogresno izrazio. Nije poenta da nikako ne prica o Bakiru. Poenta je da ne bude samo Bakir.Dozer wrote: ↑31/05/2021 12:12
Mislim da ovdje grijesis drug.... Ne branim Senada, da odmah bude jasno. Mislim da mu ja ni ne trebam kao nekakva zastita/odbrana, zna on to i sam sasvim dobro odraditi.
Ali neka ne forsira zakljucke i ne presudjuje na silu, neka ih ne ubacuje gdje nisu tema, neka ne pljuje i ne vrijedja na najgori moguci nacin jer je to nivo ulice ( a ni oni se njemu tako ne obracaju), a sumnjam da ce on na nivou ulice bolje proci nego na TV-u, sam sebe ukopava i dovodi da nastupa iz losije pozicije.
A to je zato sto ima bolesni ego i sujetu, ne moze njega niko ignorisati, hej znas li ko je on, hoce da on nekom bitnom kaze "mrs na posao", mozda mu se dize na to kurcenje.
Ponavljam, kad se spustis na nivo ulice sa vokabularom, artikulacijom i gestikulacijom, a ponasas se nadmeno/kurcevito dok vrijedjas licnost i porodicu, kako se on ponasa, uglavnom se tada to i rjesava na ulicni nacin, na sake, pa nek radi sta hoce, mene apsolutno ne cudi da ga neko hoce prebiti, ne zbog Bakira nego generalno, kao takvu osobu.
Po meni niko nece trpiti neku umisljenu hinju ili budalu da ga javno blati pljuje, namjesta, montira izjave, vrijedja, licno i porodicu, huska ljude na njega a da taj, koji realno ima veci uticaj i moc samo suti.
Mozda neki i hoce, mozda je taj ignore najveca kazna za Senadov ego zato i pjeni toliko da ga i iz udruzenja novinara moraju opominjati na ponasanje.
Moguce i da je pukla tikva kad je skontao da vise ni marke nece izvuci od SDA, jer je sve ove stvari mogao istrazivati i u prethodnim godinama. Avdo je pisao o Sebiji prije 4 godine, sta je Senad cekao 4 godine ?
1. "Ja, i..."
2. "Asim je 2 puta ranjen (opravdanje za sve kriminlane radnje)"
3. On: G-dja je studirala u Zgareba, Ona: Nisam studirala u Zagrebu
4. Otvoricemo 100.000 radnih mjesta (vjerovatno je mislio na Njemacku)
5. Respiratori su ispravni i dobri (vjerovatno da omoguce dodatni posao rahmetolozima)
Koliko god Senad bjezao od licnog obracuna, i kojem god pravcu je istrazivao kriminal i ostale negativne radnje u FBIH, uvijek je zavrsavao na istom mjestu i kod Adema i Have.
Siguran sam da ce te spucati napad inteligencije i da ces pogoditi ko su Adem i Hava.
PS. Mala pomoc
- mirsek
#18107 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
1. "ja, i ? " nije ni blizu kao "mrs na posao" sa grimasom i tonom koje se najveci kospicar ne bi postidio , mozda je to isto kod mozgova poput tvog.drugtito2011 wrote: ↑31/05/2021 14:29Samo par pitanja o spustanju na nivo ulice i lazima (koje placamo finansijski i ljudskim zivotima nazalost) bez imalo stida:mirsek wrote: ↑31/05/2021 13:56Ma nije ni to problem, neka dovodi goste i pricaju o Bakiru i Sebiji svaki dnevnik, nikakav problem neka zove svjedoke, pribavlja dokumente i pokazuje javnosti i slicno, imas dokaze, super, pokazi u emisiji, predaj tuzilastvu.
1. "Ja, i..."
5. Respiratori su ispravni i dobri (vjerovatno da omoguce dodatni posao rahmetolozima)
Koliko god Senad bjezao od licnog obracuna, i kojem god pravcu je istrazivao kriminal i ostale negativne radnje u FBIH, uvijek je zavrsavao na istom mjestu i kod Adema i Have.
Siguran sam da ce te spucati napad inteligencije i da ces pogoditi ko su Adem i Hava.
PS. Mala pomoc
2. Glupo opravdanje Bakira,opet, nije ulicarski rjecnik niti vrijedanje neke osobe i porodice, samo debilna vadiona.
3. Ne lazi, tj. ne petljaj. Pronadji u videu da Sebija kaze da nije studirala u Zagrebu ja se odmah povlacim sa teme i to ponavljam po stoti put i tebi i drugima i cekam vec 4 dana da mi neko postavi tu izjavu, gdje je zapelo
4.Obecavao pa slagao, ni prvi ni zadnji politicar. Nista gore od Niksicevog " koga cu zaposliti ako necu brata" ili Jasenko Selimovic "Nemamo vremena da postujemo zakon"
5. Za respiratore je puno petljao, neka sud radi posao, ili ko god hoce. Neka ga tuze i politicki protivnici, neka poentiraju na njihovim greskama. A i narod ako mu ne vjeruje, imaju izbori. Senad nema sta tu da glumi kadiju i da presudjuje, kako on sam kaze " sto mene pitate ja sam samo novinar", onda neka bude samo novinar.
Ovo zadnje nema veza sa vezom, sto ce se Senad licno obracunavati ako istrazuje kriminal, koliko ti godina imas, znacke ti ?
Sta god bude istrazio, neka preda sudu, tuzilastvu, eto u kanton kod koalicionih partnera u ured za borbu protiv korupcije, i neka se vode istrage.
I da, neka placa radnike po ugovoru i po zakonu, olos robovlasnicki, profiterski.
Pa mu porucujem kao sto on porucuje drugima
"Mrs na uplatu plata huljo, ulicarska, profiterska "
- spinel_
#18108 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa i nije studirala u Zagrebu nista, to je rekla. Muz joj govori suprotno.
Da imas obraza povukao bi se s teme.
Ovako tvojih zadnjih 50 postova samo jedno te isto tupis.
I nadalje, argumenti za te tvoje tvrdnje da radnici Facea iako su vec godinama iste face koje gledamo rade za kikiriki. Nemas dokaz, prema tome suti.
I da dodam, Bakir i njegova stranka nista manje ne zasluzuju od uvreda. Kad vec nema drzave da ih kazni onda cemo ih vrijedjati. Sto kaze Vukanovic, ne dajmo im mira.
I nadalje, argumenti za te tvoje tvrdnje da radnici Facea iako su vec godinama iste face koje gledamo rade za kikiriki. Nemas dokaz, prema tome suti.
I da dodam, Bakir i njegova stranka nista manje ne zasluzuju od uvreda. Kad vec nema drzave da ih kazni onda cemo ih vrijedjati. Sto kaze Vukanovic, ne dajmo im mira.
- mirsek
#18109 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Daj sekundu u videu kad to izjavljuje, mani me se price bez dokaza, nemoj biti kao Senad, spletkaros, olos i robovlasnik, vjeruj on ti je los primjer.spinel_ wrote: ↑31/05/2021 15:07 Pa i nije studirala u Zagrebu nista, to je rekla. Muz joj govori suprotno.
Dakle, de mi samo reci sekundu u videu gdje ona tvrdi nisam studirala u Zagrebu i da se povucem sa teme, taman da te usrecim.
- jazzer
#18110 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jarane dragi, odmori malo, ovo je samo forum. Odakle ti tolika energija, zelja, ostrascenost da branis bilo koga ili
pises u bilo ciju korist? Pa da mi oca pljuju ovdje je ne bi mogao pisati toliko koliko ti pises.
100 forumasa se promijenilo na ovoj temi, neki su otisli na posao, na vikend, dosli s vikenda, otisli na more i vratili se ali ti
neumoljivo stojis na braniku Seke i Bakira. Ne odstupas ni milimetra. Mora da si neki bas pravdoluljubiv tip.
Idi pojedi nesto, prosetaj, popij pivo ili sok, ima zivota i izvan ovog foruma. Sto ti vise upires ovdje u odbrani neodbranjivog to te
ostali forumasi manje dozivljavaju.
pises u bilo ciju korist? Pa da mi oca pljuju ovdje je ne bi mogao pisati toliko koliko ti pises.
100 forumasa se promijenilo na ovoj temi, neki su otisli na posao, na vikend, dosli s vikenda, otisli na more i vratili se ali ti
neumoljivo stojis na braniku Seke i Bakira. Ne odstupas ni milimetra. Mora da si neki bas pravdoluljubiv tip.
Idi pojedi nesto, prosetaj, popij pivo ili sok, ima zivota i izvan ovog foruma. Sto ti vise upires ovdje u odbrani neodbranjivog to te
- skafiskafsnjak
#18111 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa to su ti strastveni sda botovijazzer wrote: ↑31/05/2021 15:35 Jarane dragi, odmori malo, ovo je samo forum. Odakle ti tolika energija, zelja, ostrascenost da branis bilo koga ili
- mirsek
#18112 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jazzer wrote: ↑31/05/2021 15:35 Jarane dragi, odmori malo, ovo je samo forum. Odakle ti tolika energija, zelja, ostrascenost da branis bilo koga ili
A sta cu, moze mi se, a jos nisam na budzetu niti me SDA zaposlila, mozes li vjerovati..
Ne lazi da stojim na braniku Seke i Bakira.
Pisem o Senadu na temi o Senadu. Ti slobodno uzivaj u danu, setnji , soku.
I ja cu, al tek popodne.
Smatram da ovakvo ponasanje otvoreno treba kritikovati jer sa ovakvim ponasanjem se ne gradi bolje sutra niti se tako bori za drzavu.
- skafiskafsnjak
#18113 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kako drugacije protiv posasti zvane SDA ?mirsek wrote: ↑31/05/2021 15:50jazzer wrote: ↑31/05/2021 15:35 Jarane dragi, odmori malo, ovo je samo forum. Odakle ti tolika energija, zelja, ostrascenost da branis bilo koga ili
A sta cu, moze mi se, a jos nisam na budzetu niti me SDA zaposlila, mozes li vjerovati..
I ja cu, al tek popodne.
Smatram da ovakvo ponasanje otvoreno treba kritikovati jer sa ovakvim ponasanjem se ne gradi bolje sutra niti se tako bori za drzavu.
De nam reci .... pomozi drzavi.
- mirsek
#18114 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Protiv bilo koga a ne samo SDA sa papirima, presudama, zakonom, istinom i programom koji ce donijeti glasove na izborima.skafiskafsnjak wrote: ↑31/05/2021 15:51kako drugacije protiv posasti zvane SDA ?mirsek wrote: ↑31/05/2021 15:50jazzer wrote: ↑31/05/2021 15:35 Jarane dragi, odmori malo, ovo je samo forum. Odakle ti tolika energija, zelja, ostrascenost da branis bilo koga ili
I ja cu, al tek popodne.
De nam reci .... pomozi drzavi.
Ne mozes se sa SDA boriti njhovim metodama, uzet ce vas na iskustvo plus ce ispasti zrtve.
Ako vam je svaki argument koji mozete smisliti bot, sendvic, kafa, a ne razmisljanje mozgom i glavom, argumentirano, onda opozicija odmah moze motati kablove.
Protiv SDA se bori sa perfektno odradjena dva vezana mandata tj. 8 godina perfektnog rada.
Svako gresku, makar i najjsitniju opozicija ce skupo platiti kao sto je i do sad placala, ali i dalje svaku tu gresku sama moze da sprijeci. Uvijek je do njih,do opozicije ali nikad do sad nisu bili na visini zadatka pa se SDA vracala kao pobjednik, vratice se i naredne godine, jer se opet iste greske, nepotizam i neslaganja desavaju.
I odhebite vise sa tim SDA-BOT-SENDVIC prozivkama, preglupo zvuci.
- uglavnomja
#18115 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nidje vezekakotakonikako wrote: ↑31/05/2021 12:11
Ponovicu opet: I Bakir i Senad su u ratu izabrali laksi put ( jedan trezor a drugi zidine sivog doma ) dok smo mi bili na crti bojisnice sa puskom u ruci. I zato smo mi heroje a ne nikako ova dvojica.
senad je bio novinar i prije rata, samo nastavio svoj posao
u ratu je postojala radna obaveza, koja je ukljucivala ljekare, novinare, zaposlene u pekari ... bilo ih je jos nesto malo
bakir nije postojao do kraja rata!
niko nije znao da onaj matori uhljup ima sina.
kcerku vodao sa sobom
ta ista kcerka je bila s njim kad su ga srbi uhapsili
a taj isti senad je bio jedina veza - uzivo program - izmedju naroda, srba, alije, unrpofora ...
sjecas li se toga?
i ja da ponovim: a hakiju ubise
- bogoljub
#18116 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dovoljno je to da je CD ličnost godine kod Senada bila
Dr. Nikolina Balaban. Presuđena (nazovi) doktorica.
Za nesavjesno liječenje u struci je presuđena 4,5 godine. Zbog njenog priznanja.
Eh takva osoba je CD LIČNOST GODINE NA FACE TV.
Kada to shvatimo onda možemo u rubriku
IDEMO DALJE I HALO CENTRALNI NAZOVITE I
KOMENTARIŠITE ŠTO GOD HOĆETE!!!
Za nesavjesno liječenje u struci je presuđena 4,5 godine. Zbog njenog priznanja.
- mirsek
#18117 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je bio voditelj koji se izmedju ostalih zadesio na tv-u u jednom vaznom momentu u historiji BIH. Natalost to mu je i dalje vrhunac karijere.uglavnomja wrote: ↑31/05/2021 16:21nidje vezekakotakonikako wrote: ↑31/05/2021 12:11
Ponovicu opet: I Bakir i Senad su u ratu izabrali laksi put ( jedan trezor a drugi zidine sivog doma ) dok smo mi bili na crti bojisnice sa puskom u ruci. I zato smo mi heroje a ne nikako ova dvojica.
senad je bio novinar i prije rata, samo nastavio svoj posao
u ratu je postojala radna obaveza, koja je ukljucivala ljekare, novinare, zaposlene u pekari ... bilo ih je jos nesto malo
bakir nije postojao do kraja rata!
niko nije znao da onaj matori uhljup ima sina.
kcerku vodao sa sobom
ta ista kcerka je bila s njim kad su ga srbi uhapsili
a taj isti senad je bio jedina veza - uzivo program - izmedju naroda, srba, alije, unrpofora ...
sjecas li se toga?
i ja da ponovim: a hakiju ubise![]()
Sta rambo Senad kaze" ja sam fikreta abdica hladno izbacio iz studija " ma specijalac, heroj nas.
- uglavnomja
#18118 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sto znaci da nisi gledao
- drugtito2011
#18119 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dovoljno je da prvi u M-92 Bosnjaka jos nije izgovorio istinutu recenicu. Svaki dan nove lazi.bogoljub wrote: ↑31/05/2021 16:25 Dovoljno je to da je CD ličnost godine kod Senada bila
Ne brani Dr. Balaban za nesavjesno lijecenje, ali sta ce mo za svjesno ubijanje na KCUS-u?
U koju kategoriju to spada?
- bogoljub
#18120 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To spada u kategoriju blaćenja, omalovažavanja i izvrtanja ruglu već pune dvije godine i više.drugtito2011 wrote: ↑31/05/2021 16:35Pa dovoljno je da prvi u M-92 Bosnjaka jos nije izgovorio istinutu recenicu. Svaki dan nove lazi.bogoljub wrote: ↑31/05/2021 16:25 Dovoljno je to da je CD ličnost godine kod Senada bila
Ne brani Dr. Balaban za nesavjesno lijecenje, ali sta ce mo za svjesno ubijanje na KCUS-u?
A Nikolina je CD ličnost godine!!! Nagrada uručena Senadovom mubarek rukom.
- drugtito2011
#18121 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
1. Naravno da nije. "Ja i" je rjecnik akademske zajednice.mirsek wrote: ↑31/05/2021 14:531. "ja, i ? " nije ni blizu kao "mrs na posao" sa grimasom i tonom koje se najveci kospicar ne bi postidio , mozda je to isto kod mozgova poput tvog.drugtito2011 wrote: ↑31/05/2021 14:29Samo par pitanja o spustanju na nivo ulice i lazima (koje placamo finansijski i ljudskim zivotima nazalost) bez imalo stida:mirsek wrote: ↑31/05/2021 13:56
Ma nije ni to problem, neka dovodi goste i pricaju o Bakiru i Sebiji svaki dnevnik, nikakav problem neka zove svjedoke, pribavlja dokumente i pokazuje javnosti i slicno, imas dokaze, super, pokazi u emisiji, predaj tuzilastvu.
1. "Ja, i..."
PS. Mala pomoc
2. Glupo opravdanje Bakira,opet, nije ulicarski rjecnik niti vrijedanje neke osobe i porodice, samo debilna vadiona.
3. Ne lazi, tj. ne petljaj. Pronadji u videu da Sebija kaze da nije studirala u Zagrebu ja se odmah povlacim sa teme i to ponavljam po stoti put i tebi i drugima i cekam vec 4 dana da mi neko postavi tu izjavu, gdje je zapelo?
4.Obecavao pa slagao, ni prvi ni zadnji politicar. Nista gore od Niksicevog " koga cu zaposliti ako necu brata" ili Jasenko Selimovic "Nemamo vremena da postujemo zakon"![]()
5. Za respiratore je puno petljao, neka sud radi posao, ili ko god hoce. Neka ga tuze i politicki protivnici, neka poentiraju na njihovim greskama. A i narod ako mu ne vjeruje, imaju izbori. Senad nema sta tu da glumi kadiju i da presudjuje, kako on sam kaze " sto mene pitate ja sam samo novinar", onda neka bude samo novinar.
Ovo zadnje nema veza sa vezom, sto ce se Senad licno obracunavati ako istrazuje kriminal, koliko ti godina imas, znacke ti ?
Sta god bude istrazio, neka preda sudu, tuzilastvu, eto u kanton kod koalicionih partnera u ured za borbu protiv korupcije, i neka se vode istrage.
I da, neka placa radnike po ugovoru i po zakonu, olos robovlasnicki, profiterski.
Pa mu porucujem kao sto on porucuje drugima
"Mrs na uplatu plata huljo, ulicarska, profiterska "![]()
2. BI vrijedja sve one koji su se borili i izborili za ovu zamlju, u koje spadam i to s ponosom kazem.
3. Pogresno sam napisao "studirala". Ona: "Nikad nisam nijedan dio specijalizije nisam radila u Zagrebu". On: Jasno je da je studirala u Zagrebu".
Nadam se da je sad jasno vidljivo da neko od ovo dvoje laze. Siguran sam da znas ko.
4. Niksica Radoncic drzi za j..a, jer je davao poslove njegovom bratu. Svi ostali politacri da se skupe, nisu ni do koljena ovom tvom poslodavcu. Jedino su Dragan i Mile level iznad BI.
5.Koji sud? Jel' onaj koji skriva ubice Dzenana. Onaj koji gubi dokumente. Onaj koji Asima ne procesuira. Onaj koji stiti uzgajivace malina, itd... Jel' ti o tom sudu pricas i pokusavas nas ubijediti da ce oni pokrenuti istragua. Fakat imas smisla za humor.
Da ne radi po zakonu ili nesto ne placa, unistivaci Bosne bi GOSPODINA SENADA do sada zatvorili i osudili. Na njihovu zalost ne mogu mu naci nista ili mozda ne umiju da nadju, jer u njihovim redovima su uglavno akadamski gradjani koji posjeduju diplome sa Sokoca, iz Travnika, Lukavice, Sirokog i slicni mjesnih zajednica. A dobar dio njih i ne zna gdje su i zasto su dobili diplomu.
Nego da se zarati opet gdje bi ti bio a gdje veliki vodja?
Last edited by drugtito2011 on 31/05/2021 16:57, edited 1 time in total.
- drugtito2011
#18122 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To spada u kategoriju istine, koju neki ne zele da vide.bogoljub wrote: ↑31/05/2021 16:42To spada u kategoriju blaćenja, omalovažavanja i izvrtanja ruglu već pune dvije godine i više.drugtito2011 wrote: ↑31/05/2021 16:35Pa dovoljno je da prvi u M-92 Bosnjaka jos nije izgovorio istinutu recenicu. Svaki dan nove lazi.bogoljub wrote: ↑31/05/2021 16:25 Dovoljno je to da je CD ličnost godine kod Senada bila
Ne branim Dr. Balaban za nesavjesno lijecenje, ali sta ce mo za svjesno ubijanje na KCUS-u?
A Nikolina je CD ličnost godine!!! Nagrada uručena Senadovom mubarek rukom.
- Snake Eyes
#18123 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koliko vas je poslovalo sa FaceTV-om i Senadom?
Sta god da mu prodas pokusava platiti u reklamama.
Ne znam kako je njegovim uposlenicima koji su ispred kamera, znam da onim iza, koji se ne vide, nije bajno.
Ne znam kome je interesantno njegovo sve cesce akcentirano "akademsko" psovanje u emisijama, cisti populizam.
Meni se istinski zgadio kao covjek kada je ogovarao Bakira i koliko hiljada radnih mjesta kada je bio kod Vucica u Beogradu.
Ne znam kako je njegovim uposlenicima koji su ispred kamera, znam da onim iza, koji se ne vide, nije bajno.
Ne znam kome je interesantno njegovo sve cesce akcentirano "akademsko" psovanje u emisijama, cisti populizam.
Meni se istinski zgadio kao covjek kada je ogovarao Bakira i koliko hiljada radnih mjesta kada je bio kod Vucica u Beogradu.
- spreca
#18124 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ih,kad se je nama Bakir zgadio,pa ga evo trpimo, nadam se ne jos dugoSnake Eyes wrote: ↑31/05/2021 18:59 Koliko vas je poslovalo sa FaceTV-om i Senadom?
- deogest
#18125 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad prati samo standarde ostalih privatnika u ovoj drzavi. Da bar Berini nesto dadne, al ni to. Tuga.Snake Eyes wrote: ↑31/05/2021 18:59 Koliko vas je poslovalo sa FaceTV-om i Senadom?
Sta ga ima ogovarat matere ti, covjek javno izjavio da ce otvoriti 100 000 radnih mjesta, imas video na YT i logicno se prosuo (slagao). Ne treba on to njemu rec, to zna budala koja imalo koristi internet.