FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bosanski_kralj

#18101 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Sad će Pep ko za inat u ovoj sezoni sa Bayernom osvojiti LP i otići u stilu. :thumbup:
simonese

#18102 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Bosanski_kralj wrote:Sad će Pep ko za inat u ovoj sezoni sa Bayernom osvojiti LP i otići u stilu. :thumbup:
:thumbup: tako bi trebalo za tu platu
Bosanski_kralj

#18103 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

simonese wrote:
Bosanski_kralj wrote:Sad će Pep ko za inat u ovoj sezoni sa Bayernom osvojiti LP i otići u stilu. :thumbup:
Trebao je on davno osvojiti sa Bayernom LP, ali ako to napravi ove godine , halalim mu one blamaže protiv Reala i Barcelone.
mO k3

#18104 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

Bosanski_kralj wrote:
simonese wrote:
Trebao je on davno osvojiti sa Bayernom LP, ali ako to napravi ove godine , halalim mu one blamaže protiv Reala i Barcelone.
pep nece osvojiti lp sa bayernom nikada a mozda ni tada...
Babuka/jupp je digao previsoko letvicu sa 3 titule u njegovoj zadnjoj sezoni ... samo nekontam bayern koji su moj smjenuli juppa
Mišo_Kovač

#18105 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Ulazimo desetkovani u utakmicu. Nema Coste i Robbena uz već standardno ubogaljene pulene :roll:
MOSALJOZE

#18106 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Jel ovo Boa u vezi igra :pisnuo:
klopan

#18107 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Martinez po meni danas odlican,puno je bolji kad igra u veznom redu,nego nazad,dobra proigravanja.
Igrach utakmice po meni lahm, Davids vec odavno ne igra pa bi on za ovo danas s pravom trebao preuzet nadimak-pluca. :D
Najvaznije je sto,chini se da bez obzira ko ne igra,alaba,robben,da ne spomenem ribberya,costa... Tim igra jednako,nema nezamjenjivih,kao proteklih sezona.
simonese

#18108 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

klopan wrote:Martinez po meni danas odlican,puno je bolji kad igra u veznom redu,nego nazad,dobra proigravanja.
Igrach utakmice po meni lahm, Davids vec odavno ne igra pa bi on za ovo danas s pravom trebao preuzet nadimak-pluca. :D
Najvaznije je sto,chini se da bez obzira ko ne igra,alaba,robben,da ne spomenem ribberya,costa... Tim igra jednako,nema nezamjenjivih,kao proteklih sezona.
:thumbup: meni ovo sve super izgleda,borbeno,jako,pametno,nema sebicnih poteza(osim celo)
dosta igraca rotira i mogu igrati vise pozicija
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#18109 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

mO k3 wrote: pep nece osvojiti lp sa bayernom nikada a mozda ni tada...
Babuka/jupp je digao previsoko letvicu sa 3 titule u njegovoj zadnjoj sezoni ... samo nekontam bayern koji su moj smjenuli juppa

Ja stvarno nikad da se nacudim ljudima koji komentarisu nesto a da ne znaju najosnovnije. Mislim, nemojte se vi meni naljutiti, ali kad neko napise da je juup smijenjen, ispade covjek osvojio sve i dobio nogu. Pa nije Celzi jbt :D

Guardiola je potpisao nekad pocetkom godine, a liga sampiona se osvaja u maju, jelte.

Druga stvar, Bajern je samo jednom u 115 godina postojanja osvojio triplu, i hajde koliko je realno da se to ponovi? I ko je to dvaput zaredom osvojio ligu prvaka?

Da ne bude zabune, protiv Reala je Ancelotii napravio demontazu u taktickom smislu. Protiv Barcelone je ipak druga pjesma, bez obzira na (nerealno) visok poraz na Nou Campu. Ko god je gledao tu utakmicu, slozice se da je 0:0 ako ne realniji, onda jednako realan ishod te utakmice.

Eto nemojte sta zamjerit :D

EDIT: Citat je namijenjen i bosanskom kralju, valjda sam previse pobrisao pri kvotanju :lol:
Tito_i_Partija

#18110 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tito_i_Partija »

Kazu da je bio previse klempav, pa ih bilo sramota. Mislim, gledaj ovo jbt:

Image

Pa mislim stvarno nema smisla.
Bosanski_kralj

#18111 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

_BataZiv_0809 wrote:

Ja stvarno nikad da se nacudim ljudima koji komentarisu nesto a da ne znaju najosnovnije. Mislim, nemojte se vi meni naljutiti, ali kad neko napise da je juup smijenjen, ispade covjek osvojio sve i dobio nogu. Pa nije Celzi jbt :D

Guardiola je potpisao nekad pocetkom godine, a liga sampiona se osvaja u maju, jelte.

Druga stvar, Bajern je samo jednom u 115 godina postojanja osvojio triplu, i hajde koliko je realno da se to ponovi? I ko je to dvaput zaredom osvojio ligu prvaka?

Da ne bude zabune, protiv Reala je Ancelotii napravio demontazu u taktickom smislu. Protiv Barcelone je ipak druga pjesma, bez obzira na (nerealno) visok poraz na Nou Campu. Ko god je gledao tu utakmicu, slozice se da je 0:0 ako ne realniji, onda jednako realan ishod te utakmice.

Eto nemojte sta zamjerit :D

EDIT: Citat je namijenjen i bosanskom kralju, valjda sam previse pobrisao pri kvotanju :lol:
A jebo ga ti :mrgreen: , plaćaju Guardiolu 20 miliona i on osvoji što bi i neki prosječan trener sa Bayernom osvoji. Izvodi akrobacije, filozofira sa taktikom u bitnim utakmicama i na kraju se to pokaže kao totalna fula.

Protiv Barcelone Bayern primi gol oko 80 minute i on naredi da se ide svim silama naprijed, što rezultirala konačnim rezulatom 3:0, te je uzvrat bio samo formalnost. Pa zar nije bolje da nije napadao nakon 1:0 i da je ostao taj rezultat, imali bi realne šanse za prolaz?

P.S. Martinez mora igrati u veznom redu protiv jakih protivnika. Momak je jedan od najzaslužnijih što je Bayern prije par sezona rasuo Barcu
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#18112 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Bosanski_kralj wrote: A jebo ga ti :mrgreen: , plaćaju Guardiolu 20 miliona i on osvoji što bi i neki prosječan trener sa Bayernom osvoji. Izvodi akrobacije, filozofira sa taktikom u bitnim utakmicama i na kraju se to pokaže kao totalna fula.

Protiv Barcelone Bayern primi gol oko 80 minute i on naredi da se ide svim silama naprijed, što rezultirala konačnim rezulatom 3:0, te je uzvrat bio samo formalnost. Pa zar nije bolje da nije napadao nakon 1:0 i da je ostao taj rezultat, imali bi realne šanse za prolaz?

P.S. Martinez mora igrati u veznom redu protiv jakih protivnika. Momak je jedan od najzaslužnijih što je Bayern prije par sezona rasuo Barcu
Pazi jednu stvar, drugar, u fudbalu se vrte bezobrzano velike pare. Meni nikad nece biti jasno u kojem je qrtzu ovaj svijet pa nabijaci lopte zaradjuju za sat kao prosvjetni radnici za mjesec. Ali nije tema.

On je doveden kao trenerski superstar, kao neko ko ce promijeniti Bayern, dati mu novi imidz. To je bila barem intencija tog trenutka. Jer, stvari uvijek treba posmatrati u kontekstu kada su bile aktuelne.

U trenutku kada je Gvardiola doveden, Bajern je klub sa dva izgubljena finala LP u 3 godine, od kojih je zadnje izgubljeno na domacem terenu. Vec su pocela govorenja o gubitnickoj generaciji njemackih fudbalera koji su sva finala pogubili. Itd...

Sto se tice utakmice sa Barcom, da se povukao nakon 1:0 i igrao bunker, opet bi ovdje pljustale optuzbe. Sto znaci da je problem sto forumski navijaci ne prihvataju Gvardiolu i taman da osvoji LP, opet ce biti osporavan, a veliki broj ce reci "ma lako je sa Hejkensovom ekipom", sta tu treba biti pametan? Kao da je LP tako lako osvojiti.

Mislim, ja najvise volim gledati Bajern na vrhu i svejedno mi je hoce li na klupi biti Gvardiola, Anceloti, Verner Lorant, Safet Susic ili Limeni, ali brate kad se pretjeruje, ne valja.

Tacno mi nece biti mrsko potraziti postove iz 2012 kad je zijanjeno finale na Alijanc Areni, pa da vidimo sta se o Hejkensu pisalo :zoka:
mO k3

#18113 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

Sa ovolikim parama koju su ulozili u "kadar" da nisu uspjeli vise , to je zalosno pa nek

@bata za bozic su rekli da ce pep biti trener Bayerna i to je bilo smisljeno kao bozicni poklon , u narednih 6 mjeseci bio je jupp jos trener i ne prvi put u bayernu osvojio je triple :)
ah ujedno kroz moga bivseg sefa koji je bio kucni prijatelj za juppom , upoznao sam juppa :mrgreen: ujedno i bertija
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#18114 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

mO k3 wrote:Sa ovolikim parama koju su ulozili u "kadar" da nisu uspjeli vise , to je zalosno pa nek

@bata za bozic su rekli da ce pep biti trener Bayerna i to je bilo smisljeno kao bozicni poklon , u narednih 6 mjeseci bio je jupp jos trener i ne prvi put u bayernu osvojio je triple :)
ah ujedno kroz moga bivseg sefa koji je bio kucni prijatelj za juppom , upoznao sam juppa :mrgreen: ujedno i bertija
Sta bi tek Real trebao reci :izet: U 10 godina kupili su skoro sve i jednog igraca koji je zabljesnuo na svjetskoj sceni (a mnogi su bili iteakako viska), promijenili brat bratu 6-7 trenera, i osvojili 2 lige prvaka (2002 i 2014).

Upoznao Juupa :thumbup:
simonese

#18115 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Image
Image

Quickest hat-trick

Quickest 4-goal haul

Quickest 5-goal haul

Most goals by a substitute
MOSALJOZE

#18116 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Bilal is BAAAAACK!!!
simonese

#18117 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

Image
missko

#18119 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Bosanski_kralj

#18120 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Miler produžio ugovor. :thumbup:
super_bayern

#18121 Re: FC Bayern Munchen

Post by super_bayern »

missko wrote:Frank se vraca u svom stilu :D
http://m.bild.de/sport/fussball/franck- ... obile.html
Drago mi je da Bilal ima fanova koji ga prate i na švapskim portalima. :)
missko je naš!
super_bayern

#18122 Re: FC Bayern Munchen

Post by super_bayern »

Bosanski_kralj wrote:Miler produžio ugovor. :thumbup:
Istinu zboriš, ali nigdje ne mogu da nađem vijest. Izvori? :-?
Image
Bosanski_kralj

#18123 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Ja sam to pročitao na ovim našim domaćim portalima koji se pozivaju na njemačke medije, ne navode koje.
missko

#18124 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Bosanski_kralj wrote:Ja sam to pročitao na ovim našim domaćim portalima koji se pozivaju na njemačke medije, ne navode koje.
Nije produzio ali kaze da je spreman da produzi i da postane top verdiener :D
MOSALJOZE

#18125 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Jok,eto razmislja o prelasku u Werder 8)
grove na aparatima :mrgreen:
Post Reply