HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Iza prozora

#18101 Re: HS kablovska

Post by Iza prozora »

bumerangss wrote:
Nepass wrote:Zasto ja kao korisnik hs usluga neta i kablovske (10god) ne mogu dobiti ovaj popust prvih 6 mjeseci 50% jeftinije?
Nije bitno koliko dugo si korisnik nego je bitno da privuku vise korisnika :D

Stavili akciju da navuku sto vise korisnika da predju sa hs na telemah pakete da bi njima bilo lakse poslije isteka promotivnog roka da mogu ovima sto su na hs smanjiti broj kanala, a da ste svi pametni nikad nebi presli na telemah jer tek za 56km dobijete uslugu koju ste u hs placali nekih 48km, sto je skoro 10 km vise, a da izvinete jebes akciju od 50% jer 6 mjeseci prodje sad pa sad pa tek onda pocinje deranje guzova od strane telemaha, bolje vam je svima ovo govorim koji ste na hs da ostanete na hs jer ce oni poslije promotivnog perioda morati korigovati cijene paketa jer je ovo za nas hs korisnike preskupo, inace ako to ne urade ovo ujedinjavanje firmi ce im se obit od glavu jer ce izgubiti vise od 50% korisnika sto za jednu firmu ujedno znaci da ce i bankrotirati.... Na vama je razmislite glavom ne budite naivni i ne nasjedajte na njihove akcije i mucenje mozga pozz
polis

#18102 Re: HS kablovska

Post by polis »

Nepass wrote:
bumerangss wrote:
Nepass wrote:Zasto ja kao korisnik hs usluga neta i kablovske (10god) ne mogu dobiti ovaj popust prvih 6 mjeseci 50% jeftinije?
Cisto hrakanje u facu od strane telemaha.

Dobićemo q od telemaća. Korsitim HS godinama i sad daj da vidim taj popust 6 mjeseci, kaže Telemać aaa ne možeš ti samo novi korisnici. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :izet: :izet: :izet:
Nepass

#18103 Re: HS kablovska

Post by Nepass »

Iza prozora wrote:
bumerangss wrote:

Stavili akciju da navuku sto vise korisnika da predju sa hs na telemah pakete da bi njima bilo lakse poslije isteka promotivnog roka da mogu ovima sto su na hs smanjiti broj kanala, a da ste svi pametni nikad nebi presli na telemah jer tek za 56km dobijete uslugu koju ste u hs placali nekih 48km, sto je skoro 10 km vise, a da izvinete jebes akciju od 50% jer 6 mjeseci prodje sad pa sad pa tek onda pocinje deranje guzova od strane telemaha, bolje vam je svima ovo govorim koji ste na hs da ostanete na hs jer ce oni poslije promotivnog perioda morati korigovati cijene paketa jer je ovo za nas hs korisnike preskupo, inace ako to ne urade ovo ujedinjavanje firmi ce im se obit od glavu jer ce izgubiti vise od 50% korisnika sto za jednu firmu ujedno znaci da ce i bankrotirati.... Na vama je razmislite glavom ne budite naivni i ne nasjedajte na njihove akcije i mucenje mozga pozz
Sve si ti u pravu, ali prvo net mi steka. Dolazili iz hs kazu to je brzina koju placas 15mb/s. Vec sam pisao na ovoj temi.
Prije par dana nestalo svih kanala, pretrazim ponovo izbaci samo analogne. Slika ko u kinu sa mobitelom da si snimao pa gledas kod kuce.
Dajem sad 28,5km a nit valja net nit valja slika.
I umjesto ovaj nas bht da uleti sa nekom akcijom i boljom ponudom oni drkaju kurac i trose regres
Benq

#18104 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Izgleda nema sedme faze ove sedmice :roll:
kakaljin

#18105 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Benq wrote:Izgleda nema sedme faze ove sedmice :roll:
:shock: :!: :!: :-) :-) :roll: :sad: :shock: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
hoggarr

#18106 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

Image
kemox

#18107 Re: HS kablovska

Post by kemox »

A što internet puca! K'o da je na svadbu :)
kakaljin

#18108 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Danas je trebalo da ide SEDMA FAZA, ali nema ni obavjestenja niti bilo kakvih informacija.

U cemu je problem, jeli se to prestao pustati novi signal ostalim korisnicima?
sheilak

#18109 Re: HS kablovska

Post by sheilak »

Sedma faza je neradna ko dani u sedmici :D
Benq

#18110 Re: HS kablovska

Post by Benq »

kakaljin wrote:Danas je trebalo da ide SEDMA FAZA, ali nema ni obavjestenja niti bilo kakvih informacija.

Mislim da je ce zbog 6. faze sad malo pauzirati sa pustanjem signala , jer u toj fazi ima dosta ulica i valja sada vecini zamijeniti opremu za gledanje digitalne, tako da vjerujem da ce sa fazama nastaviti iduce sedmice.

Najvise me nervira to sto nakon svake faze , kada puste nekome signal , po 2-3 dana mi budu neki kanali kodirani , ali eto necu da zovem niti da se nesto posebno zalim jer mi je internet prioritet a to radi kako treba, cekam taj novi signal pa da vidimo sta cemo..
kakaljin

#18111 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Benq wrote:
kakaljin wrote:Danas je trebalo da ide SEDMA FAZA, ali nema ni obavjestenja niti bilo kakvih informacija.

Mislim da je ce zbog 6. faze sad malo pauzirati sa pustanjem signala , jer u toj fazi ima dosta ulica i valja sada vecini zamijeniti opremu za gledanje digitalne, tako da vjerujem da ce sa fazama nastaviti iduce sedmice.

Najvise me nervira to sto nakon svake faze , kada puste nekome signal , po 2-3 dana mi budu neki kanali kodirani , ali eto necu da zovem niti da se nesto posebno zalim jer mi je internet prioritet a to radi kako treba, cekam taj novi signal pa da vidimo sta cemo..
Zato se fino napravi organizacija i plan i kazes korisnicima kada mogu ocekivati novi signal, a ne ovako da se signal ceka tri mjeseca i opet ne znas kada ce korisnik dobiti novi signal.

Ovo prevazilazi svaku normalnu raspravu jer je ovo veliki amaterizam. Najbolje bi bilo da su oni dali okvirne datume kada ce koja ulica dobiti novi signal pa da se krosinici mogu strpiti, je ovo je veoma pogresno sto rade.
sheilak

#18112 Re: HS kablovska

Post by sheilak »

Kad puste novi signal je li svi kanali moraju biti otkljucani kao taj neki period od 6 mjeseci promocije ili ide po paketima kako si i koristio pa ides u taj neki ekvivalent sadasnjeg
Meni su svi otkljucani osim hbo hd i hustler hd kanala (r)
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#18113 Re: HS kablovska

Post by suad-sarajevo »

Ovo je slika od prije par dana...
Image

a ovo je od danas nakon popravke.
Image
Sve se može kad se hoće. Konačno sve fercera kako treba a nadati se da će tako ostati. Ako me uvjere u kvalitet, možda pređem u neki trio grande paket..treba mi telefon.
MH i HS kablovska

#18114 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

[quote="suad-sarajevo"]Pitanje za HS-MH.

Hvala na povratnim informacijama
kemox

#18115 Re: HS kablovska

Post by kemox »

ja sam na M&H company i koliko sam upratio telemah je kupio njih, kad odem na stranicu http://www.hs-hkb.ba/ i klinem na M&H company proslijede me na telemahovu stranicu. Jesam li upravu?

@ MH i HS kablovska Možeš li i meni srediti da mi jačina i kvalitet signala bude 100%? Zeza me frekvencija 634, pohvaliću vas ovdje na forumu kao suad-sarajevo
kakaljin

#18116 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

MH i HS kablovska wrote:
suad-sarajevo wrote:Pitanje za HS-MH.

Poštovani, gdje je zapelo sa sedmom fazom koja je trebala danas biti
MH i HS kablovska

#18117 Re: HS kablovska

Nepass wrote: Sve si ti u pravu, ali prvo net mi steka. Dolazili iz hs kazu to je brzina koju placas 15mb/s. Vec sam pisao na ovoj temi.
Prije par dana nestalo svih kanala, pretrazim ponovo izbaci samo analogne. Slika ko u kinu sa mobitelom da si snimao pa gledas kod kuce.
Dajem sad 28,5km a nit valja net nit valja slika.
I umjesto ovaj nas bht da uleti sa nekom akcijom i boljom ponudom oni drkaju kurac i trose regres
Zdravo Nepass,
molimo Vas dostavite nam detaljan opis problema i korisničke podatke u inbox, kako bismo provjerili i korigovali sve što je potrebno.
MH i HS kablovska

#18118 Re: HS kablovska

kakaljin wrote:
MH i HS kablovska wrote:
suad-sarajevo wrote:Pitanje za HS-MH.

Zdravo kakaljin,
još uvijek nemamo precizan datum kada slijedi puštanje sedme faze, o svim novitetima kao i do sada bićete blagovremeno informisani.
kakaljin

#18119 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

MH i HS kablovska wrote:
kakaljin wrote:
Zdravo kakaljin,
još uvijek nemamo precizan datum kada slijedi puštanje sedme faze, o svim novitetima kao i do sada bićete blagovremeno informisani.
Po dosadasnjoj dinamici prvih sest faza je bilo svake srijede nova faza, tako da je trebalo sedma faza da bude 20.04.2016. godine, tako da je to precizan datum, ali niste dali obavjestenje o prolongiranju sedme faze. Pitajte nadredjene kada je plan i dajte obavjestenje jer korisnici cekaju na novi signal preko 3 mjeseca. Nadredjeni moraju znati u cemu je problem i kompletan plan za pustanje novih signala. Zato dajte obavjestenje za navedeni problem.

I dajte obavjestenje sa izvinjenjem korisnicima koji nisu dobili novi signal i produzite ponudu koja traje do 01.08.2016. godine jer svi korisnici nece imati ista prava.

ps: Posto su ovo veoma bitne informacije Vi ih morate imati u skoro svakom trenutku jer su i Vama veoma bitne. I molim Vas u moje ime i u ime ostalih korisnika da nam ovakve odgovore vise nedajete, Bolje je da napise krato i jasno nemamo informacije, jer je ovakva recenica postala takva da je svi mrzimo.
hoggarr

#18120 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

kakaljin wrote:
MH i HS kablovska wrote:
kakaljin wrote:
Zdravo kakaljin,
Po dosadasnjoj dinamici prvih sest faza je bilo svake srijede nova faza, tako da je trebalo sedma faza da bude 20.04.2016. godine, tako da je to precizan datum, ali niste dali obavjestenje o prolongiranju sedme faze. Pitajte nadredjene kada je plan i dajte obavjestenje jer korisnici cekaju na novi signal preko 3 mjeseca. Nadredjeni moraju znati u cemu je problem i kompletan plan za pustanje novih signala. Zato dajte obavjestenje za navedeni problem.

I dajte obavjestenje sa izvinjenjem korisnicima koji nisu dobili novi signal i produzite ponudu koja traje do 01.08.2016. godine jer svi korisnici nece imati ista prava.

ps: Posto su ovo veoma bitne informacije Vi ih morate imati u skoro svakom trenutku jer su i Vama veoma bitne. I molim Vas u moje ime i u ime ostalih korisnika da nam ovakve odgovore vise nedajete, Bolje je da napise krato i jasno nemamo informacije, jer je ovakva recenica postala takva da je svi mrzimo.
Odustao sam od HS&TM usluga. Predugo se čeka, jednostavno sam ravnodušan za njihove faze i fazone. Neka se oni i dalje faziraju. Čekam početak maja kada će konkurencija aktivirati svoje nove usluge. Odoh nakon deset godina predobre usluge starog, dobrog HS-a i posljednja četiri mjeseca čiste zajebancije od strane TM-a.
sizif

#18121 Re: HS kablovska

Post by sizif »

Slažem se u potpunosti stobom, i meni su više dosadile fore i fazoni sa blagovremenim obavještenjima a signala i dalje nema !!!
kloniran

#18122 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

opet prekida net :twisted:

svako 5 usranih minuta :twisted:
Fox_Fox

#18123 Re: HS kablovska

Post by Fox_Fox »

I opet nema digitalne. Bravo Telemach.
glossyB

#18124 Re: HS kablovska

Post by glossyB »

Fox_Fox wrote:I opet nema digitalne. Bravo Telemach.
i kod mene sinoc nije bilo jedno 20 minuta :oops:
Saka

#18125 Re: HS kablovska

Post by Saka »

Da pohvalim @MH i HS kablovska, podrška funkcioniše i stvarno se odazovu kad se požališ na PM preko foruma. Nisam još vidio druge firme da nude tu mogućnost. :thumbup:
U mom slučaju se signal popravio u međuvremenu, možda i zbog radova na liniji, pa nisu morali dolaziti na adresu, ali su zvali i pitali treba li doći. Uglavnom pozitivno iskustvo, ne znam stvarno što se svi samo žale. :)
Locked