heeh hvala znao sam da ces me ti razumitskenderija04 wrote:Cestitke Korykory_galaktikos wrote:da se razumije meni je nevjerovatno drago za ova 2 poraza barse i nekakav ajmo rec pad forme,i nije da ih nesto posebno zalim,al evo valjda imam prava to napisat i kao neki fudbalski laik po meni je velika greska stavit iniestu u navalnu liniju,onu napadacku trojku i to je mozda jedan od glavnih problema svega,pa taj lik moze uradit sve sa loptom,moze namjestit 2 gola po tekmi a sad ispadne treba njemu namjestat golove,al meni ovo apsolutno odgovara samo tako nek nastave heeh,pozz![]()
Nije problem Iniesta, to nije lose smisljeno, u ligi fercera vise nego dobro. Ipak , sve ima rok trajanja pa i ta pozicija Inieste. Provaljeno, smisljaj dalje i tako sve u krug.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kory_galaktikos
#18101 Re: FC Barcelona
-
LSD
#18102 Re: FC Barcelona
E to mene cudi citavo vrijeme....zašto npr. Tello ne igra na toj pozicijiskenderija04 wrote:Cestitke Korykory_galaktikos wrote:da se razumije meni je nevjerovatno drago za ova 2 poraza barse i nekakav ajmo rec pad forme,i nije da ih nesto posebno zalim,al evo valjda imam prava to napisat i kao neki fudbalski laik po meni je velika greska stavit iniestu u navalnu liniju,onu napadacku trojku i to je mozda jedan od glavnih problema svega,pa taj lik moze uradit sve sa loptom,moze namjestit 2 gola po tekmi a sad ispadne treba njemu namjestat golove,al meni ovo apsolutno odgovara samo tako nek nastave heeh,pozz![]()
Nije problem Iniesta, to nije lose smisljeno, u ligi fercera vise nego dobro. Ipak , sve ima rok trajanja pa i ta pozicija Inieste. Provaljeno, smisljaj dalje i tako sve u krug.
Evo sad na nekoj vecoj bodovnoj razlici na tabeli, neka stave te momke Bartru, Tella, posebno Thiaga više gurati jer ima neki vic u igri....pa možda ti momci procvjetaju i Barca dobije igrace za buducnost.
-
kory_galaktikos
#18103 Re: FC Barcelona
LSD- da sam navijac barse i ja bi tak razmisljao,slazem se sa tobom al ima real dovoljno briga a i nevolim se mjesat u tudje avlije hehe,imate vi tu da o tome diskutujete heeh 
- skenderija04
#18104 Re: FC Barcelona
@ Kory
Liga ide dobro, to ne mozes negirati. Druga stvar je sto djeluju umorno. Ako nema brze cirkulacije lopte sanse Barcelone opadaju i to znatno. Vidjecemo sta ce se desiti do kraja, ima vremena da se poslozi taktika, to me ne brine. Druge stvari su problem a to je 1. Ima li ko to da uradi 2. Fizicki i voljni trenutak. Ovo je po prvi put u zadnjih nekoliko godina da se ekipa nalazi u gadnoj situaciji. Mene intereuje kako ce reagovati.
Liga ide dobro, to ne mozes negirati. Druga stvar je sto djeluju umorno. Ako nema brze cirkulacije lopte sanse Barcelone opadaju i to znatno. Vidjecemo sta ce se desiti do kraja, ima vremena da se poslozi taktika, to me ne brine. Druge stvari su problem a to je 1. Ima li ko to da uradi 2. Fizicki i voljni trenutak. Ovo je po prvi put u zadnjih nekoliko godina da se ekipa nalazi u gadnoj situaciji. Mene intereuje kako ce reagovati.
- Zmijuga loma
#18105 Re: FC Barcelona
Kako preokrenuti utakmicu by Pep Guardiola:

Real povede 1-0. Oko 20 minute mala Pepova magija i Real biva demontiran. Alexis maestralan.

Valjda ovo nije kvantna mehanika za Rouru.

Real povede 1-0. Oko 20 minute mala Pepova magija i Real biva demontiran. Alexis maestralan.

-
kory_galaktikos
#18106 Re: FC Barcelona
a je ide dobro rezultatski to jest bodovno,al gledo sam malo pokoju tekmu vise pratim ovako kroz vase postove i cini mi se da to nije bas ona barsa kako je to prije izgledalo,kako je bilo na pocetku sezone..po meni bi trebalo to iniestu vratit tamo gdje je gospodin-u sredinu a gore nekog vec forsirat trazit,al vala nek ostane ovako ih miline heehskenderija04 wrote:@ Kory
- skenderija04
#18107 Re: FC Barcelona
Pogledas brojeve i vidis da je skoro perfektna. Sta ce uraditi ne znam, ali da ce nesto morati to je cinjenicakory_galaktikos wrote:a je ide dobro rezultatski to jest bodovno,al gledo sam malo pokoju tekmu vise pratim ovako kroz vase postove i cini mi se da to nije bas ona barsa kako je to prije izgledalo,kako je bilo na pocetku sezone..po meni bi trebalo to iniestu vratit tamo gdje je gospodin-u sredinu a gore nekog vec forsirat trazit,al vala nek ostane ovako ih miline heehskenderija04 wrote:@ Kory
- DonVito
#18108 Re: FC Barcelona
Zato je Pep na vrijeme puhnoZmijuga loma wrote:Kako preokrenuti utakmicu by Pep Guardiola:
-
kory_galaktikos
#18109 Re: FC Barcelona
ma ja,ti to ipak bolje znas bolje si upucen od mene,mene to previse ne opterecuje,nemoj da ko misli da me brine situacija barse heh..ode ja valja ranit prokleta predavanja
pozz
- skenderija04
#18110 Re: FC Barcelona
Laku noc.kory_galaktikos wrote:ma ja,ti to ipak bolje znas bolje si upucen od mene,mene to previse ne opterecuje,nemoj da ko misli da me brine situacija barse heh..ode ja valja ranit prokleta predavanjapozz
- HB_BHF
#18111 Re: FC Barcelona
Vratit ćemo mi vama već u subotu :p .kory_galaktikos wrote:ma ja,ti to ipak bolje znas bolje si upucen od mene,mene to previse ne opterecuje,nemoj da ko misli da me brine situacija barse heh..ode ja valja ranit prokleta predavanjapozz
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lpxvn ... o1_500.gif
- p206
#18112 Re: FC Barcelona
4231 na ovaj fazon, uz promjenu nekih igrača...Zmijuga loma wrote:
U odbrani Busquets i Xavi ne rade svoj dio posla kako treba ispred odbrane, večeras 2 puta 1 na 1 sa stoperom... to ozbiljne ekipe sebi ne dozvoljavaju. To u ligi može proći, u kupovima to ne prolazi.
- Libyano
#18113 Re: FC Barcelona
Koliko se ja sjećam, kada je Barcu izbacio Chelsea iz LP tamo neke godine, kada im je tek došao Mourinho, Barca je imala sastav sličan današnjem. Nakon toga su doveli Keitu, Abidala i Tourea i osvojili LP u dva navrata.
I mislim da su u situacijama poput ove sa Milanom i Realom, kao i sa Chelsea-jem ti igrači činili prevagu, jer su donijeli fizičku - ne mogu reći nadmoć, ali ravnopravnost svakako. Nažalost Barci toga nedostaje, sada imamo tu Mascherana koji nije ni upola tako dobar, Busquets jeste kvalitetan igrač, ali fizički ne nadmoćan kao ovi navedeni.
Za vikend gledam M. City i gledam Yayu kako prolazi igrače i skontam ustvari koliko nedostaje takav igrač Barci.
I mislim da su u situacijama poput ove sa Milanom i Realom, kao i sa Chelsea-jem ti igrači činili prevagu, jer su donijeli fizičku - ne mogu reći nadmoć, ali ravnopravnost svakako. Nažalost Barci toga nedostaje, sada imamo tu Mascherana koji nije ni upola tako dobar, Busquets jeste kvalitetan igrač, ali fizički ne nadmoćan kao ovi navedeni.
Za vikend gledam M. City i gledam Yayu kako prolazi igrače i skontam ustvari koliko nedostaje takav igrač Barci.
- Charuga
- Globalni moderator
#18114 Re: FC Barcelona
Postajes pomalo dosadan sa tim konstantim trolanjem.DonVito wrote:Predsjednik Barse je obećao dovesti Titu za uzvratni meč protiv Milana. Barsa će se izvući, a Milan će platiti ceh
Sve dok Mesi se ne uozbilji malo tj. bude imao imao volje moze on dovesto koga hoce..
Milan gol ne moze zabiti u gostima, 5-0 rutinski kod kuce sa Rouarom na klupi a posle tekme Injesta ce biti vanzemaljac, Ćavi madjionicar, Mesi otac nogometa..
-
fixer
#18115 Re: FC Barcelona
Dobro jutro. 
Je li jutros malo lakse?
Ma haj, imate onih zlatnih lopti.
Ja sam davno rekao da su Ronaldo i Messi u najmanju ruku dva jednako kvalitetna igraca. Taman kad pomislis da je jedan bolji, ovaj drugi te demantira. Nakon svih ovih velikih utakmica u kojima je Messi izostajao, a Ronaldo bio najbolji kad je najvise trebalo, svi golovi Messija trecerazrednim ekipama postaju nebitni.
Bez obzira koliko je Messi dobar igrac, veci nije od Barcelone da on puca neke ultimatume gdje ce igrat, napadat druge kad mu ne dodaju i slicno. Meni odgovara da se ovako ponasa, tako da nemojte misliti da zalim.
I nije ovo kriv ni Roura, ni Tito. Ovo je kriv Pep koji je onom mnogo toga pustao, iskvario ga i onda pobjegao kad je vidio da ce se oteti kontroli. Posebno sto je Messi igrac iz tog pogona, on se trebao konstantno disciplinirat. Kad Mo moze Ikera i Ronalda izjebat, sto neko drugi nema takva muda s Messijem? Neces igrat pressing, neces ni igrat na toj poziciji, pa polako.
Je li jutros malo lakse?
Ma haj, imate onih zlatnih lopti.
Ja sam davno rekao da su Ronaldo i Messi u najmanju ruku dva jednako kvalitetna igraca. Taman kad pomislis da je jedan bolji, ovaj drugi te demantira. Nakon svih ovih velikih utakmica u kojima je Messi izostajao, a Ronaldo bio najbolji kad je najvise trebalo, svi golovi Messija trecerazrednim ekipama postaju nebitni.
Bez obzira koliko je Messi dobar igrac, veci nije od Barcelone da on puca neke ultimatume gdje ce igrat, napadat druge kad mu ne dodaju i slicno. Meni odgovara da se ovako ponasa, tako da nemojte misliti da zalim.
-
sumirprimus
#18116 Re: FC Barcelona
a u pm,što je najgore nema ni nervoze više... 
-
sumirprimus
#18117 Re: FC Barcelona
kad je milan?
- burek_in_space
#18118 Re: FC Barcelona
Neki dan sedmerostruki, sinoc devetostruki prvak Evrope, i josh uvijek se diktira igra preko mobitela? 
- p206
#18119 Re: FC Barcelona
nekad se govorilo igraju ko Brazil, ni njih nisu ljudi puno gotivili kad bi došlo svjetsko prvenstvo... uvijek je bilo nekakvih favorita Njemci(disciplina ovo ono), Argentinci(milion i jedan napadač, prvi strijelci svih mogućih liga), Englezi (sa napuhanim zvijezdama), Italijani sa odbranom i dobrim polušpicem, Francuzi (toplo-hladno)... a uvijek je bila jedna konstanta Brazil
danas na terminu sa rajom, kad počne dobra igra kažu igraju ko Barcelona, a milion i jedan pljuvač...
danas na terminu sa rajom, kad počne dobra igra kažu igraju ko Barcelona, a milion i jedan pljuvač...
- MOSALJOZE
#18120 Re: FC Barcelona
Preporučujem trenera Jup Hajkens
Hvala!
Hvala!
- omega369
#18121 Re: FC Barcelona
sve vise sam ubjedjen da ce rukovodstvo barcelone radije zrtvovati sezonu (sto i cini) nego stvarati dodatne probleme i opterecenje treneru koji se bori za zivot a koji je jedan od najzasluznijih ljudi za ovu generaciju barcinih igraca a samim time i uspjeha. mislim da im je u ovoj situaciji ligaska titula sasvim dovoljna satisfakcija i da im je bitnije da covjek ozdravi
ne vidim drugi razlog za sve ovo
ne vidim drugi razlog za sve ovo
- ultima_palabra
#18122 Re: FC Barcelona
Na kraju ipak ispade da Pep nešto zna
Nisam nešto bio očaran ni ovim Titom niti igrom Barcelone u prvom dijelu sezone... iako se mora priznati da je preuzeo tim u nezgodnom momentu.
-
sumirprimus
#18123 Re: FC Barcelona
jebga ultima,a i bili su mladji,brzi,zeljniji...
- ultima_palabra
#18124 Re: FC Barcelona
Na to sam mislio sa ovim da je preuzeo tim u nezgodnom trenutkusumirprimus wrote:jebga ultima,a i bili su mladji,brzi,zeljniji...
-
sumirprimus
#18125 Re: FC Barcelona
ko bog ide remont jebo onaj u željezari...