SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
uglavnomja

#18101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

39 joj godina :roll:

sve kontam neka maloljetna klinka, prestravljena :run:
Tercius

#18102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

A kad otvoris komentare steknes dojam kao da je srednji vijek trenutno, od nabijanja na kolac do sipanja topljenog olova u usta....
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#18103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_milojica »

Nek joj Bog pamet da :roll:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

uglavnomja wrote:

dal bi ti volio kad bi tražio ženu
mladu curu iz grada
ili staru curu sa sela :D

ne osuđujem u konrektnom slučaju

ali ovdje ti je s 39 u gradu mlada cura... još ima da se iživi, proputuje, završi koji faks i tako to
na selu si s 25 stara koka :D
vješalica

#18105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Tercius wrote:A kad otvoris komentare steknes dojam kao da je srednji vijek trenutno, od nabijanja na kolac do sipanja topljenog olova u usta....
a cuj...nesto sama priroda cina da je dijetence koje je tek rođeno bacila u kontejner sa smece na onakvoj hladnoci poteze takve komentare
nek istraga pokaze svoje,ako joj dijete nije odgovaralo da ga ima onda je mogla to rijesiti na drugi nacin,i puno ranije
sad ce je omar braniti ko da gledam
pa ce joj jos neku dijagnozu prisiti da je 'spase' belaja kojeg je napravila
danas jr najlakse se proglasiti mahnitim i neuracunljivim
ona je itekako bila uracunljiva a uradila je to ocito iz nekih drugih motiva
ali nek njoj ide na dusu

ovo me podsjeca na malog smaju
mlavili dijete do smrti i tako su ga ubili
a svi su znali za to
ocito je da sutnjom traze opravdanja i razumjevanja za takve luđake isto kao i dezurne besposlicarke sa svojim floskulicama 'moglo se svakome desiti','nemojte osudjivati' i slicno
e takvi modeli ljudi nisu normalni

ne polaze debili od cinjenice da kad dodje kamion da kupi smece ima ono unutra sto melje i usitnjava kad istresu kontejner
i da to ide na deponiju
ko to hoda po deponiji i ceprka po brdima smeca?
cisti primjer kako se rijesiti djeteta da niko ne zna za to
Last edited by vješalica on 03/01/2018 16:23, edited 1 time in total.
muha_sa

#18106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

što ne napišu puno ime i prezime monstrumke :-) :-)

jebli ih inicijali :-)
vješalica

#18107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

muha_sa wrote:što ne napišu puno ime i prezime monstrumke :-) :-)

prijatelju dragi vidis li da je oplakuju i sazaljevaju
39 godina
budimo sabrani i realni
tipicni pokusaj ubistva i to sam objasnila zasto
muha_sa

#18108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

vješalica wrote:

39 godina
budimo sabrani i realni
jasno ko dan--pokušaj ubistva vlastitog djeteta

da ima zakona kao što ga nema najmanje 20 godina robije

pošto je ovdje sve naopako izaci ce za 15-ak dana iz istražnog :-) nakon jedno godinu dvije sudjenja dobit ce dvije godine murije i vozdra
Tercius

#18109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

vješalica wrote:
Tercius wrote:A kad otvoris komentare steknes dojam kao da je srednji vijek trenutno, od nabijanja na kolac do sipanja topljenog olova u usta....
a cuj...nesto sama priroda cina da je dijetence koje je tek rođeno bacila u kontejner sa smece na onakvoj hladnoci poteze takve komentare
nek istraga pokaze svoje,ako joj dijete nije odgovaralo da ga ima onda je mogla to rijesiti na drugi nacin,i puno ranije
sad ce je omar braniti ko da gledam
pa ce joj jos neku dijagnozu prisiti da je 'spase' belaja kojeg je napravila
danas jr najlakse se proglasiti mahnitim i neuracunljivim
ona je itekako bila uracunljiva a uradila je to ocito iz nekih drugih motiva
ali nek njoj ide na dusu

ovo me podsjeca na malog smaju
mlavili dijete do smrti i tako su ga ubili
a svi su znali za to
ocito je da sutnjom traze opravdanja i razumjevanja za takve luđake isto kao i dezurne besposlicarke sa svojim floskulicama 'moglo se svakome desiti','nemojte osudjivati' i slicno
e takvi modeli ljudi nisu normalni

ne polaze debili od cinjenice da kad dodje kamion da kupi smece ima ono unutra sto melje i usitnjava kad istresu kontejner
i da to ide na deponiju
ko to hoda po deponiji i ceprka po brdima smeca?
cisti primjer kako se rijesiti djeteta da niko ne zna za to
Samo se zgrazavam od "normalnih" i njihovog šta bi oni nekome radili.Po komentarima vidim da je ova p...dim šta su "normalni" u stanju.
vješalica

#18110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

razumijem ja tebe
ali to iskaljivanje huje je produkt zbog cina kojeg je doticna napravila,a svi oni ce to za pola godine dok se slegne prasine zaboraviti
vješalica

#18111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

muha_sa wrote:
vješalica wrote:

39 godina
budimo sabrani i realni
jasno ko dan--pokušaj ubistva vlastitog djeteta

da ima zakona kao što ga nema najmanje 20 godina robije

pošto je ovdje sve naopako izaci ce za 15-ak dana iz istražnog :-) nakon jedno godinu dvije sudjenja dobit ce dvije godine murije i vozdra
pise u clanku napustanje djeteta da ce je teretiti
to je vec u startu greska
pokusaj ubistva
jer dijete pokriveno smecem u nekim krpicama malesno na onom.minusu u kontejneru nije ostavljeno da bi ga neko nasao vec da bi se kutarisala djeteta bez traga i dokaza,umre na minusu,od gladi,u smecu i jos te kamion masina samelje i istrese te na deponiju
jebene luđakinje
uglavnomja

#18112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

Black swan wrote:
uglavnomja wrote:

dal bi ti volio kad bi tražio ženu
mladu curu iz grada
ili staru curu sa sela :D

ne osuđujem u konrektnom slučaju

ali ovdje ti je s 39 u gradu mlada cura... još ima da se iživi, proputuje, završi koji faks i tako to
na selu si s 25 stara koka :D

39 godina, prosla sito i reseto, osim ako nije mentalno retardirana, ali tad bi bila pod kontrolom staratelja

vjerovatno ima jos djece, matematicki moze biti nana

zna sta je trudnoca, sta abortus, sta porodjaj, sta usvajanje odn. davanje na usvajanje...
nije klinka koja veze sa zivotm nema, koja ne moze abortirati bez pristanka roditelja, koju ce stari prebiti, izbaciti iz kuce, ubiti, familija odreci, koja ide u skolu blabla ...

jako je vazno to koliko joj je godina

i nema nikakvog opravdanja za ovo
Juni

#18113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Juni »

Samo se zgrazavam od "normalnih" i njihovog šta bi oni nekome radili.Po komentarima vidim da je ova p...dim šta su "normalni" u stanju.[/quote]
:thumbup:
Uvijek kad se desi ovako nešto ili slično pitam se kako je ljudsko biće sposobno na ovako nesto? Onda čitajući komentare odgovor mi se sam da. Zašto meni ne padaju na pamet takve "adekvatne kazne"?
Čuj prisice joj dijagnozu. Pa ko bi bez dijagnoze uradio ovo, porodila se u porodilistu i umjesto da ostavi djete u domu, da ga na usvajanje, ili sta vec baci ga u kontejner.
Bitno je da je dijete živo i zdravo, da je noć bila uobičajeno hladna za ovo doba godine veliko je pitanje
BadBoy

#18114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BadBoy »

Tercius wrote: Samo se zgrazavam od "normalnih" i njihovog šta bi oni nekome radili.Po komentarima vidim da je ova p...dim šta su "normalni" u stanju.

:thumbup: :thumbup:

Nikad mi ti komentari nisu bili jasni, koji su u pravilu uvijek bili mnogo gnusniji od čina koji se osuđuje...
vješalica

#18115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Juni wrote:Samo se zgrazavam od "normalnih" i njihovog šta bi oni nekome radili.Po komentarima vidim da je ova p...dim šta su "normalni" u stanju.
:thumbup:
Uvijek kad se desi ovako nešto ili slično pitam se kako je ljudsko biće sposobno na ovako nesto? Onda čitajući komentare odgovor mi se sam da. Zašto meni ne padaju na pamet takve "adekvatne kazne"?
Čuj prisice joj dijagnozu. Pa ko bi bez dijagnoze uradio ovo, porodila se u porodilistu i umjesto da ostavi djete u domu, da ga na usvajanje, ili sta vec baci ga u kontejner.
Bitno je da je dijete živo i zdravo, da je noć bila uobičajeno hladna za ovo doba godine veliko je pitanje[/quote]
de javi se sa pravog profila
prisit ce joj naravno da se izvuce
najlakse je biti bolestan kad trebas odgovarati za svoje postupke
kad je toliko luda sto nije pojela tanjir govana?
Zejnep

#18116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Zejnep »

BadBoy wrote:
Tercius wrote: Samo se zgrazavam od "normalnih" i njihovog šta bi oni nekome radili.Po komentarima vidim da je ova p...dim šta su "normalni" u stanju.

:thumbup: :thumbup:

Nikad mi ti komentari nisu bili jasni, koji su u pravilu uvijek bili mnogo gnusniji od čina koji se osuđuje...
Pa ljudi su izrevoltirani. U soku se svasta kaze.
Tercius

#18117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Izrevoltiranim gradjanima ćemo oprostiti, al ćemo zato poremecenu majku nabit na kolac, jer je poremećena a prethodno zaliti topljenim olovom....jah.
Zejnep

#18118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Zejnep »

Tercius wrote:Izrevoltiranim gradjanima ćemo oprostiti, al ćemo zato poremecenu majku nabit na kolac, jer je poremećena a prethodno zaliti topljenim olovom....jah.
Jer je napisati neku psovku, kletvu potpuno isto kao baciti bebu u smece.
Ono, i d e n t i c n o :-)
JThomas

#18119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

niko je neće zaista nabiti na kolac, a ona dijete jeste bacila.
uglavnomja

#18120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

je li istina da je gradonacelnik ili tako neko trazio da mu se javi taj neko ko je prvi cuo bebu i zvao policiju?
shake69

#18121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by shake69 »

uglavnomja wrote:je li istina da je gradonacelnik ili tako neko trazio da mu se javi taj neko ko je prvi cuo bebu i zvao policiju?
Hm, pa taj neki dedo se prepao zbog cudnih zvukova iz kontejnera i razgulio kuci hudnjak a da nije ni bacio smece.Sreca pa je odmah zvao policiju! Tako kaze policajac. Beba bila posve mirna po toj prici. Ipak je zasluzio kahvu kod Skake, sto jest jest.
Tercius

#18122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tercius »

Dobro eto, hajd ubijacemo sve mentalno oboljele osobe da se očistimo te gamadi...Ustvari ajmo zapalit Jagomir odma ili da ih označimo nekim amblemima na rukavima da ih lakše prepoznamo .E ne znam kako pojedini ali ja govor mržnje itekako ozbiljno shvatam.
Zejnep

#18123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Zejnep »

Tercius wrote:Dobro eto, hajd ubijacemo sve mentalno oboljele osobe da se očistimo te gamadi...Ustvari ajmo zapalit Jagomir odma ili da ih označimo nekim amblemima na rukavima da ih lakše prepoznamo .E ne znam kako pojedini ali ja govor mržnje itekako ozbiljno shvatam.
Naravno da govor mrznje treba shvatiti ozbiljno ali u ovom slucaju stvarno se mora uzeti u obzir da je takav govor proizasao, ne iz obijesti, nego iz stvarne zgrozenosti zbog pocinjenog. Sumnjam da bi iko pomenutoj zeni i cvoku udario, kad bi je sreo, ali da ljudi psuju i kunu, ne zacudjuje.
O'zone
Globalni moderator

#18124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

uglavnomja wrote:je li istina da je gradonacelnik ili tako neko trazio da mu se javi taj neko ko je prvi cuo bebu i zvao policiju?
Ajnadžić je danas bio u posjeti Pedijatriji i novinari su prenijeli da je izjavio da će opština podržati instituciji gdje će beba biti smještena kao i da će nagraditi građanina koji je javio kao i dvojicu policajaca koji su izvadili dijete iz kontejnera
Post Reply