Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
karanana

#18076 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

el profesor
milejovic1971

#18077 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by milejovic1971 »

chakany wrote:
karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
ako cemo porediti nesto iole slicno, recimo ubice moga oca su mala maca po prici i glumi pa i po produkciji od bese.
cekamo 12. epizodu koja je ako sam skonto finalna u seriji. i nema druge sezone ako sam skonto.
Ja čekam da je konačno neko prikaže kod nas, ako ne ovi naši, onda možda komšije prikažu, jer nemam Superstar TV, a iskreno mrsko mi je da je gledam preko neta, jer stalno izlaze one reklame, pa me to užasno nervira.
Sačekat ću još malo da dođe na TV.

gdje to skidas ti matere ti ??? nijednu reklamu nemam, a skidam je svakog pon jer nemam superstar TV kanal
milejovic1971

#18078 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by milejovic1971 »

chakany wrote:Evo počeo sam sa gledanjem serije Pristanište (El Embarcadero, The Pier). Za sada drži pažnju, pa vidjet ćemo do kada. Proletila mi je ova prva epizoda, zanimljiva je priča. Znaju Španci napraviti dobru seriju, kao i film. Njihova kinematografija je izuzetno jaka, ali posljednjih godina sve jača i jača.

Image
hvala, odlicna u prve 3 ep
Altsa

#18079 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

Gdje se ima skinuti ova spanska?
chakany

#18080 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by chakany »

milejovic1971 wrote:
chakany wrote:
karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
ako cemo porediti nesto iole slicno, recimo ubice moga oca su mala maca po prici i glumi pa i po produkciji od bese.
cekamo 12. epizodu koja je ako sam skonto finalna u seriji. i nema druge sezone ako sam skonto.
Ja čekam da je konačno neko prikaže kod nas, ako ne ovi naši, onda možda komšije prikažu, jer nemam Superstar TV, a iskreno mrsko mi je da je gledam preko neta, jer stalno izlaze one reklame, pa me to užasno nervira.
Sačekat ću još malo da dođe na TV.

gdje to skidas ti matere ti ??? nijednu reklamu nemam, a skidam je svakog pon jer nemam superstar TV kanal
Ma nisam znao da se ima skinuti, mislio sam na one stranice gdje odmah gledaš epizodu serije, koje su stvarno pune onih reklama, gdje god klikneš samo reklama izleti.
Hajde onda ću probati i ja da skinem.
chakany

#18081 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by chakany »

Altsa wrote:Gdje se ima skinuti ova spanska?
Ja je gledam preko HBO, a prevod preko neta je dostupan samo za prve tri epizode. Ukucaj na google --- El embarcadero online sa prevodom, i izbacit će ti stranicu gdje možeš pogledati prve tri epizode online s prevodom. Pošto ne znam, da li mogu pisati naziv stranice ovdje.
zomri

#18082 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

HBO GO se stvarno isplati više od Netflixa po meni. Guta odličnih serija a sve prevedeno. Plaćaš dok ne pogledaš sve što te zanima, a onda možeš i otkazati. Sam HBO je 12-13km mjesečno, dakle kao i svugdje drže se tih 2 kino ulaznice mjesečno.
Altsa

#18083 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

chakany wrote:
Ja je gledam preko HBO, a prevod preko neta je dostupan samo za prve tri epizode. Ukucaj na google --- El embarcadero online sa prevodom, i izbacit će ti stranicu gdje možeš pogledati prve tri epizode online s prevodom. Pošto ne znam, da li mogu pisati naziv stranice ovdje.
Imam HBO ali nisam je zamijetio. Kada se emitira?
chakany

#18084 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by chakany »

Altsa wrote:
chakany wrote:
Imam HBO ali nisam je zamijetio. Kada se emitira?
Večeras od 21:50 na HBO 2 HD, sutra od 14:30 na HBO 3 HD. To su termini koji su ostali za prvu epizodu.
Altsa

#18085 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Altsa »

@chakany

:thumbup:
omar little

#18086 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

kad god ti spomenes ja odem gledat na torrente i nema. stalno mi iskace samo film.

kako je, uopce, moguce da nesto NEMA na torrentima? :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#18087 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Gerro »

zomri wrote:HBO GO se stvarno isplati više od Netflixa po meni. Guta odličnih serija a sve prevedeno. Plaćaš dok ne pogledaš sve što te zanima, a onda možeš i otkazati. Sam HBO je 12-13km mjesečno, dakle kao i svugdje drže se tih 2 kino ulaznice mjesečno.
Sramota je ne znati engleski tecno u 2019 godini pored svih uslova koje imamo. Netflix za klasu ima bolji sadrzaj.
karanana

#18088 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by karanana »

omar little wrote:
kad god ti spomenes ja odem gledat na torrente i nema. stalno mi iskace samo film.

nemam pojma. ja na kodiju gledam i odmah je stave u green addon u nedjelju nakon emitovanja.
eto vidis, na primjer ja imam suprotnu situaciju, hocu da gledam onu madjarsku seriju golden life a nje nema na kodiju a cujjem da je na terentima ali ne radim s torentima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18089 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

Pa mo'sh otkazati i Netflix :D

I sve zavisi kome šta više odgovara, ja volim gledati sa titlovima, ali isključivo sa engleskim. Kad vidim nešto na našem dobijem instantni moždani
omar little

#18090 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

netflix ima smece neopjevano od filmova. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18091 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Velkoski »

to jes', al' filmove rijetko i gledam jer jebo nešto što pregledam za dva sata i zaboravim :mrgreen:
chakany

#18092 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by chakany »

Image

Zanimljiva serija, privukla me jer je riječ o istinitoj priči.
Tek kada sam završio sa gledanjem prve epizode, na imdb-u sam vidio da je ipak riječ o mini-seriji. Nema veze, uopće nije loša za gledanje :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#18093 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

gledam sopranose,jedan od drazih likova mi pnaj sto ga glumi steven van zandt,kojeg sam prije nego po glumi znao kao covjeka koji svira sa springsteenom,i gledam na imdb,covjek prije sopranosa prakticki nigdje nikad nije glumio,a i poslije tek u jednoj seriji i filmu
Dosadno mii

#18094 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dosadno mii »

chakany wrote:Image

Zanimljiva serija, privukla me jer je riječ o istinitoj priči.
Tek kada sam završio sa gledanjem prve epizode, na imdb-u sam vidio da je ipak riječ o mini-seriji. Nema veze, uopće nije loša za gledanje :thumbup:
Meni ovaj glavni bas ide na zivce nesto
bude

#18095 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by bude »

omar little wrote:

pp
zomri

#18096 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

Gerro wrote:
zomri wrote:HBO GO se stvarno isplati više od Netflixa po meni. Guta odličnih serija a sve prevedeno. Plaćaš dok ne pogledaš sve što te zanima, a onda možeš i otkazati. Sam HBO je 12-13km mjesečno, dakle kao i svugdje drže se tih 2 kino ulaznice mjesečno.
Sramota je ne znati engleski tecno u 2019 godini pored svih uslova koje imamo. Netflix za klasu ima bolji sadrzaj.
Sramota je misliti da Netflix ima bolji sadržaj, pogotovo serijski.
Nemaju serije ni u top 20 imdb osim Rick&Morty koja svakako nije njihova.
skafiskafsnjak

#18097 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by skafiskafsnjak »

Pa ljudi moji, svi imamo razlicite ukuse :D
Ps: i netflix je prvi mjesec dzabe...
zomri

#18098 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

Ma morao sam odgovoriti troliću. Zaboravih reći koliko je sjajnih ne-američkih i evropskih serija na HBO koje nigdje ne možeš naći prevedene osim tamo. Od Golden Life pa nadalje.
Dosadno mii

#18099 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Dosadno mii »

Čim nije u skladu sa vašim mišljenjem odmah trol
:bih:

on topic:

ova Atypical solidna
Safe sa Dexterom :thumbup:
Sex Education :thumbup:

Jedva čekam Stranger Things i Dark
zomri

#18100 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by zomri »

Ne, trol je jer je trol na svim temama. I to loš, ako smijem da primjetim.
Post Reply