Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#18076 Re: Gledate seriju - preporucite je
el profesor
-
milejovic1971
#18077 Re: Gledate seriju - preporucite je
chakany wrote:Ja čekam da je konačno neko prikaže kod nas, ako ne ovi naši, onda možda komšije prikažu, jer nemam Superstar TV, a iskreno mrsko mi je da je gledam preko neta, jer stalno izlaze one reklame, pa me to užasno nervira.karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
ako cemo porediti nesto iole slicno, recimo ubice moga oca su mala maca po prici i glumi pa i po produkciji od bese.
cekamo 12. epizodu koja je ako sam skonto finalna u seriji. i nema druge sezone ako sam skonto.
Sačekat ću još malo da dođe na TV.
gdje to skidas ti matere ti ??? nijednu reklamu nemam, a skidam je svakog pon jer nemam superstar TV kanal
-
milejovic1971
#18078 Re: Gledate seriju - preporucite je
hvala, odlicna u prve 3 epchakany wrote:Evo počeo sam sa gledanjem serije Pristanište (El Embarcadero, The Pier). Za sada drži pažnju, pa vidjet ćemo do kada. Proletila mi je ova prva epizoda, zanimljiva je priča. Znaju Španci napraviti dobru seriju, kao i film. Njihova kinematografija je izuzetno jaka, ali posljednjih godina sve jača i jača.
- Altsa
#18079 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gdje se ima skinuti ova spanska?
- chakany
#18080 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma nisam znao da se ima skinuti, mislio sam na one stranice gdje odmah gledaš epizodu serije, koje su stvarno pune onih reklama, gdje god klikneš samo reklama izleti.milejovic1971 wrote:chakany wrote:Ja čekam da je konačno neko prikaže kod nas, ako ne ovi naši, onda možda komšije prikažu, jer nemam Superstar TV, a iskreno mrsko mi je da je gledam preko neta, jer stalno izlaze one reklame, pa me to užasno nervira.karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
ako cemo porediti nesto iole slicno, recimo ubice moga oca su mala maca po prici i glumi pa i po produkciji od bese.
cekamo 12. epizodu koja je ako sam skonto finalna u seriji. i nema druge sezone ako sam skonto.
Sačekat ću još malo da dođe na TV.
gdje to skidas ti matere ti ??? nijednu reklamu nemam, a skidam je svakog pon jer nemam superstar TV kanal
Hajde onda ću probati i ja da skinem.
- chakany
#18081 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja je gledam preko HBO, a prevod preko neta je dostupan samo za prve tri epizode. Ukucaj na google --- El embarcadero online sa prevodom, i izbacit će ti stranicu gdje možeš pogledati prve tri epizode online s prevodom. Pošto ne znam, da li mogu pisati naziv stranice ovdje.Altsa wrote:Gdje se ima skinuti ova spanska?
- zomri
#18082 Re: Gledate seriju - preporucite je
HBO GO se stvarno isplati više od Netflixa po meni. Guta odličnih serija a sve prevedeno. Plaćaš dok ne pogledaš sve što te zanima, a onda možeš i otkazati. Sam HBO je 12-13km mjesečno, dakle kao i svugdje drže se tih 2 kino ulaznice mjesečno.
- Altsa
#18083 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imam HBO ali nisam je zamijetio. Kada se emitira?chakany wrote:Ja je gledam preko HBO, a prevod preko neta je dostupan samo za prve tri epizode. Ukucaj na google --- El embarcadero online sa prevodom, i izbacit će ti stranicu gdje možeš pogledati prve tri epizode online s prevodom. Pošto ne znam, da li mogu pisati naziv stranice ovdje.Altsa wrote:Gdje se ima skinuti ova spanska?
- chakany
#18084 Re: Gledate seriju - preporucite je
Večeras od 21:50 na HBO 2 HD, sutra od 14:30 na HBO 3 HD. To su termini koji su ostali za prvu epizodu.Altsa wrote:Imam HBO ali nisam je zamijetio. Kada se emitira?chakany wrote:Ja je gledam preko HBO, a prevod preko neta je dostupan samo za prve tri epizode. Ukucaj na google --- El embarcadero online sa prevodom, i izbacit će ti stranicu gdje možeš pogledati prve tri epizode online s prevodom. Pošto ne znam, da li mogu pisati naziv stranice ovdje.Altsa wrote:Gdje se ima skinuti ova spanska?
-
omar little
#18086 Re: Gledate seriju - preporucite je
kad god ti spomenes ja odem gledat na torrente i nema. stalno mi iskace samo film.karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
kako je, uopce, moguce da nesto NEMA na torrentima?
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#18087 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sramota je ne znati engleski tecno u 2019 godini pored svih uslova koje imamo. Netflix za klasu ima bolji sadrzaj.zomri wrote:HBO GO se stvarno isplati više od Netflixa po meni. Guta odličnih serija a sve prevedeno. Plaćaš dok ne pogledaš sve što te zanima, a onda možeš i otkazati. Sam HBO je 12-13km mjesečno, dakle kao i svugdje drže se tih 2 kino ulaznice mjesečno.
- karanana
#18088 Re: Gledate seriju - preporucite je
nemam pojma. ja na kodiju gledam i odmah je stave u green addon u nedjelju nakon emitovanja.omar little wrote:kad god ti spomenes ja odem gledat na torrente i nema. stalno mi iskace samo film.karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
eto vidis, na primjer ja imam suprotnu situaciju, hocu da gledam onu madjarsku seriju golden life a nje nema na kodiju a cujjem da je na terentima ali ne radim s torentima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18089 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa mo'sh otkazati i Netflix 
I sve zavisi kome šta više odgovara, ja volim gledati sa titlovima, ali isključivo sa engleskim. Kad vidim nešto na našem dobijem instantni moždani
I sve zavisi kome šta više odgovara, ja volim gledati sa titlovima, ali isključivo sa engleskim. Kad vidim nešto na našem dobijem instantni moždani
-
omar little
#18090 Re: Gledate seriju - preporucite je
netflix ima smece neopjevano od filmova. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18091 Re: Gledate seriju - preporucite je
to jes', al' filmove rijetko i gledam jer jebo nešto što pregledam za dva sata i zaboravim 
- chakany
#18092 Re: Gledate seriju - preporucite je

Zanimljiva serija, privukla me jer je riječ o istinitoj priči.
Tek kada sam završio sa gledanjem prve epizode, na imdb-u sam vidio da je ipak riječ o mini-seriji. Nema veze, uopće nije loša za gledanje
-
kakavdanakneiskustvu
#18093 Re: Gledate seriju - preporucite je
gledam sopranose,jedan od drazih likova mi pnaj sto ga glumi steven van zandt,kojeg sam prije nego po glumi znao kao covjeka koji svira sa springsteenom,i gledam na imdb,covjek prije sopranosa prakticki nigdje nikad nije glumio,a i poslije tek u jednoj seriji i filmu
- Dosadno mii
#18094 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni ovaj glavni bas ide na zivce nestochakany wrote:
Zanimljiva serija, privukla me jer je riječ o istinitoj priči.
Tek kada sam završio sa gledanjem prve epizode, na imdb-u sam vidio da je ipak riječ o mini-seriji. Nema veze, uopće nije loša za gledanje
- bude
#18095 Re: Gledate seriju - preporucite je
ppomar little wrote:kad god ti spomenes ja odem gledat na torrente i nema. stalno mi iskace samo film.karanana wrote:kako god koju epizodu pogledam moram svaki put jos jednom preporuciti besu.
- zomri
#18096 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sramota je misliti da Netflix ima bolji sadržaj, pogotovo serijski.Gerro wrote:Sramota je ne znati engleski tecno u 2019 godini pored svih uslova koje imamo. Netflix za klasu ima bolji sadrzaj.zomri wrote:HBO GO se stvarno isplati više od Netflixa po meni. Guta odličnih serija a sve prevedeno. Plaćaš dok ne pogledaš sve što te zanima, a onda možeš i otkazati. Sam HBO je 12-13km mjesečno, dakle kao i svugdje drže se tih 2 kino ulaznice mjesečno.
Nemaju serije ni u top 20 imdb osim Rick&Morty koja svakako nije njihova.
- skafiskafsnjak
#18097 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa ljudi moji, svi imamo razlicite ukuse
Ps: i netflix je prvi mjesec dzabe...
Ps: i netflix je prvi mjesec dzabe...
- zomri
#18098 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma morao sam odgovoriti troliću. Zaboravih reći koliko je sjajnih ne-američkih i evropskih serija na HBO koje nigdje ne možeš naći prevedene osim tamo. Od Golden Life pa nadalje.
- Dosadno mii
#18099 Re: Gledate seriju - preporucite je
Čim nije u skladu sa vašim mišljenjem odmah trol
on topic:
ova Atypical solidna
Safe sa Dexterom
Sex Education
Jedva čekam Stranger Things i Dark
on topic:
ova Atypical solidna
Safe sa Dexterom
Sex Education
Jedva čekam Stranger Things i Dark
- zomri
#18100 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ne, trol je jer je trol na svim temama. I to loš, ako smijem da primjetim.