Popularne stvari koje ne kontam
- Raigor Stonehoof
#18076 Re: Popularne stvari koje ne kontam
subhanalah 
- irac300
#18077 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne znam je l' bilo u ovih 700 i kusur stranica, al' ja ne kontam zajedničke profile na FB? Ono, ne znaš s kim pišeš, je l' čo'jk ili žena? Imam jarana jednog, profil on i žena, i vidim njegovo ime ''lajka'' stranice sa ženskim torbicama i cipelama.
Pa neće ti niko 'ebat ženu/muža ako i dalje ima svoj profil, tj. 'ebavali bi se oni tebi iza leđa sa i bez profila.
-
kakavdanakneiskustvu
#18078 Re: Popularne stvari koje ne kontam
irac300 wrote:Ne znam je l' bilo u ovih 700 i kusur stranica, al' ja ne kontam zajedničke profile na FB? Ono, ne znaš s kim pišeš, je l' čo'jk ili žena? Imam jarana jednog, profil on i žena, i vidim njegovo ime ''lajka'' stranice sa ženskim torbicama i cipelama.Pa neće ti niko 'ebat ženu/muža ako i dalje ima svoj profil, tj. 'ebavali bi se oni tebi iza leđa sa i bez profila.
ni ja to ne kontam,spominjao sam ja cini mi se to poodavno,ne znas kako bi poslao poruku nekom takvom
- JThomas
#18079 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to je sekundarni, izvedeni problem imanja fejsbuka uopšte. bavite se posljedicom a ne uzrokom 
- vješalica
#18080 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Merhunisa Fikret Drkicirac300 wrote:Ne znam je l' bilo u ovih 700 i kusur stranica, al' ja ne kontam zajedničke profile na FB? Ono, ne znaš s kim pišeš, je l' čo'jk ili žena? Imam jarana jednog, profil on i žena, i vidim njegovo ime ''lajka'' stranice sa ženskim torbicama i cipelama.Pa neće ti niko 'ebat ženu/muža ako i dalje ima svoj profil, tj. 'ebavali bi se oni tebi iza leđa sa i bez profila.
-
zrakomlat
#18081 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mene jednom doda na FB "Merhunisa Fikret Drkic". Znam o kome se radi, haj prihvatim mada ne znam koji ce mi q.vješalica wrote:Merhunisa Fikret Drkicirac300 wrote:Ne znam je l' bilo u ovih 700 i kusur stranica, al' ja ne kontam zajedničke profile na FB? Ono, ne znaš s kim pišeš, je l' čo'jk ili žena? Imam jarana jednog, profil on i žena, i vidim njegovo ime ''lajka'' stranice sa ženskim torbicama i cipelama.Pa neće ti niko 'ebat ženu/muža ako i dalje ima svoj profil, tj. 'ebavali bi se oni tebi iza leđa sa i bez profila.
Proslo dva dana, opet me dodaje Merhunisa Fikret Drkic, isto sve, ista fotka profilna, kontam ko je lud, kad prije novi profil ili su me brisali.
Kad jok, i muž i žena imaju profil s istim nazivom i istom profilnom
-
kakavdanakneiskustvu
- vješalica
#18083 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam portal kad pise o Dzumhuru
I svaki put mu natakare neku retardiranu sliku sa grimasom govedjom
I svaki put mu natakare neku retardiranu sliku sa grimasom govedjom
- uglavnomja
#18084 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zrakomlat wrote:
Proslo dva dana, opet me dodaje Merhunisa Fikret Drkic, isto sve, ista fotka profilna, kontam ko je lud, kad prije novi profil ili su me brisali.
Kad jok, i muž i žena imaju profil s istim nazivom i istom profilnom
-
saale
#18085 Re: Popularne stvari koje ne kontam
uglavnomja wrote:zrakomlat wrote:
Kad jok, i muž i žena imaju profil s istim nazivom i istom profilnom![]()
![]()
- seln
#18086 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ono, fukara a desnicar.
- insomnia78
#18087 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sta je toliko lose i desnici
Plasticni primjer. Pogledaj na guglu koje politicke partije je clan Miteran kojeg cesto s pravom nabijate na nos francuzima. Evo ja cu ti reci. Socijalisticka partija
S druge strane pogledaj Širaka i njegov UMP

Plasticni primjer. Pogledaj na guglu koje politicke partije je clan Miteran kojeg cesto s pravom nabijate na nos francuzima. Evo ja cu ti reci. Socijalisticka partija

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18088 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Desnica nije progresivna, ali zato ova moderna ljevica jeste!
Homo sapiJensu samo odgovara anarhija ionako, doći će i to

Homo sapiJensu samo odgovara anarhija ionako, doći će i to
- seln
#18089 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne govorim o Siraku, vec o fukari.insomnia78 wrote:Ne kontam sta je toliko lose i desnici
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18090 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa fukari je najlakše prodati desnicu, jer fukara na taj način osjeti da pripada nekom toru. Šta ima od ljevice i borbe za napuštene kerove? 
- seln
#18091 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jeste, pogotovo u zadnje vrijeme... progresivno gone citav svijet u pm.Velkoski wrote:Desnica nije progresivna,:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18092 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa mislim da se ljevičari trebaju dobro zapitati zašto je desnica uzela čitav svijet, od USA-e preko haman cijele Evrope.seln wrote:Jeste, pogotovo u zadnje vrijeme... progresivno gone citav svijet u pm.Velkoski wrote:Desnica nije progresivna,:
Čudi me da niko na ovom forumu ne prati slučaj Tommy Robinson
- seln
#18093 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Odgovor je jednostavan: ljudi postaju sve gluplji i humanisticko obrazovanje (kao preduslov za obrazovanog pojedinca) trpi naustrb "prakticnog" znanja.Velkoski wrote:
Pa mislim da se ljevičari trebaju dobro zapitati zašto je desnica uzela čitav svijet, od USA-e preko haman cijele Evrope.![]()
![]()
A ljevica se ne treba pitati... zasto bi? Da i oni ponude mjesavinu lazi i populizma? Hvala, bolje je da propadnu.
Biraci se trebaju pitati, ali ocigledno ne zele.
OK, svako tele ima pravo da izabere svog kasapina.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18094 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I nisu nimalo ljevičari krivi za prvu rečenicu? 
Btw, ovo pišem kao neko koga boli kurac za obje strane, ja se prvenstveno vodim tim da svi u politiku ulaze kako bi zaradili što više para, a radili što manje. Jedina ideologija svima je novac
Btw, ovo pišem kao neko koga boli kurac za obje strane, ja se prvenstveno vodim tim da svi u politiku ulaze kako bi zaradili što više para, a radili što manje. Jedina ideologija svima je novac
- seln
#18095 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljevicari krivi zato sto telad gledaju "Parove" umjesto da citaju Kanta?Velkoski wrote:I nisu nimalo ljevičari krivi za prvu rečenicu?
I ne moras biti politicar da bi te se politika ticala. A stav "zaboli me" je ono o cemu svaki populist sanja... nezainteresovana, inertna masa.... dzennet!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18096 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da, imali su vlast, nisu radili na obrazovanju nego punili džepove i bavili se trivijalnim sranjima 
Ja sam anarhist u duši
Ja sam anarhist u duši
- insomnia78
#18097 Re: Popularne stvari koje ne kontam
‘ajde. Ljevicari s druge strane sve gospodaseln wrote:Ne govorim o Siraku, vec o fukari.insomnia78 wrote:Ne kontam sta je toliko lose i desnici
- seln
#18098 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne razumijes, ali i ne cudi me.insomnia78 wrote:‘ajde. Ljevicari s druge strane sve gospodaseln wrote: Ne govorim o Siraku, vec o fukari.
- insomnia78
#18099 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jah. Jbg ja gledo parove umjesto da citam Kantaseln wrote:Ne razumijes, ali i ne cudi me.insomnia78 wrote:‘ajde. Ljevicari s druge strane sve gospodaseln wrote: Ne govorim o Siraku, vec o fukari.
Na slicno fonu ti je i drugarica levicarka koja neki dan rece da su oni koji su studirali, slusali indexe, putovali i zivili davali djeci imena Zoran, Nada isl. Dok su oni sto su u zapecku citali Kur’an i aminali ostajali pri okupatorskim. Ahmed, Muhamed...
- seln
#18100 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kazem "ne kontas"... ti, umjesto da klapis usima, potrudis se da svima pokazes kako ne kontas.insomnia78 wrote:Jah. Jbg ja gledo parove umjesto da citam Kantaseln wrote:Ne razumijes, ali i ne cudi me.insomnia78 wrote:]
‘ajde. Ljevicari s druge strane sve gospoda
Na slicno fonu ti je i drugarica levicarka koja neki dan rece da su oni koji su studirali, slusali indexe, putovali i zivili davali djeci imena Zoran, Nada isl. Dok su oni sto su u zapecku citali Kur’an i aminali ostajali pri okupatorskim. Ahmed, Muhamed...
OK, pokusajmo jos jednom, za goyim na jeftinijim sjedistima:
Ne kazem da je Sirak fukara. Mozes li pratiti do sada?
Ne kazem da su ljevicari svi gospoda. I ovo jasno?
Rekao sam: cudi me da covjek koji radi za mizernu platu (i istom hrani petoclanu porodicu) moze biti desnicar i glasati za partiju koja ce mu skresati djecji dodatak da bi snizila poreze za gornjih 10%.