Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema veze, dosta je i bod. Izvezali smo pofino bez poraza, još smo na 4. poziciji, a i igrali smo fudbala više od anamo onih. Jbg, međedi svi kod njih, visoki, nemaš gdje. Matip pokrio nosatog fino.
da ne osvoje nijednu do 2050. opet ce imati vise nego Liverpool
Govorim za Liverpool, ne za United.
Ma realno ...vazi za jedne i druge
United kao da je ograiso ... da im dodje MEssi... isto bi igrali . A Liverpool standard zadnjih godina..
Ne znam koji ti Liverpool gledas ali definitivno nisu standard, sto govori rekordan broj osvojenih bodova posle 8 kola, cak I da ne uzimamo u obzir da su imali daleko najtezi start u historiji EPL-a.
Danas su imali katastrofalno prvo poluvrijeme, mozda I najgore ove sezone...
MyTao wrote:
Ne znam koji ti Liverpool gledas ali definitivno nisu standard, sto govori rekordan broj osvojenih bodova posle 8 kola, cak I da ne uzimamo u obzir da su imali daleko najtezi start u historiji EPL-a.
Danas su imali katastrofalno prvo poluvrijeme, mozda I najgore ove sezone...
Vise sam mislio standard zadnjih godina ... neke najave na titulu, a nigdje nista. Ono sinoc je tanko bilo, oba tima .
LFC se dobro drži nakon groznog rasporeda sa početka sezone, ima tu još posla, fali još dobrih igrača, ali dobri su, plasman u LP je minmum po svemu prikazanom do sada a nakon što se LP zahukta u poslije Nove godine, samo trebaju čekati zicere koje će im LP timovi ostavljati, može se ostvariti i bolji plasman od 4. mjesta, niko meni tu nešto ne izgleda nešto plaho zajeban i nepobjediv.
Karius: "Man Utd's priority was to stop our play, our attacks. They know we’re a really strong team, so that’s a compliment for us."
To je to. Ali ne, Murinjo će reći kako se digao HYPE veliki, te kako Liverpool nije čudo svijeta (što i nije, Liverpool dugo vremena igra lijep fudbal). Sljedeće hefte kad ga Conte klepi po ušima on će reći kako je uzeo bod sa Anfielda. Šuga.
ali taj lik ove sezone nije dao niti jedan gol u La ligi, ne znam zašto se za njega interesuju, zar se već nisu riješili Ibeta i sličnih majstora, zašto dovoditi špansku kopiju istog