ko da gledam transformere michaela bayaMarlboroGold wrote:Dobra epizoda po holivudskim standardima
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
drogon2
#18051 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Kodi96
#18053 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kad se sjetim kakva je ovo serija nekad bila. Jos mi na kraju bi zao cersei
- dinao
- alibaba_i_30_godina
#18055 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nije loša epizoda, znatno bolja od prethodnih, ali opet lošija u odnosu na neke ranije.
Moram priznati da mi je drago kako se odigralo za neke, samo mislim da Cercei glupo nastrada, al' hajde. Toliko o svim silnim teorijama.
Moram priznati da mi je drago kako se odigralo za neke, samo mislim da Cercei glupo nastrada, al' hajde. Toliko o svim silnim teorijama.
-
Kodi96
#18056 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I jaimija pokvarise na kraju, a tako se dobro razvijao njegov lik
-
todd_smith
#18057 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Epizoda kao epizoda tj za oci definitivno u top 10 epizoda i najbolja epizoda ove sezone.
Ali epizoda u smislu likova, radnje, zakljucka i slicno...jedan apsolutni what the fuck.
Samo nastavljaju unistavanje serije. Necu u detalje ulaziti jer raja ima i sutra i prekosutra da pregleda. Ali toliko toga nije imalo smisla ili se desilo eto reda radi da se desi.
Ali epizoda u smislu likova, radnje, zakljucka i slicno...jedan apsolutni what the fuck.
Samo nastavljaju unistavanje serije. Necu u detalje ulaziti jer raja ima i sutra i prekosutra da pregleda. Ali toliko toga nije imalo smisla ili se desilo eto reda radi da se desi.
-
Kodi96
#18058 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma vidi se da je sve na silu isforsirano, mislim da oni samo hoce da zavrse i prilagodjavju se masi, ovo mi sve djeluje kao neka fanfikcija eto
- kamberovica polje
#18059 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
SPOLIER
Epizoda je što se tiče efekata i priče odlična, ali kada su u pitanju likovi, pogotovo Daenerys...
Jebote ispade treba ratni zločinac .Ovo u prvih 10 minuta je mogla napraviti prije 10 epizoda i sve bi bilo riješeno i siguran sam da ne bi palila civile, ali ne. Idiotski savjeti od strane savjetnika i njonjo Jon napraviše od nje Ratka Mladića jbt život.
Dobro isforsirano i neprirodno.
Epizoda je što se tiče efekata i priče odlična, ali kada su u pitanju likovi, pogotovo Daenerys...
Jebote ispade treba ratni zločinac .Ovo u prvih 10 minuta je mogla napraviti prije 10 epizoda i sve bi bilo riješeno i siguran sam da ne bi palila civile, ali ne. Idiotski savjeti od strane savjetnika i njonjo Jon napraviše od nje Ratka Mladića jbt život.
Dobro isforsirano i neprirodno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#18060 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ispostavilo se da je sve ono sto je radila ovih proteklih sezona samo maska njene prave naravi a to je apsolutni vladar pa spali sve... i meni na kraju bi zao cersei i jamia... lose jako lose... nije ni cudo sto su glavni akteri rekli da je kraj razocarenje... jazuk
-
asker
#18061 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Queen of the ashes 
-
Kodi96
#18062 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I sta na kraju bi aryina uloga u svemu ovome
-
asker
#18063 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hajde ba hebes vise i Cersey i Jaimia. Ovaj prelivoda poklao bi ih sve za sestru a seka sada placipicka iz ciste obijesti toliko zla napravila.....................gonit ih u kurac krasni. Samo mi je zao sto ne skoncase u vatri il obezglavljeni javno na trgu.pici wrote:ispostavilo se da je sve ono sto je radila ovih proteklih sezona samo maska njene prave naravi a to je apsolutni vladar pa spali sve... i meni na kraju bi zao cersei i jamia... lose jako lose... nije ni cudo sto su glavni akteri rekli da je kraj razocarenje... jazuk
Dany odlijepila totalno, ovo se u ovolikoj razmjeri ipak nije ocekivalo, wtf
Sta reci, koju posluku porati, kome? Stvari ne izgledaju dobro po Jona
- Capajebo
-
zilog
#18065 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
SPOILER 6. epizoda
Dany u Hagu:
-Mozete mi svi poDrakarisiti, spali sve, spali hahahahahahaha...

Dany u Hagu:
-Mozete mi svi poDrakarisiti, spali sve, spali hahahahahahaha...
-
drogon2
#18066 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nikakve primjedbe na ishod,no nacin na koji se dosao do njega i isforsano ludilo ce bit nesto cemu cu se dugo smijat 
edit: bukvalno treba govori kao niko me ne voli,kae on njoj volim te jaaa.Ona ce ti njemu u fazonu jesam li ti samo kraljica.A ovaj da kaze bilo sta,znaci bilo sta od sljedeceg:Svidjas mi se al mi je malo nezgodno sto smo rod,familija si mi,pricat cemo o ovom kad pobijedimo itd. on ne kaze nista
edit: bukvalno treba govori kao niko me ne voli,kae on njoj volim te jaaa.Ona ce ti njemu u fazonu jesam li ti samo kraljica.A ovaj da kaze bilo sta,znaci bilo sta od sljedeceg:Svidjas mi se al mi je malo nezgodno sto smo rod,familija si mi,pricat cemo o ovom kad pobijedimo itd. on ne kaze nista
- kamberovica polje
#18067 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I time uzrokuje smrt stotina hiljada ljudi.drogon2 wrote:Nikakve primjedbe na ishod,no nacin na koji se dosao do njega i isforsano ludilo ce bit nesto cemu cu se dugo smijat
-
drogon2
#18068 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jos mu ona kaze neka bude strah,a on i dalje u fazonu necu nista reckamberovica polje wrote:I time uzrokuje smrt stotina hiljada ljudi.drogon2 wrote:Nikakve primjedbe na ishod,no nacin na koji se dosao do njega i isforsano ludilo ce bit nesto cemu cu se dugo smijat
edit: bukvalno treba govori kao niko me ne voli,kae on njoj volim te jaaa.Ona ce ti njemu u fazonu jesam li ti samo kraljica.A ovaj da kaze bilo sta,znaci bilo sta od sljedeceg:Svidjas mi se al mi je malo nezgodno sto smo rod,familija si mi,pricat cemo o ovom kad pobijedimo itd. on ne kaze nista![]()
- Capajebo
#18069 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jamie i Cercei love story <3
Tačno mi ih bi žao na kraju
Baš je lik volio, alal mu vera
Tačno mi ih bi žao na kraju
Baš je lik volio, alal mu vera
- SanskiBiser
- kokuz_sa
#18071 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Epizoda dostojna ove serije..
Bi nekih beze stvari...ali ocjena 9 od 10
Bi nekih beze stvari...ali ocjena 9 od 10
-
mrgreen
#18072 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni odlična epizoda, kako nema puno dijaloga nisu mogli upropastiti.
Ima ovo smisla Mad Queen, samo je trebalo puno vise epizoda da se razvije.
To sto nam je zao Cersei je dasak starog GoT-a.
Sta je Jonova svrha? Ako ne da vlada happily ever after?
Ima ovo smisla Mad Queen, samo je trebalo puno vise epizoda da se razvije.
To sto nam je zao Cersei je dasak starog GoT-a.
Mogla bi ubiti Dani nakon sto je sve ovo vidjela. Ako nije to, onda nema nista nikakvog smislaKodi96 wrote:I sta na kraju bi aryina uloga u svemu ovome
Sta je Jonova svrha? Ako ne da vlada happily ever after?
- karanana
#18073 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zaplati dubrovnik ko 91.
Nako vala. Vidjecemo sta sesta donosi. Vjerovatno ce khalisi popushit od arye ili jona. Kad otkrise mauntaina, ja reko varys.
Nako vala. Vidjecemo sta sesta donosi. Vjerovatno ce khalisi popushit od arye ili jona. Kad otkrise mauntaina, ja reko varys.
- Gandalf
#18074 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Od mad kinga do mad queena
motherfucking house of targaryan 
-
zilog
#18075 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sada mi pravo zao NK