SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insomnia78
#18051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mescini da i sam zakon donekle blagonaklono gleda na ovakve stvari
-
hladan.preminger
#18052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo par sati nakon poroda, i to je cedomorstvo. Blaze kaznjavanje nego za obicno ubistvo.insomnia78 wrote:Mescini da i sam zakon donekle blagonaklono gleda na ovakve stvari
Ovo ne moze biiti taj slucaj ako je dijete staro par dana.
- Tercius
#18053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cedomorstvo vise ne postoji...sve je pod ubistvo ili pokusaj.Samo ce joj biti olaksavajuca okolnost ako je post porodj.depresija koja opet pocinje i traje kako strucna lica opservacijom zakljuce, nema tu dan dva pet ili mjesec.Samo me sad zivo interesuje kakvu strucnu pomoc ce dobiti policajac koji je nasao tu bebu u kontejneru, ko da gledam nikakvu.hladan.preminger wrote:Samo par sati nakon poroda, i to je cedomorstvo. Blaze kaznjavanje nego za obicno ubistvo.insomnia78 wrote:Mescini da i sam zakon donekle blagonaklono gleda na ovakve stvari
- vješalica
#18054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180102035
4:45 sati je na raskrsnici ulica Džidžikovac i Tina Ujevića u općini Centar u Sarajevu došlo do saobraćajne nesreće. Muškarac E. K. (1984) rođen u Peći, koji je državljanin Srbije, vozeći automobil Porsche Panameru bh. registarskih oznaka u vlasnišvu kompanije "Green Oil" d.o.o Sarajevo udario u parkirano vozilo Škoda Fabia čeških registarskih oznaka. Tom prilikom je teške tjelesne povrede zadobila putnica iz Panamere inicijala V. P. rođena 1999. godine u Somboru u Srbiji. Njoj je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, odakle je prevezena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju te zadržana na liječenju. E. K. je lišen slobode zbog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti javnog prometa, kao i ugrožavanja javnog prometa zbog omamljenosti.
Ako si iz Peći dokopaj se Poršea i dođi u SA i zivi provincijski san
4:45 sati je na raskrsnici ulica Džidžikovac i Tina Ujevića u općini Centar u Sarajevu došlo do saobraćajne nesreće. Muškarac E. K. (1984) rođen u Peći, koji je državljanin Srbije, vozeći automobil Porsche Panameru bh. registarskih oznaka u vlasnišvu kompanije "Green Oil" d.o.o Sarajevo udario u parkirano vozilo Škoda Fabia čeških registarskih oznaka. Tom prilikom je teške tjelesne povrede zadobila putnica iz Panamere inicijala V. P. rođena 1999. godine u Somboru u Srbiji. Njoj je ljekarska pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, odakle je prevezena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju te zadržana na liječenju. E. K. je lišen slobode zbog teškog krivičnog djela protiv sigurnosti javnog prometa, kao i ugrožavanja javnog prometa zbog omamljenosti.
Ako si iz Peći dokopaj se Poršea i dođi u SA i zivi provincijski san
- vješalica
#18055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ludzakinji sve treba biti otezavajuca
- insomnia78
#18056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako si iz Peći maloljetnicama meći
- insomnia78
#18057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta ce mu pomoc zivo dijete. Osim toga nigdje ne pise da je policija pronaslaTercius wrote:Cedomorstvo vise ne postoji...sve je pod ubistvo ili pokusaj.Samo ce joj biti olaksavajuca okolnost ako je post porodj.depresija koja opet pocinje i traje kako strucna lica opservacijom zakljuce, nema tu dan dva pet ili mjesec.Samo me sad zivo interesuje kakvu strucnu pomoc ce dobiti policajac koji je nasao tu bebu u kontejneru, ko da gledam nikakvu.hladan.preminger wrote:Samo par sati nakon poroda, i to je cedomorstvo. Blaze kaznjavanje nego za obicno ubistvo.insomnia78 wrote:Mescini da i sam zakon donekle blagonaklono gleda na ovakve stvari
-
l33t
#18058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
rotacija upaljena na dbr raskrsnici kod kedaša, auta preusmjeravaju? jel bilo nesto il dolazi neki guzonja 
- vješalica
#18059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
policajac je pronasao,ti u francuskoj sto si nastanjen i boravis ne mozes znati boljeinsomnia78 wrote: Sta ce mu pomoc zivo dijete. Osim toga nigdje ne pise da je policija pronasla
nema.ovdje gradjana koji bi se okrenuli ili nesto slicno a kamoli prijavili jer neko ima sigurno ko zna o kome je rijec poganceri seljacki maloumni
- zateznistub
#18060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koje more tebe more? Ko je našao sirotog Foču? Policajac ili obični građanin?vješalica wrote:policajac je pronasao,ti u francuskoj sto si nastanjen i boravis ne mozes znati boljeinsomnia78 wrote: Sta ce mu pomoc zivo dijete. Osim toga nigdje ne pise da je policija pronasla
nema.ovdje gradjana koji bi se okrenuli ili nesto slicno a kamoli prijavili jer neko ima sigurno ko zna o kome je rijec poganceri seljacki maloumni
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#18061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Baš je ono pronalazak novorođenčeta svakodnevna stvar, odneseš ga u bolnicu i svojim poslom, ko da ništa nije bilo.
Meni bi se noge odsjekle, u rukama bih ga odnio da me ne daj Bože to snađe. Svugdje u svijetu se policajci đalju na psiho analizu nakon pucnjave, da se vidi kako su, jebi ga brine se o ljudima, samo se kod nas oni tretiraju ko divlje džuzkele.
Meni bi se noge odsjekle, u rukama bih ga odnio da me ne daj Bože to snađe. Svugdje u svijetu se policajci đalju na psiho analizu nakon pucnjave, da se vidi kako su, jebi ga brine se o ljudima, samo se kod nas oni tretiraju ko divlje džuzkele.
- drug_profi
#18062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma,a odavno svima treba psihijatar i nema normalnih ovdje. PTSP u blazem ili tezem obliku.
Niko mi nije davao pomoc nakon znamo svi cega sve ne, nego se sa tim sami izborimo, zavisno od kakve je ko japije i kakve ventile ima.
Ja bih bio sretan da sam nasao ovo dijete jer bih znao da sam spasio taj zivot. Nikakva pomoc mi ne bi trebala. Jos bih ga kao kumce prihvatio.
Niko mi nije davao pomoc nakon znamo svi cega sve ne, nego se sa tim sami izborimo, zavisno od kakve je ko japije i kakve ventile ima.
Ja bih bio sretan da sam nasao ovo dijete jer bih znao da sam spasio taj zivot. Nikakva pomoc mi ne bi trebala. Jos bih ga kao kumce prihvatio.
- muha_sa
- vješalica
#18064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta tebe tlaci pa moras stalno omalovazavati ko ovaj francuz sve zivo?sta sad treba umanjiti pronalazak u novorodjenceta od par dana zivo u kontejneru?na onakvoj hlanoci?i porediti sa lesom iz vode?samo zatosto oom francuskom besposlicaru treba naglasiti posebno da je to bio plicajaczateznistub wrote:Koje more tebe more? Ko je našao sirotog Foču? Policajac ili obični građanin?vješalica wrote:policajac je pronasao,ti u francuskoj sto si nastanjen i boravis ne mozes znati boljeinsomnia78 wrote: Sta ce mu pomoc zivo dijete. Osim toga nigdje ne pise da je policija pronasla
kladim se da doticni nije nikad mozda imao priliku da to dozivi
-
nema me tamo
#18066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj insomnia brate da im proviris u život bili bi gori od tebe 5 puta.
- zateznistub
#18067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam tu, doduše zeza me cosak zgrade da vidim bolje ali jeste prošla hitna pod rotacijom.l33t wrote:rotacija upaljena na dbr raskrsnici kod kedaša, auta preusmjeravaju? jel bilo nesto il dolazi neki guzonja
-
hladan.preminger
#18068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tercius wrote:Cedomorstvo vise ne postoji...sve je pod ubistvo ili pokusaj.Samo ce joj biti olaksavajuca okolnost ako je post porodj.depresija koja opet pocinje i traje kako strucna lica opservacijom zakljuce, nema tu dan dva pet ili mjesec.Samo me sad zivo interesuje kakvu strucnu pomoc ce dobiti policajac koji je nasao tu bebu u kontejneru, ko da gledam nikakvu.hladan.preminger wrote:Samo par sati nakon poroda, i to je cedomorstvo. Blaze kaznjavanje nego za obicno ubistvo.insomnia78 wrote:Mescini da i sam zakon donekle blagonaklono gleda na ovakve stvari
Član 169.
Čedomorstvo
Majka koja usmrti svoje dijete za vrijeme ili izravno nakon poroda, kaznit će se kaznom zatvora
od jedne do pet godina.
-
l33t
#18069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vjerovatno sudar...zateznistub wrote:Ja sam tu, doduše zeza me cosak zgrade da vidim bolje ali jeste prošla hitna pod rotacijom.l33t wrote:rotacija upaljena na dbr raskrsnici kod kedaša, auta preusmjeravaju? jel bilo nesto il dolazi neki guzonja
- Logovan
- O'zone
- Globalni moderator
- O'zone
- Globalni moderator
#18072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
@insomnija i @vješalica spuštajte tenzije
- Bloo
- Globalna šefica
#18073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Probably hercika...
prošla tuda oko 18 već se raščistilo
- O'zone
- Globalni moderator
#18074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjerovatno. Al ovaj na Dobrinji je usro motku pravo. Koliko skontah izletio sa ceste udario u dostavno vozilo i zabio ga u pizzerijuBloo wrote:Probably hercika...
- zateznistub
#18075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jbt gledam u dinu i niti sam čuo niti vidio. A njihovi vozači - dostavljaci su posebna sorta, nije mi ih lijepo vidjeti na cesti.O'zone wrote:Vjerovatno. Al ovaj na Dobrinji je usro motku pravo. Koliko skontah izletio sa ceste udario u dostavno vozilo i zabio ga u pizzerijuBloo wrote:Probably hercika...