Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#18051 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

rage_guy wrote:Sto volim citat objektivne postove i sa jedne i sa druge strane. :D
Vidim na ovim slikama da je jug do kraja pun, a na sjeveru ima jos mjesta sa strana. Da li sjeverna tribina ima veci kapacitet od juzne?
Da, ima. Sjever je veći za 500 mjesta, a možda čak i malo više.

Jug je, kao i sjever, bio prazan sa čoškova, a i donji redovi su bili prazni.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18052 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

lakilaka wrote:
Pulse460 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Sta ti imas s tim? Sta si ti? Advokat? Eno ti Olimpic ispade, sta se slepas Zelji.
Ovaj lakilaka neki navijac Olimpica jel?
Hahahahahhahahahaha
ahahahhahahahhahaahhahaahhahahahahaahh cuj ovih. ali razumijem vas jedete svoja muda. oni znaju o meni vise nego ja sam. to je ta mitologija malenih. predaj se dino .....
bitno je da je bekric oborio hrustemovica a obojica se drzala za dresove i samo bekric dobi zuti. ko gubo ima pravo da se ljuti i jede svoja muda a i da dobije cir. plakacete vi za uscuplicem. otjeraste ga na pravdi boga.
Miran. Cijelo vrijeme ti je prica najbolji sportski radnik ovo ono....onda odjednom nesto se slepas Zelji....
Ne znam da li ti znas o sebi ko si i sta si, ali ovdje si se do skoro prodavao za nesto drugo....sad si sacekao pobjedu Zelje, pa nesto bi ti nekom rekao....koji si ti mish...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#18053 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

1946--1987

#18054 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Jos niste osigurali evropu :mrgreen:
Sad moram za zrinjski navijati sljedece kolo, da smo mi dobili danas za vas bi navijao :mrgreen:
Logovan

#18055 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Logovan wrote:I vi ste crveni zaslužili, kao i još par žutih. Nemoj molim te da nam on šilji, eto molim te. Dosta mi je ovakvih koji ko fol "pomažu".
Sljedeći derbi će Bureković da sudi, pošto Valjić i Jakupa više nisu hamajlije. :mrgreen:
Ma vjeruj da meni niti jedan nije hamajlija, ne smatram niti jednog sudiju "našim". Svi su oni isti za mene.
lijek-za-sve

#18056 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

okrenem s ledja i ja pokoju sa juga pa :)
last mohicans

#18057 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

hrasno38 wrote:
last mohicans wrote:Ma ko će im čestiti...
Ovo nije ni P.....od pobjede. Mesarska ho ruk igra, uz ogromnu pomoć sudije. Svinjski će vas ubiti. Živi bili pa vidjeli. Bekrić smiješan na sredini, jedino onaj Blagojević zna igrati. Nećemo otići sa teme kao da smo poniženi,jer to nismo. Sloboda je bila poniženje pravo i tad je sramota bilo šta pisati i moglo se ljudima samo čestiti. Ovo... :run:
Kaze onaj kengur slučajna stativa, a vaš gol plod akcije, a ne što Kovačević nije skočio kako treba. By the way go je pao nakon diskutabilnog faula, a još više kartona. Možete likovati na pobjedu,a na igru se itekako zabrinuti. Jedino po vas dobro je što ste prekinuli niz naše nepobjedivosti i na golubarniku i na Koševu.
Ali doći će sve na naplatu aBd. Dogodine će biti više derbija.
Dakle u citavoj sezoni jednom ste ponizeni a drugi put ste pobjedjeni.....ima li smisla vise ista pricati!! Naravno dogodine opet sve iz pocetka ali sad ste u svim sferama ispod Zelje jedino imamo isti broj osvojenih kupova.
Isto se za vas može reći da vas je Sloboda dva puta pobijedila i pri tome dobro karala,baš kao i nas. A karat će vas i Zrinjski. Ako vi vidite nešto od igre u ovoj ekipi, treba da se zabrinete.
vryzas

#18058 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

pisa ih pfening jednog po jednog :oops:
vryzas

#18059 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

kljuc od kaFeza je kod :?

SGppKM :oops:
ZonFon

#18060 Re: Sarajevski derbi

Post by ZonFon »

Cestitke na nezasluzenoj pobjedi.
lijek-za-sve

#18061 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

vryzas wrote:kljuc od kaFeza je kod :?

SGppKM :oops:
a ti bi to malo izasao iz istog ili....
vryzas

#18062 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

cucla ppk
Daryl Dixon

#18063 Re: Sarajevski derbi

Post by Daryl Dixon »

jeza u ledja wrote:cist faul nad benkom on svira faul za goste, i jos daje zuti benki.

fuj ba, gadi mi se ovo sudjenje. kao ne valja vam ovaj sudija? svaku vam sudi i svaku vam dobar
ma fuj .. igra bez igre.. samo u kost.. gade mi se.. unistili su derbi "igrom" i sudjenjem.. fkželjo aka fkmesari :-)
ganjeta

#18064 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Predaj se Dino izgubio si boj, pušiš nam kurac Željo šampion :kiss: :izet: :koja:

Što kmeče susjetke :lol:

Ljepote dedemi :strik:
Last edited by ganjeta on 24/04/2016 20:53, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#18065 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote:
hrasno38 wrote:
last mohicans wrote:Ma ko će im čestiti...
Ovo nije ni P.....od pobjede. Mesarska ho ruk igra, uz ogromnu pomoć sudije. Svinjski će vas ubiti. Živi bili pa vidjeli. Bekrić smiješan na sredini, jedino onaj Blagojević zna igrati. Nećemo otići sa teme kao da smo poniženi,jer to nismo. Sloboda je bila poniženje pravo i tad je sramota bilo šta pisati i moglo se ljudima samo čestiti. Ovo... :run:
Kaze onaj kengur slučajna stativa, a vaš gol plod akcije, a ne što Kovačević nije skočio kako treba. By the way go je pao nakon diskutabilnog faula, a još više kartona. Možete likovati na pobjedu,a na igru se itekako zabrinuti. Jedino po vas dobro je što ste prekinuli niz naše nepobjedivosti i na golubarniku i na Koševu.
Ali doći će sve na naplatu aBd. Dogodine će biti više derbija.
hrasno38 wrote:Dakle u citavoj sezoni jednom ste ponizeni a drugi put ste pobjedjeni.....ima li smisla vise ista pricati!! Naravno dogodine opet sve iz pocetka ali sad ste u svim sferama ispod Zelje jedino imamo isti broj osvojenih kupova.
last mohicans wrote:Isto se za vas može reći da vas je Sloboda dva puta pobijedila i pri tome dobro karala,baš kao i nas. A karat će vas i Zrinjski. Ako vi vidite nešto od igre u ovoj ekipi, treba da se zabrinete.
Sine ti si se malo pogubio.....koga ovdje boli cuna za Slobodom ovo je tema o derbiju i o tome kako vas je Zeljo u dva derbija jednom isprasio ko levate a drugi put samo pobjedio!!!
vryzas

#18066 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

kme kme pp
Last edited by vryzas on 24/04/2016 20:54, edited 1 time in total.
lijek-za-sve

#18067 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

vryzas wrote:cucla ppk
damo hoces li i ti kao i sve ostale prijavljati kad vam se odgovori..... :lol: :lol: :lol: :lol: vi ste meni ko uvrijedjene mlade samo vas treba :izet: :izet: :izet:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#18068 Re: Sarajevski derbi

Post by plain vanilla »

Divna utakmica, tako treba igrati. Nista nemojte mijenjati, uzivali smo gledajuci majstorije s obje strane. Kakvi osmisljeni napadi, kakve prilike, pravi virtuozi na terenu. igraci u formi, brzi i snalazljivi, nema valjanja i gubljenja vremena. Korektno i fer, pravi sportski duh.
vryzas

#18069 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

cucla ppk
Dr Baltazar

#18070 Re: Sarajevski derbi

Post by Dr Baltazar »

avetinja wrote:Treba biti sportista i čestitati.

Age Sarajlije sa analitičkog istoka gađaju sudiju, a on direktno šilji za njih. Pljujete po ruci koja vam guzicu briše. Ovo još nisam doživio. :lol:

Ako ćemo o navijanju, vi se tek niste čuli. Ne kažem da smo mi dobro navijali, ali da smo bolji od vas, bolji smo. I što vas je onako malo? Raširili se, a malo vas više od pola sjevera.

Bilo je ovdje i sreće za pobjedu. Kjosevski ne smije onako izlijetati. Jednom će nas u crno zaviti. Ovo mu je već druga utakmica kako izlazi sa gola kada ne smije. Ali momak nas je i vadio, tako da ne mogu biti toliko grub. Svaka čast Blagojeviću, Kosoriću i Stevanoviću. Vidi se da je Tiago slab u duelima. Memija je danas imao grešaka, ali bitan je krajnji rezultat. U nekoliko situacija, loš pregled igre nas je sputavao da damo i drugi gol, a iz istog razloga smo mogli primiti gol. Ne znam koja je tačno situacija bila kada igrač Sarajeva na 18 metara od gola prima loptu i nema nikog iza sebe. To se ne smije dešavati. Mogao je komotno da krene naprijed, da je znao da ga niko ne čuva, ali je srećom loptu poslao na stranu. Sve u svemu, drago mi je što smo prekinuli post, vrijeme je bilo.

Predaj se Dino... :mrgreen:
Neću komentarisati ostalo, ali ako se iko širio to ste vi na jugu. Ili nisi bio na jugu ili lažeš. Kod nas je bilo po dvoje ljudi na jednoj stolici, tako da ti priča ne pije vode. I što se navijanja tiče, zna se ko je izdominirao naročito sa bakljadom ;-)
lijek-za-sve

#18071 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

plain vanilla wrote:Divna utakmica, tako treba igrati. Nista nemojte mijenjati, uzivali smo gledajuci majstorije s obje strane. Kakvi osmisljeni napadi, kakve prilike, pravi virtuozi na terenu. igraci u formi, brzi i snalazljivi, nema valjanja i gubljenja vremena. Korektno i fer, pravi sportski duh.
:D oprosti a koju si ti ligu i utakNicu gledala :D :D :D
vryzas

#18072 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

dominacija :oops:
sumirprimus

#18073 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

lijek-za-sve wrote:
plain vanilla wrote:Divna utakmica, tako treba igrati. Nista nemojte mijenjati, uzivali smo gledajuci majstorije s obje strane. Kakvi osmisljeni napadi, kakve prilike, pravi virtuozi na terenu. igraci u formi, brzi i snalazljivi, nema valjanja i gubljenja vremena. Korektno i fer, pravi sportski duh.
:D oprosti a koju si ti ligu i utakNicu gledala :D :D :D
Ma trpa vanila lopatom :lol: :thumbup:
lijek-za-sve

#18074 Re: Sarajevski derbi

Post by lijek-za-sve »

ma ona ko lozionicar .......kreka veso :D
sumirprimus

#18075 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Jel ono hadzifejz s
Za fks navija?evo sve neki crnjaci ukopase sastavise pokopase damir imamovic klasika :lol:
Post Reply