Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Better Man wrote:
Osim ako nije kakva zezancija, onda je jasno da je točak otpao zbog neispravnosti auta ili točak nije bio namontiran kako treba, odnosno šarafi nisu zavrnuti kako treba.
A otkud ti znaš da je do točka ili šarafa? Jesi li ti mehaničar. Nemoj da se petljaš tamo gdje nisi kompetentan.
Čista logika govori da ako je sve bilo u redu dok je sipao na EP i Hifi, a otpade mu nakon samo nekoliko rezervoara jeftinog goriva sa ovih drugih pumpi, da mora biti da ima uzročno posljedične veze.
Da se razumijemo u ova lošija auta tipa golf 2, audi jaje i tako, sipanjem na umaxu vam neće ništa biti, plus ako sipate cenera max. Ne sekirajte se, tu svako ko ima auto 2010 + i ko je iole normalan neće nasut
Last edited by amrq7u on 09/01/2019 16:47, edited 1 time in total.
amrq7u wrote:Da se razumijemo u ova smeća od auta golf 2, audi jaje i tako, sipanjem na umaxu vam neće ništa biti, plus ako sipate cenera max. Ne sekirajte se, tu svako ko ima auto 2010 + i ko je iole normalan neće nasut
amrq7u wrote:Da se razumijemo u ova smeća od auta golf 2, audi jaje i tako, sipanjem na umaxu vam neće ništa biti, plus ako sipate cenera max. Ne sekirajte se, tu svako ko ima auto 2010 + i ko je iole normalan neće nasut
Sto ?
Dovoljno ti je sto velika većina goriva stiže iz rafinerije BROD. Taj dizel sto dolazi odozdo sadrži dosta sumpora sto nije preporučljivo za nova auta. Ne znam kako ne skontate kad vam čovjek sipa koliko taj dizel smrdi, a otvori rezervoar pa ćeš vidjet mulj prijatelju, nije džaba jeftino. Svakako njima s isplati i po ovoj cijeni prodavat, ali nije to to vjeruj mi. Usput pogledaj i filter goriva
Sto ?
Dovoljno ti je sto velika većina goriva stiže iz rafinerije BROD. Taj dizel sto dolazi odozdo sadrži dosta sumpora sto nije preporučljivo za nova auta. Ne znam kako ne skontate kad vam čovjek sipa koliko taj dizel smrdi, a otvori rezervoar pa ćeš vidjet parafin prijatelju, nije džaba jeftino. Svakako njima s isplati i po ovoj cijeni prodavat, ali nije to to vjeruj mi.
amrq7u wrote:Da se razumijemo u ova lošija auta tipa golf 2, audi jaje i tako, sipanjem na umaxu vam neće ništa biti, plus ako sipate cenera max. Ne sekirajte se, tu svako ko ima auto 2010 + i ko je iole normalan neće nasut
Eto ja nisam normalan onda,nasuo u 2012 godiste,moderan dizel motor,upalio na -14,povlaci fino ocam,al ne kao qjumax i ep,sa njihovim otkida,dva mjenjaca sam promjenio,zato tamo vise ne sipam,ne smijem
amar1994 wrote:
Eto ja nisam normalan onda,nasuo u 2012 godiste,moderan dizel motor,upalio na -14,povlaci fino ocam,al ne kao qjumax i ep,sa njihovim otkida,dva mjenjaca sam promjenio,zato tamo vise ne sipam,ne smijem
a presutio si onaj litar ateefa sto si krkno u rezervar
amar1994 wrote:
a presutio si onaj litar ateefa sto si krkno u rezervar
osjeti se razlika,dizne proČepile,opet melje nesto mjenjac, u trecoj najvise
Corba iz umaxa potrosena..... Autic se ponasao isto kao i na corbi iz ep, petrola i ostalih turbo mega giga pumpi. Isto km presao, isto palio, isto gasio, nit sta vergla nit otpadaju dijelovi.....
Danas nasut pun rezervoar, 55l na green oil-u.... Daleko mi umax bio 2.11KM za clanove, post'o sam clan .
Ja bih rekao da vi vozate harabatije ili ne odrzavate auta kako bi trebalo.... Javim kako je proslo sa green oil-om.
Last edited by r_faruk on 09/01/2019 19:35, edited 1 time in total.