Meni je taboo nova, ali vidjeh da je iz 2017.
Sta da kazem..ima jedna srpska iz 2011
Na terapiji
Moderator: _BataZiv_0809
To ti meni? Nisam se nasao u tvom komentaruomar little wrote:nisam na tebe ni mislila, ti si rijedak postac ovdje.
Sad nas zbunjujesomar little wrote:ne tebi, toj iznad tebe.
ne znam sto je toliko tesko upratiti nit u par postova.pustopoljina wrote:Sad nas zbunjujesomar little wrote:ne tebi, toj iznad tebe.
omar little wrote:game of thrones, super serija, ako se nije preporucivala.
Pregledala 5 epizoda i preskocila na zadnju, ne znam sta bih rekla..Valjda ce 2 sezonan biti bolja..thekupus wrote:Nisam upratio jeste li spominjali The Umbrella Academy? Ja pogledao prvu epizodu, izgleda mi zanimljiva.
Hajde majke ti ponovo pročitaj boldovani komentarFajcion wrote:Ja ovdje vidim samo kako drugi vole da ga kontriraju i spuštaju direktno i upravo taj neki kompleks veličine (ELITE).
NIKOME direktno se nisam obratio. Samo sam dao komentar konstantog ponavljanja te tri serije ko po pravilu u
paketu.
Šta će im tolike preporuke kad su ono najbolje što je televizija ponudila?![]()
Što se tiče Angie mogao sam i prepostaviti. Ne pije vode na duže staze ovaj tip humora ako pored sebe nemaš ekipu
ali eto gledam dok ne smore.
Zaključak: ako su sami vrh vjerovatno se onda i podrazumjeva da je većina odgledala ili barem da su svi upoznati sa materijom.zomri wrote:
Hajde majke ti ponovo pročitaj boldovani komentar![]()
Ok tebi je možda dosadno i smara te, ali kada neko nije gledao sami vrh tv produkcije epa normalno je da ćeš mu prvo to preporučiti. Ne vidim kako to nekome nije jasno.
pa i ti kenjas o ljudima koji kenjaju, cime na neki nacin potpadas u podkategoriju kenjatora...bas kao i ja sa ovim komentarom, s tim da je moja podkategorija superiornija od vasihalibaba_i_30_godina wrote:Ljudi, previše kenjate za temu ovog tipa![]()
Omarovka, pustopoljina i ostale dame izvinite na poetičnom izrazu.
biggrin wrote:pa i ti kenjas o ljudima koji kenjaju, cime na neki nacin potpadas u podkategoriju kenjatora...bas kao i ja sa ovim komentarom, s tim da je moja podkategorija superiornija od vasihalibaba_i_30_godina wrote:Ljudi, previše kenjate za temu ovog tipa![]()
Omarovka, pustopoljina i ostale dame izvinite na poetičnom izrazu.
Kupio ih AT&T, navodno će sada biti naglasak na profitu, manje kreativne slobode itd. Dakle, Hollywood, blockbusteri i superherojiomar little wrote:ne vidim kako ovo moze biti dobro za hbo.
https://www.nytimes.com/2019/02/28/busi ... o-ceo.html
ma, uzas.zomri wrote:Kupio ih AT&T, navodno će sada biti naglasak na profitu, manje kreativne slobode itd. Dakle, Hollywood, blockbusteri i superherojiomar little wrote:ne vidim kako ovo moze biti dobro za hbo.
https://www.nytimes.com/2019/02/28/busi ... o-ceo.html![]()
RIP HBO