Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
missko wrote:Ajmo ljudi velicati Liverpul jer jbg Klop je bolji covjek od Mourinja [emoji1] i ja isto kazem daUnited nije izgubio u dvomecu .
SAF ne mislim da je bio neki prijatan tip ali je bio odan klubu a Klop mi je drag iako nije odan drag mi je sto nije otisao u Bayern mada cu finalno misljenje dati tek ako za godinu ili 2 ne ode opet u Bayern
Gesendet von meinem SM-G935F
Hajd iskreno, prije nego sto je Klopp dosao u Liverpool koga bi radije za trenera Uniteda? Kloppa ili Mourinha?
Ja nisam pricao o Unitedu... pricam o Klopp vs Mourinho... jbg smijesno je kada Mourinho prca Wengera u svakom interview-u jer ga konstantno dere... ali pokusava da se kaci sa Kloppom kojeg je pobjedio SAMO jednom u utakmici koja je bila samo formalnost jer je opet ispao iz LP sa Realom od Kloppa... Zbog toga ga i zovu Donald Mourinho jer se sluzi alternativnim istinama
AmiĐa_Idriz wrote:Klopp nije rekao da je izgubio zbog vjetra vec je jak vjetar samo pogorsao vec losu situaciju.
Najbolje da je tvrdio kako nije izgubio
Ma normalno je da navijaci Uniteda podjebavaju Kloppa zbog toga... jbg to I jest car United v Liverpool... Ali to da Mourinho to pokusava protiv covjeka koji ga je vise puta naguzio nego sto nije mi je smijesno...