Zaboravlja se u BiH lagano lik i djelo Fadila Jahica Spanca.SSemir wrote:Ne moze covjek da oprosti realu frakov rezim. Valjda jos uvijek ima losa sjecanja na taj period, sta li, cim prepoznaje cak ukus tog rezima...
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#18026 Re: UEFA Champions League
- Tito_i_Partija
#18027 Re: UEFA Champions League
ultima_palabra wrote:Zato sto su najuspjesniji, i generalno i zadnjih sezona. Uvijek je najveca hampa na najbolju ekipu, Pepova Barca je imala puno hejtera, Fergijev United 80% Engleske ne moze smisliti itd itd_BataZiv_0809 wrote:A zapitas li se kao navijac zasto je to tako?Tomahawk11 wrote: Nije, bolan, pravi razlog je: ne mogu ljudi Real smisliti.
Mada nije bas ni da mu vi navijaci ne cinite medvjedju uslugu...

Kakav lijen i neinspirisan odgovor, k'o da je dos'o iz telefonske sekretarice. Mrze nas jer smo najbolji.
I to za Pepovu Barcu i Fergijev United je cista izmisljotina. Kritike upucene na racun Pepa i Barcelone, naprimjer, su se vrtile uglavnom oko dosadne tiki-take i nedostatka lijepe fudbalske estetike. Al' i jedna i druga ekipa su uvijek bile izuzetno postovane u tom vremenu kojeg spominjes. Al' nijedna ekipa nikad nije dobila ovoliku negativnu paznju zbog nepravednog sudijskog guranja i konstatnih simulacija k'o sto to dobija Real danas.
Sto ovako nije bilo za vrijeme Zidane-a, Roberto Carlosa, i Ronalda? Nisam vidio da je se tada digla ovolika hampa na Real, cak stavise, tad sam ih i sam gotivio. Al' ovo danas u Realu sto gledamo je cista suprotnost.
Last edited by Tito_i_Partija on 03/05/2018 21:55, edited 1 time in total.
- TAFKAP
#18028 Re: UEFA Champions League
.
Last edited by TAFKAP on 03/05/2018 21:55, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18029 Re: UEFA Champions League
Onda se ti, Tito, ne sjećaš priče o Fergiju i kako drži sudije, Overba i Barse....kratko pamćenje, šta li?!
- B6Redhell
#18030 Re: UEFA Champions League
ultima_palabra wrote:Zato sto su najuspjesniji, i generalno i zadnjih sezona. Uvijek je najveca hampa na najbolju ekipu, Pepova Barca je imala puno hejtera, Fergijev United 80% Engleske ne moze smisliti itd itd_BataZiv_0809 wrote:A zapitas li se kao navijac zasto je to tako?Tomahawk11 wrote: Nije, bolan, pravi razlog je: ne mogu ljudi Real smisliti.
Mada nije bas ni da mu vi navijaci ne cinite medvjedju uslugu...
Ultima tako je. Svi za jednog jedan za sve...
Za uspjesnim ljudima vazda mahalska prica ide..
Tako izgleda vazi i za klubove...
I ovaj gore pise zasto nije bilo mrznje prema realu kad je igro carlos, figo itd.
Pa tad su bili pravi navijaci.. bilo za koji klub da navija
Danasnja komercalizacija fudbala i socijalni mediji daju priliku svakom da dodje da svoj komentar i misljenje. A ima i svakavih. Neki kazu navijaju za 5 klubova
Last edited by B6Redhell on 03/05/2018 22:01, edited 1 time in total.
- Tito_i_Partija
#18031 Re: UEFA Champions League
Ne po evropi, sigurno. Po ligama je to standardna prica velikih rivala. Zaviri malo u temu Bundesa pa vidi sta veella tamo prica. Sve sudije navijaju za Bayern.Tomahawk11 wrote:Onda se ti, Tito, ne sjećaš priče o Fergiju i kako drži sudije, Overba i Barse....kratko pamćenje, šta li?!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18032 Re: UEFA Champions League
Pa Overbo je sudio evropske utakmice.Tito_i_Partija wrote:Ne po evropi, sigurno. Po ligama je to standardna prica velikih rivala. Zaviri malo u temu Bundesa pa vidi sta veella tamo prica. Sve sudije navijaju za Bayern.Tomahawk11 wrote:Onda se ti, Tito, ne sjećaš priče o Fergiju i kako drži sudije, Overba i Barse....kratko pamćenje, šta li?!
Uostalom, kako je potekao naziv Uefalona?
- ultima_palabra
#18033 Re: UEFA Champions League
Korporativni, turbofolk, na strani jaceg... i navija za Bayern pored zivog Celika
Bayern je i formalno korporacija, Real nije...
Nema veceg turbofolka od ex-dijasporaca u Bayernovim dresovima
Na strani jaceg... Bayern tuce najvece konkurente 6:0, one slabije 8:0, titule osvaja u martu, a konkurenciji uzima igrace koji im ne trebaju da bi ih oslabio.
Nema veceg turbofolka od ex-dijasporaca u Bayernovim dresovima
Na strani jaceg... Bayern tuce najvece konkurente 6:0, one slabije 8:0, titule osvaja u martu, a konkurenciji uzima igrace koji im ne trebaju da bi ih oslabio.
- Gandalf
#18034 Re: UEFA Champions League
Ja sam uvijek govorio da je najlakši navijački "posao" biti navijač Bayernaultima_palabra wrote:Korporativni, turbofolk, na strani jaceg... i navija za Bayern pored zivog Celika![]()
Nema veceg turbofolka od ex-dijasporaca u Bayernovim dresovima![]()
- ultima_palabra
#18035 Re: UEFA Champions League
Naravno da su se mrzili i oni originalni Galacticosi... gledao sam finale protiv Leverkusena u kafani sa 30 ljudi i jedini ja za RM navijao 
- Muhamed Đakmić
#18036 Re: UEFA Champions League
Kako ba jedini, pa ono 2012. godine je bila tragedija širih razmjera. Rezultatski najnepravednije finale ikadGandalf wrote:Ja sam uvijek govorio da je najlakši navijački "posao" biti navijač Bayernaultima_palabra wrote:Korporativni, turbofolk, na strani jaceg... i navija za Bayern pored zivog Celika![]()
Nema veceg turbofolka od ex-dijasporaca u Bayernovim dresovima![]()
Na strani jaceg... Bayern tuce najvece konkurente 6:0, one slabije 8:0, titule osvaja u martu, a konkurenciji uzima igrace koji im ne trebaju da bi ih oslabio.Mislim nije da se sada u svom "poslu" nešto plaho pate navijači Reala, Barse, Juventusa ali imali su i oni svojih crnih trenutaka. Bayern je u bližoj istoriji imao samo jedan, onaj '99 i baš sam tada za njih navijao
jbg ali Manchu baš,baš ne gotivim. Jednu noć sam imao taj "laki posao" navijača Bayerna i to je bio možda njihov jedini crni trenutak u posljednjih 20 godina
Hebiga Bayu ne gotivim ni danas možda baš zbog tog iživljavanja na njemačkoj nejači, ali i dalje smatram da je to bila najnepravednija utakmica koju sam ikada vidio. UEFA Champions League zna biti bijach.
Bayern je imao više loših momenata kroz historiju od Real Madrida. A Real ima i puno više trofeja, pa mislim da je ultimativni glory-hunting navijanje za Real Madrid
- p206
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#18038 Re: UEFA Champions League
Za Leverkusen su 2002 navijali svi neutralni. To bi bilo tako bez obzira koji klub bio sa druge strane.
Vjerujem da ce po istom principu i Liverpul imati podrsku sad u finalu.
- AmiĐa_Idriz
#18039 Re: UEFA Champions League
Ove sezone u nokaut fazi nikako nije bilo produžetaka.
- cyprus
#18040 Re: UEFA Champions League
Ja ne znam da li na dunjaluku ima insana koji bi mogao navijati za Real u ovom finalu... Ja ne bih mogo da mi je Cristiano babo..._BataZiv_0809 wrote:Za Leverkusen su 2002 navijali svi neutralni. To bi bilo tako bez obzira koji klub bio sa druge strane.
Uložit ću jedno cvaju na Real, ali ću opet navijat da lm Liverpool odere guzove...
- rovac13
#18041 Re: UEFA Champions League
A sta se to promijenilo ?Tito_i_Partija wrote:Sto ovako nije bilo za vrijeme Zidane-a, Roberto Carlosa, i Ronalda? Nisam vidio da je se tada digla ovolika hampa na Real, cak stavise, tad sam ih i sam gotivio. Al' ovo danas u Realu sto gledamo je cista suprotnost.
I prije je bilo loseg sudjenja.
Igraci reala i danas,kao i oni davno,dodju igraju fudbal,slikaju se,daju izjave,uglavnom ne rade nista drugo nego sto su nekad radili.
Ali ove danas ljudi mrze.
Ja gdje god sjedem ljudi mrze real,ne podnose,samo pricaju protiv njeg.
Sta je razlog tome ne znam.
Mozda sto nikad niko nije uspio ponovit ligu prvaka dva puta,a ovi imaju priliku i treci puta zaredom,to je ipak malo previse.
Mislim cak da to uveliko ima veze sa barcelonom.
Ima puno ljudi koji navijaju za one koji su najbolji.
A barcelona je realno vladala fudbalom proslu deceniju haman.
Tu se namnozilo navijaca bruka.
A poznato je da oni ne podnose real i obrnuto.
Sad svi navijaju za sve protiv reala,samo da ispadne,i trazi se svaka greska sudije.
Ja tri noci zaredom gledam utakmice evo.
I cini mi se najbolje sudjenje bilo na utakmici real bajern
- cyprus
#18042 Re: UEFA Champions League
Ja vala koga god od raje znam, mrzio je i taj Realov tim Galaktikosa 
- AmiĐa_Idriz
#18043 Re: UEFA Champions League
Gotivila je raja Raula 
- rovac13
#18044 Re: UEFA Champions League
Ja se sjecam kad sam prvi put vidio carlosa,na prvu mi je bio nevjerovatan.
Lik svaki put iznenadi.Kontam ma nece odavdje pucat.
Igre bez granica
Lik svaki put iznenadi.Kontam ma nece odavdje pucat.
Igre bez granica
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18045 Re: UEFA Champions League
Kako neko može mrziti ekipu gdje igra Zidane,Ronaldo,Carlos,Hierro,Redondo,Raul
sve gospoda u kopackama
Raja je ove picke zamrzila zbog padavicarenja i par cigana u ekipama. I kod Reala i kod Barce.
Svaka čast par časnih izuzetaka
Raja je ove picke zamrzila zbog padavicarenja i par cigana u ekipama. I kod Reala i kod Barce.
- cyprus
#18046 Re: UEFA Champions League
Ma dobro, gotivila je igrače pojedinačno... I Zidana, i Ronalda, i Figa, i Roberta Karlosa... Ali su skupa u jednom timu bili mrski... Ja bih rekao da je to prvenstveno zbog toga što su prvi počeli da se frljaju nekim desetinama miliona...AmiĐa_Idriz wrote:Gotivila je raja Raula
Po meni se isto može reći i za ovaj Real, a pogotovo Barcelonu... Recimo Barcelonu ja fakat ne podnosim (čak mi je Real i bobu draži), ali ne možeš da ne gotiviš ili bar nemaš ogromno poštovanje prema veličinama kao što su Messi, Iniesta, Xavi, Puyol, Ronaldinho i još neki...
Last edited by cyprus on 04/05/2018 00:48, edited 1 time in total.
- mali_milojica
#18047 Re: UEFA Champions League
I ovaj internet i borba za klikove usra stvar. Pa raji kroji mišljenje, a mase se pale. Zakinut ovaj, zakinut onaj, sudije, žuti, crveni i ostale pm.
Blaženo neznanje
Blaženo neznanje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18048 Re: UEFA Champions League
mali_milojica wrote:I ovaj internet i borba za klikove usra stvar. Pa raji kroji mišljenje, a mase se pale. Zakinut ovaj, zakinut onaj, sudije, žuti, crveni i ostale pm.
Blaženo neznanje
Tačno tako. Plus kladionica
- cyprus
#18049 Re: UEFA Champions League
Ma to je samo stvar romantike i čežnje za nekim prošlim vremenima kad smo bili mlađimali_milojica wrote:Kako neko može mrziti ekipu gdje igra Zidane,Ronaldo,Carlos,Hierro,Redondo,Raulsve gospoda u kopackama
- mali_milojica
#18050 Re: UEFA Champions League
Ma bilo je i prije kladionica, doduše ne ovo online.Velkoski wrote:mali_milojica wrote:I ovaj internet i borba za klikove usra stvar. Pa raji kroji mišljenje, a mase se pale. Zakinut ovaj, zakinut onaj, sudije, žuti, crveni i ostale pm.
Blaženo neznanje![]()
![]()
Tačno tako. Plus kladionica
A i ovo podneblje je plodno tlo, samo baci kost.
Meni najupečatljivija kradja je Real - Rijeka. Nakon 3:1 u Rijeci tamo Real pobjedi i prodje dalje. Sudija dao crveni čovjeku koji je gluhonijem jer nije stao kad je svirao ofsajd i jer mu je objašnjavao rukama