Popularne stvari koje ne kontam
- insomnia78
#18026 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bodljavine
- triconja
#18027 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cega bodljavine, ne bi mogo izdrzat jedno kolce da stoji užnju a kamoli otoinsomnia78 wrote:Bodljavine
- BajramBarecula
-
zipoo
#18029 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jah sve bekamovci, gozlingi i bred pitovci
e sto ne mogu forumskih jebaca
-
Heller
#18030 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa jel puno trazit da nema duplo vecu glavusu od menezipoo wrote:jah sve bekamovci, gozlingi i bred pitovci
-
zipoo
#18031 Re: Popularne stvari koje ne kontam
isto da ona tebi trazi kitu vecu od njenog malog prstaHeller wrote:pa jel puno trazit da nema duplo vecu glavusu od menezipoo wrote:jah sve bekamovci, gozlingi i bred pitovci
- BajramBarecula
#18032 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne vjerujem da je toliko zahtjevnazipoo wrote:isto da ona tebi trazi kitu vecu od njenog malog prstaHeller wrote:pa jel puno trazit da nema duplo vecu glavusu od menezipoo wrote:jah sve bekamovci, gozlingi i bred pitovci
-
Heller
#18033 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kolke su joj to rukezipoo wrote:isto da ona tebi trazi kitu vecu od njenog malog prstaHeller wrote:pa jel puno trazit da nema duplo vecu glavusu od menezipoo wrote:jah sve bekamovci, gozlingi i bred pitovci
- triconja
#18034 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto ljudi vrijedjaju necije fizicke nedostatke. Mogo bih skontat da dodje apolon i da kaze ruzni ste vi svi ko lopov pa hajd.
- BajramBarecula
#18035 Re: Popularne stvari koje ne kontam
'ta ce apolontriconja wrote:Ne kontam sto ljudi vrijedjaju necije fizicke nedostatke. Mogo bih skontat da dodje apolon i da kaze ruzni ste vi svi ko lopov pa hajd.
-
zipoo
#18036 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa jel puno trazit da nema duplo vecu glavusu od mene[/qote]BajramBarecula wrote:[qote="zipoo"][qute="Heller"][uote="zipoo"]jah sve bekamovci, gozlingi i bred pitovci
isto da ona tebi trazi kitu vecu od njenog malog prsta[/uote]
ne vjerujem da je toliko zahtjevna[/qute]
Tu ste vi u 5 deka, ona nece svasta, vi necete svasta. Jedni suhog kurca, drugi zeljni kurca
- triconja
#18037 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Raje, sad da spustim nesta poraj auta da otkljucam auto i haj da uzmem kad zmija, jebo je caca, al me prepade. Gledam kad slipic, eee, al sve me prati. I udjem ja u auto kad mi noge pocese drhtat, breco.
.
Malo falilo da me poskok ujede, da je bio namjesto slipica, garant i bi
- djevojka bez imena
#18038 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jednoumlje, Bilo kakvog karaktera. 
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#18039 Re: Popularne stvari koje ne kontam
triconja wrote:Raje, sad da spustim nesta poraj auta da otkljucam auto i haj da uzmem kad zmija, jebo je caca, al me prepade. Gledam kad slipic, eee, al sve me prati. I udjem ja u auto kad mi noge pocese drhtat, breco.![]()
![]()
.

Juče sam ovo uslikao na Koševskom Brdu. Koja bi ovo zmija mogla biti?!
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#18041 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Liči na ribaricu i smukulju.
- triconja
#18042 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Otprilike nije otrovna, ali bih napravio razmaka 20 metara izmedju nas za svaki slucajRomeo 80 wrote:
Juče sam ovo uslikao na Koševskom Brdu. Koja bi ovo zmija mogla biti?!![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18043 Re: Popularne stvari koje ne kontam
vidi slik'o sherbett u Sarajevu
- ExNihilo
#18044 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam izreku: "Nije bolest sve što boli".
Jeste, sve što boli je bolest. S tim da postoje stvari koje ne bole, a ipak su bolest.
Dakle, ispravno bi bilo reći: "Nije bolest SAMO ono što boli".

Jeste, sve što boli je bolest. S tim da postoje stvari koje ne bole, a ipak su bolest.
- Njanjavi
#18045 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Boli i povreda a nije bolest.ExNihilo wrote:Ne kontam izreku: "Nije bolest sve što boli".
Boli kad se cekicom opalis a nije bolest.
Znaci sve sto boli definitivno nije bolest
- ExNihilo
#18046 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zavisi kako definiramo pojam bolesti.Njanjavi wrote:Boli i povreda a nije bolest.ExNihilo wrote:Ne kontam izreku: "Nije bolest sve što boli".
Boli kad se cekicom opalis a nije bolest.
Znaci sve sto boli definitivno nije bolest
Ali nije to krucijalno. Izreka se još uvijek koristi u značenju "nije bolest samo ono što boli", a pogrešno izgovara kao "nije bolest sve što boli".In humans, disease is often used more broadly to refer to any condition that causes pain, dysfunction, distress, social problems, or death to the person afflicted, or similar problems for those in contact with the person. In this broader sense, it sometimes includes injuries, disabilities, disorders, syndromes, infections, isolated symptoms, deviant behaviors, and atypical variations of structure and function, while in other contexts and for other purposes these may be considered distinguishable categories.
-
invincible1921
#18047 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I pored hiljadu stvari o kojima bi mogao pisat, moram spomenuti jednu koja mi prednjaci. Ne kontam nargilu...
Ljudi puse cigare jer izazivaju ovinosti (ponekad kao poslije jela i uzitak), travu jer im bude pihihi hahah, opijaju se da se opuste ili sta vec, a nargilu puse zbog...? Ne izaziva ovisnost, nema psihodelicne efekte
Nevjerovatno mi je da znam bruku ljudi koji ne puse cigare, travu, ne drogiraju se, ne piju,,ali zato dudlaju nargilu? Valjda ono eto ne radim poroke, ali sam ti sav prelud pusim shisu...po meni iskreno hoce da se "je.bu da im ne udje...
U vezi nargile sta mi jos nije jasno, hajd ako ti nargila predstavlja neki ceif trebao bi otici negdje orijentalna muzka flovi golovi jastuci tipa Dibek sto je prije , a ne srede se trebe ko da su posle na maturu, haljine, sminka stikle, likovi kosulje odijela, lupa ceca,dara,seka,buba,jala, ku.rci palci,,,a oni svi tako sredji u tom ambijentu sjede piju carobni caj i puse nargilu
to mi je cak i komicno vidjeti..

Ljudi puse cigare jer izazivaju ovinosti (ponekad kao poslije jela i uzitak), travu jer im bude pihihi hahah, opijaju se da se opuste ili sta vec, a nargilu puse zbog...? Ne izaziva ovisnost, nema psihodelicne efekte
Nevjerovatno mi je da znam bruku ljudi koji ne puse cigare, travu, ne drogiraju se, ne piju,,ali zato dudlaju nargilu? Valjda ono eto ne radim poroke, ali sam ti sav prelud pusim shisu...po meni iskreno hoce da se "je.bu da im ne udje...
U vezi nargile sta mi jos nije jasno, hajd ako ti nargila predstavlja neki ceif trebao bi otici negdje orijentalna muzka flovi golovi jastuci tipa Dibek sto je prije , a ne srede se trebe ko da su posle na maturu, haljine, sminka stikle, likovi kosulje odijela, lupa ceca,dara,seka,buba,jala, ku.rci palci,,,a oni svi tako sredji u tom ambijentu sjede piju carobni caj i puse nargilu
-
developer10
#18048 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jednom u zivotu probao, inace nepusac. Mantalo mi se pola sata poslije. To sranje sadrzi nikotin (ali ne i katran), tako da ne znam bas da ne izaziva ovisnost.invincible1921 wrote:I pored hiljadu stvari o kojima bi mogao pisat, moram spomenuti jednu koja mi prednjaci. Ne kontam nargilu...
Ljudi puse cigare jer izazivaju ovinosti (ponekad kao poslije jela i uzitak), travu jer im bude pihihi hahah, opijaju se da se opuste ili sta vec, a nargilu puse zbog...? Ne izaziva ovisnost, nema psihodelicne efekte![]()
![]()
U vezi nargile sta mi jos nije jasno, hajd ako ti nargila predstavlja neki ceif trebao bi otici negdje orijentalna muzka flovi golovi jastuci tipa Dibek sto je prije , a ne srede se trebe ko da su posle na maturu, haljine, sminka stikle, likovi kosulje odijela, lupa ceca,dara,seka,buba,jala, ku.rci palci,,,a oni svi tako sredji u tom ambijentu sjede piju carobni caj i puse nargilu![]()
![]()
![]()
-
invincible1921
#18049 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam nekad u drugom srednje kad se to tek pojavilo prije 10tak godina pusio dva tri puta izuzev mantanja i glavobolje nista mi se nije desilo...pa dobro mozda i izaziva nisam fkt upucen, ali nije sigurno ko cigare. Vidim raja moze najnormlanije mjesec bez narglie, ja vala ne bi dan bez cigare izdrzo izuzev da me neko zarobideveloper10 wrote:Jednom u zivotu probao, inace nepusac. Mantalo mi se pola sata poslije. To sranje sadrzi nikotin (ali ne i katran), tako da ne znam bas da ne izaziva ovisnost.invincible1921 wrote:I pored hiljadu stvari o kojima bi mogao pisat, moram spomenuti jednu koja mi prednjaci. Ne kontam nargilu...
Ljudi puse cigare jer izazivaju ovinosti (ponekad kao poslije jela i uzitak), travu jer im bude pihihi hahah, opijaju se da se opuste ili sta vec, a nargilu puse zbog...? Ne izaziva ovisnost, nema psihodelicne efekte![]()
![]()
U vezi nargile sta mi jos nije jasno, hajd ako ti nargila predstavlja neki ceif trebao bi otici negdje orijentalna muzka flovi golovi jastuci tipa Dibek sto je prije , a ne srede se trebe ko da su posle na maturu, haljine, sminka stikle, likovi kosulje odijela, lupa ceca,dara,seka,buba,jala, ku.rci palci,,,a oni svi tako sredji u tom ambijentu sjede piju carobni caj i puse nargilu![]()
![]()
![]()
- medvjed23
#18050 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja ovo ne kontam, urbanu odjeću na seljačkom derneku.. ništa ni protiv sela ni protiv grada, samo mi upada u oči nesklad..invincible1921 wrote: srede se trebe ko da su posle na maturu, haljine, sminka stikle, likovi kosulje odijela, lupa ceca,dara,seka..