Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
u zadnje vrijeme cest je saobracajac na trolejbuskoj kod pijace na Ciglanama, tako da i ovi iz Caspera manje parkiraju na stanici i trotoaru, sto je do sad bio ogroman problem
dječak sa šibicama wrote:Ja ne pamtim kad sam na ulici vidio policajca pozornika, ono klasika kao u normalnim drzavama, lik ide i patrolira okolo.
Oni to i ne rade vise. Mozes ih sresti samo oko buregdzinica, cevabdzinica i tako tih lokaliteta.
ja ne znam kud ti hodaš, al što se tiče centra, tu stvarno imaju redovne patrole, neki dan na M. Dvoru samo za jedno 3-4 sata vidio jedno 5-6 policajaca kako hodaju ulicom, doduše možda i zbog blizine stanice
dječak sa šibicama wrote:Ja ne pamtim kad sam na ulici vidio policajca pozornika, ono klasika kao u normalnim drzavama, lik ide i patrolira okolo.
Oni to i ne rade vise. Mozes ih sresti samo oko buregdzinica, cevabdzinica i tako tih lokaliteta.
ja ne znam kud ti hodaš, al što se tiče centra, tu stvarno imaju redovne patrole, neki dan na M. Dvoru samo za jedno 3-4 sata vidio jedno 5-6 policajaca kako hodaju ulicom, doduše možda i zbog blizine stanice
Dobro, covjek je rekao da ih vidja kako se vrte oko kakvih ''zanimljivih'' objekata. Ako jedenje, pijenje i ostale potrebe spadaju u patroliranje, onda se slomise patrolirajuci.
sta se desilo sa sapkama? u zadnje vrijeme vidjam samo drotove sa kacketima i nekim sportskim jaknama... i to i ne skontam da je drot dok mu se ne priblizim... uniforme su im takve da i ne lice na drotove... mozda je to i glavni razlog sto ih ne vidjamo na ulici
holowey wrote:sta se desilo sa sapkama? u zadnje vrijeme vidjam samo drotove sa kacketima i nekim sportskim jaknama... i to i ne skontam da je drot dok mu se ne priblizim... uniforme su im takve da i ne lice na drotove... mozda je to i glavni razlog sto ih ne vidjamo na ulici
Ja sam bas primjetio suprotno... Pojacane patrole u odnosu na prije. Vidjam redovno dva drota kako patroliraju po Vilsu, u Titovoj, na Grbavici. Bio sam pozitivno iznenadjen.
Po Alipašinu nema svrhe da hodaju, obiđu jednom sedmično u autu, tek forme radi da se tuspase...
bude po chengic vili onih rookija djece hodaju.
mislim da se jednom svidja treba koja radi u kladionici pa se tuda vrti, a i neka se vrti, taj dio je pun nekakvih drogiranih kloshara.
U sred bijela dana i u vrijeme kada je u posjeti predsjednik Bugarske sto bi u prevodu trebalo znaciti da su sigurnosne i policijske sluzbe puno revnosnije nego inace.
U sred bijela dana i u vrijeme kada je u posjeti predsjednik Bugarske sto bi u prevodu trebalo znaciti da su sigurnosne i policijske sluzbe puno revnosnije nego inace.
jbg, nije im zamjeriti, zadeverali se oko bugarina i oko danasnjih utakmica
holowey wrote:sta se desilo sa sapkama? u zadnje vrijeme vidjam samo drotove sa kacketima i nekim sportskim jaknama... i to i ne skontam da je drot dok mu se ne priblizim... uniforme su im takve da i ne lice na drotove... mozda je to i glavni razlog sto ih ne vidjamo na ulici
šapke ostale u fup-u i pokojem kantonu poput ze-do,ksb i dr.