Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
beni-bu-man

#18001 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

Bakir1 wrote:Ne znam, nisam navikao, patnja brate patnja, kakve su to dileje lele.
Kod nas u Visokom kad ko pegla svi sviraju svima smeta, mene danas blijedo gledaju, papak, sta mu je :run:
Kada mi ko spomene da treba u Sarajevo platio bih da ne idem.
Zenica, Tuzla, Banja Luka, svi imaju veliki broj auta, guzve ima ali saobraćaj ide, niko ne pegla....
nista ti do koseva pa malo pheje pa na traNvaj :lol: :lol: :lol:
Bakir1

#18002 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Necu dalje od Vogosce, nemam srecom potrebe, prirodna granica za nas malogradjane iz ZDK :mrgreen:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#18003 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Bakir1 wrote: Kada mi ko spomene da treba u Sarajevo platio bih da ne idem.
sad znas kako mi je,kad moram u grad radije bi da me neko cekicem po prstima ....
beni-bu-man

#18004 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:
Bakir1 wrote: Kada mi ko spomene da treba u Sarajevo platio bih da ne idem.
sad znas kako mi je,kad moram u grad radije bi da me neko cekicem po prstima ....
ja neko vece traNvajem iso, ja ljepote :mrgreen:
bitanga_sa_otesa

#18005 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

beni-bu-man wrote: ja neko vece traNvajem iso, ja ljepote :mrgreen:
hvala,ali ne vozim se javnim prevozom.radije pjeske...
beni-bu-man

#18006 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:
beni-bu-man wrote: ja neko vece traNvajem iso, ja ljepote :mrgreen:
hvala,ali ne vozim se javnim prevozom.radije pjeske...
najpametnije :thumbup:

meni hladno bi po nogicama, zaboravio pape obuc :mrgreen:
Travnički Noćni Šetač

#18007 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Bakir1 wrote:Turirao pucao u blokadu mal V8 ne usisa upa, gledaju me, divljak, manijak....
Lakše je u Tuzlu doci nego od vogosce do bascarsije....
Hihihihi.... ja ovo zamislio kako je izgledalo.... :lol: :lol: :lol:
zdruzdjo

#18008 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

bitanga_sa_otesa wrote: godinama trubim o tome ,al ''pravnici'' su u pravu,nemoj ih dirat ...

Ma ja uvijek ona prica "ne vozim preko ogranicenja i staaa jeee, hocu jer moguuu, crknite svi, aaaaaargh"
A onda ode u wc i odrma ga od plocice na macu diskreciju.
Travnički Noćni Šetač

#18009 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Onako reda radi par zabilježenih situacija... nisam nešto ni iznerviran ali eto da nam ne bude dosadno...
el_bake007

#18010 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by el_bake007 »

Ne treba tablice prekrivat
JavierBosnia

#18011 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by JavierBosnia »

Ulicom Skenderija od Courtyarda pa do cobanije otprilike treba jednu traku uvesti, ova druga nek sluzi za papke da stanu i upale sva 4. I onda cekaju nekog da ga fino pokupe na sred ulice.
Veceras ih je troje bilo na tom potezu, isprstim ih sa sirenom dok zaobilazim. Mozda seljaku neugodno bude ili skonta da cini prekrsaj
Travnički Noćni Šetač

#18012 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

el_bake007 wrote:Ne treba tablice prekrivat
Ne treba ali zelim... imam svoje razloge...
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#18013 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by liaar »

Sinoć oko 12 kroz Titovu od Vječne, kad na semaforu što presjeca Kulovićeva, idiot sa novim Santa Fe stao u sred srednje trake, i priča sa nekim likom sa trotoara. Ludilo :D
muha_sa

#18014 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

liaar wrote:Sinoć oko 12 kroz Titovu od Vječne, kad na semaforu što presjeca Kulovićeva, idiot sa novim Santa Fe stao u sred srednje trake, i priča sa nekim likom sa trotoara. Ludilo :D
zemljaka sreo--šta te to cudi
bitanga_sa_otesa

#18015 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

zenica-doboj i obratno,magistralna cesta...
na ogranicenju 80 vozi se 60
na ogranicenju 70 vozi se 50
na ogranicenju 60 vozi se 42
prestanak ogranicenja 70,uspori se na 45.
ja stvarno ne znam sta je s tim degenericima...kolonu napravi 30 auta i to predvodnik nije neki bezvezni auto...preticanja na punoj,mrtva krivina nepregledna ...crni sharan ,5 manevara nekih sto vode u smrt i jedva se izvuce svaki put...kobila neka s beNbarom karavan,gamize 40 na ogranicenju 70,10 auta iza nje niko ne pretice...u jednom momentu zaustavila je cijelu kolonu jer je stala na magistralnoj cesti da propusti dvojicu papaka koji se ukljucuju s nekog makadamskog puta,nemozes vjerovat...
imbecil neki s t5 raspadnutim koNbijem 40 se vuce od nemile do zenice,kolona 100 auta,zakacio trokut na prozor i upalio sva 4.uredno se ukljucio na autoput prema sarajevu i nastavio....naplatne kucice u semizovcu kolaps...kilometar kolona...
ne treba se ni voziti vise... poyyy...
Naslovnica

#18016 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

bitanga_sa_otesa wrote:zenica-doboj i obratno,magistralna cesta...
ja stvarno ne znam sta je s tim degenericima...kolonu napravi 30 auta i to predvodnik nije neki bezvezni auto...preticanja na punoj,mrtva krivina nepregledna ...crni sharan ,5 manevara nekih sto vode u smrt i jedva se izvuce svaki put...kobila neka s beNbarom karavan,gamize 40 na ogranicenju 70,10 auta iza nje niko ne pretice...u jednom momentu zaustavila je cijelu kolonu jer je stala na magistralnoj cesti da propusti dvojicu papaka koji se ukljucuju s nekog makadamskog puta,nemozes vjerovat...
imbecil neki s t5 raspadnutim koNbijem 40 se vuce od nemile do zenice,kolona 100 auta,zakacio trokut na prozor i upalio sva 4.uredno se ukljucio na autoput prema sarajevu i nastavio....naplatne kucice u semizovcu kolaps...kilometar kolona...
Sve istina.
Ljudi stave 80 ogranicenje ono vozi 60. Pun qratz takvih debila.
Travnički Noćni Šetač

#18017 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

I još se kolona nabije jedan iza drugog tako da tebe koji si peti,osmi ili deseti u koloni onemogućavaju da ih pređeš jednog po jednog ili dvojicu po dvojicu... ne razumijem vožnju na metar iza nekog kilometrima bez ikakve namjere da pretiče ali ni za živu glavu ne odmiče se par metara da drugi mogu preticati...
bitanga_sa_otesa

#18018 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Travnički Noćni Šetač wrote:I još se kolona nabije jedan iza drugog tako da tebe koji si peti,osmi ili deseti u koloni onemogućavaju da ih pređeš jednog po jednog ili dvojicu po dvojicu... ne razumijem vožnju na metar iza nekog kilometrima bez ikakve namjere da pretiče ali ni za živu glavu ne odmiče se par metara da drugi mogu preticati...
posebna vrsta degenerika....
esso_sa

#18019 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by esso_sa »

Zato lijepo kupis motor, prodas auto i rahat. :mrgreen: Zimi, kad ne moze motor, moze se malo i prohodati, dobro i za zdravlje :)
Odavno se vise ne moze normlalno voziti autom po vecim gradovima i nasim magistralama. Sada, ako hoces da vozis normalno i po ogranicenju, rizikujes udes jer za takvu voznju imas masu prepreka (idiota) sa kojim se moras boriti
zdruzdjo

#18020 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

bitanga_sa_otesa wrote:zenica-doboj i obratno,magistralna cesta...

Arrghhhh sta je?
Ne krse ljudi zakon. Mogu voziti koliko hoce ako su unutar dozvoljenog limita.
Aaaaa
Sta hocete...

Jahhhhhh
Throttle

#18021 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

U zadnjih 5-6 godina se brzina voznje na m17 izmedju Zenice i Doboja spustila otprilike za 30kmh. Prije redovno se islo 80-90 na nekim dionicama. Nisu mi jasni ljudi, jel zbog radara il je jednostavno daska u glavi, zadnji put kad sam isao sam na svakoj isprekidanoj u lijevoj traci bio a gotovo nigdje nisam bio u prekrsaju. Meni su najgori oni sto ne znaju hoce li zapocet preticanje nego se nabiju na auto ispred i voze po liniji, nikad ne znas hoce li se budala izbacit u lijevu ako krenes preticat. Jos ako ide iza kamiona, e tu je cirkus. 150 konja pod haubom, pregledna cesta i on se nesto premislja hoce li ili nece ko da vozi jugu
Dope_Man

#18022 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

Ma idioti.. sigurno tu ima i krivice radara, i iz ugla drzave to je super.. hej usporili su zbog radara, a usput i pune budzet povremeni izleti, sve 5. A to sto idioti ne mogu da shvate da (koliko znam) svaki hebeni radar puca na 10+ od ogranicenja + da sat uvijek pokazuje vise nego sto stvarno ides, to je krivica od idiota od vozaca. Pa ''da bude siguran'' na limitu 60 se vozi 50, sto je stvarna oko 45, i hebi mu mater onda.

Imao sam istu situaciju kad sam isao na odmor nedavno. Hocu lijepo u Austriju, vozim iza Zenice, razvukla kolona a regularno 20 ispod limita. Vidim tamo naprijed (ima 15 auta do tamo) kamio neki i kontam on razvlaci.. nakon nekog vremena skontam nije idiot u kamionu vec neki ispred koji i njeg pegla. Kad su ga eventualno isprestizali (a nekima je trebala avionska pista za to) prilazim i vidim levat sa Austrijskim tablicama.. Scenik prva generacija.. taslaci ga lik lagano. Ja otisao i evo vratio se.. kontam da je on do sad bar do Zagreba uspio stici hebo sebe i svoje vjestine.
Bakir1

#18023 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

lako mi je za Vas :D
ja jednom sedmicno prodjem tim putem :lol:
drug_profi

#18024 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Bakir1 wrote:lako mi je za Vas :D
ja jednom sedmicno prodjem tim putem :lol:
Ne idem tako cesto. Jednom u dva-tri mjeseca. Skuliram se max. i sta cu. Tjesim se sad ce jos malo pa autoput Vc.... :mrgreen:
condy

#18025 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Ko nema zivaca za kuliranje po gasu i predjes ih...a ako bude radar iskuliraj :mrgreen:
Post Reply