Skorojevićka kakva je ona bi sve svoje diplome i slike držala uokvirena po zidovima....diplomske, doktorate, magistarske i ostale radove na prvim policama odmah do Kur'ana.....čim je počela priča o njenom "školovanju" odmah bi pokazala i začepila usta svakome.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
suspect_zero
#18001 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
Dimu1927
#18002 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
formalno pravno govorim, pare su od drzave, budzet je drzavni, nemamo mi gradjani nikakav "udjel" u tomesuspect_zero wrote: ↑30/05/2021 13:32 Aha, i oni isto tako misle....nisu pare od naroda nego od države, mi smo država i zato uzimamo, otimamo, krademo jer je to sve naše![]()
koliko su pare od naroda vidimo na primjeru kad treba platiti lijecenje nekom djetetu
- mirsek
#18003 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa zadruga je puno gledana al to ne znaci da nije sund.
Slazem se za gledanje iz vise uglova, to je korisno, samo sto on zloupotrebljava medij da svoj ugao namece kao istinu.
- spinel_
#18004 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad, a narocito nakon ovoga sto mu rade iz SDA ima pravo da bude pristrasan i da objavljuje ili ne objavljuje sta je njemu volja.
Privatna tv kuca, molim lijepo. Tako radi i Hayat.
Privatna tv kuca, molim lijepo. Tako radi i Hayat.
- Humljanin
#18005 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E ova je jaka. Čuj nisu pare od naroda nego od državeDimu1927 wrote: ↑30/05/2021 13:22ja ne podrzavam, za ostale ne znamLogin77777 wrote: ↑30/05/2021 13:16 Neki se ponose da podrzavaju ljude koji kradu drzavne pare. Cije su ustvari vlasnistvo naroda ove drzave. I takvi svake dvije godine ima 200 000.
jes i tu tako glasan?
a pare nisu od naroda nego od drzave, kojom upravljaju oni koje narod izabere, a s obzirom na to ocito da to (vecini) odgovara po rezultatima izbora... jbg demokratija.
i ne hajruju samo drzavni sluzbenici od tih para, nego i svi ostali privrednici koji pljackaju budzet prenapuhanim cijenama na tenderima i lose izvedenim poslovima
ne pokradu sve politicari nego krade i narod (ne placa porez npr), jbg demokratija![]()
-
suspect_zero
#18006 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nećeš to nikada moći objasniti ovim na državnoj sisi, ono što realni sektor zaradi ovi bez ikakvog srama spiskajuuglavnomja wrote: ↑30/05/2021 13:37 odakle pare drzavi?????????
uzima ti 50% plate, i jos porezi, pdv, akcize,
cuj pare su drzavne, kao da je drzava izdvojena krava koju ovi muzu ... perpetuum mobile muznja, neiscrpna ... ne moras je ni hraniti ni pojiti
- mirsek
#18007 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad Svrakic pocne plakati i patetisati, i njega cu pljuvati bez milosti.
Neka objavljuje sta hoce, samo neka ne podmece, puno ce platiti odstete a izgleda da mu fali para, samo da ne zavrsi kod dodika kao mato djakovic.
Po 12 put, zasto montira i podmece lazne izjave ?
- deogest
#18008 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A zna li iko gdje su pare od registracija vozila i putarine? Rijec je o milijardama eura. Pa po kuci 2 auta imas danas. A gdje su kamioni, autobusi. I onda nisu u stanju bili napravit 10km puta prema Neumu, sto ti je jedini izlaz na more.suspect_zero wrote: ↑30/05/2021 13:42Nećeš to nikada moći objasniti ovim na državnoj sisi, ono što realni sektor zaradi ovi bez ikakvog srama spiskajuuglavnomja wrote: ↑30/05/2021 13:37 odakle pare drzavi?????????
cuj pare su drzavne, kao da je drzava izdvojena krava koju ovi muzu ... perpetuum mobile muznja, neiscrpna ... ne moras je ni hraniti ni pojiti
Nama tacno treba sve oduzeti, daj strancima nek fino sebi pripoje i naprave kako bog zapovijeda.
- atmel
#18009 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hahaha i onda se pitamo zašto nam je ovako.Humljanin wrote: ↑30/05/2021 13:42E ova je jaka. Čuj nisu pare od naroda nego od državeDimu1927 wrote: ↑30/05/2021 13:22ja ne podrzavam, za ostale ne znamLogin77777 wrote: ↑30/05/2021 13:16 Neki se ponose da podrzavaju ljude koji kradu drzavne pare. Cije su ustvari vlasnistvo naroda ove drzave. I takvi svake dvije godine ima 200 000.
jes i tu tako glasan?
a pare nisu od naroda nego od drzave, kojom upravljaju oni koje narod izabere, a s obzirom na to ocito da to (vecini) odgovara po rezultatima izbora... jbg demokratija.
i ne hajruju samo drzavni sluzbenici od tih para, nego i svi ostali privrednici koji pljackaju budzet prenapuhanim cijenama na tenderima i lose izvedenim poslovima
ne pokradu sve politicari nego krade i narod (ne placa porez npr), jbg demokratija![]()
![]()
Last edited by atmel on 30/05/2021 13:51, edited 1 time in total.
- spinel_
#18010 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To samo jos u tvojoj glavi podmece lazne izjave. Ja to nisam tako razumio, ali nek ti bude.mirsek wrote: ↑30/05/2021 13:45Kad Svrakic pocne plakati i patetisati, i njega cu pljuvati bez milosti.
Neka objavljuje sta hoce, samo neka ne podmece, puno ce platiti odstete a izgleda da mu fali para, samo da ne zavrsi kod dodika kao mato djakovic.
Po meni vise podmece Stav s laznim indexom iz Zagreba.
Ako ima pravde, nadam se da ce se izaci konacno na cistac s ovim da se zna istina. Ali cisto sumnjam.
Ne brini se ti za njegovu tv kucu, nece sigurno bankrotirati.
A sto se tice patetike ispred Bosmala ok slazem se, ali ima pravo prozivati Bakira u studiju do mile volje. A narocito jer isti nema argumenata da mu se suprostavi uzivo. Da ima dosao bi sigurno.
Last edited by spinel_ on 30/05/2021 13:52, edited 1 time in total.
- uglavnomja
#18011 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
deogest wrote: ↑30/05/2021 13:47A zna li iko gdje su pare od registracija vozila i putarine? Rijec je o milijardama eura. Pa po kuci 2 auta imas danas. A gdje su kamioni, autobusi. I onda nisu u stanju bili napravit 10km puta prema Neumu, sto ti je jedini izlaz na more.suspect_zero wrote: ↑30/05/2021 13:42Nećeš to nikada moći objasniti ovim na državnoj sisi, ono što realni sektor zaradi ovi bez ikakvog srama spiskajuuglavnomja wrote: ↑30/05/2021 13:37 odakle pare drzavi?????????
cuj pare su drzavne, kao da je drzava izdvojena krava koju ovi muzu ... perpetuum mobile muznja, neiscrpna ... ne moras je ni hraniti ni pojiti![]()
Nama tacno treba sve oduzeti, daj strancima nek fino sebi pripoje i naprave kako bog zapovijeda.
a te milijarde su po dzepovima lopova na vlasti, kao sto se vidi iz ovog gore tekste koji je stavila melisa finno pise sukob 2 bakira je bio zbog PARA
rat se vodio zbog para
sve je zbog para
ima para u budzetu za lijecenje bolesne djece, ali te su pare rezervisane za privatne dzepove
stoka je demokratiju shvatila kao da vlast znaci privatno vlasnistvo
narod je dobrim dijelom skontao, ali ostali placenici i KRADJA IZBORA, to ih drzi na vlasti, cik je produzena ruka stranaka
a dzamija i crkve su sastavni dio stranaka
- atmel
#18012 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gnusna poruka estradnog menadžera Faruka Drine: Nadam se će Hadžifejzovića strefiti il' srčani il' moždani
https://avaz.ba/vijesti/bih/655261/gnus ... il-mozdani
https://avaz.ba/vijesti/bih/655261/gnus ... il-mozdani
- mirsek
#18013 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemas sta da drugacije razumijes, sve je u videu potpuno jasno, namjestene izjave, ne znam sto je to Senad sebi uradio, uopste mu to nije trebalo iskreno.spinel_ wrote: ↑30/05/2021 13:51To samo jos u tvojoj glavi podmece lazne izjave. Ja to nisam tako razumio, ali nek ti bude.mirsek wrote: ↑30/05/2021 13:45Kad Svrakic pocne plakati i patetisati, i njega cu pljuvati bez milosti.
Po meni vise podmece Stav s laznim indexom iz Zagreba.
Ako ima pravde, nadam se da ce se izaci konacno na cistac s ovim da se zna istina. Ali cisto sumnjam.
Ne brini se ti za njegovu tv kucu, nece sigurno bankrotirati.
A sto se tice patetike ispred Bosmala ok slazem se, ali ima pravo prozivati Bakira u studiju do mile volje. A narocito jer isti nema argumenata da mu se suprostavi uzivo. Da ima dosao bi sigurno.
Dokumentacija je druga stvar, to se treba ispitati i tu ima puno nelogicnosti, bar ovo sto prikazuju.
-
made_in_sarajevo
#18014 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moram priznati bakiru da se dobro obrazovo kako internet radi. Otkako se heroina prozvala tako je bakir sam pobijedio cetnike, pucalo se na njega, ranjen 5x, posamaro kriminalce, napravio drzavu, heroina sve izljecila i broj umrlih je ustvari laz trojke i senada, senad je ustvari cetnik koji minira drzavu, trojka su isto cetnici koji miniraju drzavu.
Samo ih jebe jos jedna stvar, nikako da shvate da puno vise ljudi ne razmislja salamom, nego sabiraju 2+2 i to ih jebe da valja.
Jebe ih sto je bakira na liniji vidio sam sda, jebe ih i to da usred granatiranja salju se elektricari da osposobe transfuziologiju i ljudi trce kroz grad misleci ode krv jebote, a gore ih bake doceka vireci iz podruma. Jebe ih sto ocigledno heroina je lagala za skolovanje i specijalizaciju jer ako nije dokaze u 1min sve i nabije ih sve na neku stvar, a sda i zahiragic bi galamili kako ce tuziti senada i face. Jebe ih sto ovo sad moze povuci tuzbi i tuzbi protiv sebije. Jebe ih sto nikako ne mogu da osvoje forume, facebook, youtube i senada. Jebe ih sto spinovanja kako je senad montiro, a ne uradio kompilaciju sa n1, iz mostara, sa faktora i stava u jedan video ( ne to nije kompilacija, senad je namontiro rijeci
), ne prolaze nikako pa se jadnici satrase da nas ubjede kako je to montaza. Jebe ih sto ne prolazi kako je vucic senadov predsjednik, a jebe ih posebno sto bakir ne smije prici bosmalu, a ne jos da mu bude gost. Jebe ih momacki sto ipak sda ne brani drzavu, kanton nije nato, bosnjaci imaju zamjenu u NIP i SBB, mi normalni imamo napokon trojku i jebe ih sto ne pije vise nikako prica " eto kad padne sda vidjet cemo onda, eto cetnika, eto kad padne sda eto sve ce se rijesiti". Kad padne sda budite sigurni da ce se sve rijesiti i da ce hapsenja i presuda biti mali milion. Ne hapsenja sitne buranije nego samog vrha.
Mozete se vi kleberiti koliko hocete, ali svima vama sda botovima je ovo u glavi i svjesni ste toga. Sta ce otkaza biti, ponistenih diploma, ugasenih sda firmi. Ne to nece oslabiti drzavu, unistiti ekonomiju i ljudi ce ostati bez posla. To ce napokon znaciti kraj fasizmu, pocetak kraja hdz, kraj dodika i svih fasista koji razmisljaju ko sda, hdz, dodik i slicni. Znacit ce napokon pocetak normalne drzave gdje moj mjesani brak nece biti jao izdaja, gdje nece biti poslo me asim, nego da vidimo koliko znas o poslu. Zato slabo drzite IT firme jer su vecinom stranci i domaci nemaju vremena biti sda jer strance zaboli tuki za sda, stranca zanima rad, znanje i kvalitet. Sve ono sto je sda unistila. Kad se kanton sarajevo skroz oslobodi ovog zla zvanog sda, samo ce se dalje siriti po drzavi, jer sto bi neko u pizdi materinoj glaso za sda, a u KS gdje nema sda sistem napokon poceo funkcionisati, plate dobre i normalno se moze zivjeti.
Za kraj cuj braca muslimani, braca turci hahahahaha. Tolika braca da cetnik vucic izvadi kurac i popisa vas sviju. Braca muslimani pola milijarde ulozili u BIH, 3 milijarde u srbiju. Odlicna braca ta. Ah pa da, nisu mogli u kanton sarajevo uloziti jer covic i dodik sjede u kantonu sarajevo ili zenickom ili bihac ili gorazde
I sve dok sda pjeni na senada, taj covjek ima moju podrsku 100%. Koliko god narcisoidan bio, hvalite me moja usta, cim te sda uzima u usta svako malo znaci da svoj posao odlicno radis.
Inace koliko je hayat dobar klimac glavom, bazen koji se nalazi u wogu prebacio da kanton placa racune oko istog i to bas dok je nenadic bio premijer. Cim su dosli na vlast na vrat na nos odvajaj bazen od hayat i predstavi to kao vrhnuski potez vlade kantona hahahah.
Mirsek, na kraju vikenda kad televizija pusti snimke utakmica, dakle to nije kompliacija vise utakmica u jedan video, nego je to montaza i ustvari laz?
Samo ih jebe jos jedna stvar, nikako da shvate da puno vise ljudi ne razmislja salamom, nego sabiraju 2+2 i to ih jebe da valja.
Jebe ih sto je bakira na liniji vidio sam sda, jebe ih i to da usred granatiranja salju se elektricari da osposobe transfuziologiju i ljudi trce kroz grad misleci ode krv jebote, a gore ih bake doceka vireci iz podruma. Jebe ih sto ocigledno heroina je lagala za skolovanje i specijalizaciju jer ako nije dokaze u 1min sve i nabije ih sve na neku stvar, a sda i zahiragic bi galamili kako ce tuziti senada i face. Jebe ih sto ovo sad moze povuci tuzbi i tuzbi protiv sebije. Jebe ih sto nikako ne mogu da osvoje forume, facebook, youtube i senada. Jebe ih sto spinovanja kako je senad montiro, a ne uradio kompilaciju sa n1, iz mostara, sa faktora i stava u jedan video ( ne to nije kompilacija, senad je namontiro rijeci
Mozete se vi kleberiti koliko hocete, ali svima vama sda botovima je ovo u glavi i svjesni ste toga. Sta ce otkaza biti, ponistenih diploma, ugasenih sda firmi. Ne to nece oslabiti drzavu, unistiti ekonomiju i ljudi ce ostati bez posla. To ce napokon znaciti kraj fasizmu, pocetak kraja hdz, kraj dodika i svih fasista koji razmisljaju ko sda, hdz, dodik i slicni. Znacit ce napokon pocetak normalne drzave gdje moj mjesani brak nece biti jao izdaja, gdje nece biti poslo me asim, nego da vidimo koliko znas o poslu. Zato slabo drzite IT firme jer su vecinom stranci i domaci nemaju vremena biti sda jer strance zaboli tuki za sda, stranca zanima rad, znanje i kvalitet. Sve ono sto je sda unistila. Kad se kanton sarajevo skroz oslobodi ovog zla zvanog sda, samo ce se dalje siriti po drzavi, jer sto bi neko u pizdi materinoj glaso za sda, a u KS gdje nema sda sistem napokon poceo funkcionisati, plate dobre i normalno se moze zivjeti.
Za kraj cuj braca muslimani, braca turci hahahahaha. Tolika braca da cetnik vucic izvadi kurac i popisa vas sviju. Braca muslimani pola milijarde ulozili u BIH, 3 milijarde u srbiju. Odlicna braca ta. Ah pa da, nisu mogli u kanton sarajevo uloziti jer covic i dodik sjede u kantonu sarajevo ili zenickom ili bihac ili gorazde
I sve dok sda pjeni na senada, taj covjek ima moju podrsku 100%. Koliko god narcisoidan bio, hvalite me moja usta, cim te sda uzima u usta svako malo znaci da svoj posao odlicno radis.
Inace koliko je hayat dobar klimac glavom, bazen koji se nalazi u wogu prebacio da kanton placa racune oko istog i to bas dok je nenadic bio premijer. Cim su dosli na vlast na vrat na nos odvajaj bazen od hayat i predstavi to kao vrhnuski potez vlade kantona hahahah.
Mirsek, na kraju vikenda kad televizija pusti snimke utakmica, dakle to nije kompliacija vise utakmica u jedan video, nego je to montaza i ustvari laz?
- mirsek
#18015 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pokazi mi u videu da je ona rekla da nije studirala u Zagrebu i ako to pokazes ja cu se odmah povuci sa teme.made_in_sarajevo wrote: ↑30/05/2021 14:04
Jel to toliko tesko
Evo ja cu reci gdje je rekla da nije specijalizirala u Zagrebu na 05:02, i taj odgovor je namontiran na Bakirovu pricu o studiranju, zasto je to podmetnuto, pitajte Senada i njegove poltrone od novinara.
Last edited by mirsek on 30/05/2021 14:20, edited 1 time in total.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#18016 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta kazu jednu, drugi ili treci je nebitno, jer svi lažu, evo 20 godina, a mi svi jedemo buljave sendviče (neko s namjerom, neko jer ga zapadne jer nema sta drugo).
Ono što je bitno je pečat, pe nak izvoli i neka nas sve isprska i ona i bake velikim mlazom, što da ne? Neka objave sve i neka skinu ljagu sa svog imena, pa neka nas nastave guziti, uz primjesu pišanja. Nije da nismo navikli.
Ono što je bitno je pečat, pe nak izvoli i neka nas sve isprska i ona i bake velikim mlazom, što da ne? Neka objave sve i neka skinu ljagu sa svog imena, pa neka nas nastave guziti, uz primjesu pišanja. Nije da nismo navikli.
- mirsek
#18017 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da li se jedna stranka oglasila o napadu na FACE TV ?
Cudno mi da svi sute, kao da niko ne osudjuje ovaj napad..
Cudno mi da svi sute, kao da niko ne osudjuje ovaj napad..
- bogoljub
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#18019 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta ce ti biti cudno? Da je NIP dao podrsku "novisnim medijima" odmah bi sda sendvicari imali jos jednu temu za skretanje paznje.
Nemaju se oni sta oglašavati dok se ne provede istraga, jasna i kompletna, pa da kazemo, izvini 'erojino, naša greška, vjerovali smo drpcu Senadu, a ne tvojim 10todnevnim raznim pokušajima opravdanja. AKo bude tako, svi upućujemo izvinjenje.
Ako ne bude, onda svi trazimo odgovornost, nebitno jesi li invidua ili stranka.
-
Dimu1927
#18020 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ako ti mislis da ti imas nekog udjela u tim para, de otidji na blagajnu ili gdje vec podigni jednu stoju, nek ti odbiju "od onog tvog dijela", pa javi i meni gdje da odem i meni treba
procitaj fino sta pisem, formalno-pravno...
- mirsek
#18021 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma to, da.
Vidim neki skup podrske pa kontam ozbiljna stvar.
- mirsek
#18022 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma nemaju sta cekati istragu, jednostavno napisu "osudjujemo napad na novinare i ocekujemo sto brzi rezultat istrage oko dogadjaja" ako se to vodi kao napad na FACE. Pa ko bi te mogao prozvati zbog toga, a i da prozove, boli te briga.un1ted wrote: ↑30/05/2021 14:37Sta ce ti biti cudno? Da je NIP dao podrsku "novisnim medijima" odmah bi sda sendvicari imali jos jednu temu za skretanje paznje.
Nemaju se oni sta oglašavati dok se ne provede istraga, jasna i kompletna, pa da kazemo, izvini 'erojino, naša greška, vjerovali smo drpcu Senadu, a ne tvojim 10todnevnim raznim pokušajima opravdanja. AKo bude tako, svi upućujemo izvinjenje.
Ako ne bude, onda svi trazimo odgovornost, nebitno jesi li invidua ili stranka.![]()
Jel to znaci da samo Senad, poznanici i njemu bliski portali smatraju da je ovo bio napad na njega i FACE ? Drama queen ??
Fakat cudno da nijedna stranka nije objavila osudu..
- HakanSukur
#18023 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je bahati, senzacionalistički i patološko narcisoidni polunovinar, deficitarnog opšteg i stručnog znanja, vjerovatno i hronični ovisnik o konzumiranju južnoameričke biljke.
Za priglupog i radikalnim islamizmom zadojenog Bakira i sandžačko-planinsku divokozu Sebiju, i kao takav, je moralna i intelektualna veličina.
The end
Za priglupog i radikalnim islamizmom zadojenog Bakira i sandžačko-planinsku divokozu Sebiju, i kao takav, je moralna i intelektualna veličina.
The end
- un1ted
- bogoljub
#18025 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Podržavam slobodno novinarstvo samo onda kada novinari za ono što pričaju imaju nekakve dokaze.
Poslije gostovanja KURJAKA ASIMA i takvog BLAMa
Pošteno bi bilo da se Senad izvini gledateljstvu. Ali jok, on je izabrao drugi put.
Takav jedan novinar koji sebe smatra sultanom novinarstva, poštenja dovodi sebe u situaciju da mu kolege novinari napišu sljedeće:
" Upravni odbor BH novinara, dodaje se, želi skrenuti pažnju Face TV i svim drugim medijima na potrebu poštivanja novinarske etike i profesionalnih standarda, posebno na principe tačnog, poštenog, pristojnog i balansiranog izvještavanja o vodećim ljudima bilo koje stranke, uključujući i SDA."
Poslije gostovanja KURJAKA ASIMA i takvog BLAMa
Pošteno bi bilo da se Senad izvini gledateljstvu. Ali jok, on je izabrao drugi put.
Takav jedan novinar koji sebe smatra sultanom novinarstva, poštenja dovodi sebe u situaciju da mu kolege novinari napišu sljedeće:
" Upravni odbor BH novinara, dodaje se, želi skrenuti pažnju Face TV i svim drugim medijima na potrebu poštivanja novinarske etike i profesionalnih standarda, posebno na principe tačnog, poštenog, pristojnog i balansiranog izvještavanja o vodećim ljudima bilo koje stranke, uključujući i SDA."