Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
mali_balon

#18001 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mali_balon »

Nesta kontam....koliko ljudi je Arya ubila sa onog svog spiska.....za maloprstica i onog starog jel Frey znam...ko jos...vecina ih mrtvo bez nje
NightWatchMember

#18003 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by NightWatchMember »

mali_balon wrote:Nesta kontam....koliko ljudi je Arya ubila sa onog svog spiska.....za maloprstica i onog starog jel Frey znam...ko jos...vecina ih mrtvo bez nje
Nije Litlfinger bio na spisku. Poliver, Rorž, Merin Trant, Frej. Ostali još Sersei i Planina. Ostali su stradali od drugih ili ih je sama skinula sa spiska.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#18004 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

mali_balon wrote:Nesta kontam....koliko ljudi je Arya ubila sa onog svog spiska.....za maloprstica i onog starog jel Frey znam...ko jos...vecina ih mrtvo bez nje

zato su i stavili hounda i aryu u istoj sceni kako na konjima idu zajedno prema KL, on da rijesi problem sa bratom a ona sa bratom mu i cersei... i osta spisak prazan, hounda je skinula sa spiska ostavljajuci ga polumrtvog i osakacenog, postadose sad prijatelji...
kakavdanakneiskustvu

#18005 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

pici wrote:Image

napokoM i njemu da svane :mrgreen:
:lol: :thumbup: :thumbup:
zilog

#18006 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by zilog »

pici wrote:

zato su i stavili hounda i aryu u istoj sceni kako na konjima idu zajedno prema KL, on da rijesi problem sa bratom a ona sa bratom mu i cersei... i osta spisak prazan, hounda je skinula sa spiska ostavljajuci ga polumrtvog i osakacenog, postadose sad prijatelji...
Prije toga ga je opljackala... :D
bunk

#18007 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by bunk »

Arya je krknula NK usput i Gendry- a :mrgreen: ,slijedi vjerovatni pokusaj skidanja glave no1 neprijatelju Cersei.
I tu ce se po meni raspetljati sva prica.
Od prve epizode sam Stark,nadam se da je debelo kopile zavrsilo svoj obracun s njima ...
mali_balon

#18008 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mali_balon »

a Podrik odma dvije zgrabio :D
pici

#18009 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

mali_balon wrote:a Podrik odma dvije zgrabio :D
malo mu je... u kupleraju dje su ga tiryon i bronn ostavili bilo ih je pet-sest :izet:
drogon2

#18010 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

Joj sutra je vjv najiscekivanija ep ikad. Na redditu ludilo. Izaslo je vise kontradiktornih leakova i sad svi bukvalno samo cekaju da vide koji ce bit pravi :lol:
mali_balon

#18011 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mali_balon »

pici wrote:
mali_balon wrote:a Podrik odma dvije zgrabio :D
malo mu je... u kupleraju dje su ga tiryon i bronn ostavili bilo ih je pet-sest :izet:
Ja sam samo cekao kada ce ove dvije pobjec...jel....znajuci podrika :D :D :D :D
90minut

#18012 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

drogon2 wrote:Joj sutra je vjv najiscekivanija ep ikad. Na redditu ludilo. Izaslo je vise kontradiktornih leakova i sad svi bukvalno samo cekaju da vide koji ce bit pravi :lol:

Pravi leak je na redditu sigurno baš kao i onda za Battle of Bastards samo što sad raja namjerno prave raznorazne i ima ih toliko da više niko nema pojma koji je pravi..

Ja sam ustvari procitao cijeli onaj leak kad su se kopilad borila i na kraju kad se sve ispostavilo tacnim iznenadilo me još više koliko je bio u pravu od a do ž. :lol:
NightWatchMember

#18013 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by NightWatchMember »

Battle of leaks
drogon2

#18014 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

90minut wrote:
drogon2 wrote:Joj sutra je vjv najiscekivanija ep ikad. Na redditu ludilo. Izaslo je vise kontradiktornih leakova i sad svi bukvalno samo cekaju da vide koji ce bit pravi :lol:

Pravi leak je na redditu sigurno baš kao i onda za Battle of Bastards samo što sad raja namjerno prave raznorazne i ima ih toliko da više niko nema pojma koji je pravi..

Ja sam ustvari procitao cijeli onaj leak kad su se kopilad borila i na kraju kad se sve ispostavilo tacnim iznenadilo me još više koliko je bio u pravu od a do ž. :lol:
Ma jok, za sestu i sedmu sezonu si imao leakove od prve do zadnje ep i to rasporedjene po epizodi :lol: Sad toga nema, neko nesto pogodi, neko nesto ofula.

Inace, jel neko upratio one kartice za Dan majki koje je HBO izbacio. Daenerys i Cersei se obje drze za stomak na tim karticama pa eto xd
pici

#18015 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

ovo sa ovim leakovima je ono bas razocaravajuce... ama bas ni jedan mi se nije dopao, ovo nije bittersweet ni jedan kraj nego razocaravajuca sranja, kosto rekose i dinkic i harington, ona emilija je pod raznim drogama samo se krevelji...
pici

#18016 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

drogon2 wrote:
Ma jok, za sestu i sedmu sezonu si imao leakove od prve do zadnje ep i to rasporedjene po epizodi :lol: Sad toga nema, neko nesto pogodi, neko nesto ofula.

Inace, jel neko upratio one kartice za Dan majki koje je HBO izbacio. Daenerys i Cersei se obje drze za stomak na tim karticama pa eto xd

palo bi u vodu ono prorocanstvo sa cersei o kraljici poslije nje... jedino ako ne misle da je ispunjeno sa Margaery Tyrell... ovo sad sa spojlerima je lutrija a i sami su rekli da ce snimiti vise krajeva, cak zasebnih sa pojedinim glumcima... sa Jonom su kolko se zna snimili dva zavrsetka, sa Tiryionom i Dany isto... sad u montazi odlucuju koji je pravi a ne smije puno odudarat od debelog prdonje... ma zapravo i smije on je svoje zavrsio sa pjesmom leda i vatre...
90minut

#18017 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

pici wrote:ovo sa ovim leakovima je ono bas razocaravajuce... ama bas ni jedan mi se nije dopao, ovo nije bittersweet ni jedan kraj nego razocaravajuca sranja, kosto rekose i dinkic i harington, ona emilija je pod raznim drogama samo se krevelji...
Napušena je konstantno
pici

#18018 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

90minut wrote:
pici wrote:ovo sa ovim leakovima je ono bas razocaravajuce... ama bas ni jedan mi se nije dopao, ovo nije bittersweet ni jedan kraj nego razocaravajuca sranja, kosto rekose i dinkic i harington, ona emilija je pod raznim drogama samo se krevelji...
Napušena je konstantno

da je meni se sa njom napusit da pravimo male zmajeve... za repku
90minut

#18019 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

Nego recite mi šta je vama u mozgu pa vi citate te leakove?

Baš budalasti potezi
drogon2

#18020 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

90minut wrote:Nego recite mi šta je vama u mozgu pa vi citate te leakove?

Baš budalasti potezi
Sta je tebi u mozgu?
Idemedosumom

#18021 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Idemedosumom »

Baš budalasti potezi
Hajde što vole sebi spojlati, ali što vole i drugima :skoljka:
90minut

#18022 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

drogon2 wrote:

Baš budalasti potezi
Sta je tebi u mozgu?
Jes' to ljut?
drogon2

#18023 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

90minut wrote:
drogon2 wrote:

Baš budalasti potezi
Sta je tebi u mozgu?
Jes' to ljut?
Pa nek cita ko sta hoce, ja kako vidim samo se spominju leakovi a o sadrzaju istih se uopste ne raspravlja.
90minut

#18024 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 90minut »

Naravno da se ne raspravlja inace pedala s foruma meni samo nije jasno zašto sam ideš i gledaš..
drogon2

#18025 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by drogon2 »

90minut wrote:Naravno da se ne raspravlja inace pedala s foruma meni samo nije jasno zašto sam ideš i gledaš..
Lepo mi je hehe
Post Reply