Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#18001 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

svrsajevica i hadzica ne zvati u daljim utakmicama. imamo igraca manje sa njima u sastavu
Tomahawk11
Globalni moderator

#18002 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:Place mi se kad vidim avdiju i Hadžića :(
Kad vidim Avdiju u sastavu, nema napretka mjesec dana. Sreca pa je prijateljska. Kako je ono i do Hajduka dospjelo?
duminjo

#18003 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by duminjo »

Ne znam toma, stvarno ne znam. Hajd recimo da ga je pape zvao zbog burazove agencije, evo mesa ga je ubacio u vatru odmah protiv Austrije (prijateljska OK) i njega i Hadžića. Potajno se nadam da ih je ubacio u prvih 11 da se uvjeri u njihovu nesposobnost i da ima dobar razlog da ih vise ne zove.

Ja nasu reoku zamišljam sa djuricem i dzekom u špicu. Odličan i solidan napadač. Skoro dvometrasi i nema odbrane kojoj bi bilo svedno igrati protiv takovg napada. Pjanić da gura lopte na krila (lulic, hajrovic, visca, mujdza i zukanovic) i samo centarsutevi na dzeku i djurica. Ne može jednostavnije a mora probit.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#18004 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

kako me nervira ovaj idiotski komentator...
relativno84

#18005 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

Dvije bitne tekme iza nas, kad se sve sabere vise nego pozitivan ucinak, mozda na terenu nije sve kako se ocekuje ali cak i sa toliko igraca koji griju klupu i nisu u formi ostvarili smo cilj.

Ova pozitivna nadrkanost u obje utakmice pa cak i hvatanje za vrat je nesto sto nam je falilo, pokazuje tu srcanost na granici incidenta koja nam je falila, cak je i selektor posebno veceras bio dosta aktivniji.

Mozda nemamo kvaliteta u svim segmentima igre, ali agresivniji pristup to moze bar malo umanjiti.

Bravo momci :bih:
Korisničkoime

#18006 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Korisničkoime »

Ha jbt ja konto ovo tema o folkloru reko vidi mene zalutao
hodža

#18007 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hodža »

----------------------Asmir-------------------

Mujdža-------Spaha-------Zuka---------Seo

------------Bešić---------------Medo--------

---------------------Pjanić-------------------

Lula--------------------------------------Izet

---------------------Džeko-------------------
Tomahawk11
Globalni moderator

#18008 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

hodža wrote:----------------------Asmir-------------------

Mujdža-------Spaha-------Zuka---------Seo

------------Bešić---------------Medo--------

---------------------Pjanić-------------------

Lula--------------------------------------Izet

---------------------Džeko-------------------
Bjezi, hodza, gdje ce Zuka prije Sunjica?! Realno je bolji.
Medo na ime....na kredit...hajde, ionako smo tu tanki.
Izet mora....
Eno i na onoj tamo temi slicna prica.
hodža

#18009 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hodža »

Zuka bi u ovom sastavu odbrane odigrao veoma dobro, vjeruj mi ;) a za Medu sam se dvoumio i ja, ali koga staviti...Seju ? Ako bude zdrav, možda :-?

Ali vjeruj, sa ovom ekipom, sa igračima u formi (za 2 mjeseca se dosta toga može promijeniti) i sa ovakvim Mešom na klupi dobre igre ne bi trebale izostati ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#18010 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:Ne znam toma, stvarno ne znam. Hajd recimo da ga je pape zvao zbog burazove agencije, evo mesa ga je ubacio u vatru odmah protiv Austrije (prijateljska OK) i njega i Hadžića. Potajno se nadam da ih je ubacio u prvih 11 da se uvjeri u njihovu nesposobnost i da ima dobar razlog da ih vise ne zove.

Ja nasu reoku zamišljam sa djuricem i dzekom u špicu. Odličan i solidan napadač. Skoro dvometrasi i nema odbrane kojoj bi bilo svedno igrati protiv takovg napada. Pjanić da gura lopte na krila (lulic, hajrovic, visca, mujdza i zukanovic) i samo centarsutevi na dzeku i djurica. Ne može jednostavnije a mora probit.
I ja se nadam da su neki danas igrali da se vidi kako i sta mogu. A protiv Izraela cao. Sto su igrali, igrali.
Hm, iskreno ne znam ni jednu reprezentaciju da smije toliki rizik sa dva visoka napadaca. Eto da igraju njih dvojica i da stavis krila, onda nema veznog reda. Dakle, promaha na sredini.Preveliki rizik, sumnjam da ce Mesa tako igrati. To jedino u slucaju nepovoljnog rezultata, kad padaju taktike u vodu i bitno je napraviti sto veci pritisak.
Tomahawk11
Globalni moderator

#18011 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Tomahawk11 »

hodža wrote:Zuka bi u ovom sastavu odbrane odigrao veoma dobro, vjeruj mi ;) a za Medu sam se dvoumio i ja, ali koga staviti...Seju ? Ako bude zdrav, možda :-?

Ali vjeruj, sa ovom ekipom, sa igračima u formi (za 2 mjeseca se dosta toga može promijeniti) i sa ovakvim Mešom na klupi dobre igre ne bi trebale izostati ;)
Dobar je Zuka. Solidno radi i ovo na beku. Borben, prilicno siguran na lopti. Samo kazem da mi je nekako Sunjic uz Spahica bolja kombinacija.
Ma nije ni Sejo rijesenje. I on je ispuhao. Koga god da stavi, nit ce dobiti nit zayebati. Jos uz ovakvog Pjanica, uh....
Moze, svasta se moze promijeniti. Neki igraci se vracaju poslije povreda....samo ja ne vidim kako Pjanic moze podici igru. Roma je bas pala, upitna im je i druga pozicija. Ako nastave sa letargijom, mogao bi docekati kraj sezone u ovoj groznoj formi.
duminjo

#18012 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:
I ja se nadam da su neki danas igrali da se vidi kako i sta mogu. A protiv Izraela cao. Sto su igrali, igrali.
Hm, iskreno ne znam ni jednu reprezentaciju da smije toliki rizik sa dva visoka napadaca. Eto da igraju njih dvojica i da stavis krila, onda nema veznog reda. Dakle, promaha na sredini.Preveliki rizik, sumnjam da ce Mesa tako igrati. To jedino u slucaju nepovoljnog rezultata, kad padaju taktike u vodu i bitno je napraviti sto veci pritisak.

stavio BiH u odbranu 3 igrača. Zuki to odgovara a i Schalke igra sa tri u odbrani. Ovako nekako BiH ja to volio da bude. Možda malo ludo izgleda ali protiv svih osim protiv Belgije, ovo bi značilo da dajemo 3+ gola po utakmici

-------dzeko----djuric-------

Lulic------pjanic-----visca

-------seO--------besic-------

---zuka----spahic----???--

Seo, besic, zuka , spahic ( i možda Šunjić?)..imamo li bolje odbrambene?
Sto se napada tiče. Daj pjanicu on na krilo ili odmah duga lopta na krilo i treća opcija duga lopta na dzeku ili djurica. Ne može jednostavnije :mrgreen:
todd_smith

#18013 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Ne valja ova neka nervoza u ekipi. Ne znam sta je....

Protiv Andore, Pjanic i Besic gluposti rade i crvene zamalo da zarade.

Protiv Austrije Dzeko bez potrebe onako reaguje. Uredu da reaguje, ali reagovao je u rangu ulicne tuce. Mesa se na pomocne sudije dere kao ko je k`o on.

Ne valja to. Daje imidz neke seljacke ekipe. Ne svidja mi se. I sve je prevelika reakcija/nervoza. Reagovati uredu, povisi ton ili drekni se, ali nastavljati tako kao da ti je mater opsovao...jbte pa nije termin nego profesionalna utakmica.
N.N.

#18014 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by N.N. »

De bolan :D
vryzas

#18015 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vryzas »

Asmir Begović
Ibrahim Šehić
Ratko Dujković
Jasmin Fejzić

Emir Spahić
Toni Šunjić
Ognjen Vranješ
Ermin Bičakčić
Ervin Zukanovic
Mensur Mujdža
Sead Kolasinac
Edin Cocalić
Josip Kvesić

Senad Lulić
Muhamed Bešić
Miralem Pjanić
Edin Višća
Avdija Vršajević
Haris Medunjanin
Tino Sven Sušić
Sanjin Prcić
Izet Hajrovic
Anel Hadzic
Gojko Cimirot
Semir Stilic
Sejad Salihović
Zoran Kvržić
Goran Zakarić

Vedad Ibišević
Edin Džeko
Milan Đurić

Spisak igraca sa zadnjih sest utakmica + Kolasinac.
Sa_u_srcu

#18016 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Sa_u_srcu »

Sinoc na tv-u se cuje kako urla..."Dzeko sad si desetka... :lol: pa jebote to ni Braco vise ne radi...hajde nek zavrsi ovaj ciklus, mada je jasno da se necemo kvalifikovati, i onda naci ozbiljnog i kvalitetnog trenera.
incognito071

#18017 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by incognito071 »

Sa_u_srcu wrote:Sinoc na tv-u se cuje kako urla..."Dzeko sad si desetka... :lol: pa jebote to ni Braco vise ne radi...hajde nek zavrsi ovaj ciklus, mada je jasno da se necemo kvalifikovati, i onda naci ozbiljnog i kvalitetnog trenera.
najbolje bi bilo da tebe dovedemo jelde :-)
ultima_palabra

#18018 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ultima_palabra »

Sa_u_srcu wrote:Sinoc na tv-u se cuje kako urla..."Dzeko sad si desetka... :lol: pa jebote to ni Braco vise ne radi...hajde nek zavrsi ovaj ciklus, mada je jasno da se necemo kvalifikovati, i onda naci ozbiljnog i kvalitetnog trenera.
Koji preferira moderni napadački nogomet :mrgreen:
bull21

#18019 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bull21 »

todd_smith wrote:Ne valja ova neka nervoza u ekipi. Ne znam sta je....

Protiv Austrije Dzeko bez potrebe onako reaguje. Uredu da reaguje, ali reagovao je u rangu ulicne tuce. Mesa se na pomocne sudije dere kao ko je k`o on.

Ne valja to. Daje imidz neke seljacke ekipe. Ne svidja mi se. I sve je prevelika reakcija/nervoza. Reagovati uredu, povisi ton ili drekni se, ali nastavljati tako kao da ti je mater opsovao...jbte pa nije termin nego profesionalna utakmica.
Da nije reagovao, ispao bi tuđin i idiot i svašta nešto. Sad kad je reagovao nakon što je neko uvrijedio njegovog suigrača i prijatelja - ne valja.
Bešić je zato borben i to pokazuje, konstantno. Ponekada loše odreaguje ali se iskupio za to x puta. Pjanić je nervozan, zašto - ne znam, ali je očito da je momak 0 u poređenju sa onim starim Pjanićem.

Kakve seljačke ekipe? Šta je trebalo? Da mu aplaudira što ga vrijeđa i psuje mu nešto što mu je sveto? Ni prvi ni zadnji igrač koji je planuo. Pa sjeti se Zidana i njegove zadnje utakmice... šta je on? Amater, jel' tako? Što ne mogu ovog sranja, niko vam ne valja. Kad je onaj stajao k'o muk - što stoji, vidi šuškavca. Kad se Meša aktivira (meni draže, pokazuje da mu je stalo) onda - zaboga, što to radi, što se dere, što vrišti, što hoda, što ovo što ono...
todd_smith

#18020 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

bull21 wrote:

Da nije reagovao, ispao bi tuđin i idiot i svašta nešto. Sad kad je reagovao nakon što je neko uvrijedio njegovog suigrača i prijatelja - ne valja.
Bešić je zato borben i to pokazuje, konstantno. Ponekada loše odreaguje ali se iskupio za to x puta. Pjanić je nervozan, zašto - ne znam, ali je očito da je momak 0 u poređenju sa onim starim Pjanićem.

Kakve seljačke ekipe? Šta je trebalo? Da mu aplaudira što ga vrijeđa i psuje mu nešto što mu je sveto? Ni prvi ni zadnji igrač koji je planuo. Pa sjeti se Zidana i njegove zadnje utakmice... šta je on? Amater, jel' tako? Što ne mogu ovog sranja, niko vam ne valja. Kad je onaj stajao k'o muk - što stoji, vidi šuškavca. Kad se Meša aktivira (meni draže, pokazuje da mu je stalo) onda - zaboga, što to radi, što se dere, što vrišti, što hoda, što ovo što ono...
Roy Keane, Denis Wise i ostala seljacka sranja iz 90tih i ranih 00`, trebaju i ostati tamo

Neka je mangup ispao on, a zato kad bude prava utakmica, onako se ponasa, protivnik se baci ili isprovicira i mi ga na kraju popusimo, nece biti ovdje vidi kapitena

Biti kapiten i biti mangup za kamere nisu ista stvar

Besic lafo opasan, sto ne uhvati nikoga za vrat u Engleskoj kad ima muda?

Dzeko se gura i psuje i unosi u facu kao da ce ga opaliti stocem nekom anonimusu iz Austrije, sto to ne uradi jednom Runiju u Engleskoj?

Fazon je sto nasi igraci igraju u klubovima po pravilima i kako treba, ali kad je repka u pitanju onda je "znas ti ko sam ja"
insaneinthebrain

#18021 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

minuta sutnje za Sa_u_srcu :(
muha_sa

#18022 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by muha_sa »

šta mu bi pa dade ostavku :? tek dvije tekme vodio :-) koga ce nam sad za selektora :?
todd_smith

#18023 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

muha_sa wrote:šta mu bi pa dade ostavku :? tek dvije tekme vodio :-) koga ce nam sad za selektora :?
malo orginalnije fore za danas moras spremiti muha :mrgreen:
muha_sa

#18024 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by muha_sa »

todd_smith wrote:
muha_sa wrote:šta mu bi pa dade ostavku :? tek dvije tekme vodio :-) koga ce nam sad za selektora :?
malo orginalnije fore za danas moras spremiti muha :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

ovo mi prvo na pamet palo :lol:
Mobile_Disco

#18025 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mobile_Disco »

todd_smith wrote:
bull21 wrote:

Roy Keane, Denis Wise i ostala seljacka sranja iz 90tih i ranih 00`, trebaju i ostati tamo

Neka je mangup ispao on, a zato kad bude prava utakmica, onako se ponasa, protivnik se baci ili isprovicira i mi ga na kraju popusimo, nece biti ovdje vidi kapitena

Biti kapiten i biti mangup za kamere nisu ista stvar

Besic lafo opasan, sto ne uhvati nikoga za vrat u Engleskoj kad ima muda?

Dzeko se gura i psuje i unosi u facu kao da ce ga opaliti stocem nekom anonimusu iz Austrije, sto to ne uradi jednom Runiju u Engleskoj?

Fazon je sto nasi igraci igraju u klubovima po pravilima i kako treba, ali kad je repka u pitanju onda je "znas ti ko sam ja"
Cuj ajd nek Besic glumi u englesko hahahha ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu evertona :lol: I de se ti prihvati nekog drugog sporta jer ocigledno to nije za tebe pregrubo je :D
Post Reply