Talirovica , novi signal je pusten juce tako da sada treba skenirati kanale ponovo. Ono sto mene buni je to sto kazes da ti je internet 50/nesto , takav paket nema u HS-u , najjaci je KID22 u kojem je 40/4 , a taj 50 moguce da je Trio Grande Family 50/3 ali tek sad je pusten novi signal u tu ulicu tako da ne znam kako si mogao potpisati za taj paket..TinNBANFL wrote: Hvala na pomoci unaprijed.
Ulica Talirovica, nije kid paket bio , nemam papire pri sebi ali je bio kao 50/nesto internet I svi kanali, tv je ovaj http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/sam ... 17609.aspx.
gledam na njihovoj stranici sada, I paket koji ja hocu je 20 KM jeftiniji nego sto sada placam a nudi vise , da ih zovem ili? I da li je jos uvijek moguce iznajmiti onaj HDD uredaj za snimanje?Mrzi me kad stara hoce da gleda nesto a liga prvaka u punom naletu
Trebao bih znati koju tacno uslugu sada koristis kako bih ti mogao adekvatno pomoci u izboru paketa. Ako mozes , pronadji racune pa vidi koje su tacno usluge u pitanju. Inace , svaki paket ima nesto specificno sto mu opravdava cijenu , i taj koji je 20KM jeftiniji od tvog paketa , vjerujem da u tom slucaju ima i nekih nedostataka.
Sto se tice HDD-a , trebalo bi da je moguce iznajmiti , a mozes i sam nabaviti bilo kakav externi hdd , ili neki stick veceg kapaciteta i snimati na to. Bitno je samo da ti oni aktiviraju tu uslugu koja kosta 4,5KM mjesecno.
Inace , posto ti je pusten novi signal , ti bi mogao sada uzeti neki od Duo ili Trio Grande paketa , u tim paketima imas uracunatu aplikaciju D3GO , dakle ti mozes na racunaru ili mobitelu gledat kanale koje zelis , a majka moze na tv-u gledati sta god ona zeli tako da ne smeta niko nikome
P.S. Ako koristis modul (kartica ubacena u tv) , potrebno je da odes na mrezno skeniranje i uneses odredjene parametre za skeniranje, uputstvo je na ovoj stranici http://www.hkb.ba/?page_id=4626 , klikni na "sta da radim kada dodje do prekida signala na digitalnoj tv" i prati uputstva. Opet napominjem ovo je vodic iskljucivo ako koristis resiver ili modul.