Evo 23 put veceras [emoji1]AmiĐa_Idriz wrote:Cini mi se da je 36 rekord, Liverpool pod Dalglishem.Teufik wrote:U 34 utakmice ove sezone, 22 puta su pogodili stativu ili precku.
LG G5 - Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G935F
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Evo 23 put veceras [emoji1]AmiĐa_Idriz wrote:Cini mi se da je 36 rekord, Liverpool pod Dalglishem.Teufik wrote:U 34 utakmice ove sezone, 22 puta su pogodili stativu ili precku.
LG G5 - Tapatalk
Mizerna mu vrijednost, ne želi Mou da mu kvari ukupni prosjek vrijednosti ekipe. 8 miliona po Transfermarktu, smiješno, nije ga stid da se žali.probook wrote:A bas zasto Svajstanger (kako li se vec kaze) ne igra nikako u prvenstvu?
Dosta je vala bilo, sad je malo red da se vi patite.missko wrote:Kako se ovo potrefilo kad ide nas ne ide Liverpul i obratno [emoji1]
Istina . Ali cinjenica je da je realnije opravdanje dobra predstava golmana ili manjak srece sa milion precki i stativa nego da nisi pobjedio jer je puhao vjetar [emoji1] [emoji1]zomri wrote:Pa vjetrovi su na Anfieldu, na OT su prečke, stative i golmani namagnetisani
Sutra će puhati pravo jak vjetar.zomri wrote:razlika je u tome kad to kaže klopp ne čuješ amiđu i mene da to spominjemo na forumu, dok kad mourinho izjavi to za golmane velko, logovan i ti to ponavljate do besvijesti
Hajd... razumijem da je to dobra sala... Ali Klopp nikada nije rekao da nije pobjedio jer je puhao jak vjetar.missko wrote:Istina . Ali cinjenica je da je realnije opravdanje dobra predstava golmana ili manjak srece sa milion precki i stativa nego da nisi pobjedio jer je puhao vjetar [emoji1] [emoji1]zomri wrote:Pa vjetrovi su na Anfieldu, na OT su prečke, stative i golmani namagnetisani
Kako to moze biti smijesnije od tvrdnje da nisi uopste izgubio?missko wrote:Jbg sad je najsmjesniji vjetar [emoji1]