SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- thekupus
#18001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U petak navečer na parkingu pored Vijećnice, u 00:13, (vjerovatno pijani) vozač metalik sivom udario 2 auta, teško ih oštetio, i pobjegao. Budući da je skontao da su ga vidjeli momci koji su prolazili, vratio se i fol ostavio poruku (sa laznim brojem).
- O'zone
- Globalni moderator
-
maxell_sarajevo
#18003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesu li oni betonski blokovi po cesti i poprecno parkirani kamioni bili preventivno postavljeni iz razloga sto se neko zelio autom ili kombijem zabiti u raju ispred scc-a? 
- insomnia78
#18004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je sad trend u svijetu i Evropimaxell_sarajevo wrote:Jesu li oni betonski blokovi po cesti i poprecno parkirani kamioni bili preventivno postavljeni iz razloga sto se neko zelio autom ili kombijem zabiti u raju ispred scc-a?
- O'zone
- Globalni moderator
#18005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta ovo roknu jbte.....
- Logovan
#18006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ostalo pirotehnike od sinoć.O'zone wrote:Šta ovo roknu jbte.....
- O'zone
- Globalni moderator
#18007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma blokovi su i dobri kod tehničke škole ko u ratuinsomnia78 wrote:To je sad trend u svijetu i Evropimaxell_sarajevo wrote:Jesu li oni betonski blokovi po cesti i poprecno parkirani kamioni bili preventivno postavljeni iz razloga sto se neko zelio autom ili kombijem zabiti u raju ispred scc-a?

- insomnia78
#18008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A vako bude i u Fr
Kombiji, kamioni...
Kombiji, kamioni...
-
zipoo
#18009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naslovnica wrote:Ništa čudno.vješalica wrote:http://avaz.ba/vijesti/teme/336441/zara ... -767-osoba
Dobro da nema kolere kakva je higijena. Od bacanja smeća i raznoraznog otpada, uvijek i svuda, do lične higijene. Ulojena kosa i odjeća, prljave ruke, zadah na duhan, MB pivo i bijeli luk.
Imam nekoliko takvih u ulazu, tačno se poslije njih lift osjeti cijeli dan.
Fuj
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... 61025013#3
- insomnia78
#18010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ta ce Evropa. Dok je Sarajvo imalo vodovod u Parizu kakili u tutu
- zateznistub
#18011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svaka čast na organizaciji javnog dočeka u Sarajevu! Jako dobro, policija i securitas na nivou i jako ljubazni!
Sve pohvale
Sve pohvale
- O'zone
- Globalni moderator
#18012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
+1zateznistub wrote:Svaka čast na organizaciji javnog dočeka u Sarajevu! Jako dobro, policija i securitas na nivou i jako ljubazni!
Sve pohvale
Sinoć sam gledao kako uhapsiše lika koji je ispucavao vatromet onaj iz kartonskog štapa, ispred kontrolne tačke kod FF-a
Realno koliko se cugalo i šta je raje bilo prošlo je super mirno.
Dežurne ekipe Hitne pomoći Kantona Sarajevo, koje su bile zadužene za prisustvo na lokaciji gdje je održan koncerta Zdravka Čolića u novogodišnjoj noći, imale su osam intervencija, a radilo se o lakšim slučajevima, dok su veći broj intervencija imale nakon 1.30 sati, čak 14.
Radilo se uglavnom o pretjeranom konzumiranju alkohola, dvije intervencije bile su zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, došlo je i do jedne tuče gdje je mladić zadobio lakše tjelesne povrede nanesene hladnim oružjem, odnosno nožem.
- Također, u zadnja 24 sata intervenisali smo i četiri puta zbog saobraćajnih udesa, ali srećom, bez teških posljedica - rečeno je za Feni iz Hitne pomoći Kantona Sarajevo.
U MUP-u KS-a dodaju da nije bilo većih incidenata, osim pomenute tuče jutros oko 6.30 sati u Ulici Hamdije Čemerlića, kada je nepoznata osoba nožem lakše povrijedila drugu osobu.
Dežurni operativac kazao je da su imali nekoliko manjih problema zbog konzumiranja alkohola i upotrebe pirotehničkih sredstava.
Osim što su pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo osiguravali javni doček Nove godine na Trgu Bosne i Hercegovine, u novogodišnjoj noći imali su i tri intervencije.
Kako je za Fenu potvrđeno, u dva slučaja gorjeli su kontejneri, dok se na jednoj kući zapalila čađ u dimnjaku.
Također, jedan automobil zapaljen je u Ulici Branislava Nušića jutros u 3.25 sati.
- zateznistub
#18013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam zaista prezadovoljan! Na check point-gdje sam ja ušao jako ljubazni i zaštitari i policija! Čak sam malo okrenuo na zajebanciju sa njima i vrlo prijatno iznenađen ostao.O'zone wrote:+1zateznistub wrote:Svaka čast na organizaciji javnog dočeka u Sarajevu! Jako dobro, policija i securitas na nivou i jako ljubazni!
Sve pohvale
- Tercius
#18014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Super sve za 10 nema sta, oduzmu zeni i covjeku s malom djecom sokove u plasticnim flasama, da bi Hilmija Garibovic i Facho mogli isti takav sok prodat na standu za 4km.zateznistub wrote:Ja sam zaista prezadovoljan! Na check point-gdje sam ja ušao jako ljubazni i zaštitari i policija! Čak sam malo okrenuo na zajebanciju sa njima i vrlo prijatno iznenađen ostao.O'zone wrote:+1zateznistub wrote:Svaka čast na organizaciji javnog dočeka u Sarajevu! Jako dobro, policija i securitas na nivou i jako ljubazni!
Sve pohvale
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel to Žuti ispao iz kombinacija ili je još tu 
- zateznistub
#18016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvo, ja sam svojubdjecu ostavio kod kuće jer smatram da maloj djeci nije mjesto u ta doba i na takvim mjestima!Tercius wrote: Super sve za 10 nema sta, oduzmu zeni i covjeku s malom djecom sokove u plasticnim flasama, da bi Hilmija Garibovic i Facho mogli isti takav sok prodat na standu za 4km.
A sto se tiče uzimanja, pa to se radi na svim eventima ovog tipa, ne može se bas sve đabalesku u životu!
- kafanski_covjek
#18017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
valjda je to do organizator oko prodajezateznistub wrote:Prvo, ja sam svojubdjecu ostavio kod kuće jer smatram da maloj djeci nije mjesto u ta doba i na takvim mjestima!Tercius wrote: Super sve za 10 nema sta, oduzmu zeni i covjeku s malom djecom sokove u plasticnim flasama, da bi Hilmija Garibovic i Facho mogli isti takav sok prodat na standu za 4km.
A sto se tiče uzimanja, pa to se radi na svim eventima ovog tipa, ne može se bas sve đabalesku u životu!
- O'zone
- Globalni moderator
#18018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa dobro mora se uvijek naći neka mana. Moja zamjerka je zatvaranje Vrbanje mosta za sav promet uključujući i pješački tako da je sva raja hrlila preko Ars Aevi. Čekalo se u redu da pređeš most koji je srećom čvrst al se bolesno ljuljao

- Tercius
#18019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvo to gdje si ti svoju djecu ostavio tvoja licna stvar , a sto se tice uzimanja tih plasticnih flasica ne znam kako da ti objasnim taj nonsens da ti ja nesto zabranim da uneses pa ti to isto prodam.zateznistub wrote:Prvo, ja sam svojubdjecu ostavio kod kuće jer smatram da maloj djeci nije mjesto u ta doba i na takvim mjestima!Tercius wrote: Super sve za 10 nema sta, oduzmu zeni i covjeku s malom djecom sokove u plasticnim flasama, da bi Hilmija Garibovic i Facho mogli isti takav sok prodat na standu za 4km.
- zateznistub
#18021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta je trebalo? Napraviti koridu? Da neko donese telecu plećku i unese je, šta ima veze...Tercius wrote:Prvo to gdje si ti svoju djecu ostavio tvoja licna stvar , a sto se tice uzimanja tih plasticnih flasica ne znam kako da ti objasnim taj nonsens da ti ja nesto zabranim da uneses pa ti to isto prodam.zateznistub wrote:Prvo, ja sam svojubdjecu ostavio kod kuće jer smatram da maloj djeci nije mjesto u ta doba i na takvim mjestima!Tercius wrote: Super sve za 10 nema sta, oduzmu zeni i covjeku s malom djecom sokove u plasticnim flasama, da bi Hilmija Garibovic i Facho mogli isti takav sok prodat na standu za 4km.
Jbt nemozea ti bosnji udovoljiti nema šanse
I da, djeci u po noći na minus dva nije mjesto napolju šta god tvoja malenkost mislila.
- Tercius
#18022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ama sta si se ti dofatio svoje i tudje djece, nije ovo pdf "mamine dileme" zakljucaj ih u podrum ili im daj pistolj nek pucaju stvar licnog izbora... ne, ne zulja mene sto se Saronja i Ronaldo nisu sinoc poboli pred binom kao dio naseg tradicionalnog folklora, vec neka druga stvar al nebitno hajd.zateznistub wrote:Sta je trebalo? Napraviti koridu? Da neko donese telecu plećku i unese je, šta ima veze...Tercius wrote:
Prvo to gdje si ti svoju djecu ostavio tvoja licna stvar , a sto se tice uzimanja tih plasticnih flasica ne znam kako da ti objasnim taj nonsens da ti ja nesto zabranim da uneses pa ti to isto prodam.
Jbt nemozea ti bosnji udovoljiti nema šanse
I da, djeci u po noći na minus dva nije mjesto napolju šta god tvoja malenkost mislila.
-
splinter
#18023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovaj put se slažem 100 %.Tercius wrote:Prvo to gdje si ti svoju djecu ostavio tvoja licna stvar , a sto se tice uzimanja tih plasticnih flasica ne znam kako da ti objasnim taj nonsens da ti ja nesto zabranim da uneses pa ti to isto prodam.zateznistub wrote:Prvo, ja sam svojubdjecu ostavio kod kuće jer smatram da maloj djeci nije mjesto u ta doba i na takvim mjestima!Tercius wrote: Super sve za 10 nema sta, oduzmu zeni i covjeku s malom djecom sokove u plasticnim flasama, da bi Hilmija Garibovic i Facho mogli isti takav sok prodat na standu za 4km.
-
Org
#18024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Genijalci, ne pada vam na um da u flasicama ne mora biti ni voda ni sok. Sto je u avion ne uneseš mangupe. Kad skontas koliko je ljudi organizacija nije losa.
- zateznistub
#18025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pusti bolan, svjestan je on Velo dobro da ni na jednom javnom nastupu (koncerti i sl.) ništa ne možeš unijeti a možeš kupiti u objektu ili stadionu!Org wrote:Genijalci, ne pada vam na um da u flasicama ne mora biti ni voda ni sok. Sto je u avion ne uneseš mangupe. Kad skontas koliko je ljudi organizacija nije losa.
Bitno je hraknuti i pljucnuti pa na šta god