ja nikome ne dodajem gas, vozim svoju voznju bez obzira na sve pa imao 40 ili 400 KS
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#1801 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma ko opravdava, ne citas uopste, kaze lik treba se stiditi ako te neko sa 80 KS stigne a ti imas 200 i vise i ti se nadovezes na tu polemiku i evo nas svi opravdavamo davanje gasa prilikom prestizanja na punoj
ja nikome ne dodajem gas, vozim svoju voznju bez obzira na sve pa imao 40 ili 400 KS
- hopcup
#1802 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tebi još nije jasno da nema niko jači, bolji, brži i pametniji od njih. tako da ih 15 izađe iz mrtvog golfa, mogu se samo vratit u istog, posramljeni i popišaniinsomnia78 wrote:A za to dodavanje gasa, kad te jednom jaro sretne poslije toga npr u jablanici pa izadje s tri jarana iz auta (posto vama jedan na jedan ne moze niko nista predpostavljam) pa pocne skakati po glavi i po kolima onda ce te vjerovatno prestati sa tim:-D
- drndalo
#1803 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A ti podrzavas skakanje po autima jel'de ?insomnia78 wrote:A za to dodavanje gasa, kad te jednom jaro sretne poslije toga npr u jablanici pa izadje s tri jarana iz auta (posto vama jedan na jedan ne moze niko nista predpostavljam) pa pocne skakati po glavi i po kolima onda ce te vjerovatno prestati sa tim:-D
- fidoremilienko
#1804 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
đes ti jablaneinsomnia78 wrote:A za to dodavanje gasa, kad te jednom jaro sretne poslije toga npr u jablanici pa izadje s tri jarana iz auta (posto vama jedan na jedan ne moze niko nista predpostavljam) pa pocne skakati po glavi i po kolima onda ce te vjerovatno prestati sa tim:-D
- fidoremilienko
#1805 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
fidoremilienko wrote:ja ne kontam, spašavam trulji glavu i treba da se stidim![]()
-
goran16v
#1806 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako je neko ovdje sivonja to je onda palamudolog koji izmedju debila koji pretice preko pune i u tunelu i onoga ko tog debila navuce veci krivac ovaj drugi.hopcup wrote:ti baš zavro ko sivonja.. aj vozdragoran16v wrote:Iako ne opravdavam mozda jesam smjesniji ali ni ublizu kao oni koji po kojima bih ja bio veci krivac nego taj debil.hopcup wrote: ti si smiješan koji opravdavaš "navlačenja"... šta te ba boli kurac za debila koji te truljom pretiče? ako nije ego, šta je u pitanju? što bi neko dodatno ugrožavao sve one koji se nalaze u tunelu na način da nekog zakuca u nadolazeći šleper, umjesto da uspori i pusti debila da pretekne? samo bolesan ego i iskrivljena slika o sebi i svojoj veličini.
- hopcup
#1807 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to nisam nigdje rek'o. po meni su obojica jednaki debili. to što si se ti prepoznao u tome nije moj problem.goran16v wrote:
Ako je neko ovdje sivonja to je onda palamudolog koji izmedju debila koji pretice preko pune i u tunelu i onoga ko tog debila navuce veci krivac ovaj drugi.
-
goran16v
#1808 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Cak i to, ako je po tebi onaj koji vozi po propisima (navedi koji pripis krsi) JEDNAK debil kao onaj koji pretice na punoj i u tunelu onda ucini ovom svjetu uslugu - pocjepaj vozacku!hopcup wrote:to nisam nigdje rek'o. po meni su obojica jednaki debili. to što si se ti prepoznao u tome nije moj problem.goran16v wrote:
Ako je neko ovdje sivonja to je onda palamudolog koji izmedju debila koji pretice preko pune i u tunelu i onoga ko tog debila navuce veci krivac ovaj drugi.
- hopcup
#1809 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
onaj ko vozi po pravilima neće dodavat gas da bi onemogućio preticanje autu koje ga pretiče. ako ti to nije jasno, ti svojom vozačkom obriši guzicu.goran16v wrote:
Cak i to, ako je po tebi onaj koji vozi po propisima (navedi koji pripis krsi) JEDNAK debil kao onaj koji pretice na punoj i u tunelu onda ucini ovom svjetu uslugu - pocjepaj vozacku!
-
mco
-
goran16v
#1811 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A sta cemo sa onim da te neko moze preteci samo preko isprekidajoj liniji, a ne preko duple pune u tunelu da bi dodavanje gasa bilo mimo pravila, a internetska i cestovna genijalcino!?!?!?hopcup wrote:onaj ko vozi po pravilima neće dodavat gas da bi onemogućio preticanje autu koje ga pretiče. ako ti to nije jasno, ti svojom vozačkom obriši guzicu.goran16v wrote:
Cak i to, ako je po tebi onaj koji vozi po propisima (navedi koji pripis krsi) JEDNAK debil kao onaj koji pretice na punoj i u tunelu onda ucini ovom svjetu uslugu - pocjepaj vozacku!
Bio sam u pravu, tebi taj dio ocigledno nije jasan i zato pocjepaj vozacku ...
- hopcup
#1812 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ti si fakat ograničen... nađi gdje sam rekao da je onaj što pretiče u tunelu ok i u pravu. hajde, nađi da sam to rekao. ponoviću još jednom, onaj što pretiče u tunelu i onaj što dodaje gaščinu da mu to onemogući su dva jednaka debila. i još ću ti jednom ponovit, to što se ti nalaziš u tome je tvoj problem.goran16v wrote: A sta cemo sa onim da te neko moze preteci samo preko isprekidajoj liniji, a ne preko duple pune u tunelu da bi dodavanje gasa bilo mimo pravila, a internetska i cestovna genijalcino!?!?!?
Bio sam u pravu, tebi taj dio ocigledno nije jasan i zato pocjepaj vozacku ...
-
goran16v
#1813 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobro ja sam ogranicen, a kad si ti vec neogranicen objasni koji propis krsi onaj koji dodaje gad i po kojoj neogranicenoj logici kako on i debil koji pravi najtezi moguci soabr. preksaj mogu biti isti? Sto se prepoznavanja ticel, tebi ce trebati bar 3 zivota da stignes ovog ogranicenog po broju spasenih debila i ostalih polota za koje se zauzimas.hopcup wrote: ti si fakat ograničen... nađi gdje sam rekao da je onaj što pretiče u tunelu ok i u pravu. hajde, nađi da sam to rekao. ponoviću još jednom, onaj što pretiče u tunelu i onaj što dodaje gaščinu da mu to onemogući su dva jednaka debila. i još ću ti jednom ponovit, to što se ti nalaziš u tome je tvoj problem.
-
goran16v
#1814 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
KvaziExpert wrote:Ne znam ljudi šta se toliko prepirete. On pretiče na punoj, duploj punoj, mostu, tunelu, ... pravi prekršaj
Ti voziš svojom trakom, a ubrzavaš, pijan si, naglo kočiš, tučeš cuku... praviš prekršaj
(možda) nije isti, ali je prekršaj, i njegov prekršaj ne opravdava tvoj
Po kojem clanu ZOBS-a je ubrzavanje dok vozis u svojoj traci presaj?
- hopcup
#1815 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
član 60. čitaj i jedi se od mukegoran16v wrote:KvaziExpert wrote:Ne znam ljudi šta se toliko prepirete. On pretiče na punoj, duploj punoj, mostu, tunelu, ... pravi prekršaj
Ti voziš svojom trakom, a ubrzavaš, pijan si, naglo kočiš, tučeš cuku... praviš prekršaj
(možda) nije isti, ali je prekršaj, i njegov prekršaj ne opravdava tvoj
Po kojem clanu ZOBS-a je ubrzavanje dok vozis u svojoj traci presaj?
http://bihamk.ba/dokumenti/zakoni/Zakon ... racaja.pdf
-
goran16v
#1816 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nemam ja sta da se jedem od muke sve dok postoji Clan 58/2 koji iskljuje mogucnost da te neko pretice preko pune i u tunelu,a samim time da napravis prekrsaj iz Cl. 60 ali je ova prosta logika izgleda za neke kvantna fizika.hopcup wrote:]
član 60. čitaj i jedi se od muke
http://bihamk.ba/dokumenti/zakoni/Zakon ... racaja.pdf
- hopcup
#1817 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tebe jebe ego haveru, i to opasno...goran16v wrote: Nemam ja sta da se jedem od muke sve dok postoji Clan 58/2 koji iskljuje mogucnost da te neko pretice preko pune i u tunelu,a samim time da napravis prekrsaj iz Cl. 60 ali je ova prosta logika izgleda za neke kvantna fizika.
-
goran16v
#1818 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne *ebe mene nista haveru, jer sam se ja napropustao i naspasavao ovakvih debila za skoro 20 god sto ti neces za 3 zivota, nego tebe *ebe prvo zdrava logika, a onda i zakon.hopcup wrote:tebe jebe ego haveru, i to opasno...goran16v wrote: Nemam ja sta da se jedem od muke sve dok postoji Clan 58/2 koji iskljuje mogucnost da te neko pretice preko pune i u tunelu,a samim time da napravis prekrsaj iz Cl. 60 ali je ova prosta logika izgleda za neke kvantna fizika.
- hopcup
#1819 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
stvarno si glup.. stavim ti zakon i ti opet insistiraš da si u pravu. ma u ostalom, ko te jebe, glup sam što se raspravljam s tobom. aj vozdra, samo po gasu, pa dokle dobaciš...goran16v wrote:
Ne *ebe mene nista haveru, jer sam se ja napropustao i naspasavao ovakvih debila za skoro 20 god sto ti neces za 3 zivota, nego tebe *ebe prvo zdrava logika, a onda i zakon.
-
goran16v
#1820 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nazalost ovdje je glup jedino onaj ko ne konta da krsenje Clan 58. iskljucuje mogucnost da napravis prekrsaj iz Clana 60, a jos gluplji onaj koji se time hvali stavljajuci zakon!hopcup wrote:stvarno si glup.. stavim ti zakon i ti opet insistiraš da si u pravu. ma u ostalom, ko te jebe, glup sam što se raspravljam s tobom. aj vozdra, samo po gasu, pa dokle dobaciš...goran16v wrote:
Ne *ebe mene nista haveru, jer sam se ja napropustao i naspasavao ovakvih debila za skoro 20 god sto ti neces za 3 zivota, nego tebe *ebe prvo zdrava logika, a onda i zakon.
-
fico4v
#1821 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
@goran16v
"Nazalost ovdje je glup jedino onaj ko ne konta da krsenje Clan 58. iskljucuje mogucnost da napravis prekrsaj iz Clana 60, a jos gluplji onaj koji se time hvali stavljajuci zakon!"
Expertu kad ce knjiga, doktorat, kad ce seminar da dodemo...
"Nazalost ovdje je glup jedino onaj ko ne konta da krsenje Clan 58. iskljucuje mogucnost da napravis prekrsaj iz Clana 60, a jos gluplji onaj koji se time hvali stavljajuci zakon!"
Expertu kad ce knjiga, doktorat, kad ce seminar da dodemo...
- fidoremilienko
#1822 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
uvijek možeš reći da ga nisi vidio...ima bolida koji niti svira niti blica niti daje žmigavac kada krene da te pretiče
da podvučem, trulja može preteći jedino ako se zaleti i opet samo po gasu, jer jedino tako možeš spasiti život bolidu koji vozi trulju, svoj život i život onoga koji dolazi sa suprotne strane.
uzdravlje!
da podvučem, trulja može preteći jedino ako se zaleti i opet samo po gasu, jer jedino tako možeš spasiti život bolidu koji vozi trulju, svoj život i život onoga koji dolazi sa suprotne strane.
uzdravlje!
-
BadBoy
#1823 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ispadoh lud ovdje što razmišljam u datom trenutku za sviju u saobraćaju koji se nalaze oko mene? Dakle vidim rejsera iza mene u gradu, zaletio se, znam da će raditi slalom da me pređe, ja malo usporim da se odvojim od onoga iz susjedne trake da budala obavi svoje i ode.
Vidim frajera uključuje se na glavnu, u maksimalnoj sam pripravnosti da li će i on odlučiti odjednom da se ubaci bez razmišljanja i planiram već kako ću ga izbjeći.
Kad ja čekam da se ubacim, uvijek razmišljam kakva budala ide od tamo, hoće li umisliti da ima 500 konja i da ne pušta nikoga ispred sebe, kakva mu je reakcija, kakve su mu kočnice.
Znači ja previše razmišljam i vozim defanzivno.
A ovdje ljudi kucaju poruke pri 50-60 na sat, neki dan jaran piše poruku na fejsu sa autoputa(!?!), prosipaju se neke teze kako oni sa 80 KS ne smiju prestizati ove sa 200 KS itd...
Neka nam je svima Bog na pomoći.
Vidim frajera uključuje se na glavnu, u maksimalnoj sam pripravnosti da li će i on odlučiti odjednom da se ubaci bez razmišljanja i planiram već kako ću ga izbjeći.
Kad ja čekam da se ubacim, uvijek razmišljam kakva budala ide od tamo, hoće li umisliti da ima 500 konja i da ne pušta nikoga ispred sebe, kakva mu je reakcija, kakve su mu kočnice.
Znači ja previše razmišljam i vozim defanzivno.
A ovdje ljudi kucaju poruke pri 50-60 na sat, neki dan jaran piše poruku na fejsu sa autoputa(!?!), prosipaju se neke teze kako oni sa 80 KS ne smiju prestizati ove sa 200 KS itd...
Neka nam je svima Bog na pomoći.
-
goran16v
#1824 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hopcup wrote:reći ću ti još samo ovo parmače jedan... kad neko pravi prekršaj, ne znači da ga i ti smiješ pravit. bez obzira što debil koji pretiče pravi prekršaj, ti koji ubrzavaš dok te on pretiče si isto u prkršaju i jednak debil kao i on. da ne govorim o kompletnoj situaciji koja ugrožava ama baš svakog ko se nalazi u tom trenutku u tunelu.goran16v wrote:
Nazalost ovdje je glup jedino onaj ko ne konta da krsenje Clan 58. iskljucuje mogucnost da napravis prekrsaj iz Clana 60, a jos gluplji onaj koji se time hvali stavljajuci zakon!
i da, sam si pitao po kojem članu zobsa se ne smije ubrzavat dok te neko pretiče, ja ti naveo član. sad ni to ne valja, nego glumiš pravnika i tumačiš zakon kako tebi odgovara u ovoj diskusiji. pa reći za tebe da si parmak je understatement, glup si ko qrac.
Na tvoju zalost jedini koji je ovdje glup na nacin na koji si opisao, a mozda i gluplji je samo onaj koji ne moze da shvati vrlo jednostavnu cijenicu, a to je da ako neko nedozvoljeno pretice i krsi Clan 58. ona kojeg pretice NI teoretski NE MOZE da napravi prekrsaj iz clana 60.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1825 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kada ubijes nekoga zbog ubrzavanja pozivat cemo se nazalost na neki drugi clan. Do tada glumi kabadahiju na drumu