Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
horty225

#1801 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Ja ozbiljno pitam a vi se samo zajebavate. Fino pitam u temi zene odgovaraju muskarcima sta je to toliko sto vas odvlaci od trenerki ako je tako?

A to sad da ti poredis pidzamu sa trenerkom nije relevantno jer uvijek ce biti onih koji izlaze u trenerkama a nece u pidzamama, a i na kraju krajeva ne vjerujem da dajes 50-70 ili sta ja znam vec koliko eura za pidzame.

@nula37
hvala na iskrenom komenataru :)
inace, kazem, opet sve zavisi od osobe do osobe i kad kazes trenerka onako bezveze i meni padnu na pamet neke ruzne nidje veze, ali kazem, nije da bas ne pazim sta oblacim, uvijek kupujem skuplje i kvalitetnije, samo sto je to na kraju ipak trenerka. I naravno da mi se svidja vise onako kada se cura dotjera u minici, uske farmerke, stikle i te fazone, al opet zasto ne bi mogla hodat pored nekoga ko ima trenerku? Onak samo me zanima misljenje vas cura, mozete reci ne i to je sasvim ok. Samo zelim iskrene odgovore. Al opet nije relevantno bas porediti da nosi cura trenerku i momak kad je nosi, nije to bas isto. Zar tako ruzno trenerka izgleda?
spreca

#1802 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spreca »

Dali imate rezervnu varijantu u slucaju da vas vas sadasnji otkaci :mrgreen: ...i koliko imate rezervnih varijanti :lol:
Averus

#1803 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

Pitanje za žene:

Što postavljate tako malo pitanja na Žene pitaju muškarce? :skoljka:
MedenoSrce

#1804 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by MedenoSrce »

Sve nam je kristalno jasno.
spreca

#1805 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spreca »

MedenoSrce wrote:Sve nam je kristalno jasno.
Sta vam je jasno :mrgreen: :lol: :lol:
Averus

#1806 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

Pa što je onda većina forumašica single, umjesto da tu kristalnu jasnoću iskoristi u RL i zbavi sebi kakvog hajvana da se vodaju :D
duplanula

#1807 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

NenjiA wrote:Pa što je onda većina forumašica single, umjesto da tu kristalnu jasnoću iskoristi u RL i zbavi sebi kakvog hajvana da se vodaju :D
Nece hajvane, hoce fine momke :D
Yokyouare

#1808 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Yokyouare »

Zašto neke žene počnu da (otvoreno) flertuju prije samog braka.
U smislu kada je očigledno i izvjesno da će se udati, one krenu sa flertom čak i ako im to nije bilo uobičajeno ponašanje.
Averus

#1809 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

duplanula wrote:
NenjiA wrote:Pa što je onda većina forumašica single, umjesto da tu kristalnu jasnoću iskoristi u RL i zbavi sebi kakvog hajvana da se vodaju :D
:lol: :lol: :lol: na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#1810 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by spreca »

duplanula wrote:
Dobro je da nije obrnuto...da iz dobrog naprave hajvana :lol: :lol:
nula37

#1811 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by nula37 »

Yokyouare wrote:Zašto neke žene počnu da (otvoreno) flertuju prije samog braka.
U smislu kada je očigledno i izvjesno da će se udati, one krenu sa flertom čak i ako im to nije bilo uobičajeno ponašanje.
od dva zla manje bolje u vezi nego braku svrljati...a i sama pomisao da ce ubrzo postojati samo on malo zastrasuje kako vas muskarce tako i nas zene...
a nisu sve zene take da svrljaju :dance: :dance:
BambiGZ

#1812 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by BambiGZ »

Zato sto muski jos uvijek imaju toliko nedoumica, kao npr. zasto NE obuci trenerku u grad :) Odrastite! Ostavite se igrica i furanja ko ce biti veci "faca". Pocnite biti MUSKARCI pa da i forumasice smanje broj postova ;)
horty225

#1813 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Kako mislis da je glupa nedoumica sta obuci za izlazak? to je kao da ja kazem glupo je sto vi se dvoumite sta cete obuci i trebate odrasti zbog toga. Nije mi jasno.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1814 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

horty225 wrote:Eto, sad ste me onak malo i zabrinuli, haha
Nigdje lijepog komentara o trenerkama. Evo bas pitam onako zbog sebe. Ja se nekako najdubonije osjecam u trenerci. I praktikujem uvijek da kupujem skuplje marke i kvalitetnije upravo zbog toga da ne bih u svacemu izlazio. Imam ja svega, i hlaca i farmerki i tih fazona, ali nekako se najudobnije osjecam u trenerci, i uz to neka lijepa majica. Onako se osjecam kao stisnut, ko da nema dovoljno mjesta za obojicu xD, nekako nedorecen. Tako da nekada i obucem trenerku za vecernjeg izlaska, sta je to toliko sto odbija od trenerke?
I zene se osjecaju najudobnije u trenerci ili pidzami sto rece vanilla ali ne izlazimo u tome u grad. Zna se za sta je trenerka pa ne znam ti koliko da je skupa.
I nije iskljuceno da napucana djevojka hoda sa likom u trenerci ali taj je Sandzo i to mozes vidjeti usred dana ne po noci.

Cuj trenerka navecer za izlazak pored toliko dobre odjece :-)
Averus

#1815 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Averus »

BambiGZ wrote:
Zato sto muski jos uvijek imaju toliko nedoumica, kao npr. zasto NE obuci trenerku u grad :) Odrastite! Ostavite se igrica i furanja ko ce biti veci "faca". Pocnite biti MUSKARCI pa da i forumasice smanje broj postova ;)
Ja trenerku nosim po kući ili kad se bavim sportskim aktivnostima (u to ne ubrajam seks)... Igram igrice redovno, nekad i pretjerujem (po 12 sati). Nikad se nisam trudio da budem "faca" u raji :)
I eto, 5 godina sam u vezi sa divnom djevojkom koju ne bih mijenjao ni za sve žene svijeta, a koliko sam upućen i ona isto osjeća i misli...

ovaj forum isto srednja skola, svi nešto-nešto, a niko ništa... :lol:

PS: ovome u trenerci... jarane, suit up :D
duplanula

#1816 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

Image
horty225

#1817 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Nakon onih silnih postova pomislio sam da bas su zene protiv trenerki al skroz na skroz i reko sam sebi ajd probacemo to promijeniti da ne nosam vise trenerke, al eto sad me ova me jedna sa komentarom vratila u zivot xD
i sad opet paljba na nee.

I zasto je to toliko odbojna trenerka de mi recite? Sta je to toliko odbojno? Zar ne moze decko izgledat vam frajer i u tome? Ja opet kazem, ne govorim da je to neka kucna trenerka, sve je kvalitetno. A nisam bas za kosulje, to je jedino sto ne podnosim bas, samo kad bas moram moram.
Ali opet, nije mi jasno to oko trenerke nikako. Vjerovatno je problem u tome sto ste vi koje tako kazete ili starije pa mozda u braku ili u drustvu gdje su svi u farmerkama a samo neki nebitni bez para likovi po nekim otrcanim trenerkama pa vam gade ih

Ajd shvatam ako je rijec o nekom liku od 30-40 godina, ni ja tad ne bih isao sa zenom u grad u trenerci, ali ovako neke kvalitetnije u mladjim danima, zasto ne?
duplanula

#1818 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by duplanula »

Da ovaj horny nije kristijan golubovic? :D
Miss D

#1819 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Miss D »

Cekaj malo, obrati paznju :-D
NenjiA wrote: Ja trenerku nosim po kući ili kad se bavim sportskim aktivnostima (u to ne ubrajam seks)...
rrikikiki

#1820 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by rrikikiki »

horty225 wrote:Ovako. Mozda je bilo slicno pitanje, nisam mogao bas svih 80 stranica procitati pa se izvinjavam ako se pitanje ponovilo. Al zanima kako vam se vise svidjaju muskarci onako kad izadju navecer u grad? Jel da su onako u nekoj finoj trenerci i majici, ili bas moraju biti hlace i te stvari? Govorim o onako, mladjim i slobodnim muskarcima, ne sad o muskarcima u braku nego o momcima. Al kad kazem trenerka ne mislim neka sa pijace i te stvari nego barem neka ok marka, adidas, nike i te stvari. Ili pak samo hlace jer to je ipak vecernji izlazak? Sad isto mozete odgovoriti i ako bi vam to bio izlazak sa momkom, ili ako ga samo gledate onako, a svidja vam se kakvo je misljenje?

ja volim obuci trenerku i za grad i za ne u grad i uvijek mi je bilo cudno kako u sarajevu nikad nema ljudi sa trenerkama da setaju po gradu nego uvijek forsiraju nesto. ako ti je ceif obuci trenerku brate obuci bitno da ti je udobno i da je trenerka cista i da je ok, ne mora biti marka ali ima fakat ok trenirki tako da ne znam zasto ljudi od toga prave problem.
ako navecer ides van onda jbg naravno neces trenirku osim ako po nesto svracas itd ali izlazak ipak nije prikladna
Jay Gatsby

#1821 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Jay Gatsby »

NenjiA wrote:
BambiGZ wrote:
Ja trenerku nosim po kući ili kad se bavim sportskim aktivnostima (u to ne ubrajam seks)... Igram igrice redovno, nekad i pretjerujem (po 12 sati). Nikad se nisam trudio da budem "faca" u raji :)
I eto, 5 godina sam u vezi sa divnom djevojkom koju ne bih mijenjao ni za sve žene svijeta, a koliko sam upućen i ona isto osjeća i misli...

ovaj forum isto srednja skola, svi nešto-nešto, a niko ništa... :lol:

PS: ovome u trenerci... jarane, suit up :D

Fino se središ k'o čovjek i lagano u grad :D

Image
horty225

#1822 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Problem je sto ja bas pitam za izlaske navecer :D
Ono navecer, kad je najvise ljudi, recimo 22h, sve puno a ti ides u trenerci. :lol:

Mislim sta je tu toliko lose? Al nikada nisam otisao u nekoj da nije markirana.
Miss D

#1823 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Miss D »

horty225 wrote:Problem je sto ja bas pitam za izlaske navecer :D
Ono navecer, kad je najvise ljudi, recimo 22h, sve puno a ti ides u trenerci. :lol:

Mislim sta je tu toliko lose? Al nikada nisam otisao u nekoj da nije markirana.
:lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#1824 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by Cholina_Lokica »

Mislim da je ovdje stvar u hvali markiranim i skupim trenerkama :mrgreen:
horty225

#1825 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)

Post by horty225 »

Nije mi cilj da kazem da ja kupujem skupe trenerke samo da se pokazem kako kupujem skupo, nego sam rekao da ne bi mislili da je rijec o nekim sto se po kuci nosaju pa onda izadjes u tome. O tome je pitanje bilo.
Locked