FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#1801 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Nuken wrote:Kako su uspjeli dobiti prava za sve tekme,a pogotovo za BiH jer BHT prenosi ?
pa nisu u tome je poenta
Logovan

#1802 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Logovan »

Čuj 15 utakmica. :shock: :-) :lol:

Ovo je odlična vijest za ljubitelje fudbala. Da hoće ovako uvijek biti. :D
casper_

#1803 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by casper_ »

15 utakmica u isto vrijeme je sra.nje
simonese

#1804 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by simonese »

Krestalo ce da padne u nesvijest
zenny

#1805 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zenny »

pa kad vec ne mogu dobiti prava za bih-grcka pruzaju gledaocima odlicnu stvar a to je valjda da vidimo svega pomalo.. bolje to nego da izaberu neku tekmu i opet bi malo kome ugodili.
Ajatolah_

#1806 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ajatolah_ »

Samo nek' ne prekidaju puno Hrvatska-Srbija. :)
Nuken

#1807 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nuken »

Pa kako ih onda RAK na kazni ako već nemaju pravo na prijenos?
karanana

#1808 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

odlicno za multiprenos. vidjecemo kako ce to da izgleda. iskreno, najvise ce me interesovati hr-srb. vidjecemo, ako bude dobro gledacu, ako ne prebacicu na hrt ili srt.
StupskaBitanga

#1809 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Vjerovatno niti RAK niti BHT nemaju pojma da je takva ideja pala na pamet uredništvu FaceTV
ali je zato ovo najluđi dio
Obavještavamo zainteresovane tv stanice, lokalne, gradske, privatne, komercijalne da uz dogovor sa Face agency mogu otkupiti prava za prijenos ovog ekskluzivnog sadržaja. Pozovite Face agency na 033 727 930
BHF_Manijak

#1810 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

simonese wrote:Krestalo ce da padne u nesvijest
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najjaci komentar danas! :lol:

Ma ne sekirajte se, pa nije ni Senad debil pa da uzme da prenosi nesto na sta nema pravo! :roll: Neka zavrzlama ima, eh sad kakav je i paket otkupio i kako to samo on zna.
Sto se tice tekme BiH - Grcka, Grci su trazili u HD signalu tekmu, jer su ljudi platili, BHT im to nije u stanju obezbjedit tako da su htjeli da Face to radi. Medjutim u Zenici je to nemoguce izvesti jer nema prostora za po dvije kamere na mjestima koja su za njih odredjena. Tako da je BHT uradio onu varijantu koju ste danas procitali.
Dakle fizicki ce nemoguce biti da Face radi prenos te utakmice, a da li ce otkupiti signal od BHT-a ili nesto slicno, to fakat ne znam.
baxul

#1811 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by baxul »

možda kontaju napravit nešto ko crozzopizzo kad calcio prenose. znaci hrpa gostiju koji gledaju utakmicu i "prave show". kako bi to moglo na face tv izgledat bog sami zna.

prepoznat ćete svi o čemu pričam

Jazzy.ba

#1812 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jazzy.ba »

BHF_Manijak wrote:
simonese wrote:Krestalo ce da padne u nesvijest
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najjaci komentar danas! :lol:

Ma ne sekirajte se, pa nije ni Senad debil pa da uzme da prenosi nesto na sta nema pravo! :roll: Neka zavrzlama ima, eh sad kakav je i paket otkupio i kako to samo on zna.
Sto se tice tekme BiH - Grcka, Grci su trazili u HD signalu tekmu, jer su ljudi platili, BHT im to nije u stanju obezbjedit tako da su htjeli da Face to radi. Medjutim u Zenici je to nemoguce izvesti jer nema prostora za po dvije kamere na mjestima koja su za njih odredjena. Tako da je BHT uradio onu varijantu koju ste danas procitali.
Dakle fizicki ce nemoguce biti da Face radi prenos te utakmice, a da li ce otkupiti signal od BHT-a ili nesto slicno, to fakat ne znam.
BHT je vec izdao saopstenje da ce se tekma realizirati sa HD opremom iz Njemacke.
StupskaBitanga

#1813 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

RTRS ima prava za SRB-HR
Ako ovi preuzmu singal popice tužbu i od njih
Mustang1

#1814 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Dzaba ti opet neces imati ti HD jer to nije samo do kamera .. Da je tako svi bi samo mijenjali kamere i imas HD :D Jel mislis da se njima isporucuje onakva slika kakvu mi vidimo ? Sto kod OBN.a onda nije ista ..
Jazzy.ba

#1815 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jazzy.ba »

Imat cu na satelitskom feedu za grcku, ko je rekao da cu gledati BHT smetlje od kanala.
Mustang1

#1816 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Vidi na live on sat ko prenosi .. Nema ni jedan HD kanal .. Svakako i ja gledam na aljazeeri ali eto :D
Jazzy.ba

#1817 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jazzy.ba »

Valjda ce biti neki HD kanal, jer zasto su ovi zahtjevali takav signal, ako ne bude mozda neko ulovi live feed za vrijeme utakmice, a ako ni to ne bude, onda gledati na ovom grckom Mega kanalu, slika je odlicna, u odnosu na BHT.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mustang1

#1818 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Ma ja cu u grad izaci (uvijek tako radim kad je repka) i gledam negdje na platnu .. Ovaj put ce biti na velikom ekranu u centru grada tako da cu vjerovatno tu :D
Nero Histrion

#1819 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

KatarinaKosaca wrote:
Nero Histrion wrote: Nije napravila lapsus, niste u pravu. Ova mlada novinarka bas ima izuzetno ciste afrikate. Prije rata sam izvjesno vrijeme radio kao voditelj na radiju, isao na govorne vjezbe i znam o cemu govorim. Osim toga, imam apsolutan sluh pa tako cujem i najmanju pogersku, i u govoru i u pjevanju. Mogao bih Vam sada redom pobrojati poznata voditeljska imena sa ovdasnjih TV kuca i sve njihove mane - od nazalnosti do preskakanja vokala, od losih afrikata do carsijskog suskanja i frfljanja, no necu to uciniti. Svakome se omakne pogreska, pa i najboljima. Doista se pitam iz kog razloga ovako cjepidlacite kada je rijec o ovoj mladoj novinarki? Vodila je vecerasnji Dnevnik, nista joj ne fali. Mlada, lijepa i cisto govori, pa u cemu je 'kvaka 22", da mi je samo znati?! Ima li tu mozda one: "Sta bi dao da si na mom mjestu?" Eeeee, zemljo Bosno ...
Dakle, žena se zove Adelina.. da ne bude "ona žena" ili "mlada novinarka". Poslije moje i vaše diskusije ovdje naredni dan je imala prilog i jasno je rekla struĆnjaci.

Mislim da govorimo o razlicitim osobama i da je doslo do neke vrste zabune. Koliko sam do sada uspio upratiti, na Face TV nema nikakve "Adeline". Ja sam se u diskusiji osvrnuo na novinarku po imenu Erna, smatrajuci da kritizirate nju. Inace, slazem se potpuno sa Vama da je momak koji vodi Dnevnik dobar. I doista ne zelim dalje zaostravati ovu diskusiju nego zelim podrzati cijeli projekat. Kao i Vi, uostalom. :)
Last edited by Nero Histrion on 20/03/2013 22:04, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#1820 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

baxul wrote:možda kontaju napravit nešto ko crozzopizzo kad calcio prenose. znaci hrpa gostiju koji gledaju utakmicu i "prave show". kako bi to moglo na face tv izgledat bog sami zna.

prepoznat ćete svi o čemu pričam

Ovaj lik je vatreni navijac Milana

tacno osjetis tenziju u zraku, uspjeh je sto su obojica izasli zivi sa ove tribine
Ajatolah_

#1821 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ajatolah_ »

Bubalo1 wrote:Ma ja cu u grad izaci (uvijek tako radim kad je repka) i gledam negdje na platnu .. Ovaj put ce biti na velikom ekranu u centru grada tako da cu vjerovatno tu :D
E neće, nažalost... A ja tradicionalno kad gledam vani uvijek odem iza Zapada, postavi vlasnik onog kafića kamion i platno na njega, na poluvremenu uzmem ćevape i to je to, bolje ne treba. :D
scooby_dooby_doo

#1822 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by scooby_dooby_doo »

nego hoce li bih-grcka biti glavna utakmica u kombinovanom prijenosu,odnosno da li ce se sa utakmice bih-grcka prebacivat na druge tekme ili....
Mustang1

#1823 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Nece ljudi sta vam je biti tako kako vi mislite .. Ne mogu .. Ne smiju to raditi .. Sliku i ako vidite to ce biti mozda neki highlits i slicno ..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1824 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Bubalo1 wrote:Nece ljudi sta vam je biti tako kako vi mislite .. Ne mogu .. Ne smiju to raditi .. Sliku i ako vidite to ce biti mozda neki highlits i slicno ..
Upravo....
Last edited by KatarinaKosaca on 22/03/2013 19:12, edited 1 time in total.
Mustang1

#1825 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Ma nek nocas jednom kamera iz studija ode na tv na kojem je utakmica odmah ce ih tuziti ..I to odmah nocas ce im doci zahtjev da prekinu emisiju :D Ne sumnjam da neko ima zaduzen iz javnog servisa ko ce pratiti sta ce ovi sa face.a raditi
Locked