Isto kao i RAGE...nafuras se,a ono vec kraj igre.Eborg wrote:Jao što mi Homefront izvuče živce.Radovao sam se mjesecima igranju ove igre i konačno je nabavim i spržim u 5 sati.
Pa zašto je singleplayer postao žrtva multiplayera?
Taman kad kontam da se radnja zahuktala i da dolaze prave stvari - fajront, hvala na pažnji.
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#1801 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
Eborg
#1802 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa zar je i Rage TOLIKO kratak? Znao sam da nije neka duga kampanja ali ovo zaista nisam očekivao, kao da sam igrao neki demo.
-
lider
#1803 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Homefront je najkraci FPS koji sam igrao. Cini mi se da sam ga zavrsio za manje od 4 sata.
A sto se tice Rage-a, ima nekih 11-12 sati gameplaya.
A sto se tice Rage-a, ima nekih 11-12 sati gameplaya.
- Quaresma
#1804 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
znam da sam codmw2 presao za nekih 3 sata
btw, ne znam jel ko igrao spiderman 2, to se predje za 1 sat, al stara je to igrica, zanimljiva mi u to vrijeme
btw, ne znam jel ko igrao spiderman 2, to se predje za 1 sat, al stara je to igrica, zanimljiva mi u to vrijeme
-
švicarska
#1805 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne znam da li sam na pravoj temi ali se nadam da ćete mi pomoći.Skinula sam neku igricu sa interneta ,ništa posebno mala igrica onog tipa hidden things, ali je crackova.Sad ne znam kako da je krekujem.U uputstvu za krekovanke piše poruka :install Game
then go to C:\Program Files\Hidden Expedition Titanic\HidExpTitanic.exe
and replace the HidExpTitanic.exe with the cracked HidExpTitanic.exe
(PLEASE SEED AND SHARE!!!!!)
ali ja to ne znam .Nisam neki kompjuterski stručnjak(čitaj neznalica)pa se nadam da ćete mi pomoći.
then go to C:\Program Files\Hidden Expedition Titanic\HidExpTitanic.exe
and replace the HidExpTitanic.exe with the cracked HidExpTitanic.exe
(PLEASE SEED AND SHARE!!!!!)
ali ja to ne znam .Nisam neki kompjuterski stručnjak(čitaj neznalica)pa se nadam da ćete mi pomoći.
- Quaresma
#1806 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
odu u mycomputer, ili ti moje racunalo, i ostalo prati upute, kako tu pise tako i ti ulazi u te foldere
a u cracku imas taj exe file, to kopiraj, i kad udjes u taj folder gdje ti je instalirana igrica, desni klick, paste/zalijepi
a u cracku imas taj exe file, to kopiraj, i kad udjes u taj folder gdje ti je instalirana igrica, desni klick, paste/zalijepi
-
Eborg
#1807 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zar je i CoD:MW2 tako kratak? A taman sam kontao da to nabavim.Quaresma wrote:znam da sam codmw2 presao za nekih 3 sata![]()
-
švicarska
#1808 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Puno ti hvala , uspjelo je stvarno sam mislila da je nešto puno komplikovanije.Quaresma wrote:odu u mycomputer, ili ti moje racunalo, i ostalo prati upute, kako tu pise tako i ti ulazi u te foldere
P.S. a i grah se skuho dok sam se ja s ovim zezala
- Quaresma
#1809 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
je kratak, al je sp dobar, moram se jos nakaniti da odigram sp mw3, krenuo sam bio, al odmah sam odustao, nakon bf3, tesko da uopste probam cod igrati, kad igram imam osjecaj da je 2005 godinaEborg wrote:Zar je i CoD:MW2 tako kratak? A taman sam kontao da to nabavim.Quaresma wrote:znam da sam codmw2 presao za nekih 3 sata![]()
ma nista, ako gdje opet zapne, javi se ovde, uvjek ima koji hoce pomocišvicarska wrote: Puno ti hvala , uspjelo je stvarno sam mislila da je nešto puno komplikovanije.
P.S. a i grah se skuho dok sam se ja s ovim zezala
- Dupli_skalp
- Quaresma
#1811 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sta, vec napravili i za mw3 ?
-
Bosnian Dragon
#1812 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesil ti ovaj BIH i_love_ya u bad company 2Quaresma wrote:sta, vec napravili i za mw3 ?
- Quaresma
#1813 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jesam kolega, kad cemo opet, ja jos igram 
ovaj put manje, doduse tek sam juce krenuo u skolu, al sad je drugo polugodiste, sad nema zaebancije
moram manje igrati 
ovaj put manje, doduse tek sam juce krenuo u skolu, al sad je drugo polugodiste, sad nema zaebancije
-
mad mike
#1814 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
posto nisam upucen, interesuje me da li se igra CoD 2 multiplayer ? ako da, je li treba neki patch ili nesto, pravo mi se nesto igra 
- Decerto
#1815 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
skini cod2 sa bilo kojeg torrenta,instaliraj 1.3 patch i to je to.mad mike wrote:posto nisam upucen, interesuje me da li se igra CoD 2 multiplayer ? ako da, je li treba neki patch ili nesto, pravo mi se nesto igra
-
mad mike
#1816 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
skinuo sa torrenta igru, i evo upravo i patch i pise mi sljedece : "The detected version of Call of Duty 2 is current on more up-to-date then this patch. This patch will not be applied" Hocu li morat ponovo skidat igru ?
- Decerto
#1817 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam osim ako se nekako mozes downgrade-at...skini 1.0 verziju ili 1.3..tebi je sigurno na 1.5 ili 1.7.mad mike wrote:skinuo sa torrenta igru, i evo upravo i patch i pise mi sljedece : "The detected version of Call of Duty 2 is current on more up-to-date then this patch. This patch will not be applied" Hocu li morat ponovo skidat igru ?
-
mad mike
#1818 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo htio sam da igram online i ukucam server i taman mi pocne odbrojavat i onda mi izbaci ovo : could not download main/zzz_iw_fix.iwd because autodownloading is disabled on the server
- Quaresma
#1819 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kolko ja znam trebas prvo instalirati 1.2 patch, pa tek 1.3, kad to uradis, updateujes pb i igras
- Decerto
#1820 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne mora.Nadji neke bosanske servere,vecina su na 1.3 verziji.Quaresma wrote:kolko ja znam trebas prvo instalirati 1.2 patch, pa tek 1.3, kad to uradis, updateujes pb i igras
-
mad mike
#1821 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
isao sam na bosanske servere, taman udjem i izaberem oruzje,kad ono izbaci me i pise : ''Restriction: Service Communication Failure"...onda sam skinuo pbsetup, ali kad hocu da izaberem igru pise mi kao ta igra ne postoji

- Quaresma
#1822 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
izbrisi pa oept instaliraj ispocetka, pa onda uradi kako sam gore rekao, cudno kako to kaze da nema igrice, jer ja sam nedavno updateovo cod 2
-
Bosnian Dragon
#1823 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo ti moj X fire : zmaj234Quaresma wrote:jesam kolega, kad cemo opet, ja jos igram
ovaj put manje, doduse tek sam juce krenuo u skolu, al sad je drugo polugodiste, sad nema zaebancijemoram manje igrati
dodaj me pa cemo se tu dogovarati ne mogu ovamo da te ufatim
- Quaresma
#1824 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma kakav xfire ba, daj imas li skype i mikrofon, da igramo ko ljudi, a kakav CoD? nakon Battlefielda3 ne mogu ni pomisliti da pogram neki cod osim CoD2, samo njega mogu jer sam fan ww2
ako to nemas, napravi skype profil, i kupi mic, nije skupom, mozes kupit neki jeftin, nije to bas nesto vazno
ako imas javi mi se na pm u vezi nicka, da ne stavljam ovde ako ga nemas
ako to nemas, napravi skype profil, i kupi mic, nije skupom, mozes kupit neki jeftin, nije to bas nesto vazno
ako imas javi mi se na pm u vezi nicka, da ne stavljam ovde ako ga nemas
- Aquatic B
#1825 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pozdrav raja. Evo uhvatio sam malo slobodnog vremena pa odlučih da odigram neku igricu.
Nabavio sam Fallout 3, međutim kada pokrenem instalaciju pojavi mi se problem:

I kad kliknem na report, pojavi se ovo:
http://i44.klix.com/ohpxmh.jpg
Da li neko zna kako da riješim ovaj problem? Hvala.
Nabavio sam Fallout 3, međutim kada pokrenem instalaciju pojavi mi se problem:

I kad kliknem na report, pojavi se ovo:
http://i44.klix.com/ohpxmh.jpg
Da li neko zna kako da riješim ovaj problem? Hvala.