veze s vezom wrote:Date izmedju respe i midnight bi bio totalni horor
jel respo onaj s prethodnih stranica sto placa racun "pola- pola" , a kusur id 2,50KM uzima sebi?
šime, i ja se pitam zbog koga
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Eborg wrote:
Eborg wrote:Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu?
haha jes vidio sto je naiskusna pa ona sa 16 zavodi momke od 20-LIBERO- wrote:Eborg wrote:Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu?
Smanjila grudi povecala oci.![]()
A sta uradiste neiskusnoj clanici foruma..isto pirane,nemrem biliviti. Koji je ovo skup sajber "fakina" Boze sacuvaj
Eborg wrote:Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu?
Ergun wrote:Eborg wrote:Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu?
Facu proljepšala, a grudi dovela u red.
kakva bolan murijakokuz_sa wrote:haha jes vidio sto je naiskusna pa ona sa 16 zavodi momke od 20-LIBERO- wrote:Eborg wrote:Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu?
Smanjila grudi povecala oci.![]()
A sta uradiste neiskusnoj clanici foruma..isto pirane,nemrem biliviti. Koji je ovo skup sajber "fakina" Boze sacuvaj
jos je lik mogo murije zaglavit..zato se jadnik i slozio s njom kad mu je kazala "znas seka ti je drugacija"![]()
i tako su zivjeli do kraja zivotaveze s vezom wrote:Date izmedju respe i midnight bi bio totalni horor
pu pu pu pumidnight wrote:veze s vezom wrote:Date izmedju respe i midnight bi bio totalni horor
jel respo onaj s prethodnih stranica sto placa racun "pola- pola" , a kusur id 2,50KM uzima sebi?![]()
![]()
šime, i ja se pitam zbog koga
Ja sam dobio crveni... sad nekontam jesam li je trebao opalit štocemseln wrote:Upravo tako. Bi li vjerovali da mi je jedna cura za koju sam bio zagrijan dala zuti karton uz obrazlozenje "previse si fin"!?burek_in_space wrote:Shta peglate lika bezze, nije mu se dopala cura jer je debela i cao djaci. O ukusima se ne raspravlja.
midnight wrote:duminjo wrote:cura napisala kako se prosula, našalila se na svoj racun i svi napadoše...a ostalih 95% pisu na tudji racun i kako su oni bili "donji" na tim izlascima..ma daaaaajj..
mala svaka čast![]()
nije napad zbog tog, vec zbog pominjanja manekenstvaodmah si bombas
![]()
izgleda da na forumu vazi neko nepisano pravilo, da moras biti ruzan, glup i slicno da bi se registrovao, inace ces u suprotnom uvrijediti forumase
PeppermintSA wrote:
Odemo u pivnicu na večeru i par čašica vina i odjednom odčepi...Prvo s pričom o tome kako ne vjeruje muškarcima, da bi faktički to nepovjerenje preoblikovala u patološku mržnju. Muškarci su stoka, muškarci su gamad, muškarce treba silovati i nabitii nogom(što je u tom trenutku, brat-bratu, djelovalo ekstra) - Zatim, krenu priča: ''Ne znam ni šta ja radim ovdje s muškom, šovinističkom svinjom''. Ja šta god da sam rekao, belaj
''pa nije baš tako'' - ''ŠTA NIJE TAKO, MUŠKO ĐUBRE?!!!''
Dakle, totalni šok - sve sam kontao da će mi oko iskopati viljuškom
U životu nisam doživio takvu agresivnost od strane neke žene.
:
ma, neće bolan, žene su ti zlatne, fine i nadasve miroljubiva bićaPeppermintSA wrote:
sve sam kontao da će mi oko iskopati viljuškom![]()