Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
midnight

#1801 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by midnight »

veze s vezom wrote:Date izmedju respe i midnight bi bio totalni horor :razz:

jel respo onaj s prethodnih stranica sto placa racun "pola- pola" , a kusur id 2,50KM uzima sebi? :lol: :lol: :lol:

šime, i ja se pitam zbog koga :D
Eborg

#1802 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Image
sha_ba

#1803 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

Eborg wrote:Image

cemu toliko odusevljenje?? ti ionako prolazis :-D
Eborg

#1804 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Pa nije ni @respo bezazlen protivnik, još je sve po fair-playu, nismo čak ni balkanizme razbacili. :mrgreen:
Ergun

#1805 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ergun »

Ima više tih loših iskustava, ali evo, ako bih morao izdvojiti jedan onda...
Upoznao se sa jednom djevojkom na fb, chatali malo, zezancije, kako to vec ide..
I na slikama je stvarno normalna djevojka, ako se to tako može reći..
I hajde dogovorimo se mi da izadjemo na piće. Samo mogu reći, ko izmisli photoshop. :x :x :x
Djevojka je bila srednja žalost, ali to i ne bi bio problem da nije imala jednu mahanu.
Naime, djevojka je bila obdarena iznad svih normalnih granica. Možda nije lijepo to reći, ali kao da je stavila dvije lubenice. I hajde odemo mi nekako na kahvu, kaže ona meni ja sam mislila da si ti "za*eban". Iznenadio sam se, jer se ne doživljavam na takav način, bas naprotiv. Mnogi su mi rekli, prije nego što su me upoznali naravno, da su mislili da sam "žestok" dečko.
U svakom slučaju, našli smo oboje jednom drugom neke mahane, ona je bila previše obdarena za moj ukus, a ja nisam bio "za*eban", što je ona tražila. :D
Jeste da sam ja platio račun, ali hajde, sta je tu je.. nije beg cicija. :lol:
Eborg

#1806 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu? :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1807 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -LIBERO- »

Eborg wrote:Pa šta je photoshopirala, grudE ili facu? :-)

Smanjila grudi povecala oci. :D

A sta uradiste neiskusnoj clanici foruma..isto pirane,nemrem biliviti :D . Koji je ovo skup sajber "fakina" Boze sacuvaj
kokuz_sa

#1808 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

-LIBERO- wrote:

A sta uradiste neiskusnoj clanici foruma..isto pirane,nemrem biliviti :D . Koji je ovo skup sajber "fakina" Boze sacuvaj
haha jes vidio sto je naiskusna pa ona sa 16 zavodi momke od 20
jos je lik mogo murije zaglavit..zato se jadnik i slozio s njom kad mu je kazala "znas seka ti je drugacija" :D :D
Ergun

#1809 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ergun »

Facu proljepšala, a grudi dovela u red. :lol:
sha_ba

#1810 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

Ergun wrote:

Facu proljepšala, a grudi dovela u red. :lol:

bRezobraznica :D :D :D
sophieEl

#1811 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sophieEl »

:lol: :lol:
VenomousV

#1812 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

kokuz_sa wrote:
-LIBERO- wrote:

haha jes vidio sto je naiskusna pa ona sa 16 zavodi momke od 20
jos je lik mogo murije zaglavit..zato se jadnik i slozio s njom kad mu je kazala "znas seka ti je drugacija" :D :D
kakva bolan murija :-)
pika se od 14. sa njenim pristankom :D
respo

#1813 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

i tako su zivjeli do kraja zivota

potpis ljubitelji horora :)
respo

#1814 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

midnight wrote:

jel respo onaj s prethodnih stranica sto placa racun "pola- pola" , a kusur id 2,50KM uzima sebi? :lol: :lol: :lol:

šime, i ja se pitam zbog koga :D
pu pu pu pu
nemoj me mjesati sa tim
ja ne placam nikako :D
2AK-47

#1815 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by 2AK-47 »

seln wrote:
burek_in_space wrote:Shta peglate lika bezze, nije mu se dopala cura jer je debela i cao djaci. O ukusima se ne raspravlja. :-)
Upravo tako. Bi li vjerovali da mi je jedna cura za koju sam bio zagrijan dala zuti karton uz obrazlozenje "previse si fin"!?
Ja sam dobio crveni... sad nekontam jesam li je trebao opalit štocem :-D .., a ne ja nebijejem žene, a sigurno ni ti. To ti je neka njihova glupost, ima ih koje uživaju kad im nešto kontriraš, iako su u pravu, ma fuj
Mis mekinjas

#1816 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mis mekinjas »

midnight wrote:
duminjo wrote:cura napisala kako se prosula, našalila se na svoj racun i svi napadoše...a ostalih 95% pisu na tudji racun i kako su oni bili "donji" na tim izlascima..ma daaaaajj..
mala svaka čast :lol: :lol:

nije napad zbog tog, vec zbog pominjanja manekenstva :D odmah si bombas :D
izgleda da na forumu vazi neko nepisano pravilo, da moras biti ruzan, glup i slicno da bi se registrovao, inace ces u suprotnom uvrijediti forumase :D

ja sam visoka, lijepa, đubre, neglupa, 30+, garažirana, situirana...... vrijeđam sve s reda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
respo

#1817 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

misice ne vrjedjaj mi potencijalno djevojku s kojom bi mogao imati najgore iskustvo
kad zavrsim s njom dolazim u purgeraj da i s tobom pregovaram :)
Eborg

#1818 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Ja imam osjećaj da je to @respo već preko PP-a napao, eto ti sreće. :x

:mrgreen:
respo

#1819 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

sta ce ti osjecaj kad sam vec prenio u pisanoj formi da idem na pp :D
Eborg

#1820 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

Sad oni gorenavedeni balkanizmi proradiše u meni. :x

:mrgreen:
PeppermintSA

#1821 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PeppermintSA »

Neki dan sam imao ubjedljivo najgore dejt iskustvo u životu :-) :-) :-)

Upoznao nedavno jednu curu u gradu - u prvi mah sve super - ista interesovanja, svjetonazori, muzički ukus...bla bla(sve ono prvobitno što pitaš). Cura je stvarno, kao dodatan plus, i prelijepa i prezgodna. Dakle, na početku, djelovalo jesve super i jedva sam čekao taj dejt, koji smo dogovorili u roku 5min(još jedan plus, jer ne volim neka duga dogovaranja - dopadaš mi se, hajmo sutra se naći i ćao)

Odemo u pivnicu na večeru i par čašica vina i odjednom odčepi...Prvo s pričom o tome kako ne vjeruje muškarcima, da bi faktički to nepovjerenje preoblikovala u patološku mržnju. Muškarci su stoka, muškarci su gamad, muškarce treba silovati i nabitii nogom(što je u tom trenutku, brat-bratu, djelovalo ekstra :D ) - Zatim, krenu priča: ''Ne znam ni šta ja radim ovdje s muškom, lažljivom svinjom''. Ja šta god da sam rekao, belaj :lol: ''pa nije baš tako'' - ''ŠTA NIJE TAKO, MUŠKO ĐUBRE?!!!'' :shock: Dakle, totalni šok - sve sam kontao da će mi oko iskopati viljuškom :shock: U životu nisam doživio takvu agresivnost od strane neke žene. Šta god da sam rekao, začepila bi mi usta. Ja, naravno, nisam htio da reagujem jer bi bila prava scena i nisam htio doživjeti taj blam, pa sam pokušao 2-3 puta okrenuti priču na drugu temu, što mi nije polazilo za rukom.

Na kraju, počnem o hrani da pričam(taman naručili), kao zadnji pokušaj smirivanja situacije, kad opet krenu: ''Ti si pravi muškarac, jedeš živa bića - FUUUUUJ!!!'' :skoljka: Dobro, priča o hrani aut... :lol: Piće? Aut.

Na kraju samo ušutim - Tako smo sjedili, u tišini 20min, kad odjednom se ugasi lampica u glavi, i pita me: ''A voliš li ti sport? Ja baš volim skijanje'' WTF??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

I jednu pola sata se pravila kao neka maza - neka simpa priča, tepanje, zajebancije...ja, naravno, još u šoku. I haj, platim račun i da krenemo - govori ona: ''Samo da znaš, ne karam se na prvom dejtu'' :? Ja je do tad nisam ni dotakao... :-) Otpratim je do taksija, poljubim u obraz, da bi mi 15min kasnije slala poruku - ''Šta je? Jesam li nešto uradila? Zašto me nisi poljubio kako treba?? Osjećam se šugavo'' :shock: :shock: :shock: Ja naravno, nisam ništa odgovorio.

Sutradan me zove nekad poslijepodne i govori mi da nije spremna na vezivanje, i da joj je, kao, jako žao jer sam joj se baš dopao ali da još nije preboljela bivšeg i da se nada da možemo ostati prijatelji...Ponavljam, WTF :shock: :shock: :shock:
hana_montana

#1822 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hana_montana »

PeppermintSA wrote:
Odemo u pivnicu na večeru i par čašica vina i odjednom odčepi...Prvo s pričom o tome kako ne vjeruje muškarcima, da bi faktički to nepovjerenje preoblikovala u patološku mržnju. Muškarci su stoka, muškarci su gamad, muškarce treba silovati i nabitii nogom(što je u tom trenutku, brat-bratu, djelovalo ekstra :D ) - Zatim, krenu priča: ''Ne znam ni šta ja radim ovdje s muškom, šovinističkom svinjom''. Ja šta god da sam rekao, belaj :lol: ''pa nije baš tako'' - ''ŠTA NIJE TAKO, MUŠKO ĐUBRE?!!!'' :shock: Dakle, totalni šok - sve sam kontao da će mi oko iskopati viljuškom :shock: U životu nisam doživio takvu agresivnost od strane neke žene.

:
:lol: :lol: :lol:

vidis da je nezgodna kad ga mazne :mrgreen: vino mislim :lol:
VenomousV

#1823 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

psiho slucaj :lol: :lol: :lol:
Ujedam

#1824 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ujedam »

hahaha još se smijem :D :lol: da nisi izašao sa mojom drugaricom :lol: i ona je tako otišla sa živcima :lol: :lol:
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#1825 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

PeppermintSA wrote:
sve sam kontao da će mi oko iskopati viljuškom :shock:
ma, neće bolan, žene su ti zlatne, fine i nadasve miroljubiva bića :mrgreen: :oops:
Post Reply