Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
P308

#1801 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by P308 »

Alfa_Ze wrote:
Video je uklonjen zbog krsenja pravila. Dugo je i bio :D
Hordas_Istok

#1802 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Hordas_Istok »

u-svlacionici-se-potukli-emir-spahic-i-vedad-ibisevic-umijesali-se-kolasinac-i-bicakcic stali u odbranu vede halalilte ako je bilo
obuzdan

#1803 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by obuzdan »

P308 wrote:
Alfa_Ze wrote:
A sta je bilo na videu, moze li link u pm?
Teufik

#1804 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Teufik »

BegA_ wrote: Kreten. K'o da mu je babovina. Nadam se da mu je tekma protiv Nigerije zadnja u nacionalnom dresu.
Slazem se. Ako je ovo istina, tako mu treba.
Narod ovamo umire za njima, oni se medjusobno rokaju.
Bruka.
Havatar

#1805 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

P308 wrote:
Alfa_Ze wrote:
This video has been removed as a violation of YouTube's policy against spam, scams, and commercially deceptive content.
Havatar

#1806 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

obuzdan wrote:
P308 wrote:
Alfa_Ze wrote:
A sta je bilo na videu, moze li link u pm?
evo ti transkript :mrgreen:
Ma nista jos oni otisli u Salvador opet sutra na utakmicu, tako da e'o ja i Zoka sami, deremo sve.

Igor? Nece, nece. Suko je ost'o ovdje sa mnom.

Ma propast, jasta je. Ma sta ces, to ti je...nasa posla jeb'. Ma ka'e...cuo sam, ne znam sad jel' tacno,
da je bilo i poslije utakmice na rubu incidenta, tuce neke...sad sta je. Ne znam, izmedju Spahica i jos
nekoga. Ne znam, to sam cuo, ne ne garantujem da je tacno, nego eto kazu ovi sto su bili tamo. Ma onaj
budala, onaj, onog smetljara treba otjerat' i to je to. I Pape ne'a, ma ja i Pape nea disciplinu, da
je Pape im'o muda, da ga je ojer'o, sve b' bolje bilo. Ma ne, e slazem se, to je samo da...ma ja pa
to i kae'm, ko te jebe, ko si.
zalizani

#1807 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zalizani »

smasma

#1808 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by smasma »

Sad je avaz protiv njih,najebali su :D
Teufik

#1809 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Teufik »

the_stick

#1810 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by the_stick »

Janjicar wrote:
the_stick wrote:
Janjicar wrote:U audio snimku komentatora BHT-a Velida Spahe koji je postavljen na YouTubu, u kojem Spaho govori o tuči u svlačionici reprezentacije BiH između kapitena Emira Spahića i još “nekoga”, portal Ljiljan.ba saznaje ko su još bili akteri tuče.

Prema našim izvorima iz reprezentacije BiH, Emir Spahić je nasrnuo na Vedada Ibiševića koji mu je, navodno prigovorio zbog loše igre.

U odbranu Vede stali su Sead Kolašinac i Ermin Bičakčić i spriječili su veći incident.

Prema nepotvrđenim informacijama, Spahić se htio obračunati i s komentatorom BHT-a Igorom Kristićem.

Saznajemo, kako kapiten Emir Spahić, ima ignorantski odnos prema mlađim igračima, posebno novajlijama Izetu Hajroviću, Tinu Sušiću.
who the fuck is portal ljiljan.ba i ko su njihovi izvori???

istinita prica...

mjesto radnje: lokal u jednom hercegovackom gradicu
vrijeme radnje: sad za vikend - drugo poluvrijeme utakmice ARG-IRN

govori jedan cikica drugome "jest majke mi, messi rek'o selektoru... ili ja ili tevez... nesto su se njih dvojica zakacili i ne podnose se... itd. itd."

s obzirom da je 99% novinarskih izvora ovog tipa, ja u ove price apsolutno ne vjerujem... sta nasi mozgovi mogu iskontruisati, to vise ni pas s maslom ne moze pojesti... dakle, nama je sada izvor Spaho, koji govori da je nesto cuo od 'nekoga ko je bio dolje', ali nije siguran da je to tacno... zakljucak - sve je 100% istina... Spaho jos usput van bilo kakvog konteksta kaze 'ko te jebe, ko si?'... zakljucak - to je Spaha rekao Susicu... cjelokupni zakljucak i naslov na portalima - Spaho (koji je u Brazilu kao komentator cjelokupnog prvenstva i nema puno dodirnih tacaka sa taborom reprezentacije) nesvjesno otkrio probleme u reprezentaciji... da nije zalnosno, mozda bi bilo smijesno...
Zasto Emir ne dodje do Kolasinca kada je dao sam sebi autogol da ga ohrabri ? kapiten bi valjda to trebao da uradi saigracu.
Zar Kapiten onako treba da grijesi u odlucujucoj utakmici ? A o taborima se prica vec duze vrijeme tako da ne treba Velid Spaho da mi otvara oci mogu i ja sabrt dva i dva.
Zasto Kolasinac nije igrao u drugoj utakmici ?
itd itd.
sve navedeno je dokaz da je Spahic nasrnuo na Vedu? mislim... sad kad procitam, stvarno ima smisla... :roll:
zalizani

#1811 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zalizani »

Image
kandelabar

#1812 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kandelabar »

bosanska senzacija wrote:Očigledno je da pola vas nikad u životu nije šutnulo loptu pa pojma nemate kako je kad vas u trku neko zakači sa leđa.

Fino se vidi kako Emenike desnim koljenom pri pokušaju da ga pretči kači Spahićevu nogu u zraku i sapliće ga, tu ruke nisu igrale nikakvu ulogu već isključivo saplitanje.

Da li bi ga Emenike i dalje prošao bez saplitanja i uspio asistirati za gol je priča šta bi bilo kad bi bilo.
SPahic je bio indisponiran totalno i prije tog gola ponasao se nonsalantno kao protiv EGipta dodavao je lopte NIgerijskim igracima,ispadao je par puta i taj duel sa Emenikeom kad je trebao da nabije loptu on je išao svjesno da se nagurava snjim pogledaj snimak lopta ispred njega on gleda glavom gdje je Emenike i bajg se gradi isto kao sa Nasrijem,tacno je da ga je koljenom zakacio Emenike ali kazem ti njegove gluposti nisu imale kraja gol je visio u zraku..Nista ne moze opravdati njegovu losu igru,a uz to i DZeko mu se pridruzio..
animus

#1813 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by animus »

Sada znam da ce jedan dres sa brojem 4 i imenom Spahic da bude zapaljen. Bio mi je drag i uvijek sam branio njegove poteze ali ne mozes na Ibisevica, to je nas pravi idol i dusa nacije. Kako imas obraza majmune jedan. Ti i Susic ste zavrsili svoje. Dosta je sikaniranja ostalih bilo i unosenja razdora. Dres ide na lomacu i siguran sam da ce dosta ljudi isto uraditi. Nama treba pravi kapiten a to Spahic vise nije.
bosanska senzacija

#1814 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bosanska senzacija »

the_stick wrote:

istinita prica...

govori jedan cikica drugome "jest majke mi, messi rek'o selektoru... ili ja ili tevez... nesto su se njih dvojica zakacili i ne podnose se... itd. itd."

s obzirom da je 99% novinarskih izvora ovog tipa, ja u ove price apsolutno ne vjerujem... sta nasi mozgovi mogu iskontruisati, to vise ni pas s maslom ne moze pojesti... dakle, nama je sada izvor Spaho, koji govori da je nesto cuo od 'nekoga ko je bio dolje', ali nije siguran da je to tacno... zakljucak - sve je 100% istina... Spaho jos usput van bilo kakvog konteksta kaze 'ko te jebe, ko si?'... zakljucak - to je Spaha rekao Susicu... cjelokupni zakljucak i naslov na portalima - Spaho (koji je u Brazilu kao komentator cjelokupnog prvenstva i nema puno dodirnih tacaka sa taborom reprezentacije) nesvjesno otkrio probleme u reprezentaciji... da nije zalnosno, mozda bi bilo smijesno...
Njihov izvor su vjerovatno naši postovi sa foruma koji su im pomogli i dali inspiraciju u svom lovu za što veći broj klikova.

A narod se prima..
frngla

#1815 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by frngla »

Govnar, klošar, jalijaš klasični... Sve je to Emir Spahić. Ako je istina ovo, a vjerujem da jeste, treba sa govnarom završiti za sva vremena. Danas ako bude u prvoj postavi, Sušić je smiješan lik, presmiješan. Isto tako, ako Edin Džeko podržava ovu konjinu, njega treba prekrižiti isto tako... AMA BOLAN, NIKO NA SVIJETU NIJE VEĆI OD SVETINJE ZVANE REPREZENTACIJA BIH! KLOŠARU JADNI, ZNAM DA ČITATE FORUME, PROČITAJ DOBRO MAGARAC ŠTA LJUDI MISLE O TEBI, SJEME TI SE ZATRLO!
Havatar

#1816 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

the_stick wrote:

istinita prica...

To za Messija je tacno i o tome vec uveliko pisu i argentinski i svjetski mediji.
Janjicar

#1817 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

the_stick wrote: sve navedeno je dokaz da je Spahic nasrnuo na Vedu? mislim... sad kad procitam, stvarno ima smisla... :roll:
Klanjaj se svom kapitenu i gaziji slobodno. :izet:

Zasto Kolasinac, Vedo i Bicakcic nisu poceli utakmicu protiv Nigerije ?
Tito_i_Partija

#1818 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Spaha nasrnuo na Vedu zato sto mu je ovaj prigovarao za brijanje grudi. Pa Vedo stvarno nije normalan, gdje ces kritikovat' najboljeg igraca Nigerije za tako nesto? :D
Alkos

#1819 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Alkos »

isx wrote:Znači ovo se desilo do 5. minute. U 20 sekundi je počeo budalesati.

Image
Image
Image
Svima se desi da pogriješe, samo mi nije jasna njegova reakcija kod izgubljene lopte... Drugačije se tijelo ponaša kada neko pogriješi pas.
Hordas_Istok

#1820 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Hordas_Istok »

spaha nasrno na vedu i kolsasinac skocio i stao u vedinu stranu i jebo kola spahi mater
Jusuf Becirovic
1 h · Uređeno ·
ALAH TI DAO ZDRAVLJE JUNACINO NASA!!!! NE SEKIRAJ SE NISU SVI ISTI NJIH JE SKROZ MALO !!!!! MI CEMO POBJEDITI KOJI VOLIMO ISKRENO NASU JEDNU JEDINU DOMOVINU NAPRED ZMAJEV!!!DUSMANE TREBA ISNUTI!!! ovo je covjek pisao kolasincu
Last edited by Hordas_Istok on 25/06/2014 13:45, edited 1 time in total.
TheWatcher

#1821 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by TheWatcher »

Pape mater ti jebem izadji u javnost sazovi konferenciju i sve reci kako je :evil:
Tito_i_Partija

#1822 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

frngla wrote:Govnar, klošar, jalijaš klasični... Sve je to Emir Spahić. Ako je istina ovo, a vjerujem da jeste, treba sa govnarom završiti za sva vremena. Danas ako bude u prvoj postavi, Sušić je smiješan lik, presmiješan.
Naravno da ce biti u prvoj postavi. Ili stvarno mislis da Susic ima vise muda od jedne prosjecne curice u predskolskom?
animus

#1823 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by animus »

Hordas_Istok wrote:spaha nasrno na vedu i kolsasinac skocio i stao u vedinu stranu i jebo kola spahi mater
Jusuf Becirovic
1 h · Uređeno ·
ALAH TI DAO ZDRAVLJE JUNACINO NASA!!!! NE SEKIRAJ SE NISU SVI ISTI NJIH JE SKROZ MALO !!!!! MI CEMO POBJEDITI KOJI VOLIMO ISKRENO NASU JEDNU JEDINU DOMOVINU NAPRED ZMAJEV!!!DUSMANE TREBA ISNUTI!!! ovo je covjek pisao kolasincu
I onda Kolasinca stave na klupu, treba jebat nekom majku za ovo. Ne znam ko je gori Safet ili Spahić.
agnostic_front

#1824 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by agnostic_front »

the_stick wrote:who the fuck is portal ljiljan.ba i ko su njihovi izvori???

istinita prica...

Pa jarane kad Pape i svi šute ko da su CIA jebote. Reprezentacija je u fudbalu, nije državna bezbjednost, daj nam nešto kažite. Protiv Egipta se vidjelo da ima ogromnih problema, ali hajde sve zarad mira pred WC niko neće da narušava atmosferu. Jebaji ga više, dajte nam kažite nešto.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1825 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Picajzla »

Smetljara nogom nabiti iz reprezentacije.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Post Reply