Mali_Vuk wrote: ... Jovetić je zvijer
Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me
Dobijamo-hoćemo, ne brini
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mali_Vuk wrote: ... Jovetić je zvijer
Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me
gost iz ZG wrote:Mali_Vuk wrote: Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me![]()
![]()
hoćemo, ne brini
Prenijelo i mene malogost iz ZG wrote:Mali_Vuk wrote: ... Jovetić je zvijer
Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me... Jovetić je Crnogorac-nije zvijer, zar ne? On igra za Srbiju ?
Dobijamo-hoćemo, ne brini
Auuu, tebi kanda malo svjetskih ratovaljevoruki wrote:gost iz ZG wrote:Mali_Vuk wrote: Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me![]()
![]()
hoćemo, ne brini![]()
Jos da dodam - volio bih da Hrvatska pobijedi golom iz ociglednog prekrsaja, ofsajda ili igranja rukom u 97. minuti![]()
Eto nisu nikako optereceni, a selektor im i dan danas daje podrsku srpskom 'eroju Arkanu.polovka wrote:Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
Srpski tim je mlad, neopterećen stvarima koji nemaju veze sa fudbalom i tu će biti šansa u odnosu na kroasane, koji bi mislim rizikovali i odlazak na SP samo da generali u loži budu u transu zbog pobjede![]()
Mihajlović je u odnosu na Štimca i pored toga što je totalni kreten- Pep Murinjo
polovka wrote:Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
Srpski tim je mlad, neopterećen stvarima koji nemaju veze sa fudbalom i tu će biti šansa u odnosu na kroasane, koji bi mislim rizikovali i odlazak na SP samo da generali u loži budu u transu zbog pobjede![]()
Mihajlović je u odnosu na Štimca i pored toga što je totalni kreten- Pep Murinjo
Jos kad to cujem iz usta Sinise Mihajlovica upitam se kuda ide ovaj svijet?ultima_palabra wrote:Ovo je prvi put da čujem da Srbi nisu opterećeni nacijom, ratovima i sličnim nefudbalskim stvarima
Sve dok se ne pokazu u "punom sjaju" prilikom nekog sportskog " event-a".ultima_palabra wrote:Ovo je prvi put da čujem da Srbi nisu opterećeni nacijom, ratovima i sličnim nefudbalskim stvarima
Ja da sam na Ljajicevom mjestu, ne bih se nikad vratio dok je Mihajlovic trener u reprezentaciju. Stoka, cuj istjera te jer ne pjevas himnu, i to na onako pompozan nacin, bolje da se pozabavi jadnom igrom Srbije, nego sto ga brine ko pjeva ko ne...Mali_Vuk wrote:Izgleda da je na pomolu neko izmirenje sa malim LjajićemMOSALJOZE wrote:Nije mi jasan mihajlovic,šta ako neko nece da pjeva himnu.Mislim da je najbitnije da se gleda interes reprezentacije,to je na 1 mjestu ostalo je ne vazno.Što se tiče meča tu hrvati uzimaju 4 bodaMali_Vuk wrote:Ne bih ja potcjenio Srbiju nikako. Ima tu dobrih igrača, i plus što će biti maksimalno motivisani i nabrijani. Možda i najveći minus u odnosu na Hrvatsku je selektor. Od onog klovna i kvazipatriote Srbija može imati samo štete...
http://www.reprezentacija.rs/
vicious wrote:Ne znam što Hrvati nisu htjeli da se igra na Poljudu, bolja bi bila atmosfera 100 puta nego u Zagrebu.

I ja bih volio ali jebi ga...ja71 wrote:pred ovakve utakmice uvijek moram citirati svog oca:
najbolje bi bilo kad mi mogle nekako obje ekipe izgubiti
Ti baš i nisi osoba pogodna da daješ bilo kakav objektivan sud, jer si brate zaglibio u nacionalnu žabokrečinu više od Mihajlovića i Arkana zajednoLBVIEW wrote:Eto nisu nikako optereceni, a selektor im i dan danas daje podrsku srpskom 'eroju Arkanu.polovka wrote:Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
A da sad ne spominjemo izbacivanje igraca zbog nepjevanja himne, tradicionalno srpsko navijanje gdje se poziva na klanje Hrvata,Bosnjaka,Albanaca... ili, recimo, rasisticko vrijedanje protivnickih igraca kao u onom susretu protiv Engleske.Nemoj bolan suplje-vi ste zadnji na planeti koji imate pravo prozivati bilo koga po tom pitanju.
Eto on je zaglibio u neku žabokračinu jer ti je barno u idola. Papka koji je jednog velikana Patrika Vieru nazvao "crnim majmunom" i lika koji se ponosno družio sa notornim ubicama i zločincimapolovka wrote:Ti baš i nisi osoba pogodna da daješ bilo kakav objektivan sud, jer si brate zaglibio u nacionalnu žabokrečinu više od Mihajlovića i Arkana zajednoLBVIEW wrote:Eto nisu nikako optereceni, a selektor im i dan danas daje podrsku srpskom 'eroju Arkanu.polovka wrote:Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
A da sad ne spominjemo izbacivanje igraca zbog nepjevanja himne, tradicionalno srpsko navijanje gdje se poziva na klanje Hrvata,Bosnjaka,Albanaca... ili, recimo, rasisticko vrijedanje protivnickih igraca kao u onom susretu protiv Engleske.Nemoj bolan suplje-vi ste zadnji na planeti koji imate pravo prozivati bilo koga po tom pitanju., evo još samo fali da se uključi onaj šveđanin @sezam kao jedan objektivan poznavalac fudbalske igre
(ne sumnjam da neće).