Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
gost iz ZG

#1801 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by gost iz ZG »

Mali_Vuk wrote: ... Jovetić je zvijer

Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me :mrgreen:
:D ... Jovetić je Crnogorac-nije zvijer, zar ne? On igra za Srbiju ?

Dobijamo-hoćemo, ne brini :thumbup:
ljevoruki

#1802 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ljevoruki »

gost iz ZG wrote:
Mali_Vuk wrote: Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me :mrgreen:
:D :thumbup:
hoćemo, ne brini
:D
Jos da dodam - volio bih da Hrvatska pobijedi golom iz ociglednog prekrsaja, ofsajda ili igranja rukom u 97. minuti :D
:dance:
Mali_Vuk

#1803 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

gost iz ZG wrote:
Mali_Vuk wrote: ... Jovetić je zvijer

Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me :mrgreen:
:D ... Jovetić je Crnogorac-nije zvijer, zar ne? On igra za Srbiju ?

Dobijamo-hoćemo, ne brini :thumbup:
Prenijelo i mene malo :D Mislio sam na ovog malog Ninkovića iz kijevskog Dinama :thumbup:

A i Jovetić je zvijer, i to stoji :D
Rob_Atl

#1804 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Rob_Atl »

Vidim ispod naslov planulo 24 000 ulaznica, a ocekuje se 35 hiljada, ovi su gori od nas, 11 000 podjelili guzonjama :D
Mali_Vuk

#1805 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Mali_Vuk »

ljevoruki wrote:
gost iz ZG wrote:
Mali_Vuk wrote: Ne znam, dobijte ih kako znate, ne interesuje me :mrgreen:
:D :thumbup:
hoćemo, ne brini
Jos da dodam - volio bih da Hrvatska pobijedi golom iz ociglednog prekrsaja, ofsajda ili igranja rukom u 97. minuti :D
Auuu, tebi kanda malo svjetskih ratova :D
ljevoruki

#1806 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ljevoruki »

:dance:[/quote]

Auuu, tebi kanda malo svjetskih ratova :D[/quote]

i jos sudija da bude Turcin.
polovka

#1807 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by polovka »

Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
Srpski tim je mlad, neopterećen stvarima koji nemaju veze sa fudbalom i tu će biti šansa u odnosu na kroasane, koji bi mislim rizikovali i odlazak na SP samo da generali u loži budu u transu zbog pobjede :roll:
Mihajlović je u odnosu na Štimca i pored toga što je totalni kreten- Pep Murinjo :D
ultima_palabra

#1808 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ultima_palabra »

Hrvatska je dosta bolja, i na papiru i kao tim. Međutim, u ovakvim utakmicama gdje su emocije jake, svašta može odlučiti... nečija inspiracija ili glupost.

Da je Slaven trener znao bih da će optimalno pripremiti igrače, a onaj debil može nešto kontraproduktivno napraviti.
missko

#1809 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by missko »

Hrvatska uzima i to glat, Jaca je i prakticno i na papairu a u ovakvim tekmama iskustvo igra najvazniju ulogu a oni su milion puta iskusniji od Srbijanske reprezentacije.Po meni cak Hrvatska bjezi Srbiji za klasu
Pismonosa

#1810 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Pismonosa »

Hrvati, pojedite ih, poderite ih, rastavite ih na sastavne i rastavne i proste i sve druge faktore! :dance:
ja71

#1811 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ja71 »

pred ovakve utakmice uvijek moram citirati svog oca:
najbolje bi bilo kad mi mogle nekako obje ekipe izgubiti :D
LBVIEW

#1812 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by LBVIEW »

polovka wrote:Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
Srpski tim je mlad, neopterećen stvarima koji nemaju veze sa fudbalom i tu će biti šansa u odnosu na kroasane, koji bi mislim rizikovali i odlazak na SP samo da generali u loži budu u transu zbog pobjede :roll:
Mihajlović je u odnosu na Štimca i pored toga što je totalni kreten- Pep Murinjo :D
Eto nisu nikako optereceni, a selektor im i dan danas daje podrsku srpskom 'eroju Arkanu.
A da sad ne spominjemo izbacivanje igraca zbog nepjevanja himne, tradicionalno srpsko navijanje gdje se poziva na klanje Hrvata,Bosnjaka,Albanaca... ili, recimo, rasisticko vrijedanje protivnickih igraca kao u onom susretu protiv Engleske.Nemoj bolan suplje-vi ste zadnji na planeti koji imate pravo prozivati bilo koga po tom pitanju. :dance:
Pismonosa

#1813 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Pismonosa »

polovka wrote:Realno Hrvatska jača na papiru, međutim to u ovakvom susretu neće biti odlučujuće.
:skoljka: :skoljka: :skoljka:

Usta moja, hvalite me! :D

Mihajlović je u odnosu na svakoga, pa i na sirovinu štimca - sirovina.
ultima_palabra

#1814 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ultima_palabra »

Ovo je prvi put da čujem da Srbi nisu opterećeni nacijom, ratovima i sličnim nefudbalskim stvarima :D
jazzer

#1815 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by jazzer »

ultima_palabra wrote:Ovo je prvi put da čujem da Srbi nisu opterećeni nacijom, ratovima i sličnim nefudbalskim stvarima :D
Jos kad to cujem iz usta Sinise Mihajlovica upitam se kuda ide ovaj svijet? :)
vicious

#1816 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by vicious »

Ne znam što Hrvati nisu htjeli da se igra na Poljudu, bolja bi bila atmosfera 100 puta nego u Zagrebu.
LBVIEW

#1817 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by LBVIEW »

ultima_palabra wrote:Ovo je prvi put da čujem da Srbi nisu opterećeni nacijom, ratovima i sličnim nefudbalskim stvarima :D
Sve dok se ne pokazu u "punom sjaju" prilikom nekog sportskog " event-a". :D
Tad obicno ima posla i FIFA , UEFFA, policija, psihopatolozi,sociolozi i dr. kojima je u opisu posla studija
kojekakvih poremecaja masa. :D
dakine

#1818 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by dakine »

Mali_Vuk wrote:
MOSALJOZE wrote:
Mali_Vuk wrote:Ne bih ja potcjenio Srbiju nikako. Ima tu dobrih igrača, i plus što će biti maksimalno motivisani i nabrijani. Možda i najveći minus u odnosu na Hrvatsku je selektor. Od onog klovna i kvazipatriote Srbija može imati samo štete...
Nije mi jasan mihajlovic,šta ako neko nece da pjeva himnu.Mislim da je najbitnije da se gleda interes reprezentacije,to je na 1 mjestu ostalo je ne vazno.Što se tiče meča tu hrvati uzimaju 4 boda
Izgleda da je na pomolu neko izmirenje sa malim Ljajićem

http://www.reprezentacija.rs/
Ja da sam na Ljajicevom mjestu, ne bih se nikad vratio dok je Mihajlovic trener u reprezentaciju. Stoka, cuj istjera te jer ne pjevas himnu, i to na onako pompozan nacin, bolje da se pozabavi jadnom igrom Srbije, nego sto ga brine ko pjeva ko ne...
Infaze Studio

#1819 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Infaze Studio »

Pa nece se ni vratiti dok je Mihajlovic selektor. Zato kaze: "Postoji mogucnost da se u buducnosti vratim....", a to je kada ovaj vise ne bude selektor.
Inace Mihajlovic je , onako, prilicno plitka osoba. Ne samo zbog tih nekih nacionalnih ideja, nego opcenito...Cim otvori usta, vidis da je intelektualno ogranicen.
Sto se tice ta dva selektora...niti jedan nije neki, ali Mihajlovic je za Stimca, barem kao fudbaler, bio doktor.
ultima_palabra

#1820 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ultima_palabra »

Bio je i Štimac ok igrač... Mihajlović, ako mu oduzmeš šut, nije bio ništa bolji od njega.
gost iz ZG

#1821 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by gost iz ZG »

vicious wrote:Ne znam što Hrvati nisu htjeli da se igra na Poljudu, bolja bi bila atmosfera 100 puta nego u Zagrebu.
:thumbup: slažem se, ali Poljud je trenutno totalno zapušten stadion, Maksimir kakav god da je-trenutno je u puno boljem stanju i zadovoljava stroge UEFA-FIFA sigurnosne kriterije
Prije dva dana, odgođena utakmica Hajduk-Dinamo zbog kiše; slika govori više od 1000 riječi
zamisli da dan,dva prije tekme sa Srbijom, u Splitu padne kiša ?!?!
Image
Logovan

#1822 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Logovan »

ja71 wrote:pred ovakve utakmice uvijek moram citirati svog oca:
najbolje bi bilo kad mi mogle nekako obje ekipe izgubiti :D
I ja bih volio ali jebi ga... :D
polovka

#1823 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by polovka »

LBVIEW wrote:
Eto nisu nikako optereceni, a selektor im i dan danas daje podrsku srpskom 'eroju Arkanu.
A da sad ne spominjemo izbacivanje igraca zbog nepjevanja himne, tradicionalno srpsko navijanje gdje se poziva na klanje Hrvata,Bosnjaka,Albanaca... ili, recimo, rasisticko vrijedanje protivnickih igraca kao u onom susretu protiv Engleske.Nemoj bolan suplje-vi ste zadnji na planeti koji imate pravo prozivati bilo koga po tom pitanju. :dance:
Ti baš i nisi osoba pogodna da daješ bilo kakav objektivan sud, jer si brate zaglibio u nacionalnu žabokrečinu više od Mihajlovića i Arkana zajedno :wink: , evo još samo fali da se uključi onaj šveđanin @sezam kao jedan objektivan poznavalac fudbalske igre :D (ne sumnjam da neće).

Ono što ti ne vidiš je da su igrači reprezentacije van takvih stvari, nisu ni hrvatski igrači u tom filmu koliki će im biti pritisak javnosti i publike.
Oni igraju zajedno jedni sa drugim, eto šta misliš s kim se mali Kovačić druži u Milanu, sigurno ne sa Cassanom :roll:
Javnost u Hrvatskoj je takva kakva je, i samo će odmoći u svom domoljublju svojim igračima.Srpska javnost nije nikada predstavljala takve duele kao "biti ili ne biti" i zato su redovno dobijali.
Govorim o srpskoj javnosti, tj.u ljudima i medijima iz Srbije, ne iz R.Srpske, koji i uglavnom pune stadione kad igra Srbija.

Daj ba @ultima, CZ(na vrhuncu), Roma, Sampdorija(kad je žarila i palila), Lazio(kad je žario i palio), Inter vs.Hajduk i Derbi C. :roll:
Jebote nije ti brat :D
ultima_palabra

#1824 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by ultima_palabra »

A objektivno su Mihajlovića svi treneri trpili jer je bio najbolji izvođač slobodnjaka na svijetu :D Lazio je imao Nestu koji je pokrivao sporost i odbrambene greške Siniše, ali je zato imao skoro zagarantovano gol po utakmici iz slobodnjaka :-D

Štimac je bio dobar stoper, to je bio vakat kad su jaki igrači potpisivali za prosječne engleske klubove jer su odlično plaćali... Ravanelli, Juninho su igrali za Middlesbrough.
Pismonosa

#1825 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Pismonosa »

polovka wrote:
LBVIEW wrote:
Ti baš i nisi osoba pogodna da daješ bilo kakav objektivan sud, jer si brate zaglibio u nacionalnu žabokrečinu više od Mihajlovića i Arkana zajedno :wink: , evo još samo fali da se uključi onaj šveđanin @sezam kao jedan objektivan poznavalac fudbalske igre :D (ne sumnjam da neće).
Eto on je zaglibio u neku žabokračinu jer ti je barno u idola. Papka koji je jednog velikana Patrika Vieru nazvao "crnim majmunom" i lika koji se ponosno družio sa notornim ubicama i zločincima :lol: Ali ne, Sezam, LBVIEW i svi ostali su u žabokračini, samo ste vi fini. :lol: :lol: neopterećeni.

Boleštino, i bogu si teška :D
Locked