Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nemam_ideje

#1801 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

burek_in_space wrote:Hoce li mi neko od ovih Manijaka reci kategorichno i prije svega argumentovano, da Zheljo nije kupio nijednu tekmu u prethodnim sezonama?! Samo kratko i jasno - da ili ne?!
Bureče, suštinski problem je u slijedećem. Nama se spočitava, ove a bogme i prošlih sezona, da nas sudije guraju, bla, bla. Kada ukažeš na omjer penala prošle sezone ili neke ofirne utakmice koje je odigralo Sarajevo onda se ta priča više ne pika il smo zlobni il smo dušmani.

Dvostruki standardi, zar ne ?
burek_in_space

#1802 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by burek_in_space »

Plavih_11 wrote:
Niko ti to ovde ne moze reci onako kako ti hoces jer niko od nas nema uvida u to sta rade ljudi u klubu! Jedino da ti kazem da pretpostavljam da jeste, nikakav drugi odgovor ne mozes dobiti.

A hocemo li sa kontrapitanjem? Mozes li mi reci da tvoje Sarajevo nije kupilo ni jednu utakmicu u prethodnim sezonama?

Prica je svakako bezveze ...
Ja nikada nisam tvrdio da je iko chist u ovoj nashoj ligi, za razliku od jednog dijela navijacha Zheljeznichara na ovom forumu koji tvrde da je jedino vash klub chist.
Uostalom, sjedite malo u jedan kafic na Ch. Vili, svashta zanimljivog se mozhe chuti od vashih momaka. :wink:
Baltazar_khan

#1803 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

redžepagić nikako ne može da ide u istu ravan sa nijazom brkovićem. to i vi a bogami i mi jako dobro znamo ;-)
nemam_ideje

#1804 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

Baltazar_khan wrote:redžepagić nikako ne može da ide u istu ravan sa nijazom brkovićem. to i vi a bogami i mi jako dobro znamo ;-)
Još to da objasniš Graciću i OlimpiCu bilo bi lijepo :D
burek_in_space

#1805 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by burek_in_space »

nemam_ideje wrote:
Bureče, suštinski problem je u slijedećem. Nama se spočitava, ove a bogme i prošlih sezona, da nas sudije guraju, bla, bla. Kada ukažeš na omjer penala prošle sezone ili neke ofirne utakmice koje je odigralo Sarajevo onda se ta priča više ne pika il smo zlobni il smo dušmani.

Za razliku od Sarajeva, Zheljeznicharu su neke od tih utakmica donijele prvenstvo odnosno kup, i akcenat je na tome.
Charuga
Globalni moderator

#1806 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

burek_in_space wrote:
Plavih_11 wrote:
Niko ti to ovde ne moze reci onako kako ti hoces jer niko od nas nema uvida u to sta rade ljudi u klubu! Jedino da ti kazem da pretpostavljam da jeste, nikakav drugi odgovor ne mozes dobiti.

A hocemo li sa kontrapitanjem? Mozes li mi reci da tvoje Sarajevo nije kupilo ni jednu utakmicu u prethodnim sezonama?

Ja nikada nisam tvrdio da je iko chist u ovoj nashoj ligi, za razliku od jednog dijela navijacha Zheljeznichara na ovom forumu koji tvrde da je jedino vash klub chist.
Uostalom, sjedite malo u jedan kafic na Ch. Vili, svashta zanimljivog se mozhe chuti od vashih momaka. :wink:
Ko tvrdi to zivota ti? Ja jos nisam vidio da je neko napisao da je nas klub cist i da nikad nije namjestio utakmicu, a mozda je do mene.
Mogao si isto tako postaviti pitanje navijacima Sarajeva imaju li dokaze za sva ona silna nagadjanja u posljednje dvije sezone, pa evo i ovu, o konstantnoj kupovini iz naseg kluba.
ganjeta

#1807 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Bureče vidi se da si bio isključen neko vrijeme, po tvoj priči ispade mi divovi :D .
Lakat Jebić

#1808 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Lakat Jebić »

Baltazar_khan wrote:redžepagić nikako ne može da ide u istu ravan sa nijazom brkovićem. to i vi a bogami i mi jako dobro znamo ;-)
brkovic vec godinu i po nije tu...
Charuga
Globalni moderator

#1809 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

burek_in_space wrote:
nemam_ideje wrote:

Za razliku od Sarajeva, Zheljeznicharu su neke od tih utakmica donijele prvenstvo odnosno kup, i akcenat je na tome.
Ma da, a vasi su kupovali cisto zato sto i ostali to rade, nisu radi interesa i osvajanja trofeja ...
ultima_palabra

#1810 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:
ultima_palabra wrote:
Baltazar_khan wrote:ništa mi nemamo sa tim što je golman leotara pravio kardinalne greške. sasvim zasluženo ih tad pobijedili, šta sad avdić nije trebao da zabije zbog fer pleja što je golman leotara mutav? ove situacije u trebinju su neuporedive sa onom penal - situacijom na grbavici. ne kontam šta hoćete da dokažete, osim mlađi je i sam priznao da je ono trebao da bude penal i khaj phiče :oops:
Ma sve pet... samo da smo mi odigrali onakve dvije utakmice pred kraj prvenstva kao vi u Travniku i Trebinju (ono je komedija u rangu Pythona ili Nadrealista) vi bi narednih pet godina smarali kako smo kupili plasman u Evropu ;-)
pa odlučite se za jedno. prvo govorite kako nam igrači jedva i viršle kupuju, a evo sad smo već kupili utakmice u travniku i trebinju.
To je ok čapri za nekoga ko ne prati... zna se ko je Redžepagić i kad je i zašto došao. Da nije bilo Evrope, ne bi mogao dovesti Plišeka i ne bi imao izlog za mlade igrače koje misli taliti preko kluba. Pošto pola klubova u ligi nije moglo ni gore ni dole, čovjek odlučio da malo investira za budućnost, što da ne :-D

Mislim, nije to sramota, normalan je to biznis rezon u našem okruženju... druga je stvar što vi nećete da priznate jer se sjećate šta ste govorili o Nijazu Allmighty itd ;-)
burek_in_space

#1811 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by burek_in_space »

Samo cu reci da sam se naslushao svega nedavno u drushtvu 4-5 Manijaka. Podaci informatora poznati redakciji. :D
ultima_palabra

#1812 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

burek_in_space wrote:a razliku od Sarajeva, Zheljeznicharu su neke od tih utakmica donijele prvenstvo odnosno kup, i akcenat je na tome.
Koliko bi Sarajevo zaostajalo za Širokim prošle godine prije međusobnog susreta da nisu dobili u Travniku i Trebinju? Na kraju bi zavisili od nas, da vam u finalu Kupa donosimo Evropu 8-)
nemam_ideje

#1813 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

burek_in_space wrote:
Plavih_11 wrote:

Zanimljivo je da "naši momci" stalno nešto pričaju "vašim momcima", u kafani :skoljka: Ispade da bolje znate šta se dešava u Želji od nas. Imal nešto da ne znate :D

To je ta priča. Željo krade, Sarajevo krade al Željo krade više jer je osvojio titule. Meni je to linija manjeg otpora i jednostavno objašnjenje zašto nema uspjeha. Da nisu Baljak, Merdanović, Alispahić & co krivi za to a ne Željo.

Ne treba svoje neuspjehe objašnjavati tuđim uspjesima. Nema smisla. Treba biti pošten i priznati da je Željo gigant i da nije sramota biti odmah iza giganta :D
veljaca

#1814 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:Samo cu reci da sam se naslushao svega nedavno u drushtvu 4-5 Manijaka. Podaci informatora poznati redakciji. :D
E sta sam se ja svasta naslusao u drustvu pripadnika HZ-a ....... Naravno bio sam u drustvu rodjaka koji je njihov pripadnik a posao koji smo obavljali nije mogao da me eliminise ......

Nije poenta sta cujes - nego od koga i kako na to ragujes .....
Charuga
Globalni moderator

#1815 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

burek_in_space wrote:Samo cu reci da sam se naslushao svega nedavno u drushtvu 4-5 Manijaka. Podaci informatora poznati redakciji. :D
Njih 4-5 predstavljaju sve nas i ako su oni tako rekli onda je to u redu. Mozemo zakljuciti da ljudi iz Zelje kupuju, namjestaju, kradu, potplacuju i sve ostalo sto ide uz to a sve to iz razloga osvajanja nekog trofeja dok drugi, ako kradu, kradu malo i radi inata. Zakljucak je da su u Zelji lopovi i da klub treba izbaciti iz lige momentalno a kao svjedoke pozvati gore spomenutu grupu navijaca. I naravno, ne treba zaboraviti peticiju od strane stanovnika ovog grada koji ne trpe lopovluke da se klub sa Grbavice ugasi skroz i da mu se vise nikad ne dozvoli aktiviranje a svi bivsi i sadasnji celnici, treneri i ostali sportski radnici kazne zabranog bavljena ikakvih aktivnosti vezanom za sport i da se eventualno posalju u zatvor na par godina.

Ne vidim vise svrhu rasprave oko kupovine, kad je sve dokazano .. 8-)
burek_in_space

#1816 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by burek_in_space »

Vidim, malo vas je shtrecnulo ovo. :D
Jbg, znam da nije lijepo chuti kako sjedim bez problema sa likovima koji 10 i vishe godina ne propushtaju tekmu Zhelje kako kod kuce tako i na strani, a sa Amarom su na TI odavno. :D

Elem, vidimo se u Varaderu ponekad. 8-)
ganjeta

#1817 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Šta kažu za Banjaluku, ja čuo zvršeno, trica ide hladno?!
elSaik

#1818 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

Otkud tebe u tako finom društvu? :mrgreen:

A računica je jasna, dok je kurvi bit će i sexa za lovu.
burek_in_space

#1819 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by burek_in_space »

Da ne bude da lupam ko maxim po diviziji: Amarova direktiva za ovu polusezonu je da nema kupovine, pa ako se shta uradi u prvenstvu, uradi se. :wink:
burek_in_space

#1820 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by burek_in_space »

elSaik wrote:Otkud tebe u tako finom društvu? :mrgreen:

A računica je jasna, dok je kurvi bit će i sexa za lovu.
Nisu imali za pive, a ja pogur'o da vidim kako cugaju djevojchice. :D
elSaik

#1821 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by elSaik »

burek_in_space wrote:Da ne bude da lupam ko maxim po diviziji: Amarova direktiva za ovu polusezonu je da nema kupovine, pa ako se shta uradi u prvenstvu, uradi se. :wink:
Eno ga sad, poremeti ti priču tvojih ljudi sa jedno 12 posljednjih stranica ove teme.... :o
ganjeta

#1822 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

Valjda potrošili sve na domaće i gostujuće tekme, pa nemjau za pive...nije im lako valja tako 10. godina.

Nego ne odgovori, jesmo li kupili sad za vikend?

Edit : Odgovorio, vidim . Pa kako sad to, na prošloj stranici kupovali, a na ovoj već ne kupujemo :? .Zbunjuješ me.
Last edited by ganjeta on 20/09/2011 14:21, edited 1 time in total.
veljaca

#1823 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

burek_in_space wrote:Vidim, malo vas je shtrecnulo ovo. :D
Jbg, znam da nije lijepo chuti kako sjedim bez problema sa likovima koji 10 i vishe godina ne propushtaju tekmu Zhelje kako kod kuce tako i na strani, a sa Amarom su na TI odavno. :D

Elem, vidimo se u Varaderu ponekad. 8-)
:( :?

Cuj nije lijepo - to je ba pohvalno i samo pokazuje velicinu likova koji 10 i vishe godina ne propushtaju tekmu Zhelje ....
Takvi ne gledaju pripadnost po boji dresa - nego po ljudskosti ..... :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#1824 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

burek_in_space wrote:Da ne bude da lupam ko maxim po diviziji: Amarova direktiva za ovu polusezonu je da nema kupovine, pa ako se shta uradi u prvenstvu, uradi se. :wink:
Znaci, sve cisto ko suza!

P.S. Podsjeti nekad ove tvoje istomisljenike o ovome kad opet krene prica o kupovini .. ;-)
KPNCTNJAH

#1825 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Kad vidis da i moderatori ucestvuju u djecjim raspravama, koga onda zvati da ovo prekine :-) :D

ne znam kako vam ne dosadi ...
Locked