FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
medvjed23

#1801 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by medvjed23 »

Kod nas su, koliko je meni poznato, dosta strogi uslovi za dobijanje posla pa me ne čudi kad pročitam da je poništen postupak nabavke jer

Nijedna od primljenih ponuda nije prihvatljiva

Što se teme tiče, nadam se ofanzivnoj igri Sarajva i pobjedi od 2-0 ili 3-1 :D
Produžeci i penali nisu dobri za živce :D
bordo_fan

#1802 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo_fan »

Sarajevo_Grad wrote:Jebale vas stolice, pitam se otkud ovoliko ljudi koje vole klub. Naletite nekad i protiv Leotara kad budemo igrali, i Rudara, Modriče. :wink:
Koliko dugo ides na utakmice Sarajeva,ako nije tajna?
roboth

#1803 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by roboth »

Sarajevo_Grad wrote:
Proveo je u bordo dresu samo godinu i pol, a za to vrijeme postao je miljenik navijača, te je Sarajevo postalo dio njega. Damir Kojašević sutra će vjerovatno sa tribina najvećeg stadiona u Bosni i Hercegovini bodriti svoj bivši klub protiv Levskog iz Sofije.

Kojašević pokazao koliki je Hordaš, dolazi najvjerovatnije na tekmu !!!

Kojašević je nedavno bio blizu povratka na Koševo iz podgoričke Budućnosti, međutim na kraju je prešao u kazahstansku Astanu na posudbu. Ipak, nije puno trebalo da se vrati u glavni grad Bosne i Hercegovine. Dobio je pauzu samo od dva dana, a istu je iskoristio da bodri Sarajevo u drugom pretkolu Evropske lige.

"Trebao bih sutra doći na Koševo na utakmicu protiv Levskog, ukoliko nađem avion, jer je let sedam sati. Imam dva dana slobodno, pa želim posjetiti drugove", rekao je za ****.ba Kojašević, koji je pokazao koliko mu je Sarajevo priraslo srcu.

Sarajevo je u Bugarskoj poraženo sa 1:0, tako da ima velike šanse u revanšu za prolazak u treće pretkolo Evropke lige, gdje bi bilo favorit protiv Zete ili JJK Jyväskyle. Crnogorski veznjak ističe da Sarajevo može dalje uz podršku svojih vjernih navijača.

"Gledao sam prvu utakmicu. Da su bili malo konkretniji u napadu, mogli su postići pogodak. Naravno, imaju još uvijek šanse da prođu dalje uz pomoć navijača", rekao je Kojašević za naš portal, uz smijeh dodavši za kraj: "Da nemaju šanse ne bih ni dolazio da gledam utakmicu".
Poserem se ja na tebe, Kojaševiću.
Ma naravno, nama nevalja ni kad nas neko podrzi,cudni smo mi
Kemal Malovčić

#1804 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

nemojte na sarajevo_grada, malo je euforičan večeras :D
Mračajski proto

#1805 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Ma ja, boli vas kita što nas uvijek jebu Aleni, Kojaševići, pičke materine. Dolaze i odlaze kako im odgovara, vraćaju se kad im prahne. :-) A vi padate na ove lijepe riječi preko novina i zajebancija. :thumbup:
johnny_blazze

#1806 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

Sarajevo_Grad wrote:Ma ja, boli vas kita što nas uvijek jebu Škori, Kojaševići, pičke materine. Dolaze i odlaze kako im odgovara, vraćaju se kad im prahne. :-) A vi padate na ove lijepe riječi preko novina i zajebancija. :thumbup:
joj brate mojne vise molim te
Mračajski proto

#1807 Re: FK Sarajevo - Europa League

Šta trebam, drkati na ove izjave? Strašno.
Impavidus

#1808 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Impavidus »

Šta ti je konkretno Damir kriv, jel' on tražio da ga prebace u Budućnost, ili su se naši silom prilika odlučili na taj potez?
A za razliku od tog Asutrijanca što si ga usput spomenuo, nigdje ne vidjeh da je ikad Sarajevo u usta uzeo i poželio sreću suiguračima, doduše on ni ne zna nikog od ovih sadašnjih. :oops:
Ako je istina, svaka čast Damire!
Smail Aga

#1809 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

Sarajevo1946 wrote:Pa ne postoji problem sa stolicama od jučer. Da se lijepo otvori žiroračun i da raja uplaćuje, skupilo bi se do sada. Ovako sigurno neće uraditi to ove godine, a upitno je i naredne godine šta će biti. Ionako se priča aktuelizira samo kad su evropske utakmice, i onda se jave dežurni kritičari da kažu kako je ovo sramota za grad, a onda kad Sarajevo i Željo ispadnu iz Evrope jebe se svima, samo poneko od navijača upozorava da nema kad se Evropa izbori navijača na Zapadu. I tako u krug.
Da uplatim za Centar za rekreaciju i za one ublehase i lopine koji tamo sjede godinama i jebu nam klub u mozak :-) :shock: :? Ma da imam sto miliona na banci,ne bi feninga dao.
Drugo je da je klub ali njima :shock: :shock:
strong69

#1810 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Sarajevo_Grad wrote:Šta trebam, drkati na ove izjave? Strašno.
Ne trebas drkati ali nemoj ni pljuvati. Niti se vratio u klub niti je otisao sto je zelio. Ni meni se nije svidalo njegovo soliranje ali nikada nisam bio za pljuvanje nasih igraca.
zlajapravaraja

#1811 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by zlajapravaraja »

Ima li ikakve sanse da se bugarima obezbijedi samo onaj krajnji cosak na jugu prema zapadu (kao za janeze na Sjeveru neki dan), a da se onda pored obavezne tampon zone od 20 metara prema bugarima pola juga (2.500 karata) pusti u prodaju za nase navijace?

Ne treba tek tako gubiti tribinu od 5.000 sjedista, kad ni 10% nje nece biti popunjeno...
bordo_fan

#1812 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo_fan »

bordo_fan wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Jebale vas stolice, pitam se otkud ovoliko ljudi koje vole klub. Naletite nekad i protiv Leotara kad budemo igrali, i Rudara, Modriče. :wink:
Koliko dugo ides na utakmice Sarajeva,ako nije tajna?
Pametnjakovicu,nisi mi odgovorio na pitanje,nije to kulturno.
johnny_blazze

#1813 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

strong69 wrote:
Sarajevo_Grad wrote:Šta trebam, drkati na ove izjave? Strašno.
Ne trebas drkati ali nemoj ni pljuvati. Niti se vratio u klub niti je otisao sto je zelio. Ni meni se nije svidalo njegovo soliranje ali nikada nisam bio za pljuvanje nasih igraca.
pa ako ce iz pm doci vamo samo radi utakmice normalno da je to za pohvalu
strong69

#1814 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

zlajapravaraja wrote:Ima li ikakve sanse da se bugarima obezbijedi samo onaj krajnji cosak na jugu prema zapadu (kao za janeze na Sjeveru neki dan), a da se onda pored obavezne tampon zone od 20 metara prema bugarima pola juga (2.500 karata) pusti u prodaju za nase n`vijace?

Ne treba tek tako gubiti tribinu od 5.000 sjedista, kad ni 10% nje nece biti popunjeno...
Nema od toga nista. Procjena je da je to previse opasno... Jug ostaje samo njima.
strafna

#1815 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strafna »

Kad insan pogleda sve ove komentare, ovu situaciju oko utakmice zgadi mu se sve... Dobro je jednom davno rekao, jedan stari navijac Sarajva :D RAZBICU VAM JA TAJ INTERNET....
Mračajski proto

#1816 Re: FK Sarajevo - Europa League

Ponekad se zapitam ko su ovi ljudi na ovom forumu i na ovoj temi. Uđeš na hz.ba skoro ista mišljenja za ovu dvojicu, uđeš na fks info i tu ista situacija. S koje li su tribine Koševa ovi registrovani ovdje, i ko su oni ustvari, sad tek nešto počeh razmišljati.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1817 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

De malo korigujte rijecnik, bez psovki i uvreda. @Sarajevo_Grad posebno.

Hvala.
Sa_u_srcu

#1818 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

Ne znam jel neko jos pisao, ali karte su pukle danas samo tako...ostalo je jos 1000 istoka i jos 1500 sjevera, zato pozurite sutra.... :-)
Kemal Malovčić

#1819 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Sarajevo_Grad wrote:Ponekad se zapitam ko su ovi ljudi na ovom forumu i na ovoj temi. Uđeš na hz.ba skoro ista mišljenja za ovu dvojicu, uđeš na fks info i tu ista situacija. S koje li su tribine Koševa ovi registrovani ovdje, i ko su oni ustvari, sad tek nešto počeh razmišljati.
pa ne treba nam jednoumlje :)
todd_smith

#1820 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

smije li se unijeti hrana tj hoce li pustiti da se omrsim, da znam unaprijed
strong69

#1821 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

Salah ad-Din

#1822 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Salah ad-Din »

todd_smith wrote:smije li se unijeti hrana tj hoce li pustiti da se omrsim, da znam unaprijed
Omrsi se ispred stadiona :)
Tako sam ja planirao :)
todd_smith

#1823 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

to sam i kontao, ali mjesto da zauzmem, napunit` ce se Sjever do iftara
Kemal Malovčić

#1824 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Salah ad-Din wrote:
todd_smith wrote:smije li se unijeti hrana tj hoce li pustiti da se omrsim, da znam unaprijed
Omrsi se ispred stadiona :)
Tako sam ja planirao :)
bošnjački, čučeći :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Salah ad-Din

#1825 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Salah ad-Din »

Kemal Malovčić wrote: bošnjački, čučeći :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jašta moj Kemo, nego ako budemo pred stadionom akšam klanjali, ja računam na to da ti imamiš :D
Post Reply