Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Entropio wrote:Seljačina... Sad će sigurno Zeman promjeniti mišljenje i stavljati ga u prvi sastav stalno. Treba učiti od Džeke kako se kulturno šalje poruka. "My goals are my message." Sve je rečeno. A Miralem se spušta na nivo Misimovića...
Seljacina koja vrijedi neki 20.000.000 maraka ali sta ti znas o tome
tcctcttc sto vise pićite po nervima s tim seljacina,ko da ne zivite u bosni, i ko da su nam inace fudbaleri ko i sve ostalo u zivotu bećka skola....
pjanke svaka cast i za go i za komentar poslje
sumirprimus wrote:tcctcttc sto vise pićite po nervima s tim seljacina,ko da ne zivite u bosni, i ko da su nam inace fudbaleri ko i sve ostalo u zivotu bećka skola....
pjanke svaka cast i za go i za komentar poslje
Da, živim u Bosni i mislim da je vrijeme da se promjene neke stvari. Zar ne misliš i ti isto? Djeca gledaju Pjanića, idol im je, uzor, pa će sad i oni jebati mater... kao što djeca imaju idole u raji koji nosaju noževe i pištolje, pa onda i djeca isto rade.
Pjanić mi se uvijek činio kao fin i miran, ali i on vidi Misimović rafala i jebe, pa što ne bi i on...
Entropio wrote:Seljačina... Sad će sigurno Zeman promjeniti mišljenje i stavljati ga u prvi sastav stalno. Treba učiti od Džeke kako se kulturno šalje poruka. "My goals are my message." Sve je rečeno. A Miralem se spušta na nivo Misimovića...
lucky po obicaju brkas pojmove.
Necija debljina budjelara nema apsolutno nikakve veze sa karakternim osobinama.
Pravo da vam kajem, meni da je opsovao ko Zemanu, i da sam na Zemanovom mjestu, ne bi ga lako zaigrao opet.. isto kao što mi Misimović ne bi zaigrao nakon onog rafalanja kad bi bio Messi i Ronaldo u jednom.
odesveuhonduras wrote:Pravo da vam kajem, meni da je opsovao ko Zemanu, i da sam na Zemanovom mjestu, ne bi ga lako zaigrao opet..
Sreca za Pjanica pa nece morat brinuti o Zemanu jos dugo. Ili ide iz Rome ili Zemanu noga radi ovakvih rezultata. Kako god nece jos dugo Mire biti ovisan o njemu.
lucky po obicaju brkas pojmove.
Necija debljina budjelara nema apsolutno nikakve veze sa karakternim osobinama.
Karakterna osobina Pjanica da je gospodin covjek koji vrijedi 20 miliona i koji se po neki put iznervira i opsuje.OK
al_neri wrote:Igraci koji psuju nam ne trebaju u reprezentaciji !
Tako je! A ima ih i da hoće pljunut, i to na travu... zelenu Ja vidio na moje oči! Sve to Pape treba poćerat iz reprezentacije, pa da se nauče ljepom ponašanju
al_neri wrote:Igraci koji psuju nam ne trebaju u reprezentaciji !
Tako je! A ima ih i da hoće pljunut, i to na travu... zelenu Ja vidio na moje oči! Sve to Pape treba poćerat iz reprezentacije, pa da se nauče ljepom ponašanju
Bravo, Dzeku sam ja jednom vidio kako rukama jede, ni taki nam ne trebaju ...