Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
semirizsvemira
#1801 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidio sam Grke jucer . Mi nemamo sansi pored njih realno govoreci . E sve zavisi sta ce uraditi u Poljskoj ali nase realne sanse su oper baraz pa na Portugal
da nam ga namjesti Platini
- agent_zero
#1802 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bilića za selektora!!! (kad mu prođe termin u Moskvi)

- hypko_nurko
#1803 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
cijeg selektora, zimbavea. onda moze
-
BHF80
#1804 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Anel Hadzic pristao da igra za BIH.Tacnije papiri su se sredili

- Logovan
#1805 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Super.BHF80 wrote:Anel Hadzic pristao da igra za BIH.Tacnije papiri su se sredili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- agent_zero
#1806 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Švabo kao i uvijek "u sridu":
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/1 ... vo-je.html
Samo ovo je sve onom neznalici Papetu trebao u lice sasuti. On se sunča sad po plažama umjesto da traži igrače i smišlja taktiku sa kvalifikacije.
Švabo, tjeraj to dok još nije prekasno!
Samo ovo je sve onom neznalici Papetu trebao u lice sasuti. On se sunča sad po plažama umjesto da traži igrače i smišlja taktiku sa kvalifikacije.
-
amko76
#1807 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma 'ta će Grčka. Hebaćemo mi to sve, ništa ne brinite. Levati!
P.S. Ronaldo levat
Jest kad bi igrali fudbal za hendikepirane.
P.S. Ronaldo levat
Jest kad bi igrali fudbal za hendikepirane.
- tf2_spy
#1808 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
meni se čini da je on taktiku smislio davno, zove se - jedno te isto, te jedno te isto. pročitale su nas i ptice na grani.agent_zero wrote:Švabo kao i uvijek "u sridu":
Samo ovo je sve onom neznalici Papetu trebao u lice sasuti. On se sunča sad po plažama umjesto da traži igrače i smišlja taktiku sa kvalifikacije.![]()
-
sarajevomd
#1809 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
EDIT: desni klik na sliku i pogledati u punoj velicini
-
sarajevomd
#1810 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ognjen Vranješ na svom vjencanju sa zastavom maticne zemlje pod rukom....SRBIJE!!
NIkad napretka dok se kroz reprezentaciju zeli prodati, a ne ginuti 100%!!
- art vandeley
#1811 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da se proda nakon onakvog kuriozitetasarajevomd wrote:Ognjen Vranješ na svom vjencanju sa zastavom maticne zemlje pod rukom....SRBIJE!!
- cyprus
#1812 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel se radi o Ognjenu ili Stojanu?art vandeley wrote:Da se proda nakon onakvog kuriozitetasarajevomd wrote:Ognjen Vranješ na svom vjencanju sa zastavom maticne zemlje pod rukom....SRBIJE!!
NIkad napretka dok se kroz reprezentaciju zeli prodati, a ne ginuti 100%!!![]()
-
mistek
#1813 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ognjen Vranješ, igrač Krasnodara, 3 nastupa za BiH.
Da se mene pita, što je za neku repku igrao - igrao je.
I zato cijenim npr. Borisa Pandžu posebno. Nije poput 90% igrača slične sudbine koji Hrvatsku/Srbiju doživljavaju ko maticu. Ako se ne varam, u jednom intervjuu za neke hrvatske/dalmatinske novine čovjeka su pitali nešto između BiH i Hrvatske, a on hladno odgovorio: "BiH je moja domovina, tu sva priča prestaje.". Zatim se sjetim finalnih kup utakmica Hrvatske kad pojedini igrači koji su igrali za BiH (Bartolović) drže ruku na srcu uz Lijepu našu, a Boris jedini u Hajduku bez ruke na srcu
Sve su to normalne stvari, koje ni ne treba posebno hvaliti, ali u našem slučaju, svakako su 
I zato cijenim npr. Borisa Pandžu posebno. Nije poput 90% igrača slične sudbine koji Hrvatsku/Srbiju doživljavaju ko maticu. Ako se ne varam, u jednom intervjuu za neke hrvatske/dalmatinske novine čovjeka su pitali nešto između BiH i Hrvatske, a on hladno odgovorio: "BiH je moja domovina, tu sva priča prestaje.". Zatim se sjetim finalnih kup utakmica Hrvatske kad pojedini igrači koji su igrali za BiH (Bartolović) drže ruku na srcu uz Lijepu našu, a Boris jedini u Hajduku bez ruke na srcu
-
PeppermintSA
#1814 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
gigant!mistek wrote:Ognjen Vranješ, igrač Krasnodara, 3 nastupa za BiH.
I zato cijenim npr. Borisa Pandžu posebno. Nije poput 90% igrača slične sudbine koji Hrvatsku/Srbiju doživljavaju ko maticu. Ako se ne varam, u jednom intervjuu za neke hrvatske/dalmatinske novine čovjeka su pitali nešto između BiH i Hrvatske, a on hladno odgovorio: "BiH je moja domovina, tu sva priča prestaje.". Zatim se sjetim finalnih kup utakmica Hrvatske kad pojedini igrači koji su igrali za BiH (Bartolović) drže ruku na srcu uz Lijepu našu, a Boris jedini u Hajduku bez ruke na srcuSve su to normalne stvari, koje ni ne treba posebno hvaliti, ali u našem slučaju, svakako su
- Muhamed Đakmić
#1815 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebi me ako ovaj opet ne dobije poziv.
- nidokralj
#1816 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nece se on vise pomoliti na okupljanjima reprezentacije... 
- ganjeta
#1817 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Gdje se vidi da je zastava Srbije? Prije da nosi zastavu Republike Srpske. I sve to na svom vjenačanju, i ne znam zbog čega to nekog čudisarajevomd wrote:Ognjen Vranješ na svom vjencanju sa zastavom maticne zemlje pod rukom....SRBIJE!!
Svakako za njega nema mjesta, neće Safet da gomila igrače u odbrani
-
sarajevomd
#1818 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Cudim se jer takvi imaju mjesta u reprezentaciji jer takvi NECE GINUTI za istu!
-
BHF80
#1819 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.youtube.com/watch?v=nbUGGIPP ... re=related
Ovog momka koji je IZRAZIO ZELJU DA IGRA ZA BIH treba pod hitno prevesti igrao je za u21 potpisao sa newcastlom na 2 godine.Haris Vukčić

Ovog momka koji je IZRAZIO ZELJU DA IGRA ZA BIH treba pod hitno prevesti igrao je za u21 potpisao sa newcastlom na 2 godine.Haris Vukčić
-
BHF80
- Muhamed Đakmić
#1821 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nije izrazio nikad javno želju da igra za BiH.
-
MightyMatch
#1822 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zato ce Pandza zacementirati pocetnu poziciju kao stoper u repci,dok ovakvi samo mogu zacementirati temelj u izgradnji nove stale.mistek wrote:Ognjen Vranješ, igrač Krasnodara, 3 nastupa za BiH.
I zato cijenim npr. Borisa Pandžu posebno. Nije poput 90% igrača slične sudbine koji Hrvatsku/Srbiju doživljavaju ko maticu. Ako se ne varam, u jednom intervjuu za neke hrvatske/dalmatinske novine čovjeka su pitali nešto između BiH i Hrvatske, a on hladno odgovorio: "BiH je moja domovina, tu sva priča prestaje.". Zatim se sjetim finalnih kup utakmica Hrvatske kad pojedini igrači koji su igrali za BiH (Bartolović) drže ruku na srcu uz Lijepu našu, a Boris jedini u Hajduku bez ruke na srcuSve su to normalne stvari, koje ni ne treba posebno hvaliti, ali u našem slučaju, svakako su
Ognjen u biti nije los momak niti nacionalno ''zadojen'',ali da sa ovim ''barjacima''kake,kake vala.A mozda mu je kum ,''uvalio''.......barjak
-
BHF80
#1823 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
nisam ti mogao naci izjavu ali on je rekao ako hoce neka me zovnu ako nece igrat cu za slovenijuSarajevo1946 wrote:Nije izrazio nikad javno želju da igra za BiH.
-
brazzo20
#1824 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne trabunjajte džaba, momak je vec igrao za A selekciju Slovenije tako da možemo slobodno da ga zaboravimo, i nikad nije izrazio želju da igra za BiH, same je jedno rekao da mu je velika želja da igra za Sloveniju ali da se nikad ne zna i par sedmica nakon toga upisao je svoj debi za SlovenijuBHF80 wrote:nisam ti mogao naci izjavu ali on je rekao ako hoce neka me zovnu ako nece igrat cu za slovenijuSarajevo1946 wrote:Nije izrazio nikad javno želju da igra za BiH.![]()
- Muhamed Đakmić
#1825 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Teoretski, može on još uvijek promijeniti državljanstvo jer je igrao samo prijateljsku utakmicu za Sloveniju, ali evo šta on misli o svemu:
Da imamo drugačiji mentalitet, možda bi i uspjeli da ga ubijedimo da igra za nas. Ali nikad nismo imali tu jednu osobu, da li selektora ili nekog entuzijastu koji će bijeli svijet obilaziti u ime reprezentacije i igrače poput Vučkića pokušavati da ubijedi da igraju za nas. Možda Vučkić stvarno misli ovo što je gore rečeno, ali dalo bi se to mišljenje promijeniti. Najgore je kad, uslovno rečeno, izgubiš igrača, a da ga nisi ni pokušao privoliti da igra za tebe.I will not hide that I am proud of my ancestry. I am proud of the fact that I am Bosnian thanks to my parents, but I am equally proud of the fact that I was born and grew up in Slovenia. Yes, I am proud of being Slovenian as well and Slovenia is my country. I made my first steps here, went to school here and have all my friends here. It would be very hard to say no to Slovenia, although it is nice to know that someone else wants you to, as that means I am on the right track, however, I never had any doubts on who I want to play for. Rumors that are spreading in public does not concern me as I have decided along time ago on who I wish to play for.