Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

JBT

#1801 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by JBT »

Run @JBT...Run
Pa u cemu je problem?

Ja napisah da je signal FTV gasen u RS-u u vrijeme emitovanja 60 minuta, a ti me napade i skoro me ludakom prikaza. I onda se pojavise ljudi koji posvjedocise da je bila istina ono sto sam napisao u vezi toga i ti sad meni "Run JBT run" :)

Svasta. Nadam se da ti ovi prenosi nisu svakodnevnica. :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1802 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

nego, poslah ja mail Bakiru, i link na ovu temu, pa mozda nam se pridruzi :D
JBT

#1803 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by JBT »

Da sam on ne bih. Imamo 73 stranice, a teme se tice (bez ponavljanja) maksimum 15-20 stranica. Ovako je prilicno destimulirajuce. :)
kiky

#1804 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by kiky »

nemogu da shvatim kako nekom može smetat bilo koja tv ili bilo koja emisija ...
nesviđa ti se ...
negledaš ...
nađeš šta ti se sviđa ...
gledaš ...
zar to nije logo ...
:?
likce

#1805 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by likce »

kiky wrote:nemogu da shvatim kako nekom može smetat bilo koja tv ili bilo koja emisija ...
nesviđa ti se ...
negledaš ...
gledaš ...
zar to nije logo ...
Tako je,kome se ne gleda niko ga ne tjera silom!
Medutim,kod nas je narod takav inatljiv da hoce bas da gleda nesto sto mu smeta i ide na zivce!
Jel to zbog komentara ili traceva neznam!
Discovery je zakon!
richa

#1806 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by richa »

kiky wrote:nemogu da shvatim kako nekom može smetat bilo koja tv ili bilo koja emisija ...
nesviđa ti se ...
negledaš ...
gledaš ...
zar to nije logo ...
Dijelom se slazem sa tobom, i realno me zabole uvo koga Bakir dovodi u svoju emisiju i koliko im prostora daje.
Medjutim jako je neprofesionalno (da ne kazem glupo) to sto je Zlaja u dnevniku, koji traje 30min, dobio skoro 20. Ne vidim zasto su to morali raditi, mogli su ga odmah poslije dnevnika pustiti pa nek drzi monolog do ponoci sto se mene tice. Al brate u dnenvik ga trpati 20 min je definitivno, bar po meni, bezveze.
kiky

#1807 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by kiky »

u dnevniku je, inače, najvažnija vremenska prognoza ...
richa

#1808 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by richa »

Ne znam za FTV, ali na OBN-u svakako jeste... :D
Gloria

#1809 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Gloria »

JBT wrote:Ma ti si subjektivan po tom pitanju. Ne mozes ti odredjivati jesi li dosadan ili nisi. Ja znam da tebi nikada nije dosadno sa tobom. Jel`de? :)
A ti si kao objektivan :-) :lol: Koji se sa par stovaoca velikog vozda i njegove politike iz petnih zila trudi dokazati da smo mi svi politicki daltonisti i ne razaznajemo kojom je bojom obojen Bakir i njegova emisija.
Cak mu je i reket djelimicno crven :D

Image
JBT

#1810 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by JBT »

zagazaga wrote:
kiky wrote:u dnevniku je, inače, najvažnija vremenska prognoza ...
richa wrote:Ne znam za FTV, ali na OBN-u svakako jeste... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Slazem se. :)
klixober

#1811 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by klixober »

Gloria wrote:
JBT wrote:Ma ti si subjektivan po tom pitanju. Ne mozes ti odredjivati jesi li dosadan ili nisi. Ja znam da tebi nikada nije dosadno sa tobom. Jel`de? :)
A ti si kao objektivan :-) :lol: Koji se sa par stovaoca velikog vozda i njegove politike iz petnih zila trudi dokazati da smo mi svi politicki daltonisti i ne razaznajemo kojom je bojom obojen Bakir i njegova emisija.

Image
Ova slika samo govori o inteligenciji onoga ko je napravio, ili postavio na forum.
JBT

#1812 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by JBT »

Gloria wrote:

Image

Da si kompetentan procjenjivati neciju pristrasnost necemu mogao bi zakljuciti da je ovaj moj post privatne naravi i upucen je Night Walkeru i odnosi se na njegovu subjektivnu procjenu samog sebe (covjek je uvijek subjektivan kad procjenjuje samog sebe) po pitanju dosade. :)
Gloria

#1813 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Gloria »

komeba wrote:
Gloria wrote:

Image
Ova slika samo govori o inteligenciji onoga ko je napravio, ili postavio na forum.
Kada bih ja tvoju 'dubinu', citiram: "Na ovu temu me ponukao novi broj SB u kojem je prvih 30 stranica posveceno kritikovanju SDP-a... Zar je moguce u drzavi sa toliko problema,fasistima svih boja i vrsta,da jedan medij koji se prodaje za gradjanski,cak 30 stranica posveti kritici SDP-a? Treba svakoga kritikovati ako grijesi,ali ovo sto rade SB,tj. Senad Avdic,je suludo",
nazvao krajnjom lazljivom plitkoscu uma kao sto i mislim, onda bi to vjerovatno to shvatio kao uvredu.
Tako i ja tvoj odgovor shvatam uvredom.

Ti u biti, sto je i tipicno za Vozda i njegove medijske pionire, ne trpis bilo kakvu satiru i kritiku na racun bilo cega sto ima veze sa SDP-om.
popajic

#1814 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by popajic »

Ah, @ glorija,
Kako te samo iritira glorija SDP-a :D
Kritike nisu nepozeljne, ali banalne iritacije i pljuvanja uz cjetar skode vise tebi nego SDP-u 8)
Gloria

#1815 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Gloria »

popajic wrote:Ah, @ glorija,
Kritike nisu nepozeljne, ali banalne iritacije i pljuvanja uz cjetar skode vise tebi nego SDP-u 8)
Popadicu mene ne iritira SDP-a nista vise ili manje nego druge politicke partije. Ono sto mene nervira je sto se bilo kakva kritika, satira ili parodija na bilo sto u vezi SDP-a docekuje na noz koji onda krene da vitla ukrug svojom primitivnom drskoscu.
Ako se Bakir satiricno oslika kao reketas u S.bosni ili na ovome forumu onda je to glupost ili neinteligencija.
Ako Bakir od svog postojanja pa do danas nije nijedan jedini put uzeo na zub Vozda (protiv kojega se btw vodi istraga) onda je to sasvim ok i logicno (jadna rijec logika koju isprljase samoprozvani logicari na ovome forumu).
Ako Komsic u '60 minuta' krene da baca stvari oko sebe i skoci da sa gotovo fizicki obracuna sa Izetbegovicem (a po nekima je i do toga navodno doslo) onda je to sasvim ok.
Ako Senad po meni sasvim objektivno lijepi iz broja u broj Vozda i crvenu partiju onda se sugerira da je cijeli broj S.Bosne posvecen SDP-u (sto je notorna laz za svakog tko je imao taj broj u ruci) i da Senad sa S.Bosnom nista ne valja.

Pa ne moze se kritikovati druge, a ne trpjeti kritiku samog sebe. Izgleda da je SDP-e naucio samo da drsko kritikuje sve oko sebe, a da kritike na svoj nacin gusi u startu (I da tako je i Milosevic nekada radio dok nije sve bilo onako kako to njemu stima.)
popajic

#1816 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by popajic »

Gloria wrote:
Popadicu mene ne iritira SDP-a nista vise ili manje nego druge politicke partije. Ono sto mene nervira je sto se bilo kakva kritika, satira ili parodija na bilo sto u vezi SDP-a docekuje na noz koji onda krene da vitla ukrug svojom primitivnom drskoscu.
Ako se Bakir satiricno oslika kao reketas u S.bosni ili na ovome forumu onda je to glupost ili neinteligencija.
Ako Bakir od svog postojanja pa do danas nije nijedan jedini put uzeo na zub Vozda (protiv kojega se btw vodi istraga) onda je to sasvim ok i logicno (jadna rijec logika koju isprljase samoprozvani logicari na ovome forumu).
Ako Komsic u '60 minuta' krene da baca stvari oko sebe i skoci da sa gotovo fizicki obracuna sa Izetbegovicem (a po nekima je i do toga navodno doslo) onda je to sasvim ok.
Ako Senad po meni sasvim objektivno lijepi iz broja u broj Vozda i crvenu partiju onda se sugerira da je cijeli broj S.Bosne posvecen SDP-u (sto je notorna laz za svakog tko je imao taj broj u ruci) i da Senad sa S.Bosnom nista ne valja.
Pa ne moze se kritikovati druge, a ne trpjeti kritiku samog sebe. Izgleda da je SDP-e naucio samo da drsko kritikuje sve oko sebe, a da kritike na svoj nacin gusi u startu (I da tako je i Milosevic nekada radio dok nije sve bilo onako kako to njemu stima.)
PopaJic mi je ime :D
Apsolutna nepristrasnost ne postoji. Ni kod pro ni kod kontra SDP-ovaca.
Bakiru se neke stvari itekako mogu staviti "na dusu" , ali mu se ne moze poreci da je uvijek bio za BIH, i godinama protiv ratnih i poratnih profitera. To je veliki +.
Sto je na istoj politickoj liniji sa SDP-om , ne mozes mu uzeti kao minus. Ima na to i zakonsko pravo.
Zasto ne napada SDP za sve ono sto glasaci nacionalnih partija, iz poznatih razloga, zele da predstave kao cinjenicu (nigdje dokazanu). - pa, dozvoli,on IMA pravo da uredjuje svoju emisiju kako hoce. Zar je jedini ?
Po meni, SDP ne da kritikuje protivnike previse , nego kritikuje premalo i mlako.
Pogledaj rezultate 20 godisnje etnicke vladavine, pa ces shvatiti o cemu govorim.
Porediti Zlatka u bilo cemu sa Milosevicem :-) :-)
Tacno je da Zeljko nije diplomatski razgovarao sa babinim sinom - i neka nije. T mi je lakse oprostiti nego sve ono sto je babin sin uradio i radi preko ledja naroda za koji se kao bori.
SDP talasa ovu nasu barustzinu...dajte mu sansu !
Kad smo mi mogli 20 god. durati etno klerikalne bedevije, mozete valjda i vi pokazati malo vise strpljenja .
Alfa_Ze

#1817 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Alfa_Ze »

Gloria wrote:Popadicu mene ne iritira SDP-a nista vise ili manje nego druge politicke partije. .
Image
iritira te itekako , bas kao i ove druge ''zakamulirane'' na ovoj temi :D
zavrzlama

#1818 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by zavrzlama »

Alfa_Ze wrote:
Gloria wrote:Popadicu mene ne iritira SDP-a nista vise ili manje nego druge politicke partije. .
Image
iritira te itekako , bas kao i ove druge ''zakamulirane'' na ovoj temi :D
da je sdp dobio neki beznacajan procenat glasova,sad bi salonska ekipa hvalila sdp,a bosnjake kao vecinske glasace sdp-a,optuzivala za nacionalizaj jer glasaju vecinski za probosnjacke stranke..... :wink:
skojotovski

#1819 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

popajic wrote:
Gloria wrote:
PopaJic mi je ime :D
Apsolutna nepristrasnost ne postoji. Ni kod pro ni kod kontra SDP-ovaca.
Bakiru se neke stvari itekako mogu staviti "na dusu" , ali mu se ne moze poreci da je uvijek bio za BIH, i godinama protiv ratnih i poratnih profitera. To je veliki +.
Sto je na istoj politickoj liniji sa SDP-om , ne mozes mu uzeti kao minus. Ima na to i zakonsko pravo.
Zasto ne napada SDP za sve ono sto glasaci nacionalnih partija, iz poznatih razloga, zele da predstave kao cinjenicu (nigdje dokazanu). - pa, dozvoli,on IMA pravo da uredjuje svoju emisiju kako hoce. Zar je jedini ?
Po meni, SDP ne da kritikuje protivnike previse , nego kritikuje premalo i mlako.
Pogledaj rezultate 20 godisnje etnicke vladavine, pa ces shvatiti o cemu govorim.

Porediti Zlatka u bilo cemu sa Milosevicem :-) :-)
Tacno je da Zeljko nije diplomatski razgovarao sa babinim sinom - i neka nije. T mi je lakse oprostiti nego sve ono sto je babin sin uradio i radi preko ledja naroda za koji se kao bori.
SDP talasa ovu nasu barustzinu...dajte mu sansu !
Kad smo mi mogli 20 god. durati etno klerikalne bedevije, mozete valjda i vi pokazati malo vise strpljenja .

Naravno da ne kritikuje. SDP ide s njima u koaliciju! :skoljka:
popajic

#1820 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by popajic »

skojotovski wrote: Naravno da ne kritikuje. SDP ide s njima u koaliciju! :skoljka:
Nikad ugodit insanima :D
A vala imaju izbora u izobilju -sve same anacionalne , pro BIH , antifasisticke partije oko njih. :roll:
U opoziciju ne mogu - bice izbjegavaju odgovornost.
U koaliciju moraju ...kako ugoditi vecini , a ne izdati principe ?
Jesam za SDP , ali im ne bih bio u kozi , sa svim ovim sovinistima sto hodaju oko kuce .
skojotovski

#1821 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by skojotovski »

pljuvali su i optuzivali SDA, a sad su guzni-koalicioni haveri. ista g...a, drugo pakovanje!
JBT

#1822 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by JBT »

skojotovski wrote:pljuvali su i optuzivali SDA, a sad su guzni-koalicioni haveri. ista g...a, drugo pakovanje!

Covjek koji nikad ne promjeni misljenje, taj nije normalan.
A stranku cine ljudi. :)
nikad_vise

#1823 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nikad_vise »

Bosnolog wrote:
NightSkyWalker wrote:
Bosnolog wrote: Upravo onoliko koliko je imao osnove i razloga do ih proziva,....sta ti bi da sara i ponavlja istu mantru kakao bi balansirao i zadovorlji tebe i takve poput tebe cije stranke dvije deceneje unistavaju drzavu i drustvo,.....Logicno je da oni koji su na vlasti bivaju vise praceni i kritikovani ali isto tako i da gijesde,..samo sto se kod nas ne radi o greskama vec o planskim i sistemaltskim kontiuiranim krimo rabotama,.
Navedi mi neki crveni kriminal kojeg je Bakir otkrio, razotkrio, i iznio u javnost i tako opalio po SDP-ovcima?? :arrow:

U proteklih 10 godina SDP-ovci su imali kljucne pozicije u pojedinim opstinama i kantonima, hoces li reci da cijelu jednu deceniju nije radjeno nista protuzakonito??
Trazim link kada je Bakir prozivao Hamdiju Lipovacu u svojo emisiji cini mi se u vezi donacije za gradnju mesihata IZ u Sarajevu,sto je po meni takode neprihvatljivo da se od poreskog novca donira za vjerske objekte,..Podrzavam donacije privatnih lica i kompanija i da im se oni koji doniraju njihov novac otpise PDV i slicne stimulacije,......

Ali to ne znaci da Lipovaca nije buducnost SDP BiH covjek koga treba respektovati i uvazavati za sve sto je uspio na svim poljima od gradonacelnika Bihaca do premijera vlade USK,..... ;-)

Ovaj covjek je buduci predjednik SDP i jedna od najvecih lidera BiH,....

Svaka cast Lipovaca samo naprijed.:thumbup:
Kud ces dalje kad i ja podrzavam doticnog.. :D
tulio

#1824 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by tulio »

Je li i večeras sapunica Dodik-Čović pod pokroviteljstvom Bakira? :D
Gloria

#1825 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Gloria »

tulio wrote:Je li i večeras sapunica Dodik-Čović pod pokroviteljstvom Bakira? :D
Sve zavisi od toga kakvu ce mu direktivu dati Z. Lagumdzija. :lol: Ali za ocekivati je da ce biti opet ista prica. :zzzz:
Locked