Gloria wrote:popajic wrote:Ah, @ glorija,
Kako te samo iritira glorija SDP-a
Kritike nisu nepozeljne, ali banalne iritacije i pljuvanja uz cjetar skode vise tebi nego SDP-u

Popadicu mene ne iritira SDP-a nista vise ili manje nego druge politicke partije. Ono sto mene nervira je sto se bilo kakva kritika, satira ili parodija na bilo sto u vezi SDP-a docekuje na noz koji onda krene da vitla ukrug svojom primitivnom drskoscu.
Ako se Bakir satiricno oslika kao reketas u S.bosni ili na ovome forumu onda je to glupost ili neinteligencija.
Ako Bakir od svog postojanja pa do danas nije nijedan jedini put uzeo na zub Vozda (protiv kojega se btw vodi istraga) onda je to sasvim ok i logicno (jadna rijec logika koju isprljase samoprozvani logicari na ovome forumu).
Ako Komsic u '60 minuta' krene da baca stvari oko sebe i skoci da sa gotovo fizicki obracuna sa Izetbegovicem (a po nekima je i do toga navodno doslo) onda je to sasvim ok.
Ako Senad po meni sasvim objektivno lijepi iz broja u broj Vozda i crvenu partiju onda se sugerira da je cijeli broj S.Bosne posvecen SDP-u (sto je notorna laz za svakog tko je imao taj broj u ruci) i da Senad sa S.Bosnom nista ne valja.
Pa ne moze se kritikovati druge, a ne trpjeti kritiku samog sebe. Izgleda da je SDP-e naucio samo da drsko kritikuje sve oko sebe, a da kritike na svoj nacin gusi u startu (I da tako je i Milosevic nekada radio dok nije sve bilo onako kako to njemu stima.)
PopaJic mi je ime
Apsolutna nepristrasnost ne postoji. Ni kod pro ni kod kontra SDP-ovaca.
Bakiru se neke stvari itekako mogu staviti "na dusu" , ali mu se ne moze poreci da je uvijek bio za BIH, i godinama protiv ratnih i poratnih profitera. To je veliki +.
Sto je na istoj politickoj liniji sa SDP-om , ne mozes mu uzeti kao minus. Ima na to i zakonsko pravo.
Zasto ne napada SDP za sve ono sto glasaci nacionalnih partija, iz poznatih razloga, zele da predstave kao cinjenicu (nigdje dokazanu). - pa, dozvoli,on IMA pravo da uredjuje svoju emisiju kako hoce. Zar je jedini ?
Po meni, SDP ne da kritikuje protivnike previse , nego kritikuje premalo i mlako.
Pogledaj rezultate 20 godisnje etnicke vladavine, pa ces shvatiti o cemu govorim.
Porediti Zlatka u bilo cemu sa Milosevicem
Tacno je da Zeljko nije diplomatski razgovarao sa babinim sinom - i neka nije. T mi je lakse oprostiti nego sve ono sto je babin sin uradio i radi preko ledja naroda za koji se kao bori.
SDP talasa ovu nasu barustzinu...dajte mu sansu !
Kad smo mi mogli 20 god. durati etno klerikalne bedevije, mozete valjda i vi pokazati malo vise strpljenja .