Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
TutankamonS

#1801 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Grean wrote:
TutankamonS wrote:
Grean wrote:Ne nego kad Hrvatici prijete rusenjem drzave zbog nezadovoljstva sto su Bosnu prodavali da bi preko njenih ledja oslobadjali susjednu drzavu.

Eh sad kuknjava i kmecanje sto nisu dobili isto sto i Srbi, drugim rijecima hoce i jare i pare.
Hrvatska te je spasila, tj Bihać koji bi postao nekoliko puta veća Srebrenica.
Hrvatska je do sada vodila izdajničku politiku prema Hrvatima BiH.

Alija je kad su izlazile Slovenija i Hrvatska bio na strani Jugoslavije, imaš te izvještaje od Amerikanaca kada je pozivao na nepriznavanje Hrvatske.
Nakon što je se JNA osramotila na Vukovaru odlučio je krenuti
Da spasila me je sto je nakon 6 mjeseci rata potpisala primirje objerucke i cekala onda pune cetiri godine da mi izmorimo Srbiju i medjunarodnu zajednicu te jos na kraju da Franjo trguje nasom teritorijom kako bi isposlovao "mirnu reintegraciju Slavonije".

Niste vi dzaba u Dejtonu predlagali Slobi da ga potpisete bez Bosnjaka kad je zapelo oko Brckog. Da je trebalo Franjo bi mu i guzice dao a nama po drugi put zabio noz u ledja.

Zivite vi u svojim bajkama ali znaj da nije bilo nas i nase cetverogodisnje neprestane borbe bila bi vam Virovitica - Karlovac - Karlobag.
Prvo sami vaši "intelektualci" tvrde da je BiH izašla 91 da nebi ni bilo rata, drugo Tuđman nije trgovao sa vašom teritorijom nego su mu Ameri rekli da ako krene na Banja luku da se može pozdraviti sa istočnom Slavonijom.
Zar Alija nije rekao da to nije vaš rat dok je gorilo Ravno i zar Tuzlanski korpus nije drkao onu stvar dok je HV ginuo po Posavini?
Drvosjeca iz Dejcica

#1802 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

TutankamonS wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
TutankamonS wrote:Spreca pa to su potomci ovih Pavelićevih :D Pa tko je rekao nešto protiv? Upoznat sam sa tim nego eto niste više naše cvijeće jebiga :D sad ste arapsko :D
Pa mi smo slobodan narod, za razliku nekih, imamo pravo birati cvjećara kojeg želimo. :mrgreen: Ipak biti štajerski konjušar i arapsko cvijeće je velika razlika. :wink: Prenesi i ovo molim te u moje ime na taj HR forum.
Pa kako je biti Arapski konjušar i koji je plan za daljnu akciju :D?
Baš nemate ni sekunde smisla za humor kao narod već uvijek kopirate nas Bosance kada se želite nasmijati pa tako i sada sa "arapskim konjušarima". :mrgreen:
TutankamonS

#1803 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Mislim da su to Srbi prvi izmislili da smo mađarski konjušari pa smo mi njima odgovorili da su turski :D
Drvosjeca iz Dejcica

#1804 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

TutankamonS wrote:Mislim da su to Srbi prvi izmislili da smo mađarski konjušari pa smo mi njima odgovorili da su turski :D
Pa ja, Bosanci, to ti govorim. :mrgreen:
Kikibombona

#1805 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kikibombona »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Čović i Dodik u Banjoj Luci dogovorili da zajednički predlože novi zakon o Ustavnom sudu BiH
Ćovjek više i ne krije da radi otvoreno za interese Srba. :oops: Fakat ponižavajuće kakav sluganski odnos Čović ima prema Dodiku. Mislim da Čović ima poster Dodika na koji tajno onaniše, drugog racionalnog objašnjenja nemam za ovakav odnos Čović-Dodik.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-i- ... /161021031
Hahahaha...

Jojjjj, Drvosjeco, tebi kao da je 12 godina. Nemoj si dozvoliti da 10-20 puta popusis istu foru. Aj jednom, dva puta, tri... al' treba nekad prestati padati na gluposti, posebno kada se zivotnog iskustva skupi.

U narednih 10 godina, posto vjerujem da ce najmanje toliko Cova biti ziv i zdrav, na Klixu ce se pisati kako Covic radi za Srbe i kako je Covic protiv Srba. Ono, jednu godinu, sa Srbima je, drugu sa Bosnjacima. I tako se smjenjuju optimizam i pesimizam.

Ja sam do sada uocio najmanje 20 faza, 10 puta je HDZ radio dobar posao za BiH - 10 puta los.

Jedan dan Covic uz Dodika, drugi Covic uvalio Dodiku... a ovdje se smjenjuje ogorcenje i odusevljenje...

Pa onda, RS danas propada - gotovi su, sutra jebu drzavu - gotova drzava... i tako u nedogled...

A ja kada pogledam 20 godina unazad ne vidim da se ista znacajno desilo, iako se za to vrijeme proslavilo stotine pobjeda i oplakalo stotine poraza.

Dobro neko rece... rahat patnja... mozemo mi ovako jos 50 godina, da se nista sustinski ne promijeni...

Od pobjeda i poraza na dnevnom, semdicnom ili mjesecnom nivou nema nista. Hljeba i igara.
LBVIEW

#1806 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

Ripicipi wrote:
daddy-kool wrote:Postoje ljudska prava.
Takav odgovor mu moze SAMO Hrvat napisati, to sto ti pises je realno sranje na kvadrat.
Bosnjacko razmisljanje je fakat nevjerovatno, takva ubijedjenost da je ispravno samo ono sto ti(vi) mislite je ogroman problem ovoj zemlji.
Bosnjacka politika, zajedno sa srpskom i hrvatskom ruse li ruse ovu zemlju.
Gdje si pravednik, nismo te prepoznali. :D
Ti si ono o za nekakvu 'rvatsku izbornu jedinicu,zar ne?Samo u cije ime,da nije ovih "gradana" i nacijom "neopterecenih" sto onako poslovicno
'eru o bosnjackom "nacionalizmu" dok serpski i 'rvatski, koji su rezultirali UZP, "metu" pod tepih? :D
Btw.,hrvatsko "pitanje",kako vec rece Arzuhal, je rijeseno domovinskim ratom-imaju "cistu" cijelu Hrvatsku,koji bi milokliz vise htjeli,mozda Mostar,sredisnju Bosnu i tako to? Kurca graha,kako ono rece Alfons. : :izet:
Nego,imaju li Bosnjaci pravo na kakve zelje i planove i da li bi isti od strane tebe i istomisljenika ti bili tretirani kao izraz legitimnih teznji pucanstva,kako kazu jedni,odnosno volje naroda kako govore drugi? :D
Danguba

#1807 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Danguba »

Jos jedno sijelo zavrseno da napakoste balijama.
Kao i uvijek do sadam, svoje orgijanje mogu macku o rep.

p.s. izgleda kada god cirilicaru nesto ne prolazi u sarajevu onda ide u b.luku da vide sta i kako :izet:
Predsjednik RS-a rekao je da je s Čovićem dogovorio da će SNSD i HDZ BiH kroz radnu grupu raditi na kreiranju zajedničkog prijedloga Zakona o ustavnom sudu.

Na pitanje šta će biti ako SDA obori njihov prijedlog, Dodik je odgovorio da ne može SDA sve obarati i da će razgovarati i s njima.
ko juce se sjecam da ste ovo nazivali preglasavanjem.
arzuhal

#1808 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Kikibombona wrote:
Hahahaha...

(...)
Dobro neko rece... rahat patnja... mozemo mi ovako jos 50 godina, da se nista sustinski ne promijeni...

Od pobjeda i poraza na dnevnom, semdicnom ili mjesecnom nivou nema nista. Hljeba i igara.

Hahahaahah...hljeba i igara... :-D

DŽE JE HLJEB!? :twisted:
Kikibombona

#1809 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kikibombona »

arzuhal wrote:
Kikibombona wrote:
Hahahaha...

(...)

Hahahaahah...hljeba i igara... :-D

DŽE JE HLJEB!? :twisted:
Niko ovdje nije gladan niti umire od gladi. Ima se hljeba.

Meni je ovo sa Dodikom spalilo svaku iluziju, onu posljednju. Ne znam zasto sam pomislio da ce se nesto desiti. Stvarno glupo.

Mozemo mi ovako jos 50 godina. Koliko je samo na klixu proglaseno velikih pobjeda i velikih poraza!?? I?

Nista se nije promijenilo. Na istim smo pozicijama, kao da je 1996.
vivaldi

#1810 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vivaldi »

Kikibombona wrote:Nista se nije promijenilo. Na istim smo pozicijama, kao da je 1996.
ja to stalno govorim, ali...

pdf politika totalno propo
Danguba

#1811 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Danguba »

Kikibombona wrote:
Nista se nije promijenilo. Na istim smo pozicijama, kao da je 1996.
Da si napisao 2006-ta pa da se i ja slozim.
Mirza007

#1812 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Evo ga danas trabunja o nekakvim transferzalama po Hercegovini koje ce on blokirati.
Pa kako ce blokirati kad je neravnoravan I majoriziran? Mozda je majoneziran ali majoriziran tesko.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#1813 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by malakh »

čovića malo prpa uhvatila jer zna da će komšić biti kandidat 2018. godine ispred ujedinjene ljevice, pa sada čini sve kako bi promijenio izborni zakon i naštimao ga po svojim mjerama... providno je to sve...
zenit dozic

#1814 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by zenit dozic »

TutankamonS wrote:

Prvo sami vaši "intelektualci" tvrde da je BiH izašla 91 da nebi ni bilo rata, drugo Tuđman nije trgovao sa vašom teritorijom nego su mu Ameri rekli da ako krene na Banja luku da se može pozdraviti sa istočnom Slavonijom.
Zar Alija nije rekao da to nije vaš rat dok je gorilo Ravno i zar Tuzlanski korpus nije drkao onu stvar dok je HV ginuo po Posavini?
Vidi u bale price. Pa Aliji trebate da zahvalite zbog te izjave u kojoj poziva bosnjake ili ti ga maslimane koji su u JNA da ne idu u rvatsku jer to nije nas rat. :-)
Ali posto si balo balavi vjerovatno si od nekoga cuo pa tisucu pota ponovljena laz postane istina.

Balo jedan koalirali ste s tim istim agresorima koji su napali tvoju maticu i imate obraza spocitavat nesto drugima. Sta ti je đon obraz :oops:

Edit. Imate maksuz selam od Komsica buduceg starog clana predsjednistva :thumbup:
Hafis

#1815 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

S tim da mu jetra izdrži do oktoMbra 2018.
arzuhal

#1816 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Čova i Dodonije zbijaju redove pred bitku: Goran Salihović suspendovan, Pavlovića pripremaju za svjedoka, za Dodu se prikupljaju dokazi za sepet različitih slučajeva i stežu obruč a on sve glasnije skiči, Amerikanci šalju pomoć u istražiteljima korupcije i org. kriminala, iz Hrvatske poručuju kako njima nije partner u razgovorima neko ko negira BiH i kome Sarajevo nije glavni grad, Vučić se smrkn'o, ide deklaracaija u parlamentu EU o antidejtonskom i antisutavnom, nepriznatom referendumu, itd...Iako, znamo to svi, premoćna pobjeda SNSD-a na lokalnim izborima sve to poništava :mrgreen:

Dobro je ovo...Nema ba ništa, rekli bi naši stari, dok se najjača lokomotiva evropskog puta BiH ne aktivira, tojes dr Dragan Dabić. Човић.
TutankamonS

#1817 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

zenit dozic wrote:
TutankamonS wrote:

Vidi u bale price. Pa Aliji trebate da zahvalite zbog te izjave u kojoj poziva bosnjake ili ti ga maslimane koji su u JNA da ne idu u rvatsku jer to nije nas rat. :-)
Ali posto si balo balavi vjerovatno si od nekoga cuo pa tisucu pota ponovljena laz postane istina.

Balo jedan koalirali ste s tim istim agresorima koji su napali tvoju maticu i imate obraza spocitavat nesto drugima. Sta ti je đon obraz :oops:

Edit. Imate maksuz selam od Komsica buduceg starog clana predsjednistva :thumbup:
Jesmo koalirali smo s agresorima, primali smo Armiju BiH ovdje dok su masakrirali Hrvate po srednjoj Bosni i to je velika greška.
Vjeruj mi da neće biti novog Komšića :D
spreca

#1818 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

malakh wrote:čovića malo prpa uhvatila jer zna da će komšić biti kandidat 2018. godine ispred ujedinjene ljevice, pa sada čini sve kako bi promijenio izborni zakon i naštimao ga po svojim mjerama... providno je to sve...
:thumbup:
on to vec odavno radi......hocel mu Bake dat guzice vidjecemo...dosad mu je cesto davao.....ali bake treba misliti i o svojoj guzici kad vec nedavno spomenu Rahmetli Muamaera
spreca

#1819 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

TutankamonS wrote: Jesmo koalirali smo s agresorima, primali smo Armiju BiH ovdje dok su masakrirali Hrvate po srednjoj Bosni i to je velika greška.
Sta znas mozda drugi put i mi budemo koalirali sa vasim proslim koalicionim partnerima...zato mozda da bar odes do Koruske za svaki slucaj :D ..... a sto se tice Komshe :lol: :lol: :lol: ma ljubices ti njemu skute da ne budem bezobrazan pa kazem sta drugo :lol:....i samo da jos dodam....to sto ste nas primili i zasto :oops: nebih o tome....za toliko love koju ste dobili za lijecenje nasih ranjenika smo mogli u njemackoj za te pare imati jos i picke na izbor...samo da znas :D ...nije da nije bilo picke i u Zagrebu ali eto samo da se zna :D
TutankamonS

#1820 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

spreca wrote:
TutankamonS wrote: Jesmo koalirali smo s agresorima, primali smo Armiju BiH ovdje dok su masakrirali Hrvate po srednjoj Bosni i to je velika greška.
Sta znas mozda drugi put i mi budemo koalirali sa vasim proslim koalicionim partnerima...zato mozda da bar odes do Koruske za svaki slucaj :D ..... a sto se tice Komshe :lol: :lol: :lol: ma ljubices ti njemu skute da ne budem bezobrazan pa kazem sta drugo :lol:....i samo da jos dodam....to sto ste nas primili i zasto :oops: nebih o tome....za toliko love koju ste dobili za lijecenje nasih ranjenika smo mogli u njemackoj za te pare imati jos i picke na izbor...samo da znas :D ...nije da nije bilo picke i u Zagrebu ali eto samo da se zna :D
Na FTV-u učite djecu da je Hrvatska bila agresor tu, prvo vam je HVO oslobodio Mostar istočni od JNA kao i Stolac i sva ova mjesta.
Za vrijeme sukoba Armije i HVO-a u Splitu su jedni i drugi bili što je mislim najveća ironija rata.

Pa zar Izet Nanić nije bio na Vukovaru a Atif na Zadru ili se varam?
Di smo to mi surađivali sa Srbima? Može li neki izvor? Ko ti je branio istočnu Bosnu 1941? To ti je ancient history :D ima ovdje nekih čiji djedovi su su bili :D
Dobra nam je zahvala.
spreca

#1821 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

TutankamonS wrote:
spreca wrote:
Na FTV-u učite djecu da je Hrvatska bila agresor tu, prvo vam je HVO oslobodio Mostar istočni od JNA kao i Stolac i sva ova mjesta.
Za vrijeme sukoba Armije i HVO-a u Splitu su jedni i drugi bili što je mislim najveća ironija rata.

Pa zar Izet Nanić nije bio na Vukovaru a Atif na Zadru ili se varam?
Di smo to mi surađivali sa Srbima? Može li neki izvor? Ko ti je branio istočnu Bosnu 1941? To ti je ancient history :D ima ovdje nekih čiji djedovi su su bili :D
Dobra nam je zahvala.
4 godine smo cete odvlacili sa vasih ratista...cete su imali plan uzeti Bih a padom BiH bi pala Croatia bez metka zato citaj prave knjige i uci......a sto se tice istocne bosne nju su branile muslimani .....samo nemoj reci da ste je vi odbranili nekazem da i vas nije bilo
arzuhal

#1822 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

Da su Bošnjaci pristali uz Miloševića i JNA sada bi Tutankamon pisao ljutite postove iz Buenos Airesa...
spreca

#1823 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

arzuhal wrote:Da su Bošnjaci pristali uz Miloševića i JNA sada bi Tutankamon pisao ljutite postove iz Buenos Airesa...
sad bi on bio glavni zastupnik Vojvode Tome i Aleksandra kao nekad u stara vremena :mrgreen:
hizo ramidovic

#1824 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

i mala deca znaju da nije bilo aveoa cijela bosna bi pala.
njihove herojske bitke u posavini kao i junacki pljackaski pohodi i punktovi po zap ercegpvini i danas su predmet izucavanja na prestiznim svjetskim vojnim akademijama...
TutankamonS

#1825 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Inače okrenimo se danas, prvo tu prijetite Komšićem a platformom, ovu situaciju s Kaplanom neću komentirat a pogotovo sad s Arapima radite na uništenju BiH.
Time uništavate i potencijalnu konfederaciju BiH i Hrvatske, zašto bi ja živio s Arapima u državi skupa? Zašto ne odjebete to i zašto stvarate platformu i Komšića i jedete govna?
Post Reply