Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tvrdokorna mrlja wrote:drekalice,od cega je ova za 30 km u robotu,u istanbulu je ova spravica,s kojim na svakom cosku cijede narandze,skoro 200km
jel lohotna ova iz robota?
gdje navodno u kasindolskoj ima prodavnica ski opreme
ili konkretnije strugalica za vosak i pribor za doradjivanje skija tj ona strugalica za coskove itd
i usput gdje kupiti dizalicu za auto onu klasicnu na kurblu?
NeyDan wrote:Gdje kupiti dobrih muskih pidzama, gornji i donji dio (a moze i ogrtac). Sinoc gledah u Oviesse, nisu lose, al' zato 40 KM i to samo donji dio.
Imas u Alma Ras (u Papagajci, u BBI, na Ilidzi), Extreme intimo (u M. Tita, kod Hypo banke)
spree wrote:trenutno ima snizenje tena za kosarku?
U importaneu sam na prizemlju vidio da ima neka akcija 1 kupis, druge gratis - ali nisam gledao ni sta ni kako
Moj ti je savjet da kontaktiras Prima Sport direktno u Široki, preljubazni su, a imaju i u Sa radnju - mozes naruciti model kakav zelis, uglavnom dodatne info na pp
hvala za info. svratit cu do njih ovih dana. u importaneu sam gledao, nema kosarkaskih na ovoj akciji . moze i taj pp ako ima kakvih informacija o popustima .
NeyDan wrote:Gdje kupiti dobrih muskih pidzama, gornji i donji dio (a moze i ogrtac). Sinoc gledah u Oviesse, nisu lose, al' zato 40 KM i to samo donji dio.
Imas u Alma Ras (u Papagajci, u BBI, na Ilidzi), Extreme intimo (u M. Tita, kod Hypo banke)
Imas u Benettonu u Miskinovoj! Snizenje je do 50%!
Imas u Benettonu u Miskinovoj! Snizenje je do 50%!
Hvala na prijedlozima, pogledam sutra ili u toku sedmice.
Inace, znao sam za ponudu u ovim radnjama, ali interesovalo me gdje su snizenja.
uh ne znam gdje da pitam pa mozda moze ovdje.............trebam nekoliko prijedloga sta da radim sa 3 djece osim setanja, skijanja, klizanja, kina da li se moze ikako jos u muzej (2 djece nije iz SA pa sam mislila da ih prosetam)
hvala
vjesticanametli wrote:uh ne znam gdje da pitam pa mozda moze ovdje.............trebam nekoliko prijedloga sta da radim sa 3 djece osim setanja, skijanja, klizanja, kina da li se moze ikako jos u muzej (2 djece nije iz SA pa sam mislila da ih prosetam)
hvala
Zavisi od uzrasta. Poceh pisati da ih mozes odvesti u igraonu, al' ondah ponovo procita tvoj post pa skontah da su vjerovatno veca djeca u pitanju.
Mozda da ih odvedes u Pionirsku dolinu, mada ne znam kako je gore zimi, na bazen?! Ako ti je mrsko ici cak do Bjelasnice, odvedi ih na Mojmilo na skijanje.
Btw. Sumnjam da je djeci tog uzrasta interesantno gledati predstave, to su vise djeca za filmove. Sad sam se sjetio da u BBI centru na -1 spratu imaju one neke spravice za igranje, kao motori pa lafo vozis.
gdjes djecu u pozoriste pa da do kraja zivota pricaju kako ih je neka "losa" teta dok su bili u sarajevu vodila u pozoriste da se dosadjuju..
odvedi ih u streljanu,kuglanje,paintball i budi cool teta
Ma.Le.Na wrote:kino?
ima li sta u pozoristu mladih?
ovako za obilazak...planina jedino..jer sad po gradu hodat je MORA...bljuzga i mokro
odvedi ih u despica kucu..imaju i vodica tamo
i u svrzinu
evo kopam o svrzinoj kuci da ih vodim tamo ali ne kontam kako do tamo ...........jel to skretanje negdje oko logavine ili sam ja pukla...........nisam tamo nikad bila kino i bjelasnica su planirani kao i klizanje.........svakako ĐŽir po carsiji i Mc jer ce mi krv popiti .........e sad i ja sam mislila pionirska ali posto je zima pravo sam se zadeverala hvala narode
@kokuze ako ti doletim streljacu te metlom nece ici u pozoriste
ovako za obilazak...planina jedino..jer sad po gradu hodat je MORA...bljuzga i mokro
i u svrzinu
evo kopam o svrzinoj kuci da ih vodim tamo ali ne kontam kako do tamo ...........jel to skretanje negdje oko logavine ili sam ja pukla...........nisam tamo nikad bila kino i bjelasnica su planirani kao i klizanje.........svakako ĐŽir po carsiji i Mc jer ce mi krv popiti .........e sad i ja sam mislila pionirska ali posto je zima pravo sam se zadeverala hvala narode
dodjes do nogometnog saveza.i onda onom malom ulicicom uz brdo..
pa druga ulica desno i eto svrze
edit ima streljana normalna da se puca iz vazdusnih puskica..a ne bojevom municijom
Last edited by kokuz_sa on 10/01/2012 21:54, edited 1 time in total.
svrzina ti je
heh sad moje objasnjenje
taksisti na bascarsiji..pa krenes se penjat....imas dvije ulice lijevo i desno...e ti ides lijevom i ima odmah na pocetku veeeeelika okuka...e pa okuknes i nastavis tom ulicom..i tamo negdje na sredini je ulica ..na desnoj strani..u njoj je svrzina
i u svrzinu
Popenjes se uz Logavinu i cim se popnes skrenes desno, onda ides sve pravo dok ne dodjes do jedne male dzamijice i cesmice. Tu skrenes lijevo i ides jos 20-ak metara i desno od tebe je Svrzina kuca.
Ali posto ides autom neces moci skrenuti lijevo kod one cesme jer je to jednosmjerna ulica, samo parkiraj auto tu odmah pored FIN-a, ili gdje nadjes mjesto.
e super ste vodicu ih svakako kod svrze znaci ipak logavina ............yupi nisam pukla
uh na taj paintball da ih odvedem jedva bi docekali da se makar ko fol pokrve (ovo 2 je dobilo uslov da mogu doci kod nas u SA ako se 3 dana ne budu krvili i sinoc malac pise mom sinu ejjjjjjjj ev izdrzo sam 1,5 dana )