Sve po slovu zakona.Co0l wrote:Hoce li bar vratit otpremninu?
Hoce kao i Majkicka i svi ostali.
Sve po slovu zakona.Co0l wrote:Hoce li bar vratit otpremninu?
Vrlo racionalan potez od uhljupa.Izetbegović: SSP povučen sa dnevnog reda Predsjedništva BiH, nema preglasavanja Ivanića
Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Iz ... ica/376248
Ismijavamo i sada klosaru jedan"Moje obećanje od 100.000 radnih mjesta u deset godina su neki čak i ismijavali", kaže Izetbegović.
Koliko je siguran u svoje obećanje da zapošljava i penzionere u svoju diplomatsku službu.jazzer wrote:Ismijavamo i sada klosaru jedan"Moje obećanje od 100.000 radnih mjesta u deset godina su neki čak i ismijavali", kaže Izetbegović.![]()
PM72 wrote:Najveća nesreća koja je mogla potrefiti bošnjački narod su njegov pokojni babo (neću rahmet da mu predam) i politika SDA.Uništili su nas do te mjere da nas kupuju za pakete sa dvije kile brašna i par litara ulja a svoje nekretnine ćemo prodavati arapskim pogancima samo da preživimo i da nam djeca imaju šta jesti.Haram im bilo i ovog i onog svijeta.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/339 ... aditi.htmlPROVJERILI SMO IZETBEGOVIĆEV NAVOD O 1.000 RADNIH MJESTA MJESEČNO: Rezultat će vas iznenaditi...
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u intervjuu za agenciju Anadoliju pohvalio se podatkom kako je tokom mandata aktuelne vlasti u BiH svakog mjeseca u prosjeku povećan broj zaposlenih za oko 1.000.
„Ko ne vjeruje, neka provjeri, podaci su lako provjerljivi“, poručio je Izetbegović i dodao da se njegovo obećanje o 100.000 novih radnih mjesta za 10 godina u potpunosti ispunjava, „i to bržim tempom nego sam obećao“.
No, da vidimo šta kažu podaci nadležnih statističkih institucija.
Prema podacima Agencije za rad i zapošljavanje BiH, u aprilu 2016. godine, broj zaposlenih u BiH iznosio je 724.208.
Prema podacima iste Agencije, 16 mjeseci ranije, dakle u januaru 2015. godine, broj zaposlenih u BiH iznosio je 706.971.
To znači da je broj zaposlenih tokom posljednjih 16 mjeseci povećan za 17.237, odnosno više od 1.000 radnika mjesečno!
Vjerovali ili ne, Izetbegović govori istinu!
Matzan wrote:[url]http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/33960/provjerili_smo_izetbegovicev_navod_o_1_000_radnih_mjesta_mjesechno_rezultat_ce_vas_iznenaditi.html[/url]PROVJERILI SMO IZETBEGOVIĆEV NAVOD O 1.000 RADNIH MJESTA MJESEČNO: Rezultat će vas iznenaditi...
Vjerovali ili ne, Izetbegović govori istinu!
Hoće li to ponovo u trezor?Bradafilozof wrote:jesu li ovo naznake drugog poluvremena i konačnog obračuna u BiH?
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/iz ... -kao-taoca
"On je otkrio kako se boji da su neke odluke drugačije, koje za sada nisu javne, a donesene su u Banjoj Luci.
To, kaže, temelji na načinu kojim se majstorski blokira put NATO-a, put ka EU, kako se stalno proizvode krize u BiH.
"Ko zna šta je pravi plan?", konstatuje Izetbegović.
Upitan da pojasni u šta sumnja kada su u pitanju "skrivene" odluke iz Banje Luke, odnosno čega se najviše pribojava da one jesu, Izetbegović kaže da u ovom trenutku ne bi govorio o tome.
"Neki referendumi su za 2017. zagovarani. EU ima svoje probleme nakon Brexita, neke druge sile sa Istoka jačaju, tako da ne bih sada dalje od ovoga, ne bih preciznije, ali sve ovo me zabrinjava. Bojim se da se igra jedna opasna igra koja nas može ponovno dovesti u konflikte i u BiH i na Balkanu. Ovi napadi na povratnike, kompletan odnos spram drugih strana u BiH iz Banjaluke za mene je zabrinjavajući"
Pa i nije bas tako. Ocigledno je kocenje drzave nato i eu integracija. Istina je da istok jaca. Istina je da he uslamifobija na vrhuncu. Arapske zemlhe se o svom jadu zabavile. A cetnuci cekaju povoljan trenutak jer vrijeme ne radi za njih. Nije ova prica bez osnova.-LIBERO- wrote:Izbori.
Poruka - zbij se narode u tor. I samo ja mogu da vas karam, jer sam vas![]()
lahko mi je za njega, sta cemo mi? Pusku i na brcko.amko761 wrote:Hoće li to ponovo u trezor?Bradafilozof wrote:jesu li ovo naznake drugog poluvremena i konačnog obračuna u BiH?
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/iz ... -kao-taoca
"On je otkrio kako se boji da su neke odluke drugačije, koje za sada nisu javne, a donesene su u Banjoj Luci.
To, kaže, temelji na načinu kojim se majstorski blokira put NATO-a, put ka EU, kako se stalno proizvode krize u BiH.
"Ko zna šta je pravi plan?", konstatuje Izetbegović.
Upitan da pojasni u šta sumnja kada su u pitanju "skrivene" odluke iz Banje Luke, odnosno čega se najviše pribojava da one jesu, Izetbegović kaže da u ovom trenutku ne bi govorio o tome.
"Neki referendumi su za 2017. zagovarani. EU ima svoje probleme nakon Brexita, neke druge sile sa Istoka jačaju, tako da ne bih sada dalje od ovoga, ne bih preciznije, ali sve ovo me zabrinjava. Bojim se da se igra jedna opasna igra koja nas može ponovno dovesti u konflikte i u BiH i na Balkanu. Ovi napadi na povratnike, kompletan odnos spram drugih strana u BiH iz Banjaluke za mene je zabrinjavajući"
I sta onda?...mislis da ce te nesto zaobici i da ce ti biti bolje....daj ba ljudi nemoj te lupatiamko761 wrote:Bome Amko neće. Jednom se je zajeb'o.
Da hoće bogdo rat, Njemačka, Švecka here I come. Biću najveći patriota i musliman otamo. Slaću vam pakete Tita mi![]()
Eee da hoće opet devedeset druga...
spreca wrote:I sta onda?...mislis da ce te nesto zaobici i da ce ti biti bolje....daj ba ljudi nemoj te lupatiamko761 wrote:Bome Amko neće. Jednom se je zajeb'o.
Da hoće bogdo rat, Njemačka, Švecka here I come. Biću najveći patriota i musliman otamo. Slaću vam pakete Tita mi![]()
Eee da hoće opet devedeset druga...
djesi pismeni....evo evropa ceka samo kad ces ti doci .....strasno im fali pismenih takvih kao tiPM72 wrote:spreca wrote:I sta onda?...mislis da ce te nesto zaobici i da ce ti biti bolje....daj ba ljudi nemoj te lupatiamko761 wrote:Bome Amko neće. Jednom se je zajeb'o.
Eee da hoće opet devedeset druga...![]()
![]()
Amko,
I ja ću s tobom a Bosnu nek' brane ovi "pismeni".