Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post Reply
Danguba

#1801 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Danguba »

Co0l wrote:Hoce li bar vratit otpremninu? :D
Sve po slovu zakona.

Hoce kao i Majkicka i svi ostali. :D
almir90

#1802 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by almir90 »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Danguba

#1803 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Danguba »

Izetbegović: SSP povučen sa dnevnog reda Predsjedništva BiH, nema preglasavanja Ivanića

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Iz ... ica/376248
Vrlo racionalan potez od uhljupa.
Da je doslo do preglasavanja(ne bi bilo prvi put), digla bi se kuka i motika na sav glas. Mjesecima se ne bi mogli trpjeti pa bi spinovali da vise ne bi znali ni sta je razlog svemu tome a ovako, istjerani su na cistac i tacno se zna ko je kriv za zastoj.

Bake nas postedi kuknjave. Hvala ti gdje cuo i ne cuo. :D
asker

#1804 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by asker »

Rekao je danas Wigemark da poslije taslacenja nema kajanja, diplomatskim jezikom naravno, odnoseci se na prihvatanje SSP-a i eventualnog nesprovodjenja.
Klip u tocku je jasno lociran, po ko zna koji put.
Bradafilozof

#1805 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Bradafilozof »

jesu li ovo naznake drugog poluvremena i konačnog obračuna u BiH?

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/iz ... -kao-taoca

"On je otkrio kako se boji da su neke odluke drugačije, koje za sada nisu javne, a donesene su u Banjoj Luci.

To, kaže, temelji na načinu kojim se majstorski blokira put NATO-a, put ka EU, kako se stalno proizvode krize u BiH.

"Ko zna šta je pravi plan?", konstatuje Izetbegović.

Upitan da pojasni u šta sumnja kada su u pitanju "skrivene" odluke iz Banje Luke, odnosno čega se najviše pribojava da one jesu, Izetbegović kaže da u ovom trenutku ne bi govorio o tome.

"Neki referendumi su za 2017. zagovarani. EU ima svoje probleme nakon Brexita, neke druge sile sa Istoka jačaju, tako da ne bih sada dalje od ovoga, ne bih preciznije, ali sve ovo me zabrinjava. Bojim se da se igra jedna opasna igra koja nas može ponovno dovesti u konflikte i u BiH i na Balkanu. Ovi napadi na povratnike, kompletan odnos spram drugih strana u BiH iz Banjaluke za mene je zabrinjavajući"
jazzer

#1806 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by jazzer »

"Moje obećanje od 100.000 radnih mjesta u deset godina su neki čak i ismijavali", kaže Izetbegović.
Ismijavamo i sada klosaru jedan :lol: :lol:
Novak20

#1807 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Novak20 »

jazzer wrote:
"Moje obećanje od 100.000 radnih mjesta u deset godina su neki čak i ismijavali", kaže Izetbegović.
Ismijavamo i sada klosaru jedan :lol: :lol:
Koliko je siguran u svoje obećanje da zapošljava i penzionere u svoju diplomatsku službu. :D
PM72

#1808 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by PM72 »

Najveća nesreća koja je mogla potrefiti bošnjački narod su njegov pokojni babo (neću rahmet da mu predam) i politika SDA.Uništili su nas do te mjere da nas kupuju za pakete sa dvije kile brašna i par litara ulja a svoje nekretnine ćemo prodavati arapskim pogancima samo da preživimo i da nam djeca imaju šta jesti.Haram im bilo i ovog i onog svijeta.
agent_zero

#1809 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by agent_zero »

PM72 wrote:Najveća nesreća koja je mogla potrefiti bošnjački narod su njegov pokojni babo (neću rahmet da mu predam) i politika SDA.Uništili su nas do te mjere da nas kupuju za pakete sa dvije kile brašna i par litara ulja a svoje nekretnine ćemo prodavati arapskim pogancima samo da preživimo i da nam djeca imaju šta jesti.Haram im bilo i ovog i onog svijeta.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Upravo tako moj PM72, kako SDA i njeni lideri, tako i njihovi glasači!
Matzan

#1810 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Matzan »

PROVJERILI SMO IZETBEGOVIĆEV NAVOD O 1.000 RADNIH MJESTA MJESEČNO: Rezultat će vas iznenaditi...

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović u intervjuu za agenciju Anadoliju pohvalio se podatkom kako je tokom mandata aktuelne vlasti u BiH svakog mjeseca u prosjeku povećan broj zaposlenih za oko 1.000.

„Ko ne vjeruje, neka provjeri, podaci su lako provjerljivi“, poručio je Izetbegović i dodao da se njegovo obećanje o 100.000 novih radnih mjesta za 10 godina u potpunosti ispunjava, „i to bržim tempom nego sam obećao“.

No, da vidimo šta kažu podaci nadležnih statističkih institucija.

Prema podacima Agencije za rad i zapošljavanje BiH, u aprilu 2016. godine, broj zaposlenih u BiH iznosio je 724.208.

Prema podacima iste Agencije, 16 mjeseci ranije, dakle u januaru 2015. godine, broj zaposlenih u BiH iznosio je 706.971.

To znači da je broj zaposlenih tokom posljednjih 16 mjeseci povećan za 17.237, odnosno više od 1.000 radnika mjesečno!

Vjerovali ili ne, Izetbegović govori istinu!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/339 ... aditi.html
Danguba

#1811 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Danguba »

Po obicaju, najvise kukaju oni sto se najmanje trude.
Banksy

#1812 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Banksy »

Matzan wrote:
PROVJERILI SMO IZETBEGOVIĆEV NAVOD O 1.000 RADNIH MJESTA MJESEČNO: Rezultat će vas iznenaditi...

Vjerovali ili ne, Izetbegović govori istinu!
[url]http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/33960/provjerili_smo_izetbegovicev_navod_o_1_000_radnih_mjesta_mjesechno_rezultat_ce_vas_iznenaditi.html[/url]
:lol:
amko761

#1813 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by amko761 »

Bradafilozof wrote:jesu li ovo naznake drugog poluvremena i konačnog obračuna u BiH?

"On je otkrio kako se boji da su neke odluke drugačije, koje za sada nisu javne, a donesene su u Banjoj Luci.

To, kaže, temelji na načinu kojim se majstorski blokira put NATO-a, put ka EU, kako se stalno proizvode krize u BiH.

Upitan da pojasni u šta sumnja kada su u pitanju "skrivene" odluke iz Banje Luke, odnosno čega se najviše pribojava da one jesu, Izetbegović kaže da u ovom trenutku ne bi govorio o tome.

"Neki referendumi su za 2017. zagovarani. EU ima svoje probleme nakon Brexita, neke druge sile sa Istoka jačaju, tako da ne bih sada dalje od ovoga, ne bih preciznije, ali sve ovo me zabrinjava. Bojim se da se igra jedna opasna igra koja nas može ponovno dovesti u konflikte i u BiH i na Balkanu. Ovi napadi na povratnike, kompletan odnos spram drugih strana u BiH iz Banjaluke za mene je zabrinjavajući"
Hoće li to ponovo u trezor? :-)
almir90

#1814 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by almir90 »

Kakav trezor, dezerter će prvim aviJonom Turkish Airlines zna se već gdje. Duraćemo se još dvije godine, a onda AAAAllahimanet. :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1815 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by -LIBERO- »

Izbori.

Poruka - zbij se narode u tor. I samo ja mogu da vas karam, jer sam vas :zzzz: :D
spreca

#1816 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

Kolliko se meni taj tip zutobradi gadi ja ga nebih uzeo da mi halu/cenifu cisti..........a sto se tice poruke......Bakire nebih ti dao ni dami popusis
Bradafilozof

#1817 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Bradafilozof »

-LIBERO- wrote:Izbori.

Poruka - zbij se narode u tor. I samo ja mogu da vas karam, jer sam vas :zzzz: :D
Pa i nije bas tako. Ocigledno je kocenje drzave nato i eu integracija. Istina je da istok jaca. Istina je da he uslamifobija na vrhuncu. Arapske zemlhe se o svom jadu zabavile. A cetnuci cekaju povoljan trenutak jer vrijeme ne radi za njih. Nije ova prica bez osnova.
Bradafilozof

#1818 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by Bradafilozof »

amko761 wrote:
Bradafilozof wrote:jesu li ovo naznake drugog poluvremena i konačnog obračuna u BiH?

Hoće li to ponovo u trezor? :-)
lahko mi je za njega, sta cemo mi? Pusku i na brcko.
amko761

#1819 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by amko761 »

Bome Amko neće. Jednom se je zajeb'o.

Da hoće bogdo rat, Njemačka, Švecka here I come. Biću najveći patriota i musliman otamo. Slaću vam pakete Tita mi :)

Eee da hoće opet devedeset druga...
spreca

#1820 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

amko761 wrote:Bome Amko neće. Jednom se je zajeb'o.

Da hoće bogdo rat, Njemačka, Švecka here I come. Biću najveći patriota i musliman otamo. Slaću vam pakete Tita mi :)

I sta onda?...mislis da ce te nesto zaobici i da ce ti biti bolje....daj ba ljudi nemoj te lupati
PM72

#1821 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by PM72 »

spreca wrote:

I sta onda?...mislis da ce te nesto zaobici i da ce ti biti bolje....daj ba ljudi nemoj te lupati
:-) :lol:

Amko,
I ja ću s tobom a Bosnu nek' brane ovi "pismeni".
spreca

#1822 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

PM72 wrote:
spreca wrote:

:-) :lol:

Amko,
I ja ću s tobom a Bosnu nek' brane ovi "pismeni".
djesi pismeni....evo evropa ceka samo kad ces ti doci .....strasno im fali pismenih takvih kao ti
PM72

#1823 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by PM72 »

Tipični BH fanatikos iz dijaspore što nije u stanju osmisliti jednu ispravnu rečenicu...
spreca

#1824 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by spreca »

zato tebe imamo....i neznas nista drugo osim da kmecis
agent_zero

#1825 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik

Post by agent_zero »

Za razliku od alije, kakir je jedan totalni politički invalid, ovo šta je uradio vlastitom narodu (skupa sa svojim podanicima u stranci i šćepom) nebi najgori neprijatelj i okupator.
Post Reply