Pozdrav družebaggio-ns wrote:Pozdrav svima!
Vidim da me citiraju ovde pa da se javim:-)
Trenutno dvojnu kucu od (40+40)+60m2 grejem sa 4 invertera + lozenje na cvrsto gorivo(1 pec trenutno). Peti inverter ce uskoro biti montiran. Plan je da se sve greje iskljucivo inverterima do nekih -5, a tek tada pomazem sa lozenjem.
Uredjaji koje imam su sledeci:
-Fujitsu asya12lgc, pomenuta nedavno od strane kolege u prici sa duzinom cevi
-Midea msr12hrdn1
-LG Hero CS12 AF
-Fujitsu General ashg07leca
-Fujitsu General ashg09leca(tek treba da se montira).
U par reci utisci..kasnije mogu i opsirnije. Fujitsu LECA serija za klasu kvalitetnija plastika od LGC. LGC greje odlicno ali je plastika losija. Klima definitivno radi lepse sa 6m instalacije nego 2-3;-) Midea odlicna za te pare (320eur). LG plastika ocajna, videcemo kako greje. Fujitsu07 prikljucen na wmetar, za mesec i po potrosila 80kwh struje za grejanje sobe od 16m3, 90% namestena 23C quiet, nocu uglavnom off. UVEK je bolje dva uredjaja nego samo jedan pa makar i duplo bolji, osim ako raspored prostorija nije idealan. Grejao sam prve sezone samo sa jednom klimom, vec sledece ubacio Mideu u kuhinju i mnogoo veci konfor dobio, ujednacenu temp u celom stanu.
Ukupna vrednost investicije oko 2500eur (sa montazom), sukcesivno u poslednje 4 god.
Nadam se da nisam ništa pogrešno uradio što sam te citirao.
Drug mislim da si nam na forumu od velike koristi, sa tolikim brojem uređaja. Drago mi je sto si nam se pridruzio i nadam se da ces biti aktivan na forumu