Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ganjeta

#1801 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

Vama je najveci uspjeh poraz Zelje...toliko o vama :skoljka:
Crvena Tifoza

#1802 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote:Mi smo se juce dokazali u vrapčićima, koga zanima šta je ljetos na bliskom istoku bilo osim razocarane veležovce koji traže utjehu za sopstvenu propast u porazima drugih klubova....tužno i žalosno :( :( .
Vratimo se u sadašnjost.
Niko ne trazi utjehu za sopstvenu propast - nego ovdje sam sebe neko uvjerava o svom kvalitetu.
Crvena Tifoza

#1803 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

ganjeta wrote:Vama je najveci uspjeh poraz Zelje...toliko o vama :skoljka:
Jesi kapacitet. :roll:
LSD

#1804 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Crvena Tifoza wrote:
LSD wrote:Mi smo se juce dokazali u vrapčićima, koga zanima šta je ljetos na bliskom istoku bilo osim razocarane veležovce koji traže utjehu za sopstvenu propast u porazima drugih klubova....tužno i žalosno :( :( .
Vratimo se u sadašnjost.
Niko ne trazi utjehu za sopstvenu propast - nego ovdje sam sebe neko uvjerava o svom kvalitetu.
Ali ti su tu da nas razuvjeriš , pretpostavljam 8-)
Juce je tvoj tim imao priliku na svom terenu da nas uvijeri u kvalitetu (kako svoju,tako i našu) pa vidjeli smo kako se završilo.
A završilo se ovako:

Image
XIII

#1805 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by XIII »

Crvena Tifoza wrote:
Vratimo se u sadašnjost.
Crveni Bojkot .. ovo su ti rezultati Veleza u poslijednja tri kola:

Velež - Zvijezda 1-4
Travnik - Velež 5-1
Velež - Željezničar 1-3
:lol: :lol: :lol:

Il se prodajete ko Ukrajinke .. pa vas handri ko kako stigne il ste dno dna.. O vasem kvalitetu :? .. RA :? .. Tishu ko ba rushi :mrgreen:
Crvena Tifoza

#1806 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

Tek sad vidim koliko je VELEZ preje8ena ekipa. 8-) :lol: Kako slave, kao da su zavalili gol na bliskom istoku, a ne gol novog pojacanja iz Banja Luke.
Crvena Tifoza

#1807 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

XIII wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Vratimo se u sadašnjost.
Crveni Bojkot .. ovo su ti rezultati Veleza u poslijednja tri kola:

Velež - Zvijezda 1-4
Travnik - Velež 5-1
Velež - Željezničar 1-3
:lol: :lol: :lol:

Il se prodajete ko Ukrajinke .. pa vas handri ko kako stigne il ste dno dna.. O vasem kvalitetu :? .. RA :? .. Tishu ko ba rushi :mrgreen:
Jel' ti drago?
LSD

#1808 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Crvena Tifoza wrote:Tek sad vidim koliko je VELEZ preje8ena ekipa. 8-) :lol: Kako slave, kao da su zavalili gol na bliskom istoku, a ne gol novog pojacanja iz Banja Luke.
Vidim i ja koliko je preyebena ekipa :lol: :lol:
Zadnja tri rezultata:

Velež - Zvijezda 1-4
Travnik - Velež 5-1
Velež - Željezničar 1-3

Ne smijemo se ni radovati svojim golovima i pobjedama, dokle je došlo...sve vrapčićanima smeta :zoka:
Crvena Tifoza

#1809 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote:
Crvena Tifoza wrote:Tek sad vidim koliko je VELEZ preje8ena ekipa. 8-) :lol: Kako slave, kao da su zavalili gol na bliskom istoku, a ne gol novog pojacanja iz Banja Luke.
Zadnja tri rezultata:

Velež - Zvijezda 1-4
Travnik - Velež 5-1
Velež - Željezničar 1-3

Ne smijemo se ni radovati svojim golovima i pobjedama, dokle je došlo...sve vrapčićanima smeta :zoka:
Niko tebi ne brani da slavis pobjedu svoga kluba. Snimak utakmice ce sve pokazati.

Samo neznam zasto ste se toliko okomili na VELEZ i RA.
Crvena Tifoza

#1810 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote:
Zadnja tri rezultata:

Velež - Zvijezda 1-4
Travnik - Velež 5-1
Velež - Željezničar 1-3

I da, ispravka, nisu VELEZ a ni RA nikakvi "vrapcicani". Brzo se neke stvari zaboravljaju.
ganjeta

#1811 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by ganjeta »

grohotom se smijem :lol: :thumbup:
LSD

#1812 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Crvena Tifoza wrote:
LSD wrote:
Zadnja tri rezultata:

Velež - Zvijezda 1-4
Travnik - Velež 5-1
Velež - Željezničar 1-3

Niko tebi ne brani da slavis pobjedu svoga kluba. Snimak utakmice ce sve pokazati.

Samo neznam zasto ste se toliko okomili na VELEZ i RA.
Nisam mislio na sebe konkretno, vec na sliku koju maloprije ismijavaš...ne smije se ni Osim radovati pobjedi svog tima jer ti sve smeta...znam da bi sad najviše želio da i druge zadesi sudbina tvog kluba (to je ona seljacka politika tipa : Kad ja tonem, onda cu i druge povuci na dno pa neka svi tonemo zajedno) i da bi ti tako bilo lakše- ne sumnjam...ali nece moci ovi noci, baby :lol:
Plavi voz je protutnjao kroz vrapčiće, kao i prošle godine...jbg, takva vam sudbina.
Crvena Tifoza

#1813 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

LSD wrote: Nisam mislio na sebe konkretno, vec na sliku koju maloprije ismijavaš...ne smije se ni Osim radovati pobjedi svog tima jer ti sve smeta...znam da bi sad najviše želio da i druge zadesi sudbina tvog kluba (to je ona seljacka politika tipa : Kad ja tonem, onda cu i druge povuci na dno pa neka svi tonemo zajedno)...ali nece moci ovi noci, baby :lol:
Plavi voz je protutnjao kroz vrapčiće, kao i prošle godine...jbg, takva vam sudbina.
Zasto bi ja volio da se nadje tvoj klub u krizi kao sto je VELEZ? Komenar ti je nidje veze - mahala style. Mozes ti to bolje.

O tom "tutnjanju voza" sam vec gore napisao. Vidi pod komentare vezane sa Banja Lukom.
Charuga
Globalni moderator

#1814 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Bilo bi lijepo da ubuduce, svi koji "unaprijed znaju" da je Zeljo kupio sudiju ili igrace ili nekog iz uprave domace ekipe ovde napisu to da bi rahat slusao prenos utakmice. Nemojte kriti i cuvati za sebe, podjelite i sa ostalima .. ;-)
Last edited by Charuga on 26/09/2010 11:36, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#1815 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Crvena Tifoza »

Plavih_11 wrote:....

Bilo bi lijepo da postavis komentare sa obadvije strane.
Charuga
Globalni moderator

#1816 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Charuga »

Crvena Tifoza wrote:
Plavih_11 wrote:....
Bilo bi lijepo da postavis komentare sa obadvije strane.
Izjave trenera i pregled golova svake Zeljine utakmice mozes pogledati ovde http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 1#p4461441
Jucerasnju utakmicu sa Velezom nisam jos zavrsio sli bice u toku dana ..
al_akhisari

#1817 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by al_akhisari »

...mali osvrt:

- borac ozbiljno "pici" ove sezone; svaka cast, nije nimalo lahko pobejedjivati u nasoj ligi na strani...
- siroki, toplo - hladno, nikad ima ne znas kad ce pobjediti, a kad zijanit...
. slag na kraju :D zeljo napravio odlican posao u mostaru; svaka cast ekipi i trenrima :thumbup:

P.S. zao mi je veleza ( ovi sto se pale na ove prozivke djecice iz mostara, manite se suplje, nisu oni velez ), i svega sto se oko njega u zadnje vrijeme dogadja; bojim se da opet ne dodju u situaciju da tavore na dnu lige ili, ne daj Boze ispadnu...
LSD

#1818 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Evo šta direktor Kalajdžić tvrdi:

Što je Pervan radio protiv Zvijezde, Zrilić je ponovio protiv Želje
Ono što nam već nekoliko kola zaredom rade sudije je stvarno nečuveno, kazao je Avdo Kalajdžić direktor Veleža

„Radi se o klasičnoj fudbalskoj otimačini. Ono što nam već nekoliko kola zaredom rade sudije je stvarno nečuveno“, kazao je Avdo Kalajdžić direktor Veleža nakon poraza Rođenih u Vrapčićima od Željezničara (1:3).

Kako je ustvrdio Kalajdžić, suđenje koje je Velež imao kod kuće protiv Želje ne razlikuje se mnogo od onoga što su imali dva kola ranije protiv Zvijezde (1:4).

„Ono što smo u meču protiv Želje doživjeli od strane Roberta Zrilića iz Banje Luke, prije 10 dana nam je napravio Adnan Pervan u duelu protiv Zvijezde“, kazao je Kalajdžić i na kraju dodao:

„Suđenje koje smo imali priliku vidjetu u subotu je karakteristično za potkupljene i nemoralne sudije“.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znaci sudije (Pervan protiv Zvijezde i juce Zrilić protiv Želje) su iskljucivi krivac za njihove poraze :lol: :lol:
Klasicna pacenicka prica, kada si preloš onda se okomi na sudije i u njih upri prstom...ne znam samo što nije pomenuo sudiju koji im je sudio u Travniku jer su i tamo fasovali po guzovima i to 5 puta.

A nece Avdo da kaže da Zrilić juce nije dosudio ocigledan penal nad Popovićem u drugom poluvremenu kad su ga domaci igraci pokosili u 16 metara, vec se napravio slijep i lud.
Baltazar_khan

#1819 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Baltazar_khan »

Neko sa strane bi pomislio da gajite stogodišnji rivalitet, kad vam čita postove :lol:

Mislim da se ovako ni mi ne prepucavamo, hz - tm :oops:
Lakat Jebić

#1820 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Lakat Jebić »

Baltazar_khan wrote:Neko sa strane bi pomislio da gajite stogodišnji rivalitet, kad vam čita postove :lol:

Mislim da se ovako ni mi ne prepucavamo, hz - tm :oops:
ma da je ovaj crveni tifoz nov na forumu rek'o bih da je garant neki vas :lol: :lol:
LSD

#1821 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Sjetimo se da je ista ovakva prica bila i prošle godine od strane veležovaca....kad ih je Željo pobjedio dva puta zaredom u 7 dana (i u kupi i u prvenstvu).
Kad je Ibraković bio "vidno uznemiren,ogorcen i razocaran suđenjem" :lol: .... kad je iskljucenje Zaimovića bila planetarna katastrofa i kosmicka nepravda iako je fizicki napao linijskog sudiju ,mada je sasvim nebitno njima :lol: (jer gdje ces Zaimovića iskljuciti, to se ne smije ni pomisliti).
Kad su svi pitari kolektivno po defaultu stali na stranu Ibrakovića i tragicno oštecenog Veleža (mada sad isti ti pitari kolektivno pljuju po Ibrakoviću ali pamcenje je postalo iznenada kratko jer se to desilo prije 20 godina ,a ne prošle godine ;-) )...kad je Nijaz viđen na pecenju kod Gojka i slicne fabrikovane laži.
Ista ce prica biti i dogodine ako ih mlatnemo po ušima u Vrapčićima (ako ikako dođe do tog susreta jer kako su krenuli i opstanak ce biti upitan).
Pa dokle više :?
Lakat Jebić

#1822 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by Lakat Jebić »

LSD wrote:Sjetimo se da je ista ovakva prica bila i prošle godine od strane veležovaca....kad ih je Željo pobjedio dva puta zaredom u 7 dana (i u kupi i u prvenstvu).
Kad je Ibraković bio "vidno uznemiren,ogorcen i razocaran suđenjem" :lol: .... kad je iskljucenje Zaimovića bila planetarna katastrofa i kosmicka nepravda iako je fizicki napao linijskog sudiju ,mada je sasvim nebitno njima :lol: (jer gdje ces Zaimovića iskljuciti, to se ne smije ni pomisliti).
Kad su svi pitari kolektivno po defaultu stali na stranu Ibrakovića i tragicno oštecenog Veleža (mada sad isti ti pitari kolektivno pljuju po Ibrakoviću ali pamcenje je postalo iznenada kratko jer se to desilo prije 20 godina ,a ne prošle godine ;-) )...kad je Nijaz viđen na pecenju kod Gojka i slicne fabrikovane laži.
Ista ce prica biti i dogodine ako ih mlatnemo po ušima u Vrapčićima (ako ikako dođe do tog susreta jer kako su krenuli i opstanak ce biti upitan).
nemoj ni ti pretjerivat, niko nije specificirao gdje su bili na pecenju :mrgreen: :dance:
LSD

#1823 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

Lakat Jebić wrote:
LSD wrote:Sjetimo se da je ista ovakva prica bila i prošle godine od strane veležovaca....kad ih je Željo pobjedio dva puta zaredom u 7 dana (i u kupi i u prvenstvu).
nemoj ni ti pretjerivat, niko nije specificirao gdje su bili na pecenju :mrgreen: :dance:
:mrgreen: ne bih rekao da je pretjerivanje...znam da je "pouzdano i 100% viđen negdje kod Jablanice kako ždere pecenje sa upravom Veleža" - to je bila tad omiljena prica od strane komšinica...e sad jel Gojko ili Maksumić u pitanju, to bi se moglo raspravljati 8-)
JThomas

#1824 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by JThomas »

ovo je degutantna priča, dok se u vrapčićima moglo raditi šta se htjelo, i pika je valjao. nema ko tamo nije slomljen i opljačkan.

nikad ništa kontra veležove tradicije i imena, ni protiv grada mostara, ne d'o mi bog. ali to što je velež sada kao organizacija je dno dna, i to njegovi navijači najbolje znaju, i ne znam čemu teorije zavjera i prošle i ove godine kad znamo kako stoje stvari u veležu. ovo od juče još nisam vidio, ali ne mogu da vjerujem da se i za poraz od 4:1 na svom terenu od jedne zvijezde iz gradačca mogu vaditi na sudije...
LSD

#1825 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Post by LSD »

JThomas wrote:ovo je degutantna priča, dok se u vrapčićima moglo raditi šta se htjelo, i pika je valjao. nema ko tamo nije slomljen i opljačkan.

nikad ništa kontra veležove tradicije i imena, ni protiv grada mostara, ne d'o mi bog. ali to što je velež sada kao organizacija je dno dna, i to njegovi navijači najbolje znaju, i ne znam čemu teorije zavjera i prošle i ove godine kad znamo kako stoje stvari u veležu. ovo od juče još nisam vidio, ali ne mogu da vjerujem da se i za poraz od 4:1 na svom terenu od jedne zvijezde iz gradačca mogu vaditi na sudije...
E pa mogu buraz, vidiš da mogu.
Vidiš i sam da to ne pricaju obicni navijaci ili neki forumaši, vec najviši funkcioneri njihovog kluba (u ovom slucaju direktor kluba Kalajdžić)...prošle godine slicne bljuvotine i gadosti je iznosio i njihov tadašnji šef strucnog štaba Ibraković...i to je normalno svima, niko ništa jbg :lol: :lol: još su i drugi su stajali na njihovu stranu...znaš, to je stara seljacka finta : kada su odron, onda se prihvate oprobanog recepta da glume mucenika i žrtvu neke zavjere i urote...i što je najžalosnije to šljaka i prolazi kod onih koji žele da puše takve price...svako drugi im je kriv osim njih samih.
Last edited by LSD on 26/09/2010 13:12, edited 2 times in total.
Locked